nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 12.063
- Πόντοι
- 25.186
Μάλλον άργησες ένα χρόνο να απαντήσεις.....Θα πάω downtown θες να έρθεις για παρέα;
Μάλλον άργησες ένα χρόνο να απαντήσεις.....Θα πάω downtown θες να έρθεις για παρέα;
Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις λίγο προσωπικό μνμα γιατί δεν με αφήνει να σου στείλω ;Βρε παιδιά αξίζουμε σεβασμό και ελευθερία σε όλους τους τομείς . Αυτό είναι διαφορετικό καθεστώς τώρα που δυστυχώς δεν αρέσει . Από εκεί και έπειτα .
Πάντα ευστοχότατος στις παρατηρήσεις σου.καλημερα.
χωρις διαθεση να διαφωνισω με κανεναν, θα κανω τις παρακατω ερωτησεις.
δηλαδη ειχε 45 ατομα. τα μισα περιπου λεω εγω θα ναι γκευ. δηλαδη τα 22. απο αυτα τα 22 κανενας δεν βρηκε τιποτα επειδη δεν ειχε κρος στο ισογειο? κανενας δηλαδη δεν βρηκε κανεναν στην αιθουσα του σινεμα του γουστου του? και οκ, αφου κανενας δεν βρηκε κατι του γουστου του, κανενας δεν κατεβηκε στον κατω οροφο που γραψατε οτι ειχε τρια κρος?
δεν θελω να σε αμφισβητήσω αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω.
επισης ως δια μαγείας σταματησε και η φιλη σου και η φιλη του πεπιτου να απαντανε τηλεφωνα ξαφνικα? και σταματησαν να απαντανε τα τηλεφωνα στους φιλους τους και στον κυκλο τους γιατι ενα καταστημα του κεντρου αποφασισε να τις κατεβαζει στο υπογειο? γιατι? για να σας τιμωρησουν?
εμενα προσωπικα δεν μου πεφτει λογος, γιατι δεν ειναι η φαση μου το κρος κρουιζινγκ και στο παρελθον εχω υπερασπιστει και τις κρος στις επιθεσεις που δεχονται εδω απο τους γνωστους αγνωστους μπουφους, αλλα το να προσπαθειτε να μας αποδειξετε οτι κοψαν τα κρος να ερχονται και το μαγαζι ερημωσε, παει για κλείσιμο και τετοια, ε, ειναι παραλογο.
και ειναι παραλογο γιατι οπως εγραψες μονος σου και κοσμο ειχε και τρια κρος στο υπογειο.
θελω να μου πεις για ποιο πραγμα ''επιμενω'' και για ποιο πραγμα ''θελω να αποδειξω το αντιθετο''.Εσένα όλο λόγος δεν σου πέφτει, αλλά όλο πας να αποδείξεις το αντίθετο, ότι και καλά δεν έγινε κάτι, εφόσον δεν σε νοιάζει λες το crossings, παραλογο δεν είναι να επιμένεις;;;; Παίρνεις ποσοστά από το μαγαζί; Εσύ που πηγαίνεις δεν είδες αλλαγές στον κόσμο; Όντως το γατάκι η Νικόλ, η ξανθιά ή αδύνατη, τα δύο ζευγάρια που ερχόντουσαν, ακόμα κι εγώ δεν πάω όπως πήγαινα παλιά, υπάρχουν και άλλα μέρη, με αυτό που έκανε ο ιδιοκτήτης μπήκα στο τρυπακι να επισκεφτώ και άλλους χώρους. Έτσι το συγκεκριμένο δεν είναι πλέον μονοπωλειο. Και δεν θα πω ονόματα άλλων σινεμά - χώρων, μην νομίζεις ότι κάνω διαφήμιση ή ότι θέλω να κάνω κακό στο ίδρυμα...... πάντα φιλικά, δεν σε γνωρίζω, ούτε κάθε πότε πας ώστε να έχεις τέτοια άποψη.
θελω να μου πεις για ποιο πραγμα ''επιμενω'' και για ποιο πραγμα ''θελω να αποδειξω το αντιθετο''.
αν διαβασεις με προσοχη αυτο που εγραψα και χωρις να εισαι εγκαθετος, εγω δεν πηρα πουθενα θεση για το αν το ιδρυμα παει καλα, για το αν θα κλεισει, για το αν εκανε καλα που εστειλε τα κρος στον κατω χωρο.
παρατηρησα μονο οτι γραφτηκε κατι που με την λογικη δεν γινεται να ισχυει. δηλαδη δυο ανεξαρτητα μεταξυ τους κρος σταματησαν να απαντανε τα τηλεφωνα σε δυο ανεξαρτητους θαμωνες? καλα, για το αλλο, το ''παει για κλεισιμο το μαγαζι ενω εχει 45 ατομα πανω και 3 κρος κατω'' δεν σχολιαζω γιατι ειναι αυτονοητα χαζομαρα. δηλαδη αν δεν πηγαινε για κλεισιμο, ποσους θα χε μεσα? 80? Ακομα, να σημειωθει πως δεν τους εβγαλα εγω 45 τους ανθρωπους, εσεις τους μετρησατε, εμενα δεν με εχει απασχολησει ποτε ποσα ατομα ακριβως ειναι μεσα. τι ειμαι, στατιστικολογος?
Τελος, το γατακι που λες, εγω δεν το εχω δει, δεν ξερω καν πως μοιαζει. δεν ξερω ποια ειναι η ξανθια αδυνατη που λες, την νικολ την εχω πετυχει στο σινεμα και ειναι οντως εντυπωσιακη παρουσια, απλα οχι η φαση μου. δεν ξερω γιατι λες οτι επιμενω για κατι. και εν πασει περιπτωση, για τι επιμενω ακριβως?
επισης με κατηγορεις οτι παιρνω ποσοστα απο το μαγαζι. εγω θα ελεγα οτι με λιγο προσεκτικο διαβασμα ευκολα καποιος καταλαβαινει ποιοι γραφουν απλα την γνωμη τους και ποιοι εξυπηρετουν μια κρυφη ατζεντα. σου θυμιζω οτι μπηκες και εκανες αρνητικο ριβιου για το οτι πρεπει να βγαζει καρτα μελους και να δινει στοιχεια οποιος θελει να μπει στον χωρο και εκανες και ολο το παρόν νημα μανταρα τοτε με τις ''διασταυρωμενες πληροφοριες'' που ειχες. εγω αυτο διαβάζοντας το το βλεπω σαν κακοπροαίρετη παραπληροφόρηση. τωρα γιατι το κανεις αυτο, δεν μπορω να ξερω, δεν ειμαι ουτε μεντιουμ ουτε ψυχολογος.
αν σε ενδιαφερει τωρα η προσωπικη μου γνωμη για το πως ειναι τα πραγματα στο ιδρυμα αυτο το καιρο, με χαρα να στην πω. μπορουμε να βρεθουμε εκει να κερασω και μια μπυρα απο τον αυτοματο πωλητη για να δεις οτι δεν εχω καμια διαθεση επιθεσης απεναντι σου. ισα ισα προσπαθω να μιλαω οσο πιο ψυχραιμα γινεται καθε φορα, ζυγίζοντας τις λεξεις μου.
My two cents
Καμία παραπληροφόρηση εκ μέρους μου ....για την ταυτότητα άλλος το είχε γράψει....και είχα πει την γνώμη μου για αυτό, εγώ είπα για την πόρτα στα cross στον επάνω όροφο. Εννοείται πως κι εγώ δεν μπορώ να έχω κάτι μαζί σας αγαπητέ, μια μπύρα πάντα είναι καλοδεχούμενη, όμως ξαναλέω 45 άτομα μαζί δεν έχω ξαναδεί.....θελω να μου πεις για ποιο πραγμα ''επιμενω'' και για ποιο πραγμα ''θελω να αποδειξω το αντιθετο''.
αν διαβασεις με προσοχη αυτο που εγραψα και χωρις να εισαι εγκαθετος, εγω δεν πηρα πουθενα θεση για το αν το ιδρυμα παει καλα, για το αν θα κλεισει, για το αν εκανε καλα που εστειλε τα κρος στον κατω χωρο.
παρατηρησα μονο οτι γραφτηκε κατι που με την λογικη δεν γινεται να ισχυει. δηλαδη δυο ανεξαρτητα μεταξυ τους κρος σταματησαν να απαντανε τα τηλεφωνα σε δυο ανεξαρτητους θαμωνες? καλα, για το αλλο, το ''παει για κλεισιμο το μαγαζι ενω εχει 45 ατομα πανω και 3 κρος κατω'' δεν σχολιαζω γιατι ειναι αυτονοητα χαζομαρα. δηλαδη αν δεν πηγαινε για κλεισιμο, ποσους θα χε μεσα? 80? Ακομα, να σημειωθει πως δεν τους εβγαλα εγω 45 τους ανθρωπους, εσεις τους μετρησατε, εμενα δεν με εχει απασχολησει ποτε ποσα ατομα ακριβως ειναι μεσα. τι ειμαι, στατιστικολογος?
Τελος, το γατακι που λες, εγω δεν το εχω δει, δεν ξερω καν πως μοιαζει. δεν ξερω ποια ειναι η ξανθια αδυνατη που λες, την νικολ την εχω πετυχει στο σινεμα και ειναι οντως εντυπωσιακη παρουσια, απλα οχι η φαση μου. δεν ξερω γιατι λες οτι επιμενω για κατι. και εν πασει περιπτωση, για τι επιμενω ακριβως?
επισης με κατηγορεις οτι παιρνω ποσοστα απο το μαγαζι. εγω θα ελεγα οτι με λιγο προσεκτικο διαβασμα ευκολα καποιος καταλαβαινει ποιοι γραφουν απλα την γνωμη τους και ποιοι εξυπηρετουν μια κρυφη ατζεντα. σου θυμιζω οτι μπηκες και εκανες αρνητικο ριβιου για το οτι πρεπει να βγαζει καρτα μελους και να δινει στοιχεια οποιος θελει να μπει στον χωρο και εκανες και ολο το παρόν νημα μανταρα τοτε με τις ''διασταυρωμενες πληροφοριες'' που ειχες. εγω αυτο διαβάζοντας το το βλεπω σαν κακοπροαίρετη παραπληροφόρηση. τωρα γιατι το κανεις αυτο, δεν μπορω να ξερω, δεν ειμαι ουτε μεντιουμ ουτε ψυχολογος.
αν σε ενδιαφερει τωρα η προσωπικη μου γνωμη για το πως ειναι τα πραγματα στο ιδρυμα αυτο το καιρο, με χαρα να στην πω. μπορουμε να βρεθουμε εκει να κερασω και μια μπυρα απο τον αυτοματο πωλητη για να δεις οτι δεν εχω καμια διαθεση επιθεσης απεναντι σου. ισα ισα προσπαθω να μιλαω οσο πιο ψυχραιμα γινεται καθε φορα, ζυγίζοντας τις λεξεις μου.
My two cents
σας ευχαριστω.Πάντα ευστοχότατος στις παρατηρήσεις σου.
Γεια σουΚαλησπέρααα. Ποια μέρα θεωρείται η καλύτερη για να πας στο at; επίσης να υπάρχουν κ άτομα κοντά στην ηλικία μου.
Δε νομίζω να σου απαντήσει. Έχει να συνδεθεί από το Δεκέμβριο 21.Γεια σου
Το είδα και εγώΔε νομίζω να σου απαντήσει. Έχει να συνδεθεί από το Δεκέμβριο 21.
Αλλά δεν μπορώ να της στείλω προσωπικό μηνύμα δεν με άφηνεΤο είδα και εγώ
Πολύ ωραίος λόγος φίλε ! Δεν είπα κάτι που είναι ψέματασας ευχαριστω.
η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα.

Κάντε λίγο υπομονή ρε τύποι, φτάνουν όπου να ναι και τα μοντέλα από το Ντουμπάι. Θα σας τα φέρει ο Δένδιας με βανάκι,θα στήσει και τους αρχηγούς έξω από το ίδρυμα να τα χαιρετήσουν και να ευχηθούν καλά γαμησια![]()
Η υπερανάλυση θα οδηγήσει σε υπεραπλούστευση, και η υπεραπλούστευση στον φορμαλισμό.
Mηδεμία ένστασις επί οιουδήποτε εκ των άνωθι λεγομένων σας φίλτατε - τουναντίον, δύναμαι να συμπληρώσω πως, ψάχνοντας κανείς το ιδίωμα ενώ ταυτοχρόνως βάλανον εις το χέρι φέρει, στερούμενος κοινωνικήν και σεξουαλικήν δια ζώσεων εμπειρία, δύναται να μπερδευτεί κατα τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Αλήθεια, και να απωλέσει μέρος της του εαυτού συνειδητότητας, ενισχύοντας περαιτέρω την του εαυτού άποψη, πως οι αποκλίνουσες συμπεριφορές, ως αρεστές καταδεικνύονται.Υπερανάλυση → Υπεραπλούστευση → Φορμαλισμός
Όταν ένα σύστημα σκέψης — φιλοσοφικό, επιστημονικό ή κοινωνικό — αναλύεται με υπερβολική λεπτομέρεια, το αντικείμενό του κατακερματίζεται σε τόσα επιμέρους στοιχεία ώστε χάνεται η συνολική του συνοχή. Ο νους, αδυνατώντας να διαχειριστεί αυτή την πολυπλοκότητα, αναζητά διέξοδο στην υπεραπλούστευση: επιλέγει μερικές αρχές ή μεταβλητές και τις ανάγει σε καθολικές. Από εκεί, το βήμα προς τον φορμαλισμό είναι αναπόφευκτο — ο τύπος αντικαθιστά την ουσία, η διαδικασία υπερισχύει της κατανόησης.
Η Διέξοδος
Ο Αριστοτέλης θα έλεγε ότι η λύση βρίσκεται στη φρόνηση — την πρακτική σοφία που γνωρίζει πότε να αναλύει και πότε να συνθέτει. Ο Hegel θα πρόσθετε ότι η αντίφαση δεν λύνεται με την αποφυγή της, αλλά με τη διαλεκτική σύνθεση: η ανάλυση και η απλούστευση δεν είναι εχθροί, αλλά στάδια μιας ανώτερης κατανόησης.
Το ζητούμενο δεν είναι λιγότερη ανάλυση, αλλά ανάλυση που δεν χάνει από τα μάτια της το όλον.
Ναι ρε τύπε,έχουν βάλει και επιγραφή στην είσοδο 'σερβιρεται πατσας'Καλησπέρα σε όλους!Γνωριζει κανείς αν έχει καθόλου κόσμο τις αρκετά βραδινές ώρες;Δηλαδή κατά τις 2 και μετα;

Mηδεμία ένστασις επί οιουδήποτε εκ των άνωθι λεγομένων σας φίλτατε - τουναντίον, δύναμαι να συμπληρώσω πως, ψάχνοντας κανείς το ιδίωμα ενώ ταυτοχρόνως βάλανον εις το χέρι φέρει, στερούμενος κοινωνικήν και σεξουαλικήν δια ζώσεων εμπειρία, δύναται να μπερδευτεί κατα τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Αλήθεια, και να απωλέσει μέρος της του εαυτού συνειδητότητας, ενισχύοντας περαιτέρω την του εαυτού άποψη, πως οι αποκλίνουσες συμπεριφορές, ως αρεστές καταδεικνύονται.
Αυτό με την σειρά του, φέρεται να ενισχύει το κοινωνικό ασυνείδητο, εγείροντας από το πουθενά ηθικά κινήματα τα οποία θεωρούν ως κεκτημένο και δεδομένο τις ανθρώπινες υπάρξεις με τις οποίες δύνανται να υπάρξει από κοινού χαρά, προδίδοντας ιδιοκτησιακό χαρακτήρα στα συμπεριφορικά τους μοτίβα, στο μάτι του αδαούς.
Έτσι, εάν ένα παρενδυτικό άτομο, με κωλάρα ή όχι, αποφασίσει για ένα ή δύο ''Σαββατοκύριακα'', όπως τα αποκαλεί η μάζα των πλεμπάιων, να ξεκουραστεί κοινωνικώς διά της επικοινωνιακής αγρανάπαυσης ούτως ώστε να επανέλθει δριμύτερο, φέρεται να εγείρεται η καταστροφολογία ως μέσο εξήγησης της, κατά τα άλλα, αναμενόμενης, υγιέστατης, και προσωπικής επιλογής συμπεριφοράς. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για ομόφυλα άτομα, αλλά και τα ζευγάρια, τα οποία άπαξ και αποφασίσουν να απέχουν για εύλογο χρονικό διάστημα, η επιλογή τους αυτή συνοδεύεται από την ανάλογη συνομωσιολογική γαρνιτούρα.
Λύσις: κοιτώντας κανείς την εργασία του (ο όρος ''δουλειά'' εμπεριέχει εννοιολογικές παγίδες), όχι μόνο συνδράμει θετικώς, προάγει δε την κοινωνική συλλογικότητα που τόσο έχουμε ανάγκη, ώστε να αναγεννηθούμε από της σεξουαλικές μας στάχτες.
Ποιός, πού, τί - αυτά είναι ερωτήματα που σε μεγάλο ποσοστό απαντήθηκαν στο Interstellar. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο πρωταγωνιστής δεν χάθηκε στο διάστημα.