GTOwizard
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Like
- 730
- Πόντοι
- 81
να σε στεγνώσει, πιο πιθανών!!!Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε να σου δώσω όσο θες για να ξεδιψάσεις.
να σε στεγνώσει, πιο πιθανών!!!Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε να σου δώσω όσο θες για να ξεδιψάσεις.
Έχω την εντύπωση ότι εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω!!να σε στεγνώσει, πιο πιθανών!!!

Ρούφα τα όλα καύλα!!Έχω την εντύπωση ότι εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω!!![]()
γουσταρεις να τα πινεις ολα!Παραπονιάρηδες από Αθήνα…
Αύριο 23/06 Δευτέρα από τις 16:00 και μετά ότι ώρα θέλετε σε όποιο σημείο της Αθήνας κάνω ραντεβού ξανά!
Αρκει να έχουμε κανονίσει από πριν, μην ξεχνάτε ότι δεν το έχω και πολύ με τα αυθημερόν.
ποοοοο θανατηφορο !!!!Έχω την εντύπωση ότι εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω!!![]()
Ένα πουλάκι μ το είπεΈχω την εντύπωση ότι εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω!!![]()
Καύλα! Πιστεύω με ήχο θα ήταν ακόμη καλύτερο Βικτώρια μου.Έχω την εντύπωση ότι εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω!!![]()
απαπα... τώρα μας τελείωσες...Ναι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Οπότε, αν έχεις κατά νου ένα τρίο με κάποια φίλη, κολλητή, κοπέλα σου ή ακόμα και κάποια όμορφη συνάδελφο και σκέφτεσαι να κάνουμε κάτι όλοι μαζί αλλά διστάζεις, ελπίζω να σε καθησυχάζω τώρα ότι μ’ αρέσει η ιδέα…..
Αντιθέτως!![]()
Εσύ έχεις κάποια όμορφη φίλη σου;Ναι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Οπότε, αν έχεις κατά νου ένα τρίο με κάποια φίλη, κολλητή, κοπέλα σου ή ακόμα και κάποια όμορφη συνάδελφο και σκέφτεσαι να κάνουμε κάτι όλοι μαζί αλλά διστάζεις, ελπίζω να σε καθησυχάζω τώρα ότι μ’ αρέσει η ιδέα…..
Αντιθέτως!![]()
Μακριά....
Ε σιγά. Το πολύ και το λίγο. 1 βδομάδα έμεινεΓια τον υπόλοιπο Ιούνιο ΔΕΝ θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη.
Τα λέμε ξανά από Ιούλιο τα φιλιά μου σε όλους σας.
Καλή ξεκούρασηΓια τον υπόλοιπο Ιούνιο ΔΕΝ θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη.
Τα λέμε ξανά από Ιούλιο τα φιλιά μου σε όλους σας.
Διάλειμμα τώρα.Ούτε καν σε κανά χωριουδάκι ;
ΕυχαριστώΚαλή ξεκούραση
Έτσι! Αν και δεν θα ξεκινήσω και μπαμ 1 Ιουλίου είπαμεΕ σιγά. Το πολύ και το λίγο. 1 βδομάδα έμεινε![]()
Καλα μην μας δείρεις κιόλας...Αν και δεν θα ξεκινήσω και μπαμ 1 Ιουλίου είπαμε
...στα υπόλοιπα βλέπω είσαι φωτιά