Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.

Και μετα παταω enter 2 φορες, και γραφω οτι το σχεδιο (το ρεαλιστικο, αυτο χωρις το αλουμινενιο καπελακι στο οποιο θα ξερεις σιγουρα οτι θα εισαι ο μονος νικητης) ακουγεται αθλιο, οπως και ειναι. Αλλα οταν εισαι κομπλεξικος, θα ψαχνεις μια μια τις λεξεις του αλλου μπας και βρεις κανα ψεγαδι, επειδη δεν συμφωνουμε στις τρελες που γραφεις.

Σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι εδω μεσα τι ατομο εισαι και σε γραφουν στα αρχιδια τους, και επειδη σου εδωσα λιγη σημασια θα μου γινεις τσιμπουρι :coffee: Ξεπερνα το και προχωρα παρακατω μπεμπη
Ποιός είναι το τσιμπούρι ρε καραμήτρο.
Εδώ είναι ένα θρεντ για ΤΖΟΚΕΡ αν το έχεις καταλάβει.
Μπαίνουμε και γράφουμε γιατί παίζουμε ΤΖΟΚΕΡ και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Κι έρχεσε εσύ σαν την πούτσα και γράφεις "μην παίζετε" "είναι μαλακία" "απλά μαθηματικά" και "σταρχίδια σου το 1 εκατομμύριο γιατί είσαι ο Ωνάσης".
Σταρχίδια μας σε γράφουμε τύπε.
Πάνε σπάμαρε αλλού.

Όσο για τον αν κάποια μέλη δε με πάνε αυτό τιμή μου είναι.
Ψευτονταβάδες, υπάλληλοι γραφείων, πουσταράδες, φραπεδάκιες που γράφουν κριτική για ένα φραπέ και κάθε λογής κατακάθι της κοινωνίας.
Ξέρω ποιοί με πάνε και ποιούς πάω γιατί είμαστε οι λίγοι ειλικρινείς εδώ μέσα.
:hi:

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
Παιδιά ήρθε ο Φωστήρας να μας πει ότι στα τυχερά παιχνίδια οι πιθανότητες είναι εναντίον μας.
ΕΛΑ ΡΕ ΤΥΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ :headbang::headbang::headbang::headbang:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.872
Πόντοι
10.656
Always Sunny Reaction GIF
Burnie Burns Conspiracy GIF by Rooster Teeth

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.227
Πόντοι
206
Τώρα στην ξενητεια που είσαι υπάρχουν τέτοια παιχνίδια όπως αυτά που έχουμε εδώ;
Σκυλιά έπαιξα μια φορά έτσι για χαβαλε...δεν τα βρίσκω εύκολα πια και το άφησα,δεν ασχολούμαι με σκυλιά .
Με λείπουν οι ιπποδρομίες...τις έδειχνε ζωντανά από το Μακεδονια T.V. πριν από 15 χρόνια περίπου...μετά τα μνημόνια ρημαξανε ..κριμας .
Βασικα εχω κοψει τον τζογο εδω και χρονια οποτε δεν ψαχνομε. Επειδη ομως το "μικροβιο¨ παραμενει στον οργανισμο κατι στοιχηματακια τα εριξα στην αρχη οταν ειχα ερθει Γερμανια.
Προπατζιδικα σαν της Ελλαδας δεν εχει. Εχει μαγαζια που μπορει καποιος να παιξει στοιχημα στα μηχανιματα οχι στον γκισε οπως Ελλαδα. Εχει λοττο, ΓιουροΤζακποτ, Σουπερ6, 7 και παει λεγοντας, Κινο που κληρωνει μια φορα τη βδομαδα νομιζω, Ξυστο τα οποια τα παιζεις στα ψιλικατζιδικα. Φρουτακια εχει παντου. Για αλογα δεν γνωριζω.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Βασικα εχω κοψει τον τζογο εδω και χρονια οποτε δεν ψαχνομε. Επειδη ομως το "μικροβιο¨ παραμενει στον οργανισμο κατι στοιχηματακια τα εριξα στην αρχη οταν ειχα ερθει Γερμανια.
Προπατζιδικα σαν της Ελλαδας δεν εχει. Εχει μαγαζια που μπορει καποιος να παιξει στοιχημα στα μηχανιματα οχι στον γκισε οπως Ελλαδα. Εχει λοττο, ΓιουροΤζακποτ, Σουπερ6, 7 και παει λεγοντας, Κινο που κληρωνει μια φορα τη βδομαδα νομιζω, Ξυστο τα οποια τα παιζεις στα ψιλικατζιδικα. Φρουτακια εχει παντου. Για αλογα δεν γνωριζω.
For the dick Καβάλα,δηλαδή ..
Πολλή βιομηχανοποίηση ρε,δεν γουστάρω έτσι..

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Εκατό χιλιάρικα θα πάρει, από το πουθενά. Είναι ποσό για πεντακόσιες βίζιτες, δηλαδή γαμάει εφόρου ζωής σχεδόν!

εξαρτάται, αν διαβάσεις τα νηματα των γραφειων για κάποιους αυτα ισα που τους βγαζουν 2-3 χρονάκια :grin:

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.

Και μετα παταω enter 2 φορες, και γραφω οτι το σχεδιο (το ρεαλιστικο, αυτο χωρις το αλουμινενιο καπελακι στο οποιο θα ξερεις σιγουρα οτι θα εισαι ο μονος νικητης) ακουγεται αθλιο, οπως και ειναι. Αλλα οταν εισαι κομπλεξικος, θα ψαχνεις μια μια τις λεξεις του αλλου μπας και βρεις κανα ψεγαδι, επειδη δεν συμφωνουμε στις τρελες που γραφεις.

Σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι εδω μεσα τι ατομο εισαι και σε γραφουν στα αρχιδια τους, και επειδη σου εδωσα λιγη σημασια θα μου γινεις τσιμπουρι :coffee: Ξεπερνα το και προχωρα παρακατω μπεμπη

μα γιατί σου φαινεται παράλογο ;
η ιδεα του τιμωρου είναι καταπληκτική, κάποιος που έχει 24 μυρια θα τα παιξει ρισκαροντας να χασει τα μισά η περισσότερα από αυτά με την προσδοκία να κερδίσει 1 μυριο :kneel:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.963
Πόντοι
6.056
Ποσο θα το πάνε ρε πούστη;

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.104
Πόντοι
456
Δεκαπενταύγουστο θα το δώσει, αν πάει Κύπρο Έβρο Λάρισσα, έχουμε πολύ "ζουμί"/παρασκήνιο....

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Θα μου πει κανένας καριόλης τα νούμερα της Πέμπτης, να μη γαμήσω; :tickedoff:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Τζακ-Ποτ παλι! 26.500.000!!!
αλλα 4 πενταρια τραβανε τα βυζια τους για το χαμενο 20ρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα μου πει κανένας καριόλης τα νούμερα της Πέμπτης, να μη γαμήσω; :tickedoff:
θα στα πω εγω. πεμπτη 10 η ωρα να εισαι εδω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
μα γιατί σου φαινεται παράλογο ;
η ιδεα του τιμωρου είναι καταπληκτική, κάποιος που έχει 24 μυρια θα τα παιξει ρισκαροντας να χασει τα μισά η περισσότερα από αυτά με την προσδοκία να κερδίσει 1 μυριο :kneel:
οριστε σημερα στο παρα 5 θα ειχε αλλους 4 μαζι του που επιασαν 5ρι....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
...μόνο από ΚΑΘΑΡΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ θα βγει νικητής με λιγότερες από 20 εκ.στηλες.
Βέβαια τώρα που έχει πάει 1€ η στήλη ο κόσμος προτιμάει να πάρει μισό ψωμί να βγάλει την μέρα παρά να τρέχει στα προποτζηδικα ..άρα όποιος ποντάρει είναι ,τηρουμένων των αναλογιών ,πλούσιος ήδη( διότι ξέρει ότι με τα υπόλοιπα λεφτά θα καλύψει τις ανάγκες του).

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
σιγουρα θα το αντιμετώπιζε με την δέουσα ψυχραιμία
hara-kiri-japan-guide-01.jpg
σεπουκου τυπε? γιατι οχι χαρακιρι?

θες και αποκεφαλισμο μετα καπακι

...μόνο από ΚΑΘΑΡΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ θα βγει νικητής με λιγότερες από 20 εκ.στηλες.
Βέβαια τώρα που έχει πάει 1€ η στήλη ο κόσμος προτιμάει να πάρει μισό ψωμί να βγάλει την μέρα παρά να τρέχει στα προποτζηδικα ..άρα όποιος ποντάρει είναι ,τηρουμένων των αναλογιών ,πλούσιος ήδη( διότι ξέρει ότι με τα υπόλοιπα λεφτά θα καλύψει τις ανάγκες του).
ενα ευρω το ριχνεις οκ.... και εγω τζογαρω που και που.

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
σεπουκου τυπε? γιατι οχι χαρακιρι?

θες και αποκεφαλισμο μετα καπακι

ενα ευρω το ριχνεις οκ.... και εγω τζογαρω που και που.

κανένα πρόβλημα, θα ειχε τους άλλους 4 νικητές να τον βοηθούσαν στο τελετουργικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom