Ημερομηνία εγγραφής: 26/08/17 Χαχαχαχα βρε καλως τον!
Πείσε πρώτα τον εαυτό σου ότι την πήρες από τους πρώτους κιόλας("έχω τρακ"," τελικά παιδιά δεν την πρόλαβα γαμώτο"-δικά σου γραπτά αυτα...) και μόλις πειστείς,θα πειστούμε και εμείς.
Εώς τότε

Ημερομηνία εγγραφής: 26/08/17 Χαχαχαχα βρε καλως τον!

Οτι πεις κλωνακομου!Πείσε πρώτα τον εαυτό σου ότι την πήρες από τους πρώτους κιόλας("έχω τρακ"," τελικά παιδιά δεν την πρόλαβα γαμώτο"-δικά σου γραπτά αυτα...) και μόλις πειστείς,θα πειστούμε και εμείς.
Εώς τότε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε apoc
Ασε τη βερ
με την κυρα μαριανα να βρουμε φθηνη λυση![]()
Σου είπε ποσό Μαλακας είσαι; Δεν χρειάζεται ρωτά εμάς να σου πούμε!μιλησα με ντουβλη στο τηλεφωνο))))))))))))
Το έκανες το service?Βρε apoc
Ασε τη βερ
μιλησα με ντουβλη στο τηλεφωνο))))))))))))
Οτι πεις κλωνακομου!

δεν νομίζω ότι ο "καυγάς" ήταν ποτέ για τις τιμές...
(εξάλλου όποιος θέλει αγοράζει)
πάντως έχει περάσει ώρα και δεν βλέπω κανέναν να βγάζει τίποτα στη φόρα κ. λάρι...
για πε
Τοτε κανόνισε το κ ενημέρωσε.!!!τωραααα??
Να ταν κ αλλο![]()
μου εκανε σκοντο
αντι 1000 μου ειπε επειδη εχω γλυκια φωνουλα 950 μονο για μενα χαχα

Τοτε κανόνισε το κ ενημέρωσε.!!!
Βρε apoc
Ασε τη βερ
δεν νομίζω ότι ο "καυγάς" ήταν ποτέ για τις τιμές...
(εξάλλου όποιος θέλει αγοράζει)
πάντως έχει περάσει ώρα και δεν βλέπω κανέναν να βγάζει τίποτα στη φόρα κ. λάρι...
Ακριβώς αυτό εννοούσα προχθές. Το ασχημοπαπο με τις ερασιτεχνικες φωτο, όταν πήγε στο γραφείο με πολύ μακιγιάζ το πασαραν για κύκνο.
Ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.
Όσο τσιμπάνε τα κορόιδα αυτό θα γίνεται.
Αφού βγήκε η λίστα με τους "υποστηρικτές" της Βερονικας πρέπει να βγει και λίστα με τους "επικριτές" της Βερονικας και αφού δεν έχουν σχεδόν όλοι κριτικές να γραφτούν δίπλα τα ψέμματα και τα υβριστικά σχόλια τους.