paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.878
- Πόντοι
- 10.656
Aυτο πες το σε όσους είναι ακόμα εγκλωβισμένοι από τον καιρό της Σημιτοκρατιας...μόνο χρηματιστήριο μπορείς να κερδισεις
Όποιος παίζει κινο ξινο τζόκερ ΠΡΟΠΟ , άλογα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ
Μόλις 6 εκ.στηλες επί συνόλου πιθανών στηλών 20 εκ...μάλλον έχουμε μέλλον ακόμα.ελα παμε μαθημα μαθηματικων παλι
![]()
6.200.000 στηλες, εκ των οποιων πολλες διπλες. Ας στρογγυλοποιησουμε στα 6 μυρια (χαριστικα) να ειμαστε μεσα. 1 προς 24 μυρια πιθανοτητες για 5+1, σε 6 μυρια δελτια
αρα 25% πιθανοτητα για 5+1 και 75% για τζακποτ.
στα καλα νεα της ημερας ο @Rand0m1 θα βγαλει το ΣΚ γνωριζοντας οτι κανενα μουνοπανο δεν εγινε πλουσιοτερο κατα 20εκ ευρω![]()
@foobar το μηνυμα σου ειναι κενο
ξαναγραψε αν θες. Θα σας ανεχτω και σημερα, τα λεφτα μου χανω στο στοιχημα ετσι κι αλλιως δεν εχω κατι καλυτερο να κανω![]()
Όποιος δεν μετράει τα κέρματα για λεφτά είναι τόσο βλήμα που κινδυνεύει ακόμα και από ξυπόλητα γυφτακια στον δρόμο πολλώ δε μάλλον από επαγγελματίες απατεώνες που δρουν μέσω τηλεφώνου....υπάρχει πολλή πελατεία για τέτοιους εγκληματίες.Παίδες μπείτε στον κόπο να δείτε ένα βίντεο στο youtube για τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ με παράδειγμα! Ακόμα χειρότερα είναι να κερδίσεις 12 στα 12 στο ΚΙΝΟ! Είναι τόσο κοντά στο μηδέν που δεν αξίζει να σε κλέψει το σύστημα! κλεβόμαστε από μόνοι μας!
Μιλώντας με φίλο προποτζη που είπε τα κόλπα τους να σε κάνουν να τα χάσεις όλα που κουβαλάς πάνω σου: σου δίνουν ρέστα κέρματα (δεν τα μετράς για λεφτά), σου λένε τα πληρώνεις όλα μαζί την επόμενη γύρα (άρα κάθεσαι λίγο ακόμα), σου πιάνουν ψιλή κουβέντα και ποντάρουν μαζί σου κτλ κτλ! Μέχρι και οι διαφημίσεις τους είναι 'ο μεροκαματιάρης που γίνεται πλούσιος σε μια στιγμή'! θέλουν να πάρουν λίγα από πολλούς! Είναι επιστήμη!
Για αυτό λέγεται ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΓΝΙΟ....δεν είναι Α.Σ.Ε.Π.για να περνάει οποιος έχει τα πιο πολλά μόρια.Θα έπρεπε να απαγορευτεί ο τζόγος. Κάθετα και οριζόντια. Ας περάσουν όλοι στην παρανομία. Στ' @@ μου.
Άκου να κερδίσει ένα τυχαίο ατομάκι 22 εκατομμύρια από το πουθενά, απλά επειδή έπαιξε 6 τυχαία νούμερα, να πούμε.
Όσο λιγότεροι το ξέρουν ,τόσο λιγότεροι θα σε ενοχλήσουν...Εγώ όμως εάν κερδίσω, και έρθουν διάφοροι συγγενείς οι φίλοι και αρχίσουν να ζητάνε θα πάρουνε τις τρίχες από τα αρ@@@@ια μου!!
μην με παρεξηγεις αδερφε. Καλα κανεις και παιζεις, εφοσον σου περισσευουν. Αδρεναλινη κυνηγαμε ολοι, εστω και λιγα δευτερολεπτα. Αλλοι σκανε 500 ευρω για εναν οργασμο 5 δευτερολεπτων, δεν θα κρινω εγω πως γουσταρει ο καθενας να τρωει τα λεφτα του, προς θεου.Κατ' αρχάς σε όλα μου τα γραφόμενα λέω ότι οι πιθανότητες είναι μηδενικές και γι' αυτό δεν είναι στημένο.
Δεύτερον έγραψα για 10 κληρώσεις με διαφορετικά δελτία κάθε φορά. Δεν παίζω συστήματα και λοιπές μαλακίες. Αν και όταν έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό όπως τώρα θα παίξω. Αλλιώς κλάιν. Τουλάχιστον αν τα κονομήσουμε ποτέ να είναι τεράστιο το ποσό. Δίνω 5-6€ τη φορά κάθε 3-4 μήνες. Χέσε μας. Σιγά το ποσό. Σήμερα έδωσα ένα 15ρι για μαλακίες. Καφές, σάντουιτς, τυρόπιτα και παγωτό. Έτσι για τη λιγούρα. Πες ότι θα έτρωγα και μια πάστα.
Οπότε μάλλον έχω λίγο παραπάνω μυαλό απ' όσο με κατηγορείς. Τουλάχιστον κάνουμε την κάβλα μας μπας και κερδίσουμε. Σουβλάκια και κρέπες τις έχουμε χορτάσει. Δεν πέφτουμε έξω με ένα 5€. Και μάλιστα όπως έχει γίνει η εστίαση μη σου πω ότι είναι καλύτερα έτσι από τους απατεώνες.
Προχτές πήρα πιτόγυρα και είχαν μέσα μόνο κρέας και κέτσαπ. Την άλλη φορά το χαρτί έγραφε πάλι κέτσαπ και είχε μέσα μουστάρδα. Η απάντηση της καργιόλας ήταν (συμβαίνουν αυτά). Εεε από το να δώσω 10€ και να τα κλαίω τουλάχιστον τα δίνω εκεί και ελπίζω. Τόσα χρόνια δεν έχω ξεράσει πότε από τον ΟΠΑΠ, ούτε με έχει πιάσει κόψιμο.
Πολλοί θεωρούν "αμάρτημα" να βάλουν πατάτες και κρεμμύδι...Κατ' αρχάς σε όλα μου τα γραφόμενα λέω ότι οι πιθανότητες είναι μηδενικές και γι' αυτό δεν είναι στημένο.
Δεύτερον έγραψα για 10 κληρώσεις με διαφορετικά δελτία κάθε φορά. Δεν παίζω συστήματα και λοιπές μαλακίες. Αν και όταν έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό όπως τώρα θα παίξω. Αλλιώς κλάιν. Τουλάχιστον αν τα κονομήσουμε ποτέ να είναι τεράστιο το ποσό. Δίνω 5-6€ τη φορά κάθε 3-4 μήνες. Χέσε μας. Σιγά το ποσό. Σήμερα έδωσα ένα 15ρι για μαλακίες. Καφές, σάντουιτς, τυρόπιτα και παγωτό. Έτσι για τη λιγούρα. Πες ότι θα έτρωγα και μια πάστα.
Οπότε μάλλον έχω λίγο παραπάνω μυαλό απ' όσο με κατηγορείς. Τουλάχιστον κάνουμε την κάβλα μας μπας και κερδίσουμε. Σουβλάκια και κρέπες τις έχουμε χορτάσει. Δεν πέφτουμε έξω με ένα 5€. Και μάλιστα όπως έχει γίνει η εστίαση μη σου πω ότι είναι καλύτερα έτσι από τους απατεώνες.
Προχτές πήρα πιτόγυρα και είχαν μέσα μόνο κρέας και κέτσαπ. Την άλλη φορά το χαρτί έγραφε πάλι κέτσαπ και είχε μέσα μουστάρδα. Η απάντηση της καργιόλας ήταν (συμβαίνουν αυτά). Εεε από το να δώσω 10€ και να τα κλαίω τουλάχιστον τα δίνω εκεί και ελπίζω. Τόσα χρόνια δεν έχω ξεράσει πότε από τον ΟΠΑΠ, ούτε με έχει πιάσει κόψιμο.
Έβγαλα ένα δεκαρικο στο στοίχημα ..νιώθω ακόμα πιο πελουσιος ξέροντας ότι πολλοί έπαιξαν στάνταρ άσσο τον ΠΑΟΚ που δεν έχει επιθετικό κόντρα σε έτοιμη ομάδα κι ας είναι η Τριπολιτσά της Αυστρίας ( με όλον τον σεβασμό ).@foobar το μηνυμα σου ειναι κενο
ξαναγραψε αν θες. Θα σας ανεχτω και σημερα, τα λεφτα μου χανω στο στοιχημα ετσι κι αλλιως δεν εχω κατι καλυτερο να κανω![]()
Εγώ που κερδίζω στα άλογα, είμαι έξυπνος με πατέντα?μόνο χρηματιστήριο μπορείς να κερδισεις
Όποιος παίζει κινο ξινο τζόκερ ΠΡΟΠΟ , άλογα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ
Εγώ πάντως έγραψα στα αρχιδια μου τις διαφημίσεις για τζάκποτ και έριξα μια απλή στήλη για 4 κληρώσεις...αν κάτσει έκατσε, δε γαμιεται ..ελα παμε μαθημα μαθηματικων παλι
![]()
6.200.000 στηλες, εκ των οποιων πολλες διπλες. Ας στρογγυλοποιησουμε στα 6 μυρια (χαριστικα) να ειμαστε μεσα. 1 προς 24 μυρια πιθανοτητες για 5+1, σε 6 μυρια δελτια
αρα 25% πιθανοτητα για 5+1 και 75% για τζακποτ.
στα καλα νεα της ημερας ο @Rand0m1 θα βγαλει το ΣΚ γνωριζοντας οτι κανενα μουνοπανο δεν εγινε πλουσιοτερο κατα 20εκ ευρω![]()
ειναι καλη ομαδα η αυστριακη. Εγω το φοβηθηκα γιατι δεν ειδα προγνωστικα, αλλα την εβλεπα την γκελα να ερχεται. Και πληρωνε καλα για διπλη...Έβγαλα ένα δεκαρικο στο στοίχημα ..νιώθω ακόμα πιο πελουσιος ξέροντας ότι πολλοί έπαιξαν στάνταρ άσσο τον ΠΑΟΚ που δεν έχει επιθετικό κόντρα σε έτοιμη ομάδα κι ας είναι η Τριπολιτσά της Αυστρίας ( με όλον τον σεβασμό ).
Τα μουνόπανα δεν μεταδίδουν τις κούρσες στο Μακεδονία ΤV όπως παλιότερα....!Εγώ που κερδίζω στα άλογα, είμαι έξυπνος με πατέντα?
δωσε κανενα ντοπαρισμενο ρε αλογομουρη να μας φτιαξειςΕγώ που κερδίζω στα άλογα, είμαι έξυπνος με πατέντα?
Θα περάσουμε στον επαναληπτικό...θα βάλει γκολ ο λαζογερμανος από την κερκίδα αφού δεν βλέπω να βάλει γκολ κανεις από την ομάδα πανω στο χορταρι...εκτός αν ξεκινήσει ο Μύθου που με μια ενέργεια έκανε φάση...ΟΥΤΕ ΕΝΑ σουτ στην εστία δεν είχαμε...οι αντίπαλοι είχαν τρία αν ενθυμουμαι καλως.ειναι καλη ομαδα η αυστριακη. Εγω το φοβηθηκα γιατι δεν ειδα προγνωστικα, αλλα την εβλεπα την γκελα να ερχεται. Και πληρωνε καλα για διπλη...
Στο επομενο θα ζοριστουν πιστευω, αν και πρεπει να δω πως επαιξαν στο πρωτο, μπορει να εχασαν τα αχαστα.
Και τώρα πέφτουν λεφτά από το στοίχημα κυρίως σε ομαδες από πιο μικρές κατηγορίες ως τακτική ενίσχυση.Όταν ο ΟΠΑΠ ήταν κρατικός, έδινε χρήμα σε Ακαδημίες, τσικό, αθλητικές ενώσεις και χορηγίες. Μετά ήρθε ο μαφιόζος και πούλησε στους Τσέχους (εκεί έμεινα εγώ, αν είχαμε και άλλες εξελίξεις ενημερώστε)
Ανέστης ο νέος Ντελιας!Θα περάσουμε στον επαναληπτικό...θα βάλει γκολ ο λαζογερμανος από την κερκίδα αφού δεν βλέπω να βάλει γκολ κανεις από την ομάδα πανω στο χορταρι...εκτός αν ξεκινήσει ο Μύθου που με μια ενέργεια έκανε φάση...ΟΥΤΕ ΕΝΑ σουτ στην εστία δεν είχαμε...οι αντίπαλοι είχαν τρία αν ενθυμουμαι καλως.
Αμήν...!Ανέστης ο νέος Ντελιας!