Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Εδώ στην Αθήνα, ναι. Στον ΑΒ της περιοχής μου, από τα 12 ταμεία έχουν μείνει 4. Στα άλλα, έχουν μπει μηχανήματα. Σου λέει κάντο μόνος σου.

Στην Αμερική ξεκίνησαν μαγαζιά όπου πήγε το πράγμα ένα βήμα παρακάτω.

Δε χρειάζεται καν να σκανάρεις τα προϊόντα, με κάμερες έχουν δει τι έχεις αγοράσει και από τη στιγμή που όλα είναι συνδεδεμένα, σου χρεώνουν κατευθείαν την κάρτα και τέλος. :confused:

/ edit:
Είμαστε off-topic όμως, τύπε. :confused:
Mε προειδοποιείς για το ζοφερο μέλλον...
"Πως τα έχεις έτσι μοιρασμε
ντουνιά ψευτοπολιτισμε"
"Παλιό ζωή,παλιό κόσμε και παλιό κοινωνία"...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.880
Πόντοι
10.656
Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τους ταμίες σε σούπερ μάρκετ ή στην Νότια Κορέα;Από εσένα το μαθαίνω...
Για τα ΕΛΤΑ το γνωρίζω ,πάντως όσο βλέπω φορτηγά των ΕΛΤΑ να κινούνται αισιοδοξω.

Τα προποτζηδικα όμως γιατί;Έγινε πλούσιος ο κόσμος και δεν προλαβαίνει να ρίξει ένα στοίχημα η όλοι φτωχυναν τοσο ώστε δεν έχουν ενδιαφέρον να ρίξουν ένα στοίχημα παρά μόνο επικεντρώνονται στο να φάνε ένα ξερό κομμάτι ψωμί για να την βγάλουν για άλλη μια μέρα;
Διαφωνω...
Μπες σε προποτζηδικο και θα δεις έναν διαφορετικό κόσμο.

Γιατι ειναι πιο γρηγορο να μπεις απτο κινητο ή το pc με 2 κλικ και να ριξεις το δελτιο (στοιχημα, τζοκερ, οτι ειναι) παρα να πας στο πρακτορειο. Ασε τις καλυτερες αποδοσεις στο στοιχημα. Δεν πας για δημοσιες σχεσεις, ουτε θα κανεις δημοσιες σχεσεις αν μπεις για 20 δευτερολεπτα να ριξεις το τζοκερ. Ασκοπη ταλαιπωρια. Σιγα την καλτιλα και το υπερθεαμα, τα μπαρμπαδια που παιζουν ΚΙΝΟ, και η μποχα απο ολους τους βρωμιαραιους που μπαινουν στον τεκε με τις 500 οθονες. Μια μπουρδελοτσαρκα τα εχει αυτα χ100 :tooth:
Αλλαζουν οι καιροι Αργυρηηηηηηηηη. Και συ καποτε πηγαινες στον καφενε, τωρα τα λες online. Και συ καποτε πηγαινες να πληρωσεις λογαριασμους, τωρα σου αδειαζουν την καρτα αυτοματα. Και εσυ την επαιζες με την φαντασια σου ή με κανα πορνοπεριοδικο, τωρα θελεις hd τσοντα.

Εδώ στην Αθήνα, ναι. Στον ΑΒ της περιοχής μου, από τα 12 ταμεία έχουν μείνει 4. Στα άλλα, έχουν μπει μηχανήματα. Σου λέει κάντο μόνος σου.
Μονο σε ΑΒ το εχω δει και εγω. Και οι τυποι που πηγαν στα αυτοματα, εκαναν περισσοτερη ωρα να σκαναρουν 5 πραγματα απο εμενα που ημουν στο ταμειο με καροτσι :tooth:
Εξωτερικο και δυτικη ευρωπη συγκεκριμενα ειναι παντου, με το κυαλι ψαχνεις τον ταμεια. Τεκνολοτζια
Απλα ελλαδα ζοριζονται λιγο γιατι ειμαστε τιγκα στους τσιγγανους, αν πριν εκλεβαν 10 απο τα 20 που αγοραζαν, με τα αυτοματα θα κλεβουν... τα ταμεια ολοκληρα για σιδερα και χαλκο :tooth:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Γιατι ειναι πιο γρηγορο να μπεις απτο κινητο ή το pc με 2 κλικ και να ριξεις το δελτιο (στοιχημα, τζοκερ, οτι ειναι) παρα να πας στο πρακτορειο. Ασε τις καλυτερες αποδοσεις στο στοιχημα. Δεν πας για δημοσιες σχεσεις, ουτε θα κανεις δημοσιες σχεσεις αν μπεις για 20 δευτερολεπτα να ριξεις το τζοκερ. Ασκοπη ταλαιπωρια. Σιγα την καλτιλα και το υπερθεαμα, τα μπαρμπαδια που παιζουν ΚΙΝΟ, και η μποχα απο ολους τους βρωμιαραιους που μπαινουν στον τεκε με τις 500 οθονες. Μια μπουρδελοτσαρκα τα εχει αυτα χ100 :tooth:
Αλλαζουν οι καιροι Αργυρηηηηηηηηη. Και συ καποτε πηγαινες στον καφενε, τωρα τα λες online. Και συ καποτε πηγαινες να πληρωσεις λογαριασμους, τωρα σου αδειαζουν την καρτα αυτοματα. Και εσυ την επαιζες με την φαντασια σου ή με κανα πορνοπεριοδικο, τωρα θελεις hd τσοντα.

Μονο σε ΑΒ το εχω δει και εγω. Και οι τυποι που πηγαν στα αυτοματα, εκαναν περισσοτερη ωρα να σκαναρουν 5 πραγματα απο εμενα που ημουν στο ταμειο με καροτσι :tooth:
Εξωτερικο και δυτικη ευρωπη συγκεκριμενα ειναι παντου, με το κυαλι ψαχνεις τον ταμεια. Τεκνολοτζια
Απλα ελλαδα ζοριζονται λιγο γιατι ειμαστε τιγκα στους τσιγγανους, αν πριν εκλεβαν 10 απο τα 20 που αγοραζαν, με τα αυτοματα θα κλεβουν... τα ταμεια ολοκληρα για σιδερα και χαλκο :tooth:
Α)Τους λογαριασμούς τους πληρωνω σε προποτζηδικο ...με γυρνάνε τα έντερα κάτι τύποι που κάθονται με τις ώρες στην ουρά στην τράπεζα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ επιπλέον ΕΝΑ ΕΥΡΩ στο προποτζηδικο οι άθλιοι φτωχομπινεδες.
Βου)Έχω πάντα έντυπο υλικό για ώρα ανάγκης...πάντα βοηθάνε οι παλιές καλές ,δοκιμασμενες και διαχρονικές μέθοδοι.
Γου)Καλά ..αν ο άλλος είναι τόσο πιεσμένος από την ζωή του, θα πάει στο σούπερ μάρκετ και από εκεί θα πάρει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ( ..ο Θεός να το κάνει...) ενώ ακριβώς από δίπλα έχει φούρνο!!!..όπως λέει και ένα άσμα"Μαλακα,δεν είναι αυτό ζωή,ο διάολος να με πάρει αν γίνω έτσι".

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.838
Πόντοι
206
μόνο χρηματιστήριο μπορείς να κερδισεις
Όποιος παίζει κινο ξινο τζόκερ ΠΡΟΠΟ , άλογα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ

• Like
Αντιδράσεις: foobar

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.020
Πόντοι
2.356
Θα έπρεπε να απαγορευτεί ο τζόγος. Κάθετα και οριζόντια. Ας περάσουν όλοι στην παρανομία. Στ' @@ μου.

Άκου να κερδίσει ένα τυχαίο ατομάκι 22 εκατομμύρια από το πουθενά, απλά επειδή έπαιξε 6 τυχαία νούμερα, να πούμε.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Έχω παίξει στις τελευταίες 10 κληρώσεις πες 55€. Άλλες φορές 5€ άλλες 6€. Έχω κερδίσει 3,5€.

Δηλαδή ο ΟΠΑΠ έχει πάρει ΜΟΝΟ από εμένα 51,5€. Πόσοι άλλοι μαλάκες υπάρχουν; Χιλιάδες. Πήγα το πρωί να παίξω και ο υπάλληλος έτρεχε σαν το Βέγγο στις ταινίες του. Πραγματικά τον λυπήθηκα και έφυγα.

Σύμφωνα με κάποια φυντάνια θα το στήσει. Ρε δεν γαμιέστε. Μας τα αρπάζει ΝΟΜΙΜΑ και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι ίσως η πιο καθαρή μπίζνα στην χώρα μας.

Πριν λίγους μήνες είχα κάνει και ανάλυση με νούμερα από τις στήλες. Όλα είναι φανερά. Κερδίζει 5 εκατομμύρια στην κάθε κλήρωση και δίνει πίσω ένα.

Στις 2 τελευταίες κληρώσεις είχαμε 5.651.592 στήλες και μοίραζε 19.358.215€ την Κυριακή και την Τρίτη 5.722.441 με 20.611.430. Πήρε ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΚΟΣΣΙΑ.

Έβαλαν στην τσέπη τους 3.700.000€ μέσα σε 2 μέρες. Ποια άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοια έσοδα; Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι που πλησιάζει.

dimitz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
230
Πόντοι
20
Γι' αυτό ανοίγουν το ένα προπατζίδικο μετά το άλλο. Δυστυχώς. Αυτό και καφετέριες. Έπαιζα παλιά που ήμουν ρομαντικός. Πλεόν ούτε καν

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Και κάτι άλλο σημαντικό. Η διαφήμιση πλέον είναι ηλεκτρονική. Δεν γυρίζουν κανονικά διαφημιστικά αλλά ψηφιακά που προφανώς ένας έμπειρος γραφίστας την ετοιμάζει σε ελάχιστη ώρα. Και εννοείται με μηδενικό κόστος καθώς είναι πάγιο έξοδο και βγαίνει από το σύνολο των παιχνιδιών και όχι έκτακτο για κάθε κλήρωση.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.020
Πόντοι
2.356
Έβαλαν στην τσέπη τους 3.700.000€ μέσα σε 2 μέρες. Ποια άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοια έσοδα; Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι που πλησιάζει.
+1

Μόνο ίσως η Αττική Οδός. Πραγματικά τρελά λεφτά και μάλιστα per sec.

Πόσα πέφτουν κάθε δευτερόλεπτο συνολικά, με τα περάσματα σε όλους τις εισόδους; :think:

• Like

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
546
Πόντοι
81
Είμαι πληροφορικάριος, ρε τύπε. Από το 1985 ασχολούμαι με Η/Υ.

Λογικό δεν είναι, να θεωρώ τις εφαρμογές όπως του ΟΠΑΠ, των τραπεζών, του gov κλπ, μια θετική εξέλιξη; :think:

Ε, μα.... εδώ μας έχουν πρήξει τ' @@ συγγενείς για δανεικά, στη νορμάλ κατάσταση.

Φαντάσου να κερδίσουμε και το τζόκερ, τι έχει να γίνει. :confused:
Εγώ όμως εάν κερδίσω, και έρθουν διάφοροι συγγενείς οι φίλοι και αρχίσουν να ζητάνε θα πάρουνε τις τρίχες από τα αρ@@@@ια μου!!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Εγώ όμως εάν κερδίσω, και έρθουν διάφοροι συγγενείς οι φίλοι και αρχίσουν να ζητάνε θα πάρουνε τις τρίχες από τα αρ@@@@ια μου!!

Είναι τόσα πολλά τα λεφτά που αγοράζεις Golden Visa για όποια χώρα θες και εξαφανίζεσαι. Ειδικά αν δεν έχεις πίσω σου παιδιά - σκυλιά είναι βλακεία να μην πας κάπου χαλαρά. Δε λέω Ταϊλάνδες κτλ. Αλλά κάτι πιο απλό όπως ένα σπίτι σε ένα παραθαλάσσιο μέρος και να ξύνεσαι όλη μέρα.

Πχ Πάλαιρος στην Αιτωλοακαρνανία. 2 ώρες είναι τα Γιάννενα και η Πάτρα.

TheGreekFreak

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
5.278
Πόντοι
1.040
Εγω παντως απο τοτε που τ0 κερδισε γνωστος μου παιζω ακομα πιο σπανια γτ λεω αποκλειεται να πεσει δευτερη φορα στον ιδιο «κυκλο»

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.880
Πόντοι
10.656
Έχω παίξει στις τελευταίες 10 κληρώσεις πες 55€. Άλλες φορές 5€ άλλες 6€.
μπραβο τυπε
ανεβασες τις πιθανοτητες σου απο 1/25000000 σε 1/5000000
με αλλα λογια, αν παιξεις 5000000 δελτια, θεωρητικα παντα, θα πιασεις 5+1

1754594831829.png

Για κοιτα και τις πιθανοτητες για 1+1
1.87%. Εσυ τις εκανες (με 6 δελτια σε μια κληρωση) περιπου 10%

Και αναρωτιεσαι "γιατι δεν εβγαλα λεφτα ενω οι πιθανοτητες μου ηταν 10%;"
Και το κορυφαιο, "γιατι δεν εχω κερδισει ποτε ενω οι πιθανοτητες μου ειναι 1 στις πεντε εκατομμυρια;"

Αυτα για να καταλαβετε κυριοι τι μυαλο κουβαλατε :coffee:

TheGreekFreak

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
5.278
Πόντοι
1.040

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Παίδες μπείτε στον κόπο να δείτε ένα βίντεο στο youtube για τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ με παράδειγμα! Ακόμα χειρότερα είναι να κερδίσεις 12 στα 12 στο ΚΙΝΟ! Είναι τόσο κοντά στο μηδέν που δεν αξίζει να σε κλέψει το σύστημα! κλεβόμαστε από μόνοι μας!

Μιλώντας με φίλο προποτζη που είπε τα κόλπα τους να σε κάνουν να τα χάσεις όλα που κουβαλάς πάνω σου: σου δίνουν ρέστα κέρματα (δεν τα μετράς για λεφτά), σου λένε τα πληρώνεις όλα μαζί την επόμενη γύρα (άρα κάθεσαι λίγο ακόμα), σου πιάνουν ψιλή κουβέντα και ποντάρουν μαζί σου κτλ κτλ! Μέχρι και οι διαφημίσεις τους είναι 'ο μεροκαματιάρης που γίνεται πλούσιος σε μια στιγμή'! θέλουν να πάρουν λίγα από πολλούς! Είναι επιστήμη!
το 12 στα 12 στο κινο θελει να παιξεις 478 εκατομμυρια ευρω ωστε να παρεις πισω το 1....

• Like

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.880
Πόντοι
10.656
ελα παμε μαθημα μαθηματικων παλι
1754596260966.png

6.200.000 στηλες, εκ των οποιων πολλες διπλες. Ας στρογγυλοποιησουμε στα 6 μυρια (χαριστικα) να ειμαστε μεσα. 1 προς 24 μυρια πιθανοτητες για 5+1, σε 6 μυρια δελτια
αρα 25% πιθανοτητα για 5+1 και 75% για τζακποτ.

στα καλα νεα της ημερας ο @Rand0m1 θα βγαλει το ΣΚ γνωριζοντας οτι κανενα μουνοπανο δεν εγινε πλουσιοτερο κατα 20εκ ευρω :tooth:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
μπραβο τυπε
ανεβασες τις πιθανοτητες σου απο 1/25000000 σε 1/5000000
με αλλα λογια, αν παιξεις 5000000 δελτια, θεωρητικα παντα, θα πιασεις 5+1

1754594831829.png

Για κοιτα και τις πιθανοτητες για 1+1
1.87%. Εσυ τις εκανες (με 6 δελτια σε μια κληρωση) περιπου 10%

Και αναρωτιεσαι "γιατι δεν εβγαλα λεφτα ενω οι πιθανοτητες μου ηταν 10%;"
Και το κορυφαιο, "γιατι δεν εχω κερδισει ποτε ενω οι πιθανοτητες μου ειναι 1 στις πεντε εκατομμυρια;"

Αυτα για να καταλαβετε κυριοι τι μυαλο κουβαλατε :coffee:

Κατ' αρχάς σε όλα μου τα γραφόμενα λέω ότι οι πιθανότητες είναι μηδενικές και γι' αυτό δεν είναι στημένο.

Δεύτερον έγραψα για 10 κληρώσεις με διαφορετικά δελτία κάθε φορά. Δεν παίζω συστήματα και λοιπές μαλακίες. Αν και όταν έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό όπως τώρα θα παίξω. Αλλιώς κλάιν. Τουλάχιστον αν τα κονομήσουμε ποτέ να είναι τεράστιο το ποσό. Δίνω 5-6€ τη φορά κάθε 3-4 μήνες. Χέσε μας. Σιγά το ποσό. Σήμερα έδωσα ένα 15ρι για μαλακίες. Καφές, σάντουιτς, τυρόπιτα και παγωτό. Έτσι για τη λιγούρα. Πες ότι θα έτρωγα και μια πάστα.

Οπότε μάλλον έχω λίγο παραπάνω μυαλό απ' όσο με κατηγορείς. Τουλάχιστον κάνουμε την κάβλα μας μπας και κερδίσουμε. Σουβλάκια και κρέπες τις έχουμε χορτάσει. Δεν πέφτουμε έξω με ένα 5€. Και μάλιστα όπως έχει γίνει η εστίαση μη σου πω ότι είναι καλύτερα έτσι από τους απατεώνες.

Προχτές πήρα πιτόγυρα και είχαν μέσα μόνο κρέας και κέτσαπ. Την άλλη φορά το χαρτί έγραφε πάλι κέτσαπ και είχε μέσα μουστάρδα. Η απάντηση της καργιόλας ήταν (συμβαίνουν αυτά). Εεε από το να δώσω 10€ και να τα κλαίω τουλάχιστον τα δίνω εκεί και ελπίζω. Τόσα χρόνια δεν έχω ξεράσει πότε από τον ΟΠΑΠ, ούτε με έχει πιάσει κόψιμο.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.880
Πόντοι
10.656
Οι κυπραιοι συνεταιριζονται κ παιζουν τεραστια δελτια.αν θυμασαι κ το πρωτο τζοκερ μεσω και εφαρμογης κυπρο επεσε
οι κυπριοι ειναι "ελληνες" με διπλο μισθο.
δεν ξερω κυπριο που δεν τζογαρει :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom