mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 448
- Πόντοι
- 26
Προτιμώ απευθείας από την πηγή...Είναι να τα πιείς σε κολονάτο ποτήρι
Προτιμώ απευθείας από την πηγή...Είναι να τα πιείς σε κολονάτο ποτήρι
Σου έχω πει για squirt και golden shower και σε dm αλλά δεν απαντάςΕγώ πάλι σκεφτόμουν μήπως να έβαζα και υπηρεσία squirt
Πέρα από πατουσάκια….
Γνώμη ;
* το βιντεάκι μου αυτό είναι παλιό!
Έτοιμο για χρησηΚαλημέρα, λατρείες μου
Μικρή υπενθύμιση: Είμαι ακόμη διαθέσιμη για 2ήμερη ή 3ήμερη συνοδεία σε οποιοδήποτε ταξίδι σας από μέσα στον Αύγουστου… και ίσως και για λίγες καυτές μέρες του Σεπτεμβρίου. Ρωτήστε με ανάλογα αν θέλετε την πιο απολαυστική παρέα μου, ξέρετε πως θα με βρείτε …
__
Εντομεταξυ μόλις έκανα το καθιερωμένο μου λέιζερ και ναι, η φωτογραφία είναι πρόχειρη, αλλά
λατρεύω το βελούδινο αποτέλεσμα, εσείς;
ΛουστρινιΚαλημέρα, λατρείες μου
Μικρή υπενθύμιση: Είμαι ακόμη διαθέσιμη για 2ήμερη ή 3ήμερη συνοδεία σε οποιοδήποτε ταξίδι σας από μέσα στον Αύγουστου… και ίσως και για λίγες καυτές μέρες του Σεπτεμβρίου. Ρωτήστε με ανάλογα αν θέλετε την πιο απολαυστική παρέα μου, ξέρετε πως θα με βρείτε …
__
Εντομεταξυ μόλις έκανα το καθιερωμένο μου λέιζερ και ναι, η φωτογραφία είναι πρόχειρη, αλλά
Για γλωσσα σπάτουλα-αλφαδι.....Καλημέρα, λατρείες μου
__
Πεντακάθαρο μουνακι.Πού λατρεύει τα μεγάλα εργαλείαΚαλημέρα, λατρείες μου
__
?Σου έχω πει για squirt και golden shower και σε dm αλλά δεν απαντάς
Αμα ψάξεις λίγο το νήμα μου κάτι θα βρεις!!@victoriadani ανέβασε κανένα βίντεο με το κουλούρι σου να θαυμάσουμε και εμείς οι κωλακιδες![]()
Το έχω διαβάσει όλο!Αμα ψάξεις λίγο το νήμα μου κάτι θα βρεις!!
Μικρό το δείγμαΑμα ψάξεις λίγο το νήμα μου κάτι θα βρεις!!
Γιατί ρε μωρό πας φανταρίνα; Καλή θητεία τότε...Μωρά της Αθήνας θα εξυπηρετώ στην πρωτεύουσα από 6/7 έως και 12/7 ότι μέρα και ώρα θέλετε OUT CALL!
Τον υπόλοιπο Ιούλιο με χάνεται!
Έχετε το νου σας γιατί θα μου λέτε πάλι ότι δεν το είδατε και θα είμαι σε άλλες πόλης τότε
Γράφω ότι δουλεύω ως touring call girl. Να μην φάνε λίγο Βικτώρια και οι άλλες πόλης;Γιατί ρε μωρό πας φανταρίνα; Καλή θητεία τότε...![]()
Τέτοιο πατουρι που εισαι , μετανάστες θα γίνουμε όλοι... χαλκιδικη θα πας ?Γράφω ότι δουλεύω ως touring call girl. Να μην φάνε λίγο Βικτώρια και οι άλλες πόλης;
Τα καταπιες ολα μπραβο σου!Ναι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Οπότε, αν έχεις κατά νου ένα τρίο με κάποια φίλη, κολλητή, κοπέλα σου ή ακόμα και κάποια όμορφη συνάδελφο και σκέφτεσαι να κάνουμε κάτι όλοι μαζί αλλά διστάζεις, ελπίζω να σε καθησυχάζω τώρα ότι μ’ αρέσει η ιδέα…..
Αντιθέτως!![]()
Τέτοιο πατουρι που εισαι , μετανάστες θα γίνουμε όλοι... χαλκιδικη θα πας ?
?Σου έχω πει για squirt και golden shower και σε dm αλλά δεν απαντάς