pussy addicted
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 533
- Πόντοι
- 306
Είσαι Θεσσαλονίκη? αν ναι πως μπορώ να επικοινωνήσω? ευχαριστώ
Τυχερός ο σύντροφοςΓια όποιον αμφισβητεί αν απολαμβάνω το πρωκτικό ιδού ένα στιγμιότυπο βίντεο με σύντροφό μου.
Και ναι όταν λέω ότι δεν με δυσκολεύει κανένα μέγεθος, το εννοώ.
Ωστόσο κλείνοντας ραντεβού μαζί μου, μην διστάσεις να μου αποκαλύψεις την προίκα σου για να σου έχω ανάλογου μεγέθους προφυλακτικά!
Δεν το βλεπεις;Το βιντεο που ειναι ομορφια μου...?
Ναι αυτεσ τις μέρες είμαι Θεσσαλονίκη!Είσαι Θεσσαλονίκη? αν ναι πως μπορώ να επικοινωνήσω? ευχαριστώ
Επειδή περιμένω και περίοδο δεν ξέρω ακριβώς πότε θα έχω διαθεσιμότητα στην Αθήνα. Ωστόσο θα το γράψω εδώ σίγουρα!Πότε επιστρέφεις;
Επειδή περιμένω και περίοδο δεν ξέρω ακριβώς πότε θα έχω διαθεσιμότητα στην Αθήνα. Ωστόσο θα το γράψω εδώ σίγουρα!
Δεν το έχω σκεφτεί, αν βρεθεί ενδιαφέρον στον προφίλ μου από κρητικά μανάρια θα χαρώ να έρθω και εκεί!Κρήτη κατεβαινεις καθολου μικρη? Ηρακλειο?
Δεν το έχω σκεφτεί, αν βρεθεί ενδιαφέρον στον προφίλ μου από κρητικά μανάρια θα χαρώ να έρθω και εκεί!
Για διήμερο τι χρεώνεις ;Καλησπέρα και χρόνια πολλά, αγαπημένοι μου.
Έτυχε κάτι απρόοπτο, οπότε η εξόρμησή μου προς Θεσσαλονίκη θα καθυστερήσει λιγάκι. Θα ανέβω μέσα στον Μάιο και θα σας ενημερώσω για τις ημερομηνίες μόλις τις μάθω, λίαν συντόμως.
Επίσης, αυτό το καλοκαίρι είμαι διαθέσιμο για διήμερες ή τριήμερες αποδράσεις μαζί σας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας!
Απαντήσεις σε οτιδήποτε περιλαμβάνει τιμές και υπηρεσίες δίνω μέσω απαντήσεις μέσω των app που αναγράφω στο προφίλ μου.Για διήμερο τι χρεώνεις ;
Σε ψάχνω τελεγκραμ αλλά δεν σε βρίσκω, σου έχω στείλει και προσωπικό μύνημαΑπαντήσεις σε οτιδήποτε περιλαμβάνει τιμές και υπηρεσίες δίνω μέσω απαντήσεις μέσω των app που αναγράφω στο προφίλ μου.
Αθήνα 05/06 έως και 15/06 και ξανά από 23/06
Λάρισα 16/06 και 17/06
Θεσσαλονίκη 18/06 έως και 22/06
Για σκληρά GAPESΑθήνα 05/06 έως και 15/06 και ξανά από 23/06
Λάρισα 16/06 και 17/06
Θεσσαλονίκη 18/06 έως και 22/06
Ο @Spiros_73 ίσως μπορεί να σε βοηθήσει με αυτά...Αγαπημένοι μου έχει προσπαθήσει να φτιάξει κανείς σας λογαριασμό στο Kanesex πρόσφατα;
Για κάποιο περίεργο λόγο εδώ και δύο μήνες μου γράφει να περιμένω 4ωρες μέχρι να εγκρίνουν το αίτημα εγγραφής μου.
Γιατί άραγε;
Σε λίγο θα μας πεις ότι διαφήμιζει τους περιβόητους καφέδες που κάνει με Μπάνερ στο bou...