Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τεταρτες κ πεμπτες ψωλαραδες μαζευονται?Για cross που ειναι καλητερα να παει για να φαει καλα?

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Εχω παρατηρήσει πως γυναικείος πληθυσμός χωρίς πουλάκι ευδοκιμεί μεσημεριανές ώρες. Ισχύει ή απλά ειμαι τυχερός εγώ
Μόνο τυχερός ; Κολοφαρδος μέγας πήγαινε παίξε και κάνα τζόκερ

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Paidia εχε παει στο πατελθον 3 /4 φορες..εχω παρει !
αποφαση να παω με τα εσωρουχα της γυναικας μου και να στηθω στους καναπεδες πανω.δεν ξερω βεβαια εσν επιτρρπεται.μπορει να βοηθησει κσποοις?

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
137
Πόντοι
0
αποφαση να παω με τα εσωρουχα της γυναικας μου και να στηθω στους καναπεδες πανω.δεν ξερω βεβαια εσν επιτρρπεται.μπορει να βοηθησει κσποοις?
Θα φας καλά αν δεν λες πολλά οχι

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
943
Πόντοι
361

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.184
Πόντοι
456
Ξερει κανεις τεταρτες κ πεμπτες ψωλαραδες μαζευονται?Για cross που ειναι καλητερα να παει για να φαει καλα?
γιατι συγκεκριμενα τεταρτη πεμπτη?επειδη εχει λαικη? λαικατζης εισαι φιλε?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915

Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να φορας σεξι γυναικεια πανω στους καναπεδες !Οχι ειμαι αποφασισμενη να φαω καλα!
Τύπε ενδέχεται να σε πετάξουν στην υπογα που έχει τρελή υγρασία και να χεστεις πριν προλάβεις να γαμηθεις :confused::2funny:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.621
Πόντοι
456
Τύπε ενδέχεται να σε πετάξουν στην υπογα που έχει τρελή υγρασία και να χεστεις πριν προλάβεις να γαμηθεις :confused::2funny:
δλδ στην Υπογα Δε γλυτωνεις το χεσιμο !!! - Αν καμια μερα εχω δυσκολία , Τωρα ξερω την λυση !!! :rockon::2funny::2funny::2funny:

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
150
Πόντοι
0
Γεια σας αγόρια:kiss-mark:. Τελικά ποιά μέρα και ώρα είναι καλύτερα για να στηθεί μια cross, δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα. Όλες οι γνώμες δεκτές!

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Γεια σας αγόρια:kiss-mark:. Τελικά ποιά μέρα και ώρα είναι καλύτερα για να στηθεί μια cross, δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα. Όλες οι γνώμες δεκτές!
Όποια ώρα και να σταθείς τύπε παίζεται να χεστεις πρώτα πριν γαμηθεις από την υγρασία της υπογας :confused::rockon:

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
150
Πόντοι
0
Όποια ώρα και να σταθείς τύπε παίζεται να χεστεις πρώτα πριν γαμηθεις από την υγρασία της υπογας :confused::rockon:
Θα σου πω όταν πάω να έρθεις να απολαύσεις το θέαμα, γιατί με μια ματιά που έριξα, όλο για χέσιμο μιλάς και μάλλον είναι βίτσιο. Δεν κρίνω.

Τελευταία τροποποίηση:

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
374
Πόντοι
20
Θα σου πω όταν πάω να έρθεις να απολαύσεις το θέαμα, γιατί με μια ματιά που έριξα, όλο για χέσιμο μιλάς και μάλλον είναι βίτσιο. Δεν κρίνω.
εσυ θα του πεις, αυτος μπορει να ερθει ειναι το ερωτημα?

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
374
Πόντοι
20
απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι περσονα νον γκρατα στο συγκεκριμενο ίδρυμα και ακολουθουν διαφορες αστείες φήμες την αποπομπή του.
εξ ου και η διαρκης καραμουζα του.

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
150
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories