Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πηγαινε στο thread του ARTEMIS να τα καταλάβεις όλα...Μασημένη τροφη θέλετε εδω μέσα πια...εγω εχω μια ¨χαζη¨ερωτηση.πας εκει και αφηνεις τα ρουχα σου και μενεις με το μπορυρνουζι.Τα λεφτα σου που τα αφηνεις?τις πιστωτικες σου καρτες?

εγω εχω μια ¨χαζη¨ερωτηση.πας εκει και αφηνεις τα ρουχα σου και μενεις με το μπορυρνουζι.Τα λεφτα σου που τα αφηνεις?τις πιστωτικες σου καρτες?
στα αποδυτήρια σε ντουλαπάκι αφήνεις τα ρούχα σου
σε άλλο χώρο,σε ντουλαπάκια-θυρίδες,τα χρήματά σου
και τα 2 ντουλαπάκια έχουν τον ίδιο αριθμό πχ 180 και φοράς ένα βραχιόλι με το κλειδί που ανοίγει και τα 2
το ντουλαπάκι για τα ρούχα είναι απελπισία!....πολύ μικρό,με το ζόρι χωράνε αν έχεις παλτό χοντρό,τα παπούτσια κλπ....το πάχος του είναι 15 πόντους χοντρικά,δεν έχει κρεμάστρα,γενικά άμα πας καλοντυμένςο,την έβαψες!!!!...θα γίνουν τα ρούχα σου χάλια
αφού τελειώσεις με την κοπέλα,πας στις θυρίδες και την πληρώνεις....αρκετά άβολο κι αυτό,καθώς οι θυρίδες βρίσκονται δίπλα στη ρεσεψιόν όπου μπαινοβγαίνει κόσμος ντυμένος...διακριτικότητα μηδέν
σωστες κατα κυριο λογο οι περιγραφες...για κιτκατ φιλε?
Σωστός παίκτης ο adriano ray, έχεις απόψεις και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και στην δική μου φιλοσοφία. Ας πούμε και μένα δεν μου αρέσει ο τρόπος πληρωμής στο Άρτεμις αλλά είχα την εντύπωση οτι το κάνουν επίτηδες γιατί μπορεί ακόμη και να βιντεοσκοπούν κάθε πληρωμή για να είναι βέβαιοι ιγα το τί διαδραματίζεται στα δωμάτια. Εσύ πλήρωσες σε άλλο χώρο με χρήματα που είχες μαζί σου χωρίς πρόβλημα? Είμαι περίεργος αν κάτι τέτοιο γίνεται, θα το κάνω και εγώ.
Την άλλη φορά που θα πας Βερολίνο πέρνα και από , , .
Άλλα φρούτα.
γράψε μας εντυπώσεις γία αυτά τά 3 πού αναφέρεις ...άν έχεις πάει...Σωστός παίκτης ο adriano ray, έχεις απόψεις και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και στην δική μου φιλοσοφία. Ας πούμε και μένα δεν μου αρέσει ο τρόπος πληρωμής στο Άρτεμις αλλά είχα την εντύπωση οτι το κάνουν επίτηδες γιατί μπορεί ακόμη και να βιντεοσκοπούν κάθε πληρωμή για να είναι βέβαιοι ιγα το τί διαδραματίζεται στα δωμάτια. Εσύ πλήρωσες σε άλλο χώρο με χρήματα που είχες μαζί σου χωρίς πρόβλημα? Είμαι περίεργος αν κάτι τέτοιο γίνεται, θα το κάνω και εγώ.
Την άλλη φορά που θα πας Βερολίνο πέρνα και από , , .
Άλλα φρούτα.
γράψε μας εντυπώσεις γία αυτά τά 3 πού αναφέρεις ...άν έχεις πάει...
είναι καλύτερα από τό άρτεμης???
στό αρτεμης πού πήγα τόν σεπτέμβριο έβγαλα τό συμπέρασμα ότι καλές πληροφορίες δείνουν οί γερμανοί πελάτες ΄στό μπάρ...
άλλωστε ριλαξάρουν καί έχουν διάθεση γιά κουβέντα οί περισσότεροι...
έχω οδηγηθει στό συμπέρασμα όπως έχω γράψει καί ποιο πάνω ότι τό αρτεμης καί τό αδελφάκι του στην φραγκφουρτη δέν είναι γιά μπουρδελότσαρκα τύπου φυλής,,,,
η στούντιο στήν καλύτερη περίπτωση...
άν είναι νά πάτε μιά βολτίτσα γιά μιά ωρίτσα γιά ένα μισαωρο γαμησάκι ξεχάστε το... είναι ακριβό..τέτοια υπάρχουν σάν αυτά τά 3 πού αναφέρει ό φίλος κλπ..
εάν επίσης ντρέπεστε νά κάνετε ομαδικό ντουσάκι μέ άλλους μαζί η νά κυκλοφοράτε μέ πετσέτα ανάμεσα σέ 100 πελάτες καί βάλε καί φοβάστε μήν πέσετε σέ κανένα γνωστό κλπ...η σέ καμμιά παρτουζίτσα σέ κανενα κινηματογράφο η σέ ειδικα διασκευασμένο χώρο η νά τά βλέπετε ξεχαστε το..
γενικά δέν προσφέρετε γιά υπερσυντηριτικά άτομα....
τό αρτεμης όπως καί τό άλλο προσφέροντε γιά φάση αναψυχής μέ φίλους χαβαλέ κλπ η καί μόνος.....για τρίορο και πάνω...
καφεδάκι μασσαζάκι,χαβαλέ μέ τίς ολοτσίτσιδες γκόμενες ρηλάξ στήν πισίνα η στήν σάουνα κινηματογράφο κλπ...και 2 μέ 3 γαμισάκια.....
τότε θά περάσετε ονειρεμένα θυμηθείτε με...
και προσοχή είναι πολύ καλύτερα σέ μέρες πού δέν έχει κόσμο πχ καθημερινές από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τό βραδάκι....
αυτά πού διάβασα γιά οχι πολυ καθαρες πετσέτες η γιά χυμένα στρώματα συγνώμη αλλά εγώ τέτοια πράματα δέν αντιλήφθικα...
παντού ήταν πεντακάθαρα καί συνεχώς έβλεπα ανθρώπους νά καθαρίζουν από τά αποδυτήρια μέχρι τήν πισίνα....
επίσης είναι λογικό ανάμεσα σε 70 γυναίκες νά είναι καί μερικές πού νά μήν έχουν πολύ καλές υπηρεσίες...
εγώ προσωπικά μάμισα 5 διαφορετικές τίς 2 φορές πού πήγα καί ήταν και οι 5 από 8 καί πάνω βαθμολογία σέ υπηρεσίες...
αλλά δέν πήγα σάν πρωτάρης...
έκατσα μίλησα έπιασα κουβέντα ρώτισα έμαθα....
καποιο club με καλή dance μουσική και να μπορείς να μπεις και μέσα έχουμε ?? και τι ώρα πρέπει να πάμε ??
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Θέλω να ρωτήσω αν έχει πάει κανεις στο INSOMNIA ή σε παρόμοιο Club.-------link:
Έχει πολλά πάρτυ και θεματική βραδιά διαφορετική κάθε φορα. Το Dresscode φαίνεται λίγο αυστηρό. Παρακαλώ όποιος έχει πληροφορίες ας απαντήσει.
Ωραιος φιλε και ουσιωδεις οι περιγραφες σου .
Στο kitkat club προλαβες να πας ?