Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...μαγκα μου στειλτης μνμ στο Viber. Εγω της εστειλα κ μου απαντησε με αναλυτικες πληροφοριες, υπηρεσιες και κοστη!κοπελια θα μπορουσες να μου στελιες πληροφοριες?
ευχαριστω

...το εχει στο προφιλ της, στην καρτελα "Σχετικα"φιλε δν ειδα τηλ στο προφιλ της

...μαγκα μου στειλτης μνμ στο Viber. Εγω της εστειλα κ μου απαντησε με αναλυτικες πληροφοριες, υπηρεσιες και κοστη!![]()
τωρα ειδα το τηλ ευχαριστω...το εχει στο προφιλ της, στην καρτελα "Σχετικα"![]()
Τι να σου πω, εγώ της έχω στείλει από το πρωί, αλλά καμία απάντηση για την ώρα (ευγενικό μήνυμα της έστειλα, όχι τίποτα παλαβό). Για να δούμε......μαγκα μου στειλτης μνμ στο Viber. Εγω της εστειλα κ μου απαντησε με αναλυτικες πληροφοριες, υπηρεσιες και κοστη!![]()
...τι να σ πω ρε μαγκα μου, δν ξερω! Μπορει να την βομβαρδισαμε την κοπελα με μηνυματα κ να χαθηκε η μπαλα!Τι να σου πω, εγώ της έχω στείλει από το πρωί, αλλά καμία απάντηση για την ώρα (ευγενικό μήνυμα της έστειλα, όχι τίποτα παλαβό). Για να δούμε...
Μόνο το facebook με τα γατιά βρήκα. Ω ρε φίλε τι θα παθαιναμε...Google απλά... Ψαχτειτε
Θα περασει απο κεντρικη επιτροπη η απο το συνεδριο;Να κατατεθεί αναλυτική περιγραφή υπηρεσιών καθώς και βιογραφικο προυπηρεσια έτσι ώστε να αξιολογηθεί από το Δ.Σ.
Συνέδριο προτείνω. Πρέπει να κριθεί από τη βάση για να ληφθεί απόφαση!!Θα περασει απο κεντρικη επιτροπη η απο το συνεδριο;![]()
Στο μπουρδελα εισαι φιλε.Και ρινοκερος με string να μπει,παλι τηλεφωνα θα ζητανεΈχετε καταλάβει ότι πρόκειται για άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «το», έστω και αν και διαθέτει γυναικείο «εξοπλισμό»; Θεωρώ πως το νήμα βρίσκεται σε λάθος κατηγορία.
Τέλος πάντων, δυσάρεστο να πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία για τους λόγους που η ίδια επικαλείται (φυλομετάβαση), αλλά στην Ελλάδα είναι μάλλον ο κανόνας.
Τηλεφωνο και προγραμμα αν ειναι ευκολο παρακαλω.Αν υπαρχουν κ καποιες εξτρα φωτογραφιες,θα βοηθουσαν. Ευχαριστω

Εχει μερικες στο προφιλ της, οπως κ νουμερο επικοινωνιας. Στελνεις viber κ στα δινει αναλυτικα ολα (υπηρεσιες, κοστη κτλ).Πληροφοριες τιμη προγραμμα τι παιζει ;;;;
Με το μπαρδον ειναι κακο να αναρτηθει εδω τι κανει και με ποσο το κανει το καθενα ;;;Εχει μερικες στο προφιλ της, οπως κ νουμερο επικοινωνιας. Στελνεις viber κ στα δινει αναλυτικα ολα (υπηρεσιες, κοστη κτλ).
Και αφου τα ξέρεις ηδη γιατι δεν μας τα λες για τιμοκατάλογο; τι θα αλλαξει αν στείλουμε σε αυτην να μαθουμε;Εχει μερικες στο προφιλ της, οπως κ νουμερο επικοινωνιας. Στελνεις viber κ στα δινει αναλυτικα ολα (υπηρεσιες, κοστη κτλ).
Με το μπαρδον ειναι κακο να αναρτηθει εδω τι κανει και με ποσο ;;;
Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη
κανείς δεν το `χει μάθει και ποτέ δε θα το πω
να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου
αυτό το μυστικό το γλυκό μου, που τ’ αγαπώ
Καταλαβα αν γραψει τιμη θα πεσει κραξιμο φαντασομαι ποσο παει η ζουμα
...γιατι θεωρω οτι ειναι δικο της θεμα να παρεχει αυτες τις πληροφοριες.Και αφου τα ξέρεις ηδη γιατι δεν μας τα λες για τιμοκατάλογο; τι θα αλλαξει αν στείλουμε σε αυτην να μαθουμε;