Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Έλα ρεσυ.....που είναι....απάτη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Γιατί αντιφάσκεις.
Γιατί επιλέγεις να πιστέψεις στα απλά Μαθηματικά, που δεν έχουν αποδείξεις, αλλά είναι προφανή;
Και όχι σε κάτι άλλο επίσης προφανές.
Δηλαδή μέχρι που "αποδείχθηκε" ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ίσχυε, γιατί δεν υπήρχαν αποδείξεις. Και αν κάποιος το έλεγε πέρσι ήταν τρελλός;
Επίσης αυτή τη στιγμή που μιλάμε καμία άλλη λαμογιά δε συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, γιατί "δεν υπάρχουν αποδείξεις".
ρε φιλε αληθεια, νομιζω οτι μιλαμε αλλη γλωσσα.
Θα νιωσεις καλυτερα αμα βαλω το αλουμινενιο καπελακι μου και συμφωνησω μαζι σου; :coffee:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456
Ειχα ρωτησει στο τουιτερ πριν μερικα χρονια, αν εχουν γνωστο η γνωστο-γνωστου που κερδισε το ΤΖΟΚΕΡ τα τελευταια 20 χρονια και οι απαντησεις ηταν αρκετες ΝΑΙ

Επισης ξερω κοπελα στην πολη μου που απο το πουθενα κερδισε 7 μυρρια και μαλιστα κλαιγεται σε γνωστη μου (κολλητη της) πως η ζωη της καταστραφηκε και πως ειναι πλεον στοχος για απαγωγες, κλπ

Κοπελα της διπλανης πορτας

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Ειχα ρωτησει στο τουιτερ πριν μερικα χρονια, αν εχουν γνωστο η γνωστο-γνωστου που κερδισε το ΤΖΟΚΕΡ τα τελευταια 20 χρονια και οι απαντησεις ηταν αρκετες ΝΑΙ

Επισης ξερω κοπελα στην πολη μου που απο το πουθενα κερδισε 7 μυρρια και μαλιστα κλαιγεται σε γνωστη μου (κολλητη της) πως η ζωη της καταστραφηκε και πως ειναι πλεον στοχος για απαγωγες, κλπ

Ηταν σιγουρα της διπλανης πορτας; :coffee:
Μηπως ηταν μπλεγμενη σε κανα κυκλωμα του Μελισσανιδη και της φορτωσαν τα εκατομμυρια για ξεκαρφωμα; :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: foobar

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Μόλις έδωσα 100 ευρώ σε μία στο onlyfans και αμέσως με έκανε follow και μου είπε πόσο πολύ με γουστάρει.
Πραγματικά με έχει ερωτευτεί παράφορα.
Οι κακοήθεις θα πείτε ότι είναι για τα λεφτά.
Αλλά αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας.
Δεν έχετε αποδείξεις, άρα η κοινή λογική λέει ότι με γουστάρει.:smitten:

Drexan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2023
Κριτικές
15
Like
541
Πόντοι
990
Μόλις έδωσα 100 ευρώ σε μία στο onlyfans και αμέσως με έκανε follow και μου είπε πόσο πολύ με γουστάρει.

Έκανες το κέφι σου θα έλεγα εγώ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.011
Πόντοι
2.356
Δηλαδή παίζεις όπως επί καραντίνας ενώ δεν έχουμε κινεζική πανούκλα;Πόσο μακρυά είσαι από προποτζηδικο για να παίξεις εκει κανονικά σαν άνθρωπος και όχι ωσαν Ιαπων χικικομορι;
Είμαι πληροφορικάριος, ρε τύπε. Από το 1985 ασχολούμαι με Η/Υ.

Λογικό δεν είναι, να θεωρώ τις εφαρμογές όπως του ΟΠΑΠ, των τραπεζών, του gov κλπ, μια θετική εξέλιξη; :think:

Ε, μα.... εδώ μας έχουν πρήξει τ' @@ συγγενείς για δανεικά, στη νορμάλ κατάσταση.

Φαντάσου να κερδίσουμε και το τζόκερ, τι έχει να γίνει. :confused:

• Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.966
Πόντοι
4.746
Εσύ τυπε πρέπει να έχεις προπατζηδικο δεν εξηγείται αλλιώς.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406

Βάλε τη γνωστή να σου κάνει κάνα προξενιό ρε τυπε :coffee:

PrisonerOnE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
229
Πόντοι
280
Παίδες μπείτε στον κόπο να δείτε ένα βίντεο στο youtube για τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ με παράδειγμα! Ακόμα χειρότερα είναι να κερδίσεις 12 στα 12 στο ΚΙΝΟ! Είναι τόσο κοντά στο μηδέν που δεν αξίζει να σε κλέψει το σύστημα! κλεβόμαστε από μόνοι μας!

Μιλώντας με φίλο προποτζη που είπε τα κόλπα τους να σε κάνουν να τα χάσεις όλα που κουβαλάς πάνω σου: σου δίνουν ρέστα κέρματα (δεν τα μετράς για λεφτά), σου λένε τα πληρώνεις όλα μαζί την επόμενη γύρα (άρα κάθεσαι λίγο ακόμα), σου πιάνουν ψιλή κουβέντα και ποντάρουν μαζί σου κτλ κτλ! Μέχρι και οι διαφημίσεις τους είναι 'ο μεροκαματιάρης που γίνεται πλούσιος σε μια στιγμή'! θέλουν να πάρουν λίγα από πολλούς! Είναι επιστήμη!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Είμαι πληροφορικάριος, ρε τύπε. Από το 1985 ασχολούμαι με Η/Υ.

Λογικό δεν είναι, να θεωρώ τις εφαρμογές όπως του ΟΠΑΠ, των τραπεζών, του gov κλπ, μια θετική εξέλιξη; :think:

Ε, μα.... εδώ μας έχουν πρήξει τ' @@ συγγενείς για δανεικά, στη νορμάλ κατάσταση.

Φαντάσου να κερδίσουμε και το τζόκερ, τι έχει να γίνει. :confused:
Έχει ένα στοιχείο ηρωισμού και καλτιλας να βλέπεις να μπαίνουν στο προποτζηδικο παππούδες και άνθρωποι του μόχθου με ασβεστωμένα παντελόνια ...αυτό δεν το ζεις μέσω μιας αποστειρωμενης οθόνης και ενός πληκτρολογίου .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Κορόιδο σε έπιασε...εμείς με τριάντα χιλιάρικα σε κωλομπαρο επί δραχμής βγαίναμε με πρόταση γάμου ...:tooth::tooth::tooth:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.951
Πόντοι
1.406
Έχει ένα στοιχείο ηρωισμού και καλτιλας να βλέπεις να μπαίνουν στο προποτζηδικο παππούδες και άνθρωποι του μόχθου με ασβεστωμένα παντελόνια ...αυτό δεν το ζεις μέσω μιας αποστειρωμενης οθόνης και ενός πληκτρολογίου .
Από τα καλύτερα θεάματα πριν αμέτρητα χρόνια σε μπιλιάρδαδικα που είχαν κ φρουτάκια Μασίνς να έρχονται αργά μεσημέρι τέτοιοι τύποι κατευθείαν από την οικοδομή και να ταιζουν όλο το μεροκάματο ( και παραπάνω ) στο μηχάνημα,το μίγμα οργής απογοήτευσης θλίψης απόγνωσης που ακολουθούσε ανεκτιμητο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.011
Πόντοι
2.356
Είναι γεγονός και έχει τη χάρη του, αλλά ο κόσμος μετασχηματίζεται. Εδώ εξαφανίζονται οι ταμίες από τα super markets.

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πνέουν τα λοίσθια, όπως και άλλα παραδοσιακά πράγματα στην Ελλάδα όπως τα ΕΛΤΑ κλπ.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.040
Πόντοι
4.365
πρεπει να έχουμε μέτρο σε ότι κάνουμε. αν παίξεις 1 στήλη δεν τρέχει και τίποτε. Τα προβλήματα αρχίζουν αν παίζεις 50αρικα και 100αρικα χωρις ελεος. ξέρω γερους που παίζουν τη μισή τους σύνταξη σε κινο τζοκερ λοττο στοιχιμα κλπ. ξέρω επίσης κάποιον που κάποτε κέρδισε στο τζοκερ 3500. απο τότε έγινε πιο μανιώδης απο πριν κερδίσει. δεν έχει αφήσει κλήρωση που να μην παίξει. και φυσικά όλα όσα κέρδισε γίνανε ατμος. Επομένως άσχετα αν είναι στημένο το τζόκερ ή το ευρωτζακ ποτ χρειάζεται να έχουμε λογική οταν παίζουμε.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Από τα καλύτερα θεάματα πριν αμέτρητα χρόνια σε μπιλιάρδαδικα που είχαν κ φρουτάκια Μασίνς να έρχονται αργά μεσημέρι τέτοιοι τύποι κατευθείαν από την οικοδομή και να ταιζουν όλο το μεροκάματο ( και παραπάνω ) στο μηχάνημα,το μίγμα οργής απογοήτευσης θλίψης απόγνωσης που ακολουθούσε ανεκτιμητο
Δωρεάν μάθημα ζωής το να μην παρασύρεσαι από τον τζόγο...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Είναι γεγονός και έχει τη χάρη του, αλλά ο κόσμος μετασχηματίζεται. Εδώ εξαφανίζονται οι ταμίες από τα super markets.

Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πνέουν τα λοίσθια, όπως και άλλα παραδοσιακά πράγματα στην Ελλάδα όπως τα ΕΛΤΑ κλπ.
Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τους ταμίες σε σούπερ μάρκετ ή στην Νότια Κορέα;Από εσένα το μαθαίνω...
Για τα ΕΛΤΑ το γνωρίζω ,πάντως όσο βλέπω φορτηγά των ΕΛΤΑ να κινούνται αισιοδοξω.

Τα προποτζηδικα όμως γιατί;Έγινε πλούσιος ο κόσμος και δεν προλαβαίνει να ρίξει ένα στοίχημα η όλοι φτωχυναν τοσο ώστε δεν έχουν ενδιαφέρον να ρίξουν ένα στοίχημα παρά μόνο επικεντρώνονται στο να φάνε ένα ξερό κομμάτι ψωμί για να την βγάλουν για άλλη μια μέρα;
Διαφωνω...
Μπες σε προποτζηδικο και θα δεις έναν διαφορετικό κόσμο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.011
Πόντοι
2.356
Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τους ταμίες σε σούπερ μάρκετ ή στην Νότια Κορέα;Από εσένα το μαθαίνω...
Για τα ΕΛΤΑ το γνωρίζω ,πάντως όσο βλέπω φορτηγά των ΕΛΤΑ να κινούνται αισιοδοξω.
Εδώ στην Αθήνα, ναι. Στον ΑΒ της περιοχής μου, από τα 12 ταμεία έχουν μείνει 4. Στα άλλα, έχουν μπει μηχανήματα. Σου λέει κάντο μόνος σου.

Στην Αμερική ξεκίνησαν μαγαζιά όπου πήγε το πράγμα ένα βήμα παρακάτω.

Δε χρειάζεται καν να σκανάρεις τα προϊόντα, με κάμερες έχουν δει τι έχεις αγοράσει και από τη στιγμή που όλα είναι συνδεδεμένα, σου χρεώνουν κατευθείαν την κάρτα και τέλος. :confused:

/ edit:
Είμαστε off-topic όμως, τύπε. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom