Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Profil?ΠούΘα φτιάξω και δικό μου νήμα σύντομα...
Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε προς το παρόν στο προφίλ μου.
Είπα να το γκουγκλαρω και γω. Η φώτο που έχει εκεί,είναι ίδια με αυτή του viber. Καλή τύχη σε όσους κλείσουν ραντεβου εύχομαι. Εγώ αποχωρω.Εγώ βρήκα αυτό πάλι... Προσοχή μάγκες
Eίμαι το Βικτώρια Ντάνιστ. ( αντωνυμίες he,they,it ), είμαι trans masc nonbinary.
Δημιουργώ την παρακάτω καμπάνια με σκοπό να μαζέψω χρήματα για την εγχείριση αφαίρεσης στήθους και μήτρας μου, την αρχή ορμονοθεραπείας μου και για να μπορέσω να αλλάξω τα έγραφα μου.
Θέλω πολύ να καταφέρω να αγαπήσω το σώμα μου και την προσωπικότητα. Γιατί παρόλο που αυτό το διάστημα εργάζομαι, δυσκολεύομαι να βρω δουλειά ως ανοιχτά τρανς άτομο.
Και εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακριά και αγαπημένοι
Ισπανίδα είναι ?chiero desesperatamente culo.![]()
Ισπανίδα είναι ?
Δίπλα στο Λος Πάτος ε?Από το Λος Κάλαμος.
Δίπλα στο Λος Πάτος ε?
Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις χαχαχαΟκ εχω κάτι μηνύματα να σβήσω ΑΜΕΣΑ κ αν αριθμό να μπλοκαρω. Ευχαριστω
με ηλεκτρικο Τεσλα ερχεται αδερφε?Αξιολογήθηκε αγαπητέ καί δεν θά πάρουμε, ακριβά τά μεταφορικά![]()
c-130 με αλεξίπτωτομε ηλεκτρικο Τεσλα ερχεται αδερφε?![]()
Νά ρωτήσω τόν μέντορα αυτός ξέρει έχει τά κονέμε ηλεκτρικο Τεσλα ερχεται αδερφε?![]()
Φωτογραφίες πρώτα από όλαΚαλημέρα και καλή αρχή! Ανέβασε πληροφορίες και φωτογραφίες για να μη σε ζαλίζουν!
Εμένα με ενημερωσες ήδη, οπότε τη γλίτωσες!...
Νά ρωτήσω τόν μέντορα αυτός ξέρει έχει τά κονέ![]()