I
Αυτή θέλει να δουλεύει 24/7, λες και είναι περίπτερο, για να μαζέψει φράγκα, δεν νομίζω να την αναγκάζει κανένας να το κάνει και γι’ αυτό το λόγο, είναι φυσιολογικό μετά να ΜΗΝ δουλεύει σαν επαγγελματίας
Με όλο το θάρρος και ελπίζω Βικτώρια να μην μου θυμώσεις που θα το γράψω δημόσια.
Αρχικά πόσο χρονών είσαι; 25-30; γιατί αν είσαι πιο μεγάλος έχουμε θέμα είσαι τραγικά ανώριμος εκτός αν κάποια άλλη εσκορτ σε πλήρωσε καλύτερα από ότι θα της έδινες για μια ώρα για να λες παπαριές και να χαλάς την διάθεση και την δουλειά μιας κοπέλας.
Στην τελική και να σε έστησε καταλάβαμε είπες την εμπειρία σου αλλά κούρασες κάθε μέρα 2 βδομαδες τα ίδια και ίδια!
Έχεις σπάσει μπάλες αλήθεια!
Τον λόγο που μαζεύει κάποιος λεφτά τον ξέρει μόνο ο ίδιος, δεν μπορείς να έχεις άποψη πάνω σε αυτό παντελώς καμία!!!!
Τώρα επειδή έχω ο ίδιος σπαστεί και στεναχωρηθεί για όσα μπορεί να προκαλείς και επειδή δεν έχεις μάλλον την παρά μικρή ιδέα για το κοριτσάκι όσο άθλια εσκορτ και να είναι όπως λες απλά προχωρά αλλού. Μια κρητική αφήνει ο κόσμος και πάει παρακάτω.
Λοιπόν…
Είναι ένα κορίτσι μόλις 25 ετών από άλλη χώρα με ποινικά δικαστήρια όπως έχει αναφέρει και εδώ, από το ίδιο της το οικογενειακό περιβάλλον από ξένη χώρα που επιβιώνει στην χώρα σου σαν να μην έχει καμία πατρίδα μόνη της και πέρα από αυτό, το θέμα υγείας που έχει είναι
καρκίνος!!!! Μια ψυχή μόλις 25 χρόνων!!!!
Ξέρεις πόσο μπορούν να κοστίζουν οι θεραπείες της και τα χειρουργεία που υποχρεούται να κάνει;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;
Ξέρεις αν και ποσες φορές μέσα στην μέρα της μπορεί να νιώθε καλά και ξαφνικά να βρέθηκε στο νοσοκομείο; Όπως δεν ξέρω ούτε εγώ έτσι δεν ξέρεις ούτε εσύ και δεν σε αφορά μάθε τι είναι ο σεβασμός.
Βικτωριάκι συγνώμη αλλά δεν άντεξα. Ξέρω ότι το λες στους πελάτες σου όμως έχεις πει και σε εμένα ενώ σε έχω δει μόνο 2 φορές αλλά έχω καταλάβει ότι τα κρατάς μέσα σου και είσαι ευαίσθητο πλάσμα.