Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
779
Πόντοι
86
το μαγαζι τις τελευταιες εβδομαδες παραπαιει .....
λιγος κοσμος ....
τοσο λιγος που μερικες φορες νιωθεις οτι εισαι μονος σου σε ολο το σινεμα !

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
το μαγαζι τις τελευταιες εβδομαδες παραπαιει .....
λιγος κοσμος ....
τοσο λιγος που μερικες φορες νιωθεις οτι εισαι μονος σου σε ολο το σινεμα !
Ίσως το πάει για κλείσιμο , κάτι τέτοιο θα θέλει κ δεν τον νοιάζει

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
374
Πόντοι
20
ρε παιδια πριν μια σελιδα λεγατε οτι ειχε ταυτοχρονα 45 ατομα!
πως εχει λιγο κοσμο και παει για κλεισιμο?
δηλαδη ποσους επρεπε να εχει ταυτοχρονα για να γεμισει?
σας εχει πεσει τοσο βαρυ που εστειλε τις κρος στον κατω οροφο που θολωσε η κρίση σας?

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Το γατάκι πάντως έχουμε από τότε να το δούμε με τις μαλακίες τους, ούτε τηλέφωνα σηκώνει, αλλά ούτε το άλλο το ξανθό έρχεται πια , και ο κόσμος όντως πολύ πιο λίγος, ζευγάρια πια σπάνια..... πραγματικά δεν αξίζει όπως παλιά πλέον.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
σας εχει πεσει τοσο βαρυ που εστειλε τις κρος στον κατω οροφο που θολωσε η κρίση σας?
Δεν γνωρίζω αν πάει για κλείσιμο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ρατσισμός ενόχλησε.....

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
45 άτομα ναι γκέι κ στρέιτ που έψαχναν αλλά δε βρήκαν τίποτα ! Ναι τις πήγε κάτω κ αυτό είναι άσχημο για όλους

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Το γατάκι πάντως έχουμε από τότε να το δούμε με τις μαλακίες τους, ούτε τηλέφωνα σηκώνει, αλλά ούτε το άλλο το ξανθό έρχεται πια , και ο κόσμος όντως πολύ πιο λίγος, ζευγάρια πια σπάνια..... πραγματικά δεν αξίζει όπως παλιά πλέον.
Ούτε η κωλαρα Νικόλ σηκώνει τηλ κ γενικά δε ξέρω τι έχει παιχτεί

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.184
Πόντοι
456
Κάντε λίγο υπομονή ακόμα κι έρχονται τα μοντέλα από το Ντουμπάι. Μολις προσγειωθούν θα βάλει πούλμαν ο Δενδιας καρφί για το ίδρυμα :rockon::confused:
τωρα που τρωνε ακυρο τα κρος ξαφνικα σταματησαν να πηγαινουν και οι γυναικες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε η κωλαρα Νικόλ σηκώνει τηλ κ γενικά δε ξέρω τι έχει παιχτεί
η νικολ ειναι στα μπλοκα των αγροτων

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
374
Πόντοι
20
45 άτομα ναι γκέι κ στρέιτ που έψαχναν αλλά δε βρήκαν τίποτα ! Ναι τις πήγε κάτω κ αυτό είναι άσχημο για όλους
καλημερα.

χωρις διαθεση να διαφωνισω με κανεναν, θα κανω τις παρακατω ερωτησεις.
δηλαδη ειχε 45 ατομα. τα μισα περιπου λεω εγω θα ναι γκευ. δηλαδη τα 22. απο αυτα τα 22 κανενας δεν βρηκε τιποτα επειδη δεν ειχε κρος στο ισογειο? κανενας δηλαδη δεν βρηκε κανεναν στην αιθουσα του σινεμα του γουστου του? και οκ, αφου κανενας δεν βρηκε κατι του γουστου του, κανενας δεν κατεβηκε στον κατω οροφο που γραψατε οτι ειχε τρια κρος?
δεν θελω να σε αμφισβητήσω αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω.

επισης ως δια μαγείας σταματησε και η φιλη σου και η φιλη του πεπιτου να απαντανε τηλεφωνα ξαφνικα? και σταματησαν να απαντανε τα τηλεφωνα στους φιλους τους και στον κυκλο τους γιατι ενα καταστημα του κεντρου αποφασισε να τις κατεβαζει στο υπογειο? γιατι? για να σας τιμωρησουν?

εμενα προσωπικα δεν μου πεφτει λογος, γιατι δεν ειναι η φαση μου το κρος κρουιζινγκ και στο παρελθον εχω υπερασπιστει και τις κρος στις επιθεσεις που δεχονται εδω απο τους γνωστους αγνωστους μπουφους, αλλα το να προσπαθειτε να μας αποδειξετε οτι κοψαν τα κρος να ερχονται και το μαγαζι ερημωσε, παει για κλείσιμο και τετοια, ε, ειναι παραλογο.
και ειναι παραλογο γιατι οπως εγραψες μονος σου και κοσμο ειχε και τρια κρος στο υπογειο.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
καλημερα.

δηλαδη ειχε 45 ατομα. τα μισα περιπου λεω εγω θα ναι γκευ. δηλαδη τα 22. απο αυτα τα 22 κανενας δεν βρηκε τιποτα επειδη δεν ειχε κρος στο ισογειο? κανενας δηλαδη δεν βρηκε κανεναν στην αιθουσα του σινεμα του γουστου του? και οκ, αφου κανενας δεν βρηκε κατι του γουστου του, κανενας δεν κατεβηκε στον κατω οροφο που γραψατε οτι ειχε τρια κρος?

επισης ως δια μαγείας σταματησε και η φιλη σου και η φιλη του πεπιτου να απαντανε τηλεφωνα ξαφνικα? και σταματησαν να απαντανε τα τηλεφωνα στους φιλους τους και στον κυκλο τους γιατι ενα καταστημα του κεντρου αποφασισε να τις κατεβαζει στο υπογειο? γιατι? για να σας τιμωρησουν?

εμενα προσωπικα δεν μου πεφτει λογος, γιατι δεν ειναι η φαση μου το κρος κρουιζινγκ και στο παρελθον εχω υπερασπιστει και τις κρος στις επιθεσεις που δεχονται εδω απο τους γνωστους αγνωστους μπουφους, αλλα το να προσπαθειτε να μας αποδειξετε οτι κοψαν τα κρος να ερχονται και το μαγαζι ερημωσε, παει για κλείσιμο και τετοια, ε, ειναι παραλογο.
και ειναι παραλογο γιατι οπως εγραψες μονος σου και κοσμο ειχε και τρια κρος στο υπογειο.
Εγώ προσωπικά είπα τι συνέβη εκείνη τη μέρα κ κ πώς κανεις δεν πλησίασε κανέναν ,δεν ήθελα να τσουβαλιασω όλες τις συνθήκες ! Δεν είπα ότι έγινε αυτό επειδή δεν ήταν πάνω απλά αναφέρω πως όταν ήταν πάνω είχε περισσότερη ζωή κίνηση ,πράξεις ,φάσεις κλπ
Επίσης δεν ανέφερα ποτέ ότι δεν σηκώνουν τηλ αυτές επειδή συνέβη αυτό απλά παρέθεσα τα γεγονότα κ είπα πως ίσως να μην έρχονται πια εκεί κ να μην απαντάνε στα μηνύματα που τις ρωτάμε για το σινεμά επειδή έχουν αποκλειστεί στον κάτω όροφο ! Θεωρώ πως θα φανεί αν πάει η δεν πάει καλά λόγω αυτής της επιλογής ! Η απάντηση μου σαφώς χωρίς καμία διάθεση για ένταση κ προστριβές

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
καλημερα.

Εσένα όλο λόγος δεν σου πέφτει, αλλά όλο πας να αποδείξεις το αντίθετο, ότι και καλά δεν έγινε κάτι, εφόσον δεν σε νοιάζει λες το crossings, παραλογο δεν είναι να επιμένεις;;;; Παίρνεις ποσοστά από το μαγαζί; Εσύ που πηγαίνεις δεν είδες αλλαγές στον κόσμο; Όντως το γατάκι η Νικόλ, η ξανθιά ή αδύνατη, τα δύο ζευγάρια που ερχόντουσαν, ακόμα κι εγώ δεν πάω όπως πήγαινα παλιά, υπάρχουν και άλλα μέρη, με αυτό που έκανε ο ιδιοκτήτης μπήκα στο τρυπακι να επισκεφτώ και άλλους χώρους. Έτσι το συγκεκριμένο δεν είναι πλέον μονοπωλειο. Και δεν θα πω ονόματα άλλων σινεμά - χώρων, μην νομίζεις ότι κάνω διαφήμιση ή ότι θέλω να κάνω κακό στο ίδρυμα...... πάντα φιλικά, δεν σε γνωρίζω, ούτε κάθε πότε πας ώστε να έχεις τέτοια άποψη.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Εσένα όλο λόγος δεν σου πέφτει, αλλά όλο πας να αποδείξεις το αντίθετο, ότι και καλά δεν έγινε κάτι, εφόσον δεν σε νοιάζει λες το crossings, παραλογο δεν είναι να επιμένεις;;;; Παίρνεις ποσοστά από το μαγαζί; Εσύ που πηγαίνεις δεν είδες αλλαγές στον κόσμο; Όντως το γατάκι η Νικόλ, η ξανθιά ή αδύνατη, τα δύο ζευγάρια που ερχόντουσαν, ακόμα κι εγώ δεν πάω όπως πήγαινα παλιά, υπάρχουν και άλλα μέρη, με αυτό που έκανε ο ιδιοκτήτης μπήκα στο τρυπακι να επισκεφτώ και άλλους χώρους. Έτσι το συγκεκριμένο δεν είναι πλέον μονοπωλειο. Και δεν θα πω ονόματα άλλων σινεμά - χώρων, μην νομίζεις ότι κάνω διαφήμιση ή ότι θέλω να κάνω κακό στο ίδρυμα...... πάντα φιλικά, δεν σε γνωρίζω, ούτε κάθε πότε πας ώστε να έχεις τέτοια άποψη.
Επίσης εγώ προσωπικά 45 άτομα μαζεμένα δεν έχω δεί, άντε 20-25

nikol03

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Σήμερα θα είμαι παρόν κατά της 9 οποίος καυλιαρις θέλει ξέρει που θα με βρει

natasssa

Μέλος