Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 764
- Πόντοι
- 361
Η κοπέλα είναι μουναρα , μην γκρινιάζετε για τιμές υπάρχουν και φτηνότερες πάτε εκεί..
ο μεσος ελληναρας ΠΑΝΤΑ θα βρισκει λογο να γκρινιαζει!Η κοπέλα είναι μουναρα , μην γκρινιάζετε για τιμές υπάρχουν και φτηνότερες πάτε εκεί..
Άσχετο με το ότι η v τα αξίζει, άμα δεν δύναται κάποιος να προχωρήσει μαζί της ας πάει αλλού υπάρχουν και πιο οικονομικές. Να αφήσουν την V και την κάθε V σε αυτούς που δυνανταιο μεσος ελληναρας ΠΑΝΤΑ θα βρισκει λογο να γκρινιαζει!
με τις τιμες που παιζουν σε κατι μπαζα,κατι χοντρες που τις χρυσοπληρωνουν οι "μυστες",που απο την πολυ κυταριτιδα οταν φυσαει νομιζεις οτι βλεπεις θολη την τυπισσα,η Vi κ λιγα χρεωνει κ γενικα τετοια κοριτσια με τετοια εμφανιση κ ηλικια θα πρεπε να χρεωνουν ποοοοοοοολλα παραπανω με τα σημερινα δεδομενα!
ωστοσο η καποιοι γκρινιαζουν κ τελικα μονο φατε ματια ψαρια ειναι...
Ισχύει το βαιμπερ;;Καλησπέρα σε παλιούς και σε νέους επισκέπτες του νήματος μου
![]()

ΚαβλιαραΚαλημέρα μωρά!
Όταν λέω σε κάθε τρυπούλα μου δεν κάνω εκπτώσεις
Το anal επέστρεψε κανονικά! Ωστόσο στην Αθήνα θα είμαι σίγουρα μέχρι 22-23 μπορεί και παραπάνω αλλά δεν το γνωρίζω ακόμα. Επίσης υπομονή με τα μηνυματα γιατί είναι άπειρα. Τα φιλιά μου.
Ααα και μην μου παραπονιέστε ότι δεν με προλάβατε και τον Ιούνιο εδώ θα είμαι.
Καβλιάρικο μωράκι, ανυπομονώ για να σε ξαναδώ ~~~~~Καλημέρα μωρά!
Το anal επέστρεψε κανονικά! Ωστόσο στην Αθήνα θα είμαι σίγουρα μέχρι 22-23 μπορεί και παραπάνω αλλά δεν το γνωρίζω ακόμα. Επίσης υπομονή με τα μηνυματα γιατί είναι άπειρα. Τα φιλιά μου.
Γιουχου!Καλημέρα μωρά!
Αφού λέει οτι έχει επανέλθεικαλα ρε σεις δε διαβαζετε οτι ειναι εκτος η κοπελα;
ρε τυπε ξερεις να διαβαζεις και να ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ αυτα που διαβαζεις?Αφού λέει οτι έχει επανέλθει
Καλημέρα μωρά!
Ωστόσο στην Αθήνα θα είμαι σίγουρα μέχρι 22-23 μπορεί και παραπάνω αλλά δεν το γνωρίζω ακόμα.
Καλημέρα μωρά!
Αφού λέει οτι έχει επανέλθει
Ρε τύπε πριν τις 22-23 της είχα στείλειρε τυπε ξερεις να διαβαζεις και να ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ αυτα που διαβαζεις?
δες με προσοχη τι λεει στο ποστ της. 19 Μαιου το εγραψε.
και το θυμηθηκες χθες που εκανες εγγραφη εδω να μας το ποσταρεις?Ρε τύπε πριν τις 22-23 της είχα στείλει

Δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάρω την άδεια σουκαι το θυμηθηκες χθες που εκανες εγγραφη εδω να μας το ποσταρεις?
οκ τυπε.
περιμενε τον Ιουνιο τοτε να της ξαναστειλεις οταν επανελθει.![]()
αυτο καταλαβες απο τη συνομιλια μας?Δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάρω την άδεια σου

Επίσηςαυτο καταλαβες απο τη συνομιλια μας?
οκ,καλο ξημερωμα.![]()