Νέα

Βερολίνο - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Μηνύματα
287
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Για όσους βρίσκονται στην πόλη και θέλουν «συντροφιά» στο ξενοδοχείο μια καλή επιλογή είναι ή συγκεκριμένη κοπέλα. Για εμένα είναι μια επιλογή value for money. Το κόστος είναι 100ευρώ για μία ώρα και όταν λέμε μία ώρα είναι με το ρολόι (πριν ξεκινήσουμε έβαλε υπενθύμιση στο κινητό της για να κτυπήσει ακριβώς μετά από μια ώρα) χωρίς έξτρα χρεώσεις για μεταφορικά, bbbj , φιλιά κλπ κλπ  για anal δεν ρώτησα άμα χρεώνει έξτρα .  Από εμφάνιση είναι πολύ ψιλή , λεπτή , στήθος 3άρι σιλικονάτο ωραίο κωλαράκι γαλάζια μάτια ,μπορώ να πω ότι οι φωτό στο site την αδικούν , απότι μου είπε στη Πολωνία ήταν μοντέλο αλλά δεν έπαιζαν καλά λεφτά εκεί και το γύρισε στις βίζιτες στην Γερμανία. Το μόνο αρνητικό στην εμφάνιση είναι ότι έχει λευκές κηλίδες σε κάποια σημεία του δέρματος προφανώς πέρασε μελάγχρωση. Πολωνή μιλάει λίγα αγγλικά αλλά οκ από εδώ από εκεί βγάζεις επικοινωνία για να πεις 5 κουβέντες. Πρωτοβουλίες δεν αναλαμβάνει αλλά σε όλα λέει ναι και δεν σου λέει μην το ένα μην το άλλο. Γλωσσόφιλα κανονικά, ακάποτη πίπα έδειχνε να υγραίνεται όταν ασχολήθηκα με το γατάκι της αλλά για την διείσδυση χρησιμοποίησε λιπαντικό. Βογκητά στο φουλ ίσως λίγο υπερβολικά. Είχαμε 2 sessions ανάμεσα σε αυτά μου έκανε ένα μασσαζάκι. Χαμογελαστή και γενικά έδειχνε ευδιάθετη. Το άξιζε το αντίτιμο και με το παραπάνω η νεαρά.
 

mamuth

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ,αν καποιο απο τα ffk στο βερολινο δεχετε γυναικες,(το artemis που ρωτησα δεν δεχετε)
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Παιδιά μήπως υπάρχει κάποιο βερολινέζικο site με δυνατότητα να κάνεις αναζήτηση για πουτάνες; Μου κάνει εντύπωση γιατί έχω βρει sites για Μόναχο, Φρανκφούρτη, Κολωνία ενώ για Βερολίνο που είναι και η μεγαλύτερη πόλη και υποτίθεται έπρεπε να έχει και το μεγαλύτερο site δεν έχω βρει τίποτα. Μόνο το ladies.de που είναι για όλη τη Γερμανία αλλά και πάλι στο Βερολίνο έχει τις λιγότερες καταχωρήσεις. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
στις διακοπες του πασχα επισκευτηκα το βερολινο και ειπα να κανω ενα τουρ στα μαγαζακια περαν του αρτεμις που θα αναφερθω σε αλλη κριτικη.αφου εκανα ενα περασμα απο ολα τα "κρυμμενα" (θα εξηγησω γιατι το αναφερω) στουντιο-τυπου μαγαζια κατεληξα και στο royal.
αν δεν εχεις navigation-gps δεν το βρισκεις με τιποτα.εγω ευτυχως ημουν με αμαξι και οδηγο πλοηγησης και παλι δυσκολευτικα να το βρω.ο λογος ειναι ο εξης..ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΠΟΥ-ΣΤΟΥΝΤΙΟ (επιτρεψτε μου να τα αναφερω ετσι) στο βερολίνο είναι κρυμμενα σε πολυκατοικιες κανονικες και δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις μονο αν πας και δεις το θυροτηλεφωνο που γραφει επανω απλα ενα ROYAL..το ιδιο ισχυει και για το van kampden, το kamilla la dee και κατι αλλα που επισκευτηκα αλλα ξεχναω τα ονοματα τωρα.ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ,ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ..
γενικα οι γερμανοι εχουν κολλημα με την ανωνυμια και αν τυχει να εισαι στο διαδρομο και μπαινει και αλλος πελατης την ιδια στιγμη η τσατσα θα σε κρύψει σε αλλο δωματιο για να μην ειδωθουν οι πελατες.ΚΑΝΟΝΑς.μου ετυχε σε ολα.

λοιπον αφου το βρηκα απο τον αριθμο του κτιριου και τσεκαρα το θυροτηλεφωνο,χτυπησα και ανεβηκα στο δευτερο οροφο αν θυμαμαι καλα.ανοιγει μια καλο-σινιαρισμενη τσατσα και μας οδηγει σε ενα απο τα δωματια για να τσεκαρουμε τα κοριτσια ενα-ενα..καλα,τα δωματια ηταν βγαλμενα απο τσοντα του σαλιερι!..τεραστια κρεβατια με χαλια..καθρεφτες,κουρτινες..κτλ κτλ..κατι σαν τις σουιτες στα δικα μας χχχ χοτελς..μουσικη χαλαρη και μπαινουν μεσα μια-μια οι κοπελες με χειραψια και χαιρετισμο και λενε τα ονοματα τους..
το επιπεδο οχι τοσο καλο οσο δειχνει στο σαιτ αλλα δικαιολογειται γιατι τις καλες τις στελνουν escorts καθως εχουν παραλληλα και πρακτορειο για outcalls. επιλεγω την λενα ενα ξανθο ψηλο μωρο γερμανιδα 100% δεν ηξερε καλα αγγλικα μονο γερμανικα μιλουσε και ευτυχως κατεχω την γλωσσα και συνενοηθηκα.
μπαινει το μωρο(ψηλο,φοβερο χαμογελο,σωμα βυζι,κωλαρα μοντελου σε αναλογιες για τα γουστα μου) με βγαζει εξω απο το δωματιο και με οδηγει μεσα σε ενα πολυτελες μπανιο με μαρμαρο για να πλυθω και να μπανιαριστω..στο διαδρομο βλεπω 10-15 μουνια να περιφερονται και εχω ζαλιστει.για ολα τα γουστα..βγαινω απο το μπανιο και με ξαναοδηγει στο δωματιο οπου η τσατσα με κερναει καφεδακι εσπρεσσο σε δισκακι..εγω αραζω πινω το καθε..ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..με το μωρο..συζητηση χωρις να βιαζομαστε..πηρα το προγραμμα 80ε απλο με μασαζ συμπεριλαμβανομενου και ακαποτο.
αραζω στην κρεβαταρα και αρχιζει ενα πολυ καλο μασαζ στη πλατη..στη συνεχεια με γυριζει απο μπροστα και αρχιζει κατι σεξουαλικες κινησεις..καυλωνω εγω και ξεκιναμε το πηδημα..η κοπελα ηταν πολυ στενη και εδειχνε οτι το ενιωθε..αλλαξαμε αρκετες στασεις και δεν μπορουσα να χυσω γιατι ειχα ηδη ριξει αρκετα στο αρτεμις απο τις προηγουμενες..η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει και σε καμμια περιπτωση δεν ειδα στα ματια της και την συμπεριφορα της να δυσανασχετει η να βιαζεται..ο χρονος ηταν για 30 λεπτα τα 80 ευρω..απο τα οποια και τα 30 ημουνα μεσα..
τελος παντων μετα απο αλλαγη 5 στασεων απο οσο θυμαμαι την εβαλα να μου κανει ενα αριστοτεχνικο τσιμπουκι και τελειωμα στο στομα της.συζητηση με το μωρο..τελειωσα το καφεδακι μου..με ρωτησε η κοπελα σε ποσα λεπτα θα εισαι ετοιμος ντυμενος να ερθει η τσατσα να σε ξεπροβοδισει.. τις λεω σε 10λεπτα..τσουπ ερχεται μετα απο 10λεπτα..γεια σας και την κανω..
μοναδικη εμπειρια!ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..
θα ξαναπαω σιγουρα σε επομενη επισκεψη στο βερολινο..
παμε γι αλλα:sunglasses:
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
συνεχεια απο την προηγουμενη κριτικη..οπως προειπα εψαξα ολα τα αλλα μαγαζακια του βερολινου..τρελο γυρω-γυρω με το gps αλλα παντα πετυχαινα μονο 2 κοπελες αντε 3τρεις να δουλευουν και δεν μου εκαναν για τα γουστα μου..
γενικα απο οτι καταλαβα οι γερμανοι εχουν ΚΟΛΛΗΜΑ με τα ΜΙΛΦ και με τις ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΓΚΟΜΕΝΕς.

πανω στην αναζητηση βρισκω αυτο το μαγαζακι το οποιο ειναι σε μια οχι και τοσο καλη περιοχη,αρκετοι τουρκοι,καζινο γυρω γυρω,σεξ σινεμας και τετοια.
κλασσικα οπως ειπα και πιο πριν το αναγνωριζεις απο το θυροτηλεφωνο απλα αυτο ειχε και μια ταμπελιτσα μικρη σαν αυτη που εχουν οι δικηγοροι στις πολυκατοικιες και οι γιατροι..και εγραφε SALON PRESTIGE.η οικοδομη τελειως χαλι να ομολογησω καμμια σχεση με το ROYAL,ανεβαινουμε στο πρωτο οροφο..ανοιγει η τσατσα μας οδηγει σε ενα δωματιο με 2 καρεκλες και περιμενουμε να μπουν τα μωρα μεσα ενα ενα..περνανε με χειραψια και μου μενουν 2 στο μυαλο η λουσυ που και τελικα επελεξα και μια ακομα που εμοιζε παρα πολυ με την sexy cora,ιδιο στυλ,τατουαζ στο σωμα,piercing,τουμπανα βυζους κτλ..και οι 2 γερμανιδες..τις ξανακαλουμε μεσα και επιλεγω το πρωτο μωρο.μελαχρινο με απιστευτο πρασινο ματι,φυσικα στηθη και μια απιστευτα ξεσκισμενη κολλαρα που με εκανε να τα χασω..δεν ρωτησα για πρωκτικο,λαθος δικο μου.
προγραμματα 40ευρω 15 λεπτα με ακαποτο. 60ευρω 30 λεπτα με ακαποτο. απο τα πιο φτηνα που συναντησα στο βερολινο.τα περισσοτερα ειχαν ταριφα απο 60 και 80ευρω.
ο χωρος του μαγαζιου ιδιος με δικα μας στουντιο..οσο πιο προσεγμενος μπορει να ειναι.με οδηγει η κοπελα στο δωματιο..νιπτηρας πετσετα,παντοφλες ολα στη θεση τους.ετοιμαζομαι και ερχεται η κοπελα.λιγη συζητηση στην αρχη και αμεσως η κοπελα φαινοταν οτι γουσταρε αυτο που εκανε.
ξεκιναει με ενα απιστευτο τσιμπουκι με πολυ σαλιο και βαθυ..οπου προσπαθουσα να σκεφτομαι καμια μαλακια αλλη για να μην χυσω..μουδιασα..στη συνεχεια εναλλαγη 3-4 στασεων με απιστευτη συμμετοχη οπου και κατεληξα σε μια σταση πλαγια και εκει που την καρφωνω μου λεει.."χτυπα με στον κωλο σκαμπιλια" (στα αγγλικα φυσικα)..η γκομενα γουσταρε τρελο γ@μησι..συνεχιζω εκει και ειμαι ετοιμος να χυσω αλλα σταματαω τελευταια στιγμη την γυριζω σε cowboy πανω κατω..και συνεχιζω..λιγο πριν χυσω κρατιεμαι και την βγαζω εξω και της το δινω στο στομα για τελειωμα..
νομιζω ενα απο τα καλυτερα γ@μησια που εχω κανει σε μαγαζι...ακομα και τωρα που τα γραφω και τα σκεφτομαι..καυλωνω..
βγαινοντας συναντω ενα τρελο ξανθο που μολις εβγαινε απο αλλο δωματιο και δεν το ειχα πετυχει..οι κοπελες στο μαγαζι πρεπει να ηταν γυρω στις 6-7 οταν πηγα εγω.
στην εξοδο παω να βγω και λεει η τσατσα στην κοπελα παρε τον πελατη λιγο μεσα στο δωματιο ακομα γιατι ερχεται καινουργιος πελατης να μην συναντηθουν στην εισοδο..Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ..επαγγελματιες.μιλαω λιγο με την κοπελα στο δωματιο..και αποχωρω ικανοποιημενος. :sunglasses::sunglasses:
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
οι περισσοτεροι τα εχουν πει ολα για το αρτεμις αλλα ας προσφερω και γω ταπεινα το δικο μου σχολειο για το συγκεκριμενο ναο.
σαββατο πρωι ξεκιναμε με φιλαρακι μου αφου καναμε μια βολτα στο κεντρικο βερολινο για το αρτεμις με αμαξι φυσικα.το βρηκαμε αμεσως με το gps.το αρτεμις απο εξω ειναι σαν ξενοδοχειο.μπαινεις μεσα πληρωνεις 80ευρω για εισοδο (πολλα κατα την αποψη μου) θα επρεπε να ηταν 50ευρω για αυτα που προσφερει σαν υπηρεσιες ΧΩΡΙς να περιλαμβανει σεξ.
μπαινουμε μεσα φοραμε τα μπουρνουζια τα οποια θα επρεπε να ηταν λιγο πιο καλοπλυμμενα :rolleyes: και μπαινουμε στην κεντρικη εισοδο οπου θυμηζει κλασσικο κωλαδικο περαν του οτι εχει κατι στρογγυλους καναπεδες με συρομενες κουρτινες σε περιπτωση που δεν κρατιεσαι και θελεις να το ριξεις εκει το πρωτο ημιχρονο..πινουμε ενα καφεδακι και κοζαρουμε τα μωρα..ειχε για ολα τα γουστα..2 μαυρες,2 ταυλανδεζες,γερμανιδες,ρωσιδες,ρουμανες,βουλγαρες..οι περισσοτερες καθοντουσαν και η θα εκανες κινηση εσυ να τις φωναζες να ερθουν κοντα σου για συζητηση ή θα ερχονταν αυτες μετα απο λιγο..γενικα ομως καμμια πιεση..κοσμο δεν ειχε πολυ μιας και ηταν πρωι ακομα 12-13:00..ηπιαμε το καφεδακι και καναμε μια γυρα ειχε μεσα σινεμα..γυμναστηριο (γαματο) πισινα οπου κανεις δεν εμπαινε..τουλαχιστον οσο ημουν εγω..μαλλον δεν ηταν και τοσο καθαρη..σαουνα,χαμαμ,μασαζ που πληρωνες..και ενα μπαρ πιο πισω που μπορουσες να δεις μπαλα.οι κοπελες ηταν αρκετα καλες σε εμφανιση αλλα μερικες ειχαν συμπεριφορα οτι να ναι..οχι ολες ομως..γενικα αποφυγεται τις ρουμανες και τις βουλγαρες μακρια..αν και το φιλαρακι μου εφαγε φολα απο γερμανιδα..
καναμε τις βολτες μας στο μαγαζι ηπιαμε τους καφεδες ριξαμε γελιο..χαχαχα-χουχουχου με τις κοπελες..και εγω πηρα 2 ενα τρελο ρωσσιδακι βαλερια που μου εκανε ενα απιστευτο γ@μησι που θα μου μεινει αξεχαστο αλλα δεν θα αναφερθω γιατι ηδη εχω γραψει 2 κριτικες ζουμερες..επισης πηρα και ενα πολωνεζακι που εσκασε στο τελος κατα τις εξι ωρα και με κολλησε οποτε λεω ας ριξω ενα για το τελος..δεν θυμαμαι ονομα δυστυχως για να το γραψω.

τα θετικα του αρτεμις:ειναι κατι το μοναδικο και θα πρεπει ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗς ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ να παει τουλαχιστον μια επισκεψη στο ναο..επισης ειναι ωραια εμπειρια να εχεις ολες τις ανεσεις μπροστα σου και ταυτοχρονος να εχεις να διαλεξεις απο μια ποικιλια γυναικων και να κανεις το γουστο σου.

τα αρνητικα του αρτεμις:πολλες κοπελες οι οποιες ταξιδευουν για να ερθουν να δουλεψουν στο αρτεμις ειναι μεγαλες φολες και θελει μεγαλη προσοχη στα λεφταδακια σας.εγω επειδη γνωριζω την γλωσσα ετυχε να ακουσω συζητηση διπλα μου μια γερμανιδα με μια μαυρη να λενε ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για τους πελατες και ξενερωσα ατιμα!..οποτε προσοχη και καλο scouting!
τα δωματια τουλαχιστον σε αυτα που μπηκα εγω ηταν επιπεδο για να μην πω φυλης, ας πω στουντιο..ηταν χυμενα και οι κοπελες εβαζαν την πετσετα για να κατσεις στο κρεβατι.
επισης οσο περνουσε η ωρα και γεμιζε το μαγαζι κοσμο κατα τις 7 οι γκομενες αρχισαν τις μαλακιες και τις ξεπετες.
δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο τωρα αλλα γενικα τα comfort που προσφερει ειναι λιγο εικονικα δεν προκειται να τα χρησιμοποιησεται ολα και γιαυτο θεωρω πολυ το 80αρι για εισοδο.
..το φαγητο ηταν τελειως μαπα..μονο κατι που εμοιαζε με παστιτσιο τρωγοτανε.

εντυπωση μου εκανε: ο μεγαλος αριθμος ατομων που δουλευουν και ειναι αφαντοι..οπως καθαριστριες,ηλεκτρολογοι,security guards κτλ..και η αψογη συμπεριφορα ολων των ατομων του μαγαζιου καθε ηλικιας που ηταν ολοι κυριοι και δεν πετυχα κανεναν να αρχισει τις μαλακιες τυπου "μιλαω δυνατα,βριζω,φωναζω,μεθαω..κτλ κτλ.."..ισως να ηταν και η ωρα φυσικα.

μια επισκεψη ξαναξιζει.. :sunglasses::sunglasses:
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
3
Πόντοι
6
Ωραιος    φιλε  και  ουσιωδεις  οι  περιγραφες  σου .
Στο  kitkat club    προλαβες  να  πας ?
 

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
268
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω μια ¨χαζη¨ερωτηση.πας εκει και αφηνεις τα ρουχα σου και μενεις με το μπορυρνουζι.Τα λεφτα σου που τα αφηνεις?τις πιστωτικες σου καρτες?
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.969
Like
329
Πόντοι
36
σωστες κατα κυριο λογο οι περιγραφες...για κιτκατ φιλε?
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.333
Κριτικές
3
Like
6.928
Πόντοι
1.486
εγω εχω μια ¨χαζη¨ερωτηση.πας εκει και αφηνεις τα ρουχα σου και μενεις με το μπορυρνουζι.Τα λεφτα σου που τα αφηνεις?τις πιστωτικες σου καρτες?
Πηγαινε στο thread του ARTEMIS να τα καταλάβεις όλα...Μασημένη τροφη θέλετε εδω μέσα πια... :tits: :tits: :tits:
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
εγω εχω μια ¨χαζη¨ερωτηση.πας εκει και αφηνεις τα ρουχα σου και μενεις με το μπορυρνουζι.Τα λεφτα σου που τα αφηνεις?τις πιστωτικες σου καρτες?

στα αποδυτήρια σε ντουλαπάκι αφήνεις τα ρούχα σου

σε άλλο χώρο,σε ντουλαπάκια-θυρίδες,τα χρήματά σου

και τα 2 ντουλαπάκια έχουν τον ίδιο αριθμό πχ 180 και φοράς ένα βραχιόλι με το κλειδί που ανοίγει και τα 2

το ντουλαπάκι για τα ρούχα είναι απελπισία!....πολύ μικρό,με το ζόρι χωράνε αν έχεις παλτό χοντρό,τα παπούτσια κλπ....το πάχος του είναι 15 πόντους χοντρικά,δεν έχει κρεμάστρα,γενικά άμα πας καλοντυμένςο,την έβαψες!!!!...θα γίνουν τα ρούχα σου χάλια

αφού τελειώσεις με την κοπέλα,πας στις θυρίδες και την πληρώνεις....αρκετά άβολο κι αυτό,καθώς οι θυρίδες βρίσκονται δίπλα στη ρεσεψιόν όπου μπαινοβγαίνει κόσμος ντυμένος...διακριτικότητα μηδέν
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
στα αποδυτήρια σε ντουλαπάκι αφήνεις τα ρούχα σου

σε άλλο χώρο,σε ντουλαπάκια-θυρίδες,τα χρήματά σου

και τα 2 ντουλαπάκια έχουν τον ίδιο αριθμό πχ 180 και φοράς ένα βραχιόλι με το κλειδί που ανοίγει και τα 2

το ντουλαπάκι για τα ρούχα είναι απελπισία!....πολύ μικρό,με το ζόρι χωράνε αν έχεις παλτό χοντρό,τα παπούτσια κλπ....το πάχος του είναι 15 πόντους χοντρικά,δεν έχει κρεμάστρα,γενικά άμα πας καλοντυμένςο,την έβαψες!!!!...θα γίνουν τα ρούχα σου χάλια

αφού τελειώσεις με την κοπέλα,πας στις θυρίδες και την πληρώνεις....αρκετά άβολο κι αυτό,καθώς οι θυρίδες βρίσκονται δίπλα στη ρεσεψιόν όπου μπαινοβγαίνει κόσμος ντυμένος...διακριτικότητα μηδέν

τα ειπε ολα ο φιλος..εγω να αναφερω οτι για πρωτη φορα ειχα αφησει τα παντα στη ντουλαπα για τα ρουχα οπου ειχε κρεμαστρα σε αντιθεση με αυτα που λεει ο φιλος και ημουνα και καλοντυμενος αλλα τα βολεψα οκ ολα.. :) :)
ειχα παρει μαζι μου τα τσιγαρα,2-3 καποτες δικες μου και κανα 120 ευρω για τα γαμησια(μεσα στο πακετο απο τα τσιγαρα μου)..χαχαχα(ο παλιος)...για να μην μπαινοβγαινο μετα κλειδια,μαλακιες,ντουλαπακια κτλ..τα ειχα ολα αυτα στις τσεπες απο το μπουρνουζι..αλλα υποψην δεν εβγαλα το μπουρνουζι παρα μονο στα δωματια γιατι δεν ειμαι πολυ της σαουνας,πισινα κτλ...μολις τελειωνα το πηδημα αφου κατεβαιναμε κατω εβγαζα απο το πακετο τα λεφτα και τα εδινα στην γκομενα..αν χρειαζομουνα παραπανω θα πηγαινα να επαιρνα κι αλλα απο το ντουλαπακι..τακτικη δικια μου.
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
σωστες κατα κυριο λογο οι περιγραφες...για κιτκατ φιλε?

δεν εκατσε να παω κιτ κατ γιατι ειχε gay βραδια οταν ηταν να παω..και γενικα ΠΟΛΥΥΥ gay κατασταση στο βερολινο..προσοχη σε ποια μαγαζια πατε..να βλεπετε ΠΑΝΤΑ τι ειδους παρτακι παιζει γιατι μπορει να βρεθητε σε μερη που δεν θελετε..

εγω απο club πηγα στα : cosmopolitan, china lounge , felix(μου το συστησε το ρωσιδακι στο αρτεμις..πολυ κυριλε) , matrixx, 40seconds..απο οσο θυμαμαι τα ονοματα..ηταν να παω και στο panorama/barghain αλλα οσες φορες πηγα ειχε μια ουρα 40μετρα απο εξω κοσμο και εγω δεν ειμαι για να περιμενω να μπω..και ας ειναι οτι ειναι..
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Σωστός παίκτης ο adriano ray, έχεις απόψεις και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και στην δική μου φιλοσοφία. Ας πούμε και μένα δεν μου αρέσει ο τρόπος πληρωμής στο Άρτεμις αλλά είχα την εντύπωση οτι το κάνουν επίτηδες γιατί μπορεί ακόμη και να βιντεοσκοπούν κάθε πληρωμή για να είναι βέβαιοι ιγα το τί διαδραματίζεται στα δωμάτια. Εσύ πλήρωσες σε άλλο χώρο με χρήματα που είχες μαζί σου χωρίς πρόβλημα? Είμαι περίεργος αν κάτι τέτοιο γίνεται, θα το κάνω και εγώ.

Την άλλη φορά που θα πας Βερολίνο πέρνα και από , , .

Άλλα φρούτα.
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Σωστός παίκτης ο adriano ray, έχεις απόψεις και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και στην δική μου φιλοσοφία. Ας πούμε και μένα δεν μου αρέσει ο τρόπος πληρωμής στο Άρτεμις αλλά είχα την εντύπωση οτι το κάνουν επίτηδες γιατί μπορεί ακόμη και να βιντεοσκοπούν κάθε πληρωμή για να είναι βέβαιοι ιγα το τί διαδραματίζεται στα δωμάτια. Εσύ πλήρωσες σε άλλο χώρο με χρήματα που είχες μαζί σου χωρίς πρόβλημα? Είμαι περίεργος αν κάτι τέτοιο γίνεται, θα το κάνω και εγώ.

Την άλλη φορά που θα πας Βερολίνο πέρνα και από , , .

Άλλα φρούτα.

εγω φιλε μου δεν πληρωνα μεσα στο δωματιο για τον ιδιο λογο οτι μπορει να μου την πουν..αλλα τι εκανα καθως κατεβαιναμε τα σκαλια εβγαζα τα φραγκα απο το πακετο διακριτικα και μολις φταναμε εξω απο τα λοκερ που περιμενουν οι κοπελες να τις πληρωσεις..τσουπ εγω τα ειχα μπροστα μου.. ;) ;)

δες τις κριτικες μου στην προηγουμενη σελιδα για royal girl και για salon prestige  που εγραψα γιατι τα γυρισα ολα αυτα που λες.. ;) απλα δεν πηδηξα σε ολα...
 

aqwaq

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2007
Μηνύματα
1
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Θέλω να ρωτήσω αν έχει πάει κανεις στο INSOMNIA ή σε παρόμοιο Club.-------link:
Έχει πολλά πάρτυ και θεματική βραδιά διαφορετική κάθε φορα. Το Dresscode φαίνεται λίγο αυστηρό. Παρακαλώ όποιος έχει πληροφορίες ας απαντήσει.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
22
Like
361
Πόντοι
5.795
Σωστός παίκτης ο adriano ray, έχεις απόψεις και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και στην δική μου φιλοσοφία. Ας πούμε και μένα δεν μου αρέσει ο τρόπος πληρωμής στο Άρτεμις αλλά είχα την εντύπωση οτι το κάνουν επίτηδες γιατί μπορεί ακόμη και να βιντεοσκοπούν κάθε πληρωμή για να είναι βέβαιοι ιγα το τί διαδραματίζεται στα δωμάτια. Εσύ πλήρωσες σε άλλο χώρο με χρήματα που είχες μαζί σου χωρίς πρόβλημα? Είμαι περίεργος αν κάτι τέτοιο γίνεται, θα το κάνω και εγώ.

Την άλλη φορά που θα πας Βερολίνο πέρνα και από , , .

Άλλα φρούτα.
γράψε μας εντυπώσεις γία αυτά τά 3 πού αναφέρεις ...άν έχεις πάει...
είναι καλύτερα από τό άρτεμης???
στό αρτεμης πού πήγα τόν σεπτέμβριο έβγαλα τό συμπέρασμα ότι καλές πληροφορίες δείνουν οί γερμανοί πελάτες ΄στό μπάρ...
άλλωστε ριλαξάρουν καί έχουν διάθεση γιά κουβέντα οί περισσότεροι...
έχω οδηγηθει στό συμπέρασμα όπως έχω γράψει καί ποιο πάνω ότι τό αρτεμης καί τό αδελφάκι του στην φραγκφουρτη δέν είναι γιά μπουρδελότσαρκα τύπου φυλής,,,,
η στούντιο στήν καλύτερη περίπτωση...
άν είναι νά πάτε μιά βολτίτσα γιά μιά ωρίτσα γιά ένα μισαωρο γαμησάκι ξεχάστε το... είναι ακριβό..τέτοια υπάρχουν σάν αυτά τά 3 πού αναφέρει ό φίλος κλπ..
εάν επίσης ντρέπεστε νά κάνετε ομαδικό ντουσάκι μέ άλλους μαζί η νά κυκλοφοράτε μέ πετσέτα ανάμεσα σέ 100 πελάτες καί βάλε καί φοβάστε μήν πέσετε σέ κανένα γνωστό κλπ...η σέ καμμιά παρτουζίτσα σέ κανενα κινηματογράφο η σέ ειδικα διασκευασμένο χώρο η νά  τά βλέπετε ξεχαστε το..
γενικά δέν προσφέρετε γιά υπερσυντηριτικά άτομα....
τό αρτεμης όπως καί τό άλλο προσφέροντε γιά φάση αναψυχής μέ φίλους χαβαλέ κλπ η καί μόνος.....για τρίορο και πάνω...
καφεδάκι μασσαζάκι,χαβαλέ μέ τίς ολοτσίτσιδες γκόμενες ρηλάξ στήν πισίνα η στήν σάουνα κινηματογράφο κλπ...και 2 μέ 3 γαμισάκια.....
τότε θά περάσετε ονειρεμένα θυμηθείτε με...
και προσοχή είναι πολύ καλύτερα σέ μέρες πού δέν έχει κόσμο πχ καθημερινές από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τό βραδάκι....
αυτά πού διάβασα γιά οχι πολυ καθαρες πετσέτες η γιά χυμένα στρώματα συγνώμη αλλά εγώ τέτοια πράματα δέν αντιλήφθικα...
παντού ήταν πεντακάθαρα καί συνεχώς έβλεπα ανθρώπους νά καθαρίζουν από τά αποδυτήρια μέχρι τήν πισίνα....
επίσης είναι λογικό ανάμεσα σε 70 γυναίκες νά είναι καί μερικές πού νά μήν έχουν πολύ καλές υπηρεσίες...
εγώ προσωπικά μάμισα 5 διαφορετικές τίς 2 φορές πού πήγα καί ήταν και οι 5 από 8 καί πάνω βαθμολογία  σέ υπηρεσίες...
αλλά δέν πήγα σάν πρωτάρης...
έκατσα μίλησα έπιασα κουβέντα ρώτισα έμαθα....
 

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
177
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
γράψε μας εντυπώσεις γία αυτά τά 3 πού αναφέρεις ...άν έχεις πάει...
είναι καλύτερα από τό άρτεμης???
στό αρτεμης πού πήγα τόν σεπτέμβριο έβγαλα τό συμπέρασμα ότι καλές πληροφορίες δείνουν οί γερμανοί πελάτες ΄στό μπάρ...
άλλωστε ριλαξάρουν καί έχουν διάθεση γιά κουβέντα οί περισσότεροι...
έχω οδηγηθει στό συμπέρασμα όπως έχω γράψει καί ποιο πάνω ότι τό αρτεμης καί τό αδελφάκι του στην φραγκφουρτη δέν είναι γιά μπουρδελότσαρκα τύπου φυλής,,,,
η στούντιο στήν καλύτερη περίπτωση...
άν είναι νά πάτε μιά βολτίτσα γιά μιά ωρίτσα γιά ένα μισαωρο γαμησάκι ξεχάστε το... είναι ακριβό..τέτοια υπάρχουν σάν αυτά τά 3 πού αναφέρει ό φίλος κλπ..
εάν επίσης ντρέπεστε νά κάνετε ομαδικό ντουσάκι μέ άλλους μαζί η νά κυκλοφοράτε μέ πετσέτα ανάμεσα σέ 100 πελάτες καί βάλε καί φοβάστε μήν πέσετε σέ κανένα γνωστό κλπ...η σέ καμμιά παρτουζίτσα σέ κανενα κινηματογράφο η σέ ειδικα διασκευασμένο χώρο η νά  τά βλέπετε ξεχαστε το..
γενικά δέν προσφέρετε γιά υπερσυντηριτικά άτομα....
τό αρτεμης όπως καί τό άλλο προσφέροντε γιά φάση αναψυχής μέ φίλους χαβαλέ κλπ η καί μόνος.....για τρίορο και πάνω...
καφεδάκι μασσαζάκι,χαβαλέ μέ τίς ολοτσίτσιδες γκόμενες ρηλάξ στήν πισίνα η στήν σάουνα κινηματογράφο κλπ...και 2 μέ 3 γαμισάκια.....
τότε θά περάσετε ονειρεμένα θυμηθείτε με...
και προσοχή είναι πολύ καλύτερα σέ μέρες πού δέν έχει κόσμο πχ καθημερινές από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τό βραδάκι....
αυτά πού διάβασα γιά οχι πολυ καθαρες πετσέτες η γιά χυμένα στρώματα συγνώμη αλλά εγώ τέτοια πράματα δέν αντιλήφθικα...
παντού ήταν πεντακάθαρα καί συνεχώς έβλεπα ανθρώπους νά καθαρίζουν από τά αποδυτήρια μέχρι τήν πισίνα....
επίσης είναι λογικό ανάμεσα σε 70 γυναίκες νά είναι καί μερικές πού νά μήν έχουν πολύ καλές υπηρεσίες...
εγώ προσωπικά μάμισα 5 διαφορετικές τίς 2 φορές πού πήγα καί ήταν και οι 5 από 8 καί πάνω βαθμολογία  σέ υπηρεσίες...
αλλά δέν πήγα σάν πρωτάρης...
έκατσα μίλησα έπιασα κουβέντα ρώτισα έμαθα....

αν δεις δυο σελιδες πισω εχω γραψει για το royal girl και το salon prestige και εχω παραθεσει και τις αναλογες κριτικες.
πηγα σε ολα και στα προηγουμενα απλα οπως προειπα δεν πετυχα αρκετες κοπελες στα αλλα μονο 2-3 και στο kamilla la dee οι κοπελες εμφανιζονταν με ρουχα(φορεμα) στο σαλονι κατι που ειναι αρνητικο για μενα.το van kamden αποφυγετε το..εγω πηγα μονο για την εμπειρια..
 

prague5

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
καποιο club με καλή dance μουσική και να μπορείς να μπεις και μέσα έχουμε ?? και τι ώρα πρέπει να πάμε ??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom