Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.019
Πόντοι
2.356
...και οταν μοιραστούν τα πολλά φράγκα μην νομίζεις ότι θα είναι καμμία δεκαπενταρια οι νικητές ..το πολυ δύο η τρεις θα ειναι με πιο πολλές πιθανότητες να είναι ΕΝΑΣ.
Εννοείται ότι θα είναι 1 και αυτός με το ζόρι. Αν και νομίζω ότι κάποτε βρέθηκαν 6 στην ίδια κλήρωση. :confused:

Άκου τι έκανα σήμερα. Μπήκα στο site και όπως είναι τα νούμερα μπροστά μου, έκλεινα τα μάτια και πάταγα το ποντίκι στην τύχη. :jerking:

Το ίδιο και στην 20άδα από κάτω. :confused:

Γαμημένο παίγιο. Θα σπάσω την οθόνη αν βρεθεί νικητής αύριο.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
Τα εχω ξαναγραψει.
Η μονη απατη στο τζοκερ, το λοττο και το κινο (και τελος παντως ολες τις "κληρωσεις") ειναι η γκανιοτα.
Ο κοσμος ειναι αμορφωτος και δεν γνωριζει απλα μαθηματικα.
Δεν μπορει να αντιληφθει τις πιθανοτητες νικης που του δινονται, το RTP, το πως η γκανιοτα αργα ή γρηγορα θα σε "πιασει" αν κανεις μια μεγαλη νικη και συνεχισεις να παιζεις, και το πως "η μανα παντα κερδιζει" (the house always wins στα εγγλεζικα).

Τα μονα παιχνιδια τζογου στα οποια μπορει ο παικτης να εχει edge δηλαδη προβαδισμα της γκανιοτας (παραπανω απο 50% πιθανοτητα να κερδισει) και μακροπροθεσμα να μην βγει χαμενος, ειναι το blackjack ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, και το στοιχημα.
Ολα τα υπολοιπα, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα υπολοιπα, ειναι φτιαγμενα για να σου ροκανιζουν μακροπροθεσμα ενα ποσοστο της "επενδυσης" σου.

Ο οπαπ (και ολα τα καζινο) εχει μια καλοκουρδισμενη μηχανη που τυπωνει χρημα. Δεν εχουν λογο να σε κλεψουν, γιατι οι κανονες ειναι υπερ τους. Φαντασου να μπαινεις στο γηπεδο και να παιζεις ποδοσφαιρο 11 εναντιον 6. Εχεις λογο να παρεις πετσινο πεναλτι; Αφου θα κερδισεις, εχεις διπλασιους παικτες. Γιατι να ρισκαρεις εναν αποκλεισμο για στησιμο ματς οταν οι κανονες ειναι τοσο ευνοικοι για σενα; Και αντε, εχασες ενα ματς. Ποσα ματς θα χασεις μεσα στη χρονια; Το πρωταθλημα ειναι αχαστο...

τι σας λεω τωρα νυχτιατικα. Μαθηματικα κυριοι, οποιος τα κατεχει, δεν ξερω αν θα γινει πλουσιος, αλλα σιγουρα δεν θα τον πιανουν κοτσο

το τελευταιο μου γαμησι το εριξα στο ΜΑ21 οροφος, στην ομορφη σφιχτομουνα Γιουλη.
αρα παρε το 21 απο μενα :tooth: Τα αλλα τεσσερα και το τζοκερ ας στα δωσουν αλλοι
Σωστός αλλά πολύ αθώος.

Η πιθανότητα να κερδίσεις σε τζόκερ κλπ. είναι μηδενική. Όχι απλα πολύ μικρή.
Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι στημένα από τους αρχιμαφιόζους που τα ελέγχουν και χρησιμοποιούνται για ξέπλυμα χρήματος.

Το μόνο αντεπιχείρημα που έχουν οι αδαείς τύποι που το αρνούνται και συνεχίζουν να παίζουν είναι: "Αφού κερδίζουν ούτως η άλλως γιατί να το κάνουν;"

Και ερωτώ.
1) Ποιός εκατομμυριούχους αρνείται την ευκαιρία για παραπάνω χρήμα;
2) Πόσοι πολυεκατομμυριούχοι έκαναν τα λεφτά τους 100% νόμιμα;
3) Ειδικά αυτοί που ελέγχουν τα τυχερά παίγνια τι νομίζετε ότι είναι τίποτα καλόπαιδα; :2funny::2funny::2funny:
4) Ο τζόγος είναι ο νούμερο ένα τρόπος ξεπλύματος χρήματος παγκοσμίως. Γιαυτό και τόσοι νόμοι και έλεγχοι από το κράτος.
Νομίζετε ότι θα άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη τα αρχιλαμόγια;

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
1754506899889.png

~5.700.000 στηλες.
Και προφανως ΠΟΛΛΑ δελτια ειναι ιδια, ειδικα η Τυχαια επιλογη που ο ΟΠΑΠ παιζει να δινει σε πολλους χιλιαδες ηλιθιους που βαριουνται να γραψουν με το χερακι τις ιδιες στηλες.

1 στις ~24.400.000 πιθανοτητες για 5+1

Στατιστικα λοιπον, η πιθανοτητα να κερδισει καποιος και να μην εχουμε τζακποτ ειναι ~20%
καλα εδω και 2-3 βδομαδες τα πενταρια τραβανε τα βυζια τους!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Προφανώς και δεν παίζω, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια.
Ποιος είμαι εγώ? ρε άνθρωπε καταλαβαίνεις ότι η άδεια είναι δοσμένη απ'το Δημόσιο? Τι είναι το Δημόσιο, μήπως είναι εσύ και εγώ? έχω το λοιπόν κάθε δικαίωμα να ελέγξω ή τουλάχιστον νά πληροφορηθω και απαιτώ να εμπλέκεται σοβαρός δημόσιος φορέας διότι έχω (εγώ και το 99% του κόσμου) αμφιβολίες περί του αδιάβλητου της υπόθεσης.
Έπαιζα στον κλΟΠΑΠ στοίχημα arbitrage. Έβαλα ταβάνι να τους παίρνω ένα 50ρικακι κάθε μέρα, όχι παραπάνω για να μην προκαλώ.
Τί έγινε στον ενάμιση μήνα? Αυτό που ξέρεις πολύ καλά, έφαγα μπλόκ.
Έκανα κάτι παράνομο?εκμεταλλευομουν κενά του συστήματος.
Με κάλυψε καμία δημόσια αρχή? αρχιδια...
Θες το λοιπόν νά μας πεις ότι βάζουν το χεράκι τους σε ένα παίκτη που θα τους πάρει 15Κ το χρόνο και θα κάτσουν άπραγοι σε κληρώσεις που ρίχνονται εκατομμύρια..
Άσε μας ρε κουκλίτσα μου...
Καλό βράδυ.
εσυ απο αλγοριθμο τιμωρηθηκες... σιγα μην ασχολουταν υπαλληλος για τα 15 ψωροχιλιαρικα σου... και καλα εκανε. αν ειχες φτιαξει 10 ΒΟΤ θα ηταν 150.000....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Σωστός αλλά πολύ αθώος.

Η πιθανότητα να κερδίσεις σε τζόκερ κλπ. είναι μηδενική. Όχι απλα πολύ μικρή.
Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι στημένα από τους αρχμιαφιόζους που τα ελέγχουν και χρησιμοποιούνται για ξέπλυμα χρήματος.

Το μόνο αντεπιχείρημα που έχουν οι αδαείς τύποι που το αρνούνται και συνεχίζουν να παίζουν είναι: "Αφού κερδίζουν ούτως η άλλως γιατί να το κάνουν;"

Και ερωτώ.
1) Ποιός εκατομμυριούχους αρνείται την ευκαιρία για παραπάνω χρήμα;
2) Πόσοι πολυεκατομμυριούχοι έκαναν τα λεφτά τους 100% νόμιμα;
3) Ειδικά αυτοί που ελέγχουν τα τυχερά παίγνια τι νομίζετε ότι είναι τίποτα καλόπαιδα; :2funny::2funny::2funny:
δεν παιζω τζοκερ.
Για χαβαλε καμια φορα ισως, αλλα αυτα θα ειναι τυπου 5ευρω το χρονο και αν.

Ουτε εγω εχω αποδειξεις οτι ειναι ολα νομιμα, ουτε εσυ εχεις αποδειξεις οτι ολα ειναι ψευτικα. Ας αρχισουμε με αυτην την βαση. Εγω αποδεικνυω οτι οσα τζοκερ και να ριξεις θα βγεις χαμενος. Επισης αποδεικνυω οτι οσα τζοκερ κι αν κερδηθουν απο τους πελατες, ο οπαπ θα ειναι κερδισμενος. Τοσο απλα.

Και για να αντικρουσω τα λογια σου, Το μόνο αντεπιχείρημα που έχουν οι αδαείς τύποι που δεν το αρνούνται είναι: "Αφού πάντα χάνω πως γινεται να μην με κλέβουν"

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
δεν παιζω τζοκερ.
Για χαβαλε καμια φορα ισως, αλλα αυτα θα ειναι τυπου 5ευρω το χρονο και αν.

Ουτε εγω εχω αποδειξεις οτι ειναι ολα νομιμα, ουτε εσυ εχεις αποδειξεις οτι ολα ειναι ψευτικα. Ας αρχισουμε με αυτην την βαση. Εγω αποδεικνυω οτι οσα τζοκερ και να ριξεις θα βγεις χαμενος. Επισης αποδεικνυω οτι οσα τζοκερ κι αν κερδηθουν απο τους πελατες, ο οπαπ θα ειναι κερδισμενος. Τοσο απλα.

Και για να αντικρουσω τα λογια σου, Το μόνο αντεπιχείρημα που έχουν οι αδαείς τύποι που δεν το αρνούνται είναι: "Αφού πάντα χάνω πως γινεται να μην με κλέβουν"
Ρε τύπε αποδείξεις δεν έχω αλλά λίγο μυαλό θέλει.
Στη χώρα του ΟΠΕΚΕΠΕ νομίζεις ότι ο ΟΠΑΠ θα είναι δίκαιος;
Όχι ότι είναι δίκαιο στην Αμερική, τα ίδια και χειρότερα είναι αυτοί.
Όταν όλοι μα όλοι είναι διεφθαρμένοι, οι δίκαιοι θα ναι ποιοί;
Οι τζογαδόροι;
Έλα τώρα...
Δες το σε μικρόκοσμο.
Αν πας σε μία λέσχη τζόγου, νομίζεις ότι θα είναι δίκαιοι όλοι αυτοί εκεί μέσα;
Ή ψάχνουν το ψάρι να το μαδήσουν;
Τζόγος, πορνεία, ναρκωτικά είναι τα 3 πιο βρώμικα πράγματα.

Ξέπλυμα χρήματος είναι καθαρά, για γερά πορτοφόλια, όπως και η τέχνη.
Που βλέπεις π.χ. να πουλιούνται κάτι "'εργα" π.χ. μια κόκκινη γραμμή, ή μια μπανάνα κολημένη στον τοίχο για εκατομμύρια.
Αυτό τι είναι νομίζεις;
Και γελάνε όλοι και λένε "χα χα τι βλάκες"
Ο βλάκας είσαι εσύ που γελάς και δεν καταλαβαίνεις τι παίζει από πίσω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
1+1=2 έχεις αποδείξεις;
τωρα πουλας τρελα.
Το επιχειρημα σου ειναι "ε τωρα ολοι ξερουμε τι παιζει".
Τι κουβεντα να κανουμε χωρις αποδειξεις; Και τι αποδειξεις, ουτε καν σοβαρη υποψια.

Ξανα. Οσα τζοκερ και να ριξεις θα βγεις χαμενος. Οσα τζοκερ κι αν κερδηθουν απο τους πελατες, ο οπαπ θα ειναι κερδισμενος.
συμφωνουμε σε αυτα ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ; Αν ναι, ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα, που βγαζουμε και οι δυο απο τον κωλο μας, με υποθεσεις, εικασιες και "λογικες".

• Like
Αντιδράσεις: foobar

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
τωρα πουλας τρελα.
Το επιχειρημα σου ειναι "ε τωρα ολοι ξερουμε τι παιζει".
Τι κουβεντα να κανουμε χωρις αποδειξεις; Και τι αποδειξεις, ουτε καν σοβαρη υποψια.

Ξανα. Οσα τζοκερ και να ριξεις θα βγεις χαμενος. Οσα τζοκερ κι αν κερδηθουν απο τους πελατες, ο οπαπ θα ειναι κερδισμενος.
συμφωνουμε σε αυτα ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ; Αν ναι, ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα, που βγαζουμε και οι δυο απο τον κωλο μας, με υποθεσεις, εικασιες και "λογικες".
Άρα ρε τύπε τα απλά μαθηματικά δεν ισχύουν.
Αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις...
Κάποια πράγματα είναι αυταπόδεικτα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Άρα ρε τύπε τα απλά μαθηματικά δεν ισχύουν.
το μονο που ισχυει ειναι τα απλα μαθηματικα. Και αυτο γραφω τοσα ποστ.
Οτι τα μαθηματικα ειναι τοσο δραματικα υπερ των μπουκ, που ειτε σε κλεβουν, ειτε δεν σε κλεβουν, εισαι χαμενος.
Αρα ενα και το αυτο.

Θεωριες συνωμοσιας χωρις την παραμικρη αποδειξη ΒΑΡΙΕΜΑΙ να συζητησω. Και δεν εχει και νοημα

• Like
Αντιδράσεις: foobar

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
το μονο που ισχυει ειναι τα απλα μαθηματικα. Και αυτο γραφω τοσα ποστ.
Οτι τα μαθηματικα ειναι τοσο δραματικα υπερ των μπουκ, που ειτε σε κλεβουν, ειτε δεν σε κλεβουν, εισαι χαμενος.
Αρα ενα και το αυτο.

Θεωριες συνωμοσιας χωρις την παραμικρη αποδειξη ΒΑΡΙΕΜΑΙ να συζητησω. Και δεν εχει και νοημα
Τύπε τα απλά μαθηματικά που λες.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Στηρίζονται σε πράγματα που είναι αυταπόδεικτα, γνωστά και ως αξιώματα.
Άρα είναι θεωρίες συνωμοσίας κατά τα λεγόμενά σου. :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Τύπε τα απλά μαθηματικά που λες.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Στηρίζονται σε πράγματα που είναι αυταπόδεικτα, γνωστά και ως αξιώματα.
Άρα είναι θεωρίες συνωμοσίας κατά τα λεγόμενά σου. :coffee:
συνεχιζεις να πουλας τρελα.
Τι "αξιωμα" αποτελει η προσωπικη σου αποψη για τον ΟΠΑΠ στην Ελλαδα;

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
συνεχιζεις να πουλας τρελα.
Τι "αξιωμα" αποτελει η προσωπικη σου αποψη για τον ΟΠΑΠ στην Ελλαδα;
Ότι οι τζογαδόροι είναι λαμόγια.
Εσύ δηλαδή τι υποστηρίζεις;
Μήπως οι τζογαδόροι και τα πρεζάκια και οι πουτάνες είναι η καλή κοινωνία τελικά;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Ότι οι τζογαδόροι είναι λαμόγια.
Εσύ δηλαδή τι υποστηρίζεις;
Μήπως οι τζογαδόροι και τα πρεζάκια και οι πουτάνες είναι η καλή κοινωνία τελικά;
Εγω αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο στησιματος του τζοκερ απο τον ΟΠΑΠ. επειδη δεν εχω αποδειξεις για το αντιθετο.
Εσυ δεν αφηνεις ανοιχτο το ενδεχομενο ο ΟΠΑΠ να μην στηνει το τζοκερ και απλα να καρπωνεται την ηδη κερδοφορα γκανιοτα που εχει βαλει. Χωρις αποδειξεις.

Αυτη ειναι η διαφορα μας. Με βαση αυτα τα δεδομενα, αναρωτησου, ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο λογικος...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Εννοείται ότι θα είναι 1 και αυτός με το ζόρι. Αν και νομίζω ότι κάποτε βρέθηκαν 6 στην ίδια κλήρωση. :confused:

Άκου τι έκανα σήμερα. Μπήκα στο site και όπως είναι τα νούμερα μπροστά μου, έκλεινα τα μάτια και πάταγα το ποντίκι στην τύχη. :jerking:

Δηλαδή παίζεις όπως επί καραντίνας ενώ δεν έχουμε κινεζική πανούκλα;Πόσο μακρυά είσαι από προποτζηδικο για να παίξεις εκει κανονικά σαν άνθρωπος και όχι ωσαν Ιαπων χικικομορι;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
δεν καταλαβαίνω τον σαρκασμό
...οι πελούσιοι όπως εσύ που με τόσα λεφτά που κέρδισες από το Τζόκερ θα έπρεπε να είχες αγοράσει την χώρα,εννοώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό θέλει like.

Πρέπει να είναι τα γονίδια. Ωριμάζει gracefully, που λένε.
Ελπίζω ο σύζυγός να ασχολείται μαζί της...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.540
Πόντοι
3.846
πειτε κανα τυχερο αριθμο να παιξω ρε παδια και υποσχομαι οτι θα σας θυμηθω οταν γινω εκατομυριουχος
Θα σου έδινα μερικούς αλλά θα πας από στομαχικά προβλήματα, εκτός κι αν υπογράψεις δημόσια χαρτί που να δηλώνεις ότι θα σταματήσεις τα μουνόζουμα :coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.577
Πόντοι
736
Εγω αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο στησιματος του τζοκερ απο τον ΟΠΑΠ. επειδη δεν εχω αποδειξεις για το αντιθετο.
Εσυ δεν αφηνεις ανοιχτο το ενδεχομενο ο ΟΠΑΠ να μην στηνει το τζοκερ και απλα να καρπωνεται την ηδη κερδοφορα γκανιοτα που εχει βαλει. Χωρις αποδειξεις.

Αυτη ειναι η διαφορα μας. Με βαση αυτα τα δεδομενα, αναρωτησου, ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο λογικος...
Γιατί αντιφάσκεις.
Γιατί επιλέγεις να πιστέψεις στα απλά Μαθηματικά, που δεν έχουν αποδείξεις, αλλά είναι προφανή;
Και όχι σε κάτι άλλο επίσης προφανές;
Δηλαδή μέχρι που "αποδείχθηκε" ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ίσχυε, γιατί δεν υπήρχαν αποδείξεις. Και αν κάποιος το έλεγε πέρσι ήταν τρελλός;
Επίσης αυτή τη στιγμή που μιλάμε καμία άλλη λαμογιά δε συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, γιατί "δεν υπάρχουν αποδείξεις".
Η νοοτροπία σου αυτή υποδηλώνει πνευματικό θάνατο και όχι ευφυία.
Ευφυία είναι το pattern recognition.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656

μην ξεχνας οτι διπλασιαστηκε το ποσο πονταρισματος.
Τα δελτια μειωθηκαν αρκετα σε συγκριση με λιγο παλαιοτερα που ηταν 0.50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom