Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.963
- Πόντοι
- 23.656
....να'σαι καλα!Θενκς μάγκα μου, είσαι φίλος της κοπέλας;
Οχι ραντεβου εκανα μαζι της στις αρχες

....να'σαι καλα!Θενκς μάγκα μου, είσαι φίλος της κοπέλας;

Ισχύει τελικά το τουρ σου μωράκι?Κουκλιά μου θα είμαι στη Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες.
Συγκεκριμένα στις 20-21 Νοεμβρίου θα είμαι διαθέσιμο στη Θεσσαλονίκη για ραντεβού! Αν θέλετε να με κλείσετε στείλτε μου από τώρα για να βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα.
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω viber, (γράφω τον αριθμό μου στο προφίλ μου).
Ανυπομονώ να βρεθούμε και να περάσουμε υπέροχα στην Θεσσαλονίκη!
.....πήρε το μάτι μου αυτό... και κατάλαβα γιατί ο @Odin_ δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση...
Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο; - Page 225
απαντηστε κοριτσια ελευθερα χωρις φοβο και παθος. ;)www.bourdela.com

Καλημέρα, μωρά μου!Ισχύει τελικά το τουρ σου μωράκι?
Μετά από αυτή την ημερομηνία, φεύγω μια εβδομάδα διακοπών για να αποβάλω την πίεση που με βρήκε τον Νοεμβρίο.
...αυτος ειναι μαγκα μου, κατι κανεις λαθος!!!Καλημέρα, ο αριθμός που έχει στο προφίλ δεν φαίνεται να έχει λογαριασμό στο viber.. χάνω κάτι?

Χριστούγεννα που θα σε γαμήσουμε?Καλημέρα, μωρά μου!
Ήδη βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνω εδώ για λίγες ακόμη μέρες. Ωστόσο, θα επιστρέψω στην συμπρωτεύουσα σε λιγότερο από δύο μήνες.
Για τους αγαπημένους μου στην Αθήνα, όσοι θέλετε να με συναντήσετε, θα είμαι εκεί από τις 25 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. (Εκτός απροόπτου) Μετά από αυτή την ημερομηνία, φεύγω μια εβδομάδα διακοπών για να αποβάλω την πίεση που με βρήκε τον Νοεμβρίο.
Οντως, βάζοντας το +30 μπροστά από τον αριθμό δούλεψε. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση!...αυτος ειναι μαγκα μου, κατι κανεις λαθος!!!![]()
Έχεις κενά για ραντεβού ή είσαι φουλ?Καλημέρα, μωρά μου!
Ήδη βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνω εδώ για λίγες ακόμη μέρες. Ωστόσο, θα επιστρέψω στην συμπρωτεύουσα σε λιγότερο από δύο μήνες.
Για τους αγαπημένους μου στην Αθήνα, όσοι θέλετε να με συναντήσετε, θα είμαι εκεί από τις 25 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. (Εκτός απροόπτου) Μετά από αυτή την ημερομηνία, φεύγω μια εβδομάδα διακοπών για να αποβάλω την πίεση που με βρήκε τον Νοεμβρίο.
Είναι Θεσσαλονίκη όπως γράφει παραπάνω. Είναι ερωτιαρηδες οι βόρειοι και την έχουν συνεπάρει.Χάθηκε το κορίτσι.