Καλησπέρα Κύριε Odin από εμένα Και την Κομπανία μου
Ούτε σε έχω μπλοκάρει, ούτε
τον κύριο που παρέθεσες γνωρίζω, ούτε καταλαβαίνω που κολλάω με το όλο ζήτημα… Αλλά μιας που με έκανες tag ας πω και εγώ την γνώμη μου.
Στο παρόν θέμα είμαι με το μέρος σου αλλά τείνεις να πέσεις στα ίδια λάθη και να γίνεις εμμονικός.
Βρέθηκες, πέρασες καλά, έγραψες κριτική, βοήθησες το κοινό… ΜΠΡΑΒΟ μέχρι εκεί αλλά end of story. Δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τόσο πατριωτικά , ούτε να έχουμε μανία να αποδείξουμε ότι η δική μας επιλογή είναι σπουδαία και των υπολοίπων λάθος! Ειδικά σε θέματα φυλετικής ταυτότητας που αποτελούν εξ ορισμού ένα πολύ λεπτό ζήτημα…
Ο κάθε πελάτης έχει το γούστο του και ο/η/το κάθε εργαζόμενος/η/ο θα βρει το κοινό του!
Δεν έχει νόημα ούτε να απολογηθείς για την προσωπική σου επιλογή , ούτε να ξεκινάς/συνεχίζεις προσωπικές επιθέσεις!
Όπως δεν είχε νόημα αυτό που έκανες εσύ κάποτε κρίνοντας/ αμφισβητόντας δικούς μου φανς.
Κακεντρεχείς πάντα θα υπάρχουν, όπως θα υπάρχουν πάντα και κόλακες. Το τι είναι ο καθένας, θα φανεί στο χειροκρότημα και στα υγρά σεντόνια;)
Όσο λάσπη και να πέφτει αν ο/η/το κάθε εργαζόμενος/η/ο κάνει την δουλειά του με πάθος , θα τη βρει την άκρη του ;) .Εγώ , όσο κι αν δεν σαρέσει, το έχω καταφέρει … Ας αφήσουμε χώρο και χρόνο και στο νέο κορίτσι να λάμψει!
ΥΓ1: Καλή αρχή
@victoriaesc !!!
ΥΓ2: Όπως είχε πει κάποτε και ένας κυνικός φιλόσοφος , συνωνόματος με τον administrator μας «
Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες. διότι τα μεν τρώνε νεκρούς, οι δε ζωντανούς.»