fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
Το παιδί λάστιχο
Έχω παίξει μπαλίτσα και με πιο κάτω μεγέθη ακούγοντας αυτή την ατάκαΑν υπάρχει κανένας που σε έχει συναντήσει και ανήκει στον μέσο όρο 13-15εκ ας βγει να το επιβεβαιώσει, γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι σφίγγεις αλλά η πραγματικότητα να είναι άλλη
Άμα δεν έχει περάσει γενα, το μουνι έχει μεγάλη ευελιξία. Ακόμα και η γενα στις περισσότερες φορές δεν αφήνει μεγάλη διαφορά. Άρα μην τρομάζετε όταν βλέπετε τεράστια παιχνίδια/εργαλεία.Αν υπάρχει κανένας που σε έχει συναντήσει και ανήκει στον μέσο όρο 13-15εκ ας βγει να το επιβεβαιώσει, γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι σφίγγεις αλλά η πραγματικότητα να είναι άλλα
Τύπε με σάλιο και υπομονή σίγουρα έγινε η δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάιδεψε την περιοχή με το μαρκούτσι και να μην το έβαλε μέσα.Τελικά μπήκε η όχι ??
Με την απορία θα μείνουμε![]()
Τα μέλη του bou πάνω από 20 τον έχουμε!Αν υπάρχει κανένας που σε έχει συναντήσει και ανήκει στον μέσο όρο 13-15εκ ας βγει να το επιβεβαιώσει, γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι σφίγγεις αλλά η πραγματικότητα να είναι άλλη
Χιλιοστά πάνταΤα μέλη του bou πάνω από 20 τον έχουμε!
Θα εξυπηρετώ ξανά στην Αθήνα 18/08 έως και 25/08 ευέλικτες ώρες.Αθήνα πλευρά πότε θα σε ξαναδούμε ;
Ούπς ναιΚαλησπέρα κοριτσαρα!!! Μια ερώτηση.. Πριν 3 μέρες στον 5 όροφο στο Μπιλ στις 5:10 το απόγευμα εσυ ήσουν στο ασανσέρ που άνοιξα την πόρτα και βγήκες?? Πες μου ναι να με τρελάνεις!!![]()
www.instagram.com
Είσαι πολύ όμορφη και πολύ ευγενικο κορίτσι!!!!!!Θα εξυπηρετώ ξανά στην Αθήνα 18/08 έως και 25/08 ευέλικτες ώρες.
Ούπς ναι
Πρόσεξε μόνο μην τυχόν οι ομαδικές καταλήξουν σε κανά gangbangΌσοι έχετε Instagram και θέλετε να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητά μου, μπορείτε να με προσθέσετε και να μου στείλετε μήνυμα με τη λέξη «ομαδική». Θα σας προσθέσω στην ομαδική μου λίστα, όπου θα ανεβαίνουν σχετικές ενημερώσεις πού και πότε είμαι διαθέσιμη, καθώς και ορισμένες πιο πικάντικες φωτογραφίες.
Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια ομαδική όπου δεν θα χάνονται οι ημερομηνίες των tour με έξτρα μπλα μπλα και μηνύματα.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com

Εκεί θα σκαλώσουμε;Πρόσεξε μόνο μην τυχόν οι ομαδικές καταλήξουν σε κανά gangbang![]()
Κοκκινίζω πάψε!Είσαι πολύ όμορφη και πολύ ευγενικο κορίτσι!!!!!!
Το λέω πολύ σοβαρά!! το είπε και η κοπέλα που κατεβήκαμε μαζί ότι είσαι πολύ όμορφη και ευγενική!!! Πραγματικά στο λέω είσαι!!!!!Εκεί θα σκαλώσουμε;
Κοκκινίζω πάψε!
Το κορίτσι είναι πολύ εμφανίσιμο και σαν χαρακτήρας άψογη!!! Όσο για το σεξ είναι μία τρομερή εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάποιος μαζί της παρά το νεαρό της ηλικίας της!!!Το λέω πολύ σοβαρά!! το είπε και η κοπέλα που κατεβήκαμε μαζί ότι είσαι πολύ όμορφη και ευγενική!!! Πραγματικά στο λέω είσαι!!!!!
Καλημέρα! Συμπτωματικά απαντώ στο δικό σου μήνυμα, δε σημαίνει κάτι.Το κορίτσι είναι πολύ εμφανίσιμο και σαν χαρακτήρας άψογη!!! Όσο για το σεξ είναι μία τρομερή εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάποιος μαζί της παρά το νεαρό της ηλικίας της!!!
Καλημέρα και σε σένα. Τι να σου πω μπορεί να μην είχατε χημεία. Μη νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός σε όλους μας έχει συμβεί να μην περάσουμε καλά με την εκάστοτε ind ή γραφειάτη...Καλημέρα! Συμπτωματικά απαντώ στο δικό σου μήνυμα, δε σημαίνει κάτι.
Από αποσπασματικες φώτο που είδα πριν κάνουμε ωριαία συνάντηση, κατάλαβα ότι έχει καλή εμφάνιση και από τις εδώ περιγραφές ότι είναι και ωραίος χαρακτήρας.
Όσο για το σεξ που έγινε μεταξύ μας, νιώθω μετά πως δε με φρόντισε όπως π.χ. τον συναγωνιστή που ακολουθεί με σχόλιο.
Την περιποιηθηκα καλά, όμως το μουνακι της δεν έγινε πιο υγρό κατά την συνεδρία μας και με δυσκόλεψε παρά το σάλιο, στο να μπω στο διαφημισμένο κωλαράκι της.
Και στο τέλος που αργούσα στο δεύτερο μέρος και της ζήτησα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αν θέλει να τα καταπιεί, αυτή το έπαιξε ελαφρά με το χέρι και απλά μου χαμογελούσε.