Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 456
Έλα ρεσυ.....που είναι....απάτη
ρε φιλε αληθεια, νομιζω οτι μιλαμε αλλη γλωσσα.Γιατί αντιφάσκεις.
Γιατί επιλέγεις να πιστέψεις στα απλά Μαθηματικά, που δεν έχουν αποδείξεις, αλλά είναι προφανή;
Και όχι σε κάτι άλλο επίσης προφανές.
Δηλαδή μέχρι που "αποδείχθηκε" ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ίσχυε, γιατί δεν υπήρχαν αποδείξεις. Και αν κάποιος το έλεγε πέρσι ήταν τρελλός;
Επίσης αυτή τη στιγμή που μιλάμε καμία άλλη λαμογιά δε συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, γιατί "δεν υπάρχουν αποδείξεις".
όχι το σάλιο μου χαλάω το ξέρωρε φιλε αληθεια, νομιζω οτι μιλαμε αλλη γλωσσα.
Θα νιωσεις καλυτερα αμα βαλω το αλουμινενιο καπελακι μου και συμφωνησω μαζι σου;![]()
Ηταν σιγουρα της διπλανης πορτας;Ειχα ρωτησει στο τουιτερ πριν μερικα χρονια, αν εχουν γνωστο η γνωστο-γνωστου που κερδισε το ΤΖΟΚΕΡ τα τελευταια 20 χρονια και οι απαντησεις ηταν αρκετες ΝΑΙ
Επισης ξερω κοπελα στην πολη μου που απο το πουθενα κερδισε 7 μυρρια και μαλιστα κλαιγεται σε γνωστη μου (κολλητη της) πως η ζωη της καταστραφηκε και πως ειναι πλεον στοχος για απαγωγες, κλπ
Κοπελα της διπλανης πορτας
Ηταν σιγουρα της διπλανης πορτας;
Μηπως ηταν μπλεγμενη σε κανα κυκλωμα του Μελισσανιδη και της φορτωσαν τα εκατομμυρια για ξεκαρφωμα;![]()
Μόλις έδωσα 100 ευρώ σε μία στο onlyfans και αμέσως με έκανε follow και μου είπε πόσο πολύ με γουστάρει.
Πραγματικά με έχει ερωτευτεί παράφορα.
Οι κακοήθεις θα πείτε ότι είναι για τα λεφτά.
Αλλά αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας.
Δεν έχετε αποδείξεις, άρα η κοινή λογική λέει ότι με γουστάρει.![]()
Είμαι πληροφορικάριος, ρε τύπε. Από το 1985 ασχολούμαι με Η/Υ.Δηλαδή παίζεις όπως επί καραντίνας ενώ δεν έχουμε κινεζική πανούκλα;Πόσο μακρυά είσαι από προποτζηδικο για να παίξεις εκει κανονικά σαν άνθρωπος και όχι ωσαν Ιαπων χικικομορι;
Ε, μα.... εδώ μας έχουν πρήξει τ' @@ συγγενείς για δανεικά, στη νορμάλ κατάσταση.Επισης ξερω κοπελα στην πολη μου που απο το πουθενα κερδισε 7 μυρρια και μαλιστα κλαιγεται σε γνωστη μου (κολλητη της) πως η ζωη της καταστραφηκε και πως ειναι πλεον στοχος για απαγωγες, κλπ
Ειχα ρωτησει στο τουιτερ πριν μερικα χρονια, αν εχουν γνωστο η γνωστο-γνωστου που κερδισε το ΤΖΟΚΕΡ τα τελευταια 20 χρονια και οι απαντησεις ηταν αρκετες ΝΑΙ
Επισης ξερω κοπελα στην πολη μου που απο το πουθενα κερδισε 7 μυρρια και μαλιστα κλαιγεται σε γνωστη μου (κολλητη της) πως η ζωη της καταστραφηκε και πως ειναι πλεον στοχος για απαγωγες, κλπ
Εσύ τυπε πρέπει να έχεις προπατζηδικο δεν εξηγείται αλλιώς.
Βάλε τη γνωστή να σου κάνει κάνα προξενιό ρε τυπεΕπισης ξερω κοπελα στην πολη μου που απο το πουθενα κερδισε 7 μυρρια και μαλιστα κλαιγεται σε γνωστη μου (κολλητη της) πως η ζωη της καταστραφηκε και πως ειναι πλεον στοχος για απαγωγες, κλπ
Έχει ένα στοιχείο ηρωισμού και καλτιλας να βλέπεις να μπαίνουν στο προποτζηδικο παππούδες και άνθρωποι του μόχθου με ασβεστωμένα παντελόνια ...αυτό δεν το ζεις μέσω μιας αποστειρωμενης οθόνης και ενός πληκτρολογίου .Είμαι πληροφορικάριος, ρε τύπε. Από το 1985 ασχολούμαι με Η/Υ.
Λογικό δεν είναι, να θεωρώ τις εφαρμογές όπως του ΟΠΑΠ, των τραπεζών, του gov κλπ, μια θετική εξέλιξη;
Ε, μα.... εδώ μας έχουν πρήξει τ' @@ συγγενείς για δανεικά, στη νορμάλ κατάσταση.
Φαντάσου να κερδίσουμε και το τζόκερ, τι έχει να γίνει.![]()
Κορόιδο σε έπιασε...εμείς με τριάντα χιλιάρικα σε κωλομπαρο επί δραχμής βγαίναμε με πρόταση γάμου ...Μόλις έδωσα 100 ευρώ σε μία στο onlyfans και αμέσως με έκανε follow και μου είπε πόσο πολύ με γουστάρει.
Πραγματικά με έχει ερωτευτεί παράφορα.
Οι κακοήθεις θα πείτε ότι είναι για τα λεφτά.
Αλλά αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας.
Δεν έχετε αποδείξεις, άρα η κοινή λογική λέει ότι με γουστάρει.![]()
Από τα καλύτερα θεάματα πριν αμέτρητα χρόνια σε μπιλιάρδαδικα που είχαν κ φρουτάκια Μασίνς να έρχονται αργά μεσημέρι τέτοιοι τύποι κατευθείαν από την οικοδομή και να ταιζουν όλο το μεροκάματο ( και παραπάνω ) στο μηχάνημα,το μίγμα οργής απογοήτευσης θλίψης απόγνωσης που ακολουθούσε ανεκτιμητοΈχει ένα στοιχείο ηρωισμού και καλτιλας να βλέπεις να μπαίνουν στο προποτζηδικο παππούδες και άνθρωποι του μόχθου με ασβεστωμένα παντελόνια ...αυτό δεν το ζεις μέσω μιας αποστειρωμενης οθόνης και ενός πληκτρολογίου .
Είναι γεγονός και έχει τη χάρη του, αλλά ο κόσμος μετασχηματίζεται. Εδώ εξαφανίζονται οι ταμίες από τα super markets.Έχει ένα στοιχείο ηρωισμού και καλτιλας να βλέπεις να μπαίνουν στο προποτζηδικο παππούδες και άνθρωποι του μόχθου με ασβεστωμένα παντελόνια ...αυτό δεν το ζεις μέσω μιας αποστειρωμενης οθόνης και ενός πληκτρολογίου .
Δωρεάν μάθημα ζωής το να μην παρασύρεσαι από τον τζόγο...Από τα καλύτερα θεάματα πριν αμέτρητα χρόνια σε μπιλιάρδαδικα που είχαν κ φρουτάκια Μασίνς να έρχονται αργά μεσημέρι τέτοιοι τύποι κατευθείαν από την οικοδομή και να ταιζουν όλο το μεροκάματο ( και παραπάνω ) στο μηχάνημα,το μίγμα οργής απογοήτευσης θλίψης απόγνωσης που ακολουθούσε ανεκτιμητο
Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τους ταμίες σε σούπερ μάρκετ ή στην Νότια Κορέα;Από εσένα το μαθαίνω...Είναι γεγονός και έχει τη χάρη του, αλλά ο κόσμος μετασχηματίζεται. Εδώ εξαφανίζονται οι ταμίες από τα super markets.
Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πνέουν τα λοίσθια, όπως και άλλα παραδοσιακά πράγματα στην Ελλάδα όπως τα ΕΛΤΑ κλπ.
Εδώ στην Αθήνα, ναι. Στον ΑΒ της περιοχής μου, από τα 12 ταμεία έχουν μείνει 4. Στα άλλα, έχουν μπει μηχανήματα. Σου λέει κάντο μόνος σου.Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τους ταμίες σε σούπερ μάρκετ ή στην Νότια Κορέα;Από εσένα το μαθαίνω...
Για τα ΕΛΤΑ το γνωρίζω ,πάντως όσο βλέπω φορτηγά των ΕΛΤΑ να κινούνται αισιοδοξω.