ΤΙΜΩΡΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.577
- Πόντοι
- 736
Ποιός είναι το τσιμπούρι ρε καραμήτρο.Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.
Και μετα παταω enter 2 φορες, και γραφω οτι το σχεδιο (το ρεαλιστικο, αυτο χωρις το αλουμινενιο καπελακι στο οποιο θα ξερεις σιγουρα οτι θα εισαι ο μονος νικητης) ακουγεται αθλιο, οπως και ειναι. Αλλα οταν εισαι κομπλεξικος, θα ψαχνεις μια μια τις λεξεις του αλλου μπας και βρεις κανα ψεγαδι, επειδη δεν συμφωνουμε στις τρελες που γραφεις.
Σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι εδω μεσα τι ατομο εισαι και σε γραφουν στα αρχιδια τους, και επειδη σου εδωσα λιγη σημασια θα μου γινεις τσιμπουριΞεπερνα το και προχωρα παρακατω μπεμπη
Εδώ είναι ένα θρεντ για ΤΖΟΚΕΡ αν το έχεις καταλάβει.
Μπαίνουμε και γράφουμε γιατί παίζουμε ΤΖΟΚΕΡ και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Κι έρχεσε εσύ σαν την πούτσα και γράφεις "μην παίζετε" "είναι μαλακία" "απλά μαθηματικά" και "σταρχίδια σου το 1 εκατομμύριο γιατί είσαι ο Ωνάσης".
Σταρχίδια μας σε γράφουμε τύπε.
Πάνε σπάμαρε αλλού.
Όσο για τον αν κάποια μέλη δε με πάνε αυτό τιμή μου είναι.
Ψευτονταβάδες, υπάλληλοι γραφείων, πουσταράδες, φραπεδάκιες που γράφουν κριτική για ένα φραπέ και κάθε λογής κατακάθι της κοινωνίας.
Ξέρω ποιοί με πάνε και ποιούς πάω γιατί είμαστε οι λίγοι ειλικρινείς εδώ μέσα.