matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.184
- Πόντοι
- 456
μετα το ντερμπυ αν εχουμε πιασει τιποτα στο στοιχημαΘα πάει κανας πουτσαρας σήμερα ;
μετα το ντερμπυ αν εχουμε πιασει τιποτα στο στοιχημαΘα πάει κανας πουτσαρας σήμερα ;
Μόνο τυχερός ; Κολοφαρδος μέγας πήγαινε παίξε και κάνα τζόκερΕχω παρατηρήσει πως γυναικείος πληθυσμός χωρίς πουλάκι ευδοκιμεί μεσημεριανές ώρες. Ισχύει ή απλά ειμαι τυχερός εγώ
Θα πας σημερα το μεησμερι?Μπορώ πρωινά 12 -3 προσελθετε
Θα φας καλά αν δεν λες πολλά οχιPaidia εχε παει στο πατελθον 3 /4 φορες..εχω παρει !
αποφαση να παω με τα εσωρουχα της γυναικας μου και να στηθω στους καναπεδες πανω.δεν ξερω βεβαια εσν επιτρρπεται.μπορει να βοηθησει κσποοις?
Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να φορας σεξι γυναικεια πανω στους καναπεδες !Οχι ειμαι αποφασισμενη να φαω καλα!Θα φας καλά αν δεν λες πολλά οχι
φέρε και τη γυναίκα σου να φάει καλά και αυτήΔεν ξερω εαν επιτρεπεται να φορας σεξι γυναικεια πανω στους καναπεδες !Οχι ειμαι αποφασισμενη να φαω καλα!
γιατι συγκεκριμενα τεταρτη πεμπτη?επειδη εχει λαικη? λαικατζης εισαι φιλε?Ξερει κανεις τεταρτες κ πεμπτες ψωλαραδες μαζευονται?Για cross που ειναι καλητερα να παει για να φαει καλα?
Paidia εχε παει στο πατελθον 3 /4 φορες..εχω παρει !
αποφαση να παω με τα εσωρουχα της γυναικας μου και να στηθω στους καναπεδες πανω.δεν ξερω βεβαια εσν επιτρρπεται.μπορει να βοηθησει κσποοις?
Τύπε ενδέχεται να σε πετάξουν στην υπογα που έχει τρελή υγρασία και να χεστεις πριν προλάβεις να γαμηθειςΔεν ξερω εαν επιτρεπεται να φορας σεξι γυναικεια πανω στους καναπεδες !Οχι ειμαι αποφασισμενη να φαω καλα!
δλδ στην Υπογα Δε γλυτωνεις το χεσιμο !!! - Αν καμια μερα εχω δυσκολία , Τωρα ξερω την λυση !!!Τύπε ενδέχεται να σε πετάξουν στην υπογα που έχει τρελή υγρασία και να χεστεις πριν προλάβεις να γαμηθεις![]()

Όποια ώρα και να σταθείς τύπε παίζεται να χεστεις πρώτα πριν γαμηθεις από την υγρασία της υπογαςΓεια σας αγόρια. Τελικά ποιά μέρα και ώρα είναι καλύτερα για να στηθεί μια cross, δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα. Όλες οι γνώμες δεκτές!

Θα σου πω όταν πάω να έρθεις να απολαύσεις το θέαμα, γιατί με μια ματιά που έριξα, όλο για χέσιμο μιλάς και μάλλον είναι βίτσιο. Δεν κρίνω.Όποια ώρα και να σταθείς τύπε παίζεται να χεστεις πρώτα πριν γαμηθεις από την υγρασία της υπογας![]()
εσυ θα του πεις, αυτος μπορει να ερθει ειναι το ερωτημα?Θα σου πω όταν πάω να έρθεις να απολαύσεις το θέαμα, γιατί με μια ματιά που έριξα, όλο για χέσιμο μιλάς και μάλλον είναι βίτσιο. Δεν κρίνω.
Μένει μακριά;εσυ θα του πεις, αυτος μπορει να ερθει ειναι το ερωτημα?
απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι περσονα νον γκρατα στο συγκεκριμενο ίδρυμα και ακολουθουν διαφορες αστείες φήμες την αποπομπή του.Μένει μακριά;
Κατάλαβα...απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι περσονα νον γκρατα στο συγκεκριμενο ίδρυμα και ακολουθουν διαφορες αστείες φήμες την αποπομπή του.
εξ ου και η διαρκης καραμουζα του.