Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Σε ολα τα τσοντοσινεμα Αθηνας, Θεσσαλονικης και.... πασης Ελλάδος, υπαρχει απιστευτο κομπλεξ, ενοχικο συνδρομο, κτλ. και απο τους γκει, και απο τους μπάι και απο τους "στρεητ". Πας μετά σε κανενα Αμστερνταμ και βλεπεις απενοχοποιημενους ανθρωπους που δεν ειναι μιζεροι οπως ειναι οι περισσοτεροι εδω.
Σωστά τα λες αλλά όχι και σε όλα τα Τσόντοσινεμα Αθήνας Θεσσαλονίκης ένα έχει η Αθήνα Τσόντοσινεμα επιπέδου χώρου Ευρώπης και ένα στην Θεσσαλονίκη το Βίλμα που είναι στυλ αθηναϊκό τα υπόλοιπα είναι τύπου cruising χώροι και μην ξεχνάμε σύγχρονη παιδεία με ότι αυτό συνεπάγεται κτλ εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον γυμνισμο σαν κίνημα η σαν επιλογή και το μπερδεύουνε σεξουαλικά όργια και δρώμενα τι συγκρίνουμε τώρα και το μοναδικό Τσόντοσινεμα στη. Αθήνα που ίσως ο χώρος του ίσως εμπίπτει κάπως στα ευρωπαϊκά κριτήρια ίσως στέλνει τις Κρος στο υπόγειο και οι άλλοι κάνουν πλακιτσα με συνδικάτα Κρος και μαλακίες σου ξαναλέω είναι τουλάχιστον ατυχές οι συγκρίσεις αυτές

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.472
Πόντοι
216
Σωστά τα λες αλλά όχι και σε όλα τα Τσόντοσινεμα Αθήνας Θεσσαλονίκης ένα έχει η Αθήνα Τσόντοσινεμα επιπέδου χώρου Ευρώπης και ένα στην Θεσσαλονίκη το Βίλμα που είναι στυλ αθηναϊκό τα υπόλοιπα είναι τύπου cruising χώροι και μην ξεχνάμε σύγχρονη παιδεία με ότι αυτό συνεπάγεται κτλ εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον γυμνισμο σαν κίνημα η σαν επιλογή και το μπερδεύουνε σεξουαλικά όργια και δρώμενα τι συγκρίνουμε τώρα και το μοναδικό Τσόντοσινεμα στη. Αθήνα που ίσως ο χώρος του ίσως εμπίπτει κάπως στα ευρωπαϊκά κριτήρια ίσως στέλνει τις Κρος στο υπόγειο και οι άλλοι κάνουν πλακιτσα με συνδικάτα Κρος και μαλακίες σου ξαναλέω είναι τουλάχιστον ατυχές οι συγκρίσεις αυτές

Bιλμα δεν υπαρχει. Εκλεισε εδω και καιρο.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Άρα στα λόγια μου έρχεσαι δεν υφίσταται Τσόντοσινεμα στη Θεσσαλονίκη μόνο χώροι cruising και φυσικά δεν υπάρχει και το πάσης Ελλάδος

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.472
Πόντοι
216
Άρα στα λόγια μου έρχεσαι δεν υφίσταται Τσόντοσινεμα στη Θεσσαλονίκη μόνο χώροι cruising και φυσικά δεν υπάρχει και το πάσης Ελλάδος

Τα τσοντοσινεμα ειναι παλιας κοπης ιδρυματα.... Οι μοντερνοι χωροι στην Δυση ειναι cruising - sex clubs.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Εγώ θεωρώ πως αν μαθευτεί πιο οργανωμένα στην κοινότητά τους ,δηλαδή στην LGBTQ+
Ότι έχει γίνει αυτή η απομόνωση, έτσι που οργανώνονται κ καλά κάνουν όλοι τους ,θα τον γαμησουν τον ιδιοκτήτη κ το μαγαζάκι !
Απλά ακόμα δεν έχει γίνει το μπαμ ! Είναι θέμα χρόνου !

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Εγώ θεωρώ πως αν μαθευτεί πιο οργανωμένα στην κοινότητά τους ,δηλαδή στην LGBTQ+
Ότι έχει γίνει αυτή η απομόνωση, έτσι που οργανώνονται κ καλά κάνουν όλοι τους ,θα τον γαμησουν τον ιδιοκτήτη κ το μαγαζάκι !
Απλά ακόμα δεν έχει γίνει το μπαμ ! Είναι θέμα χρόνου !
Υπερβολές. Ανήκω σε αυτη την κοινότητα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται, ότι θα με στείλει στα υπόγεια αν πάω.
Αλλα το μαγαζάκι του είναι ΔΙΚΟ του μαγαζάκι και καλώς ή κακώς κάνει ό,τι γουστάρει.
Εμείς αν δεν μας αρέσει απλά δεν πάμε...
Σιγά μην οργανώσουμε και διαδήλωση εναντίον του. Ας χαλαρώσουμε λίγο...

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.480
Πόντοι
456
Δηλαδή το ταοντοσινεμα τι είναι ρε φιλε,. Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού;

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Υπερβολές. Ανήκω σε αυτη την κοινότητα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται, ότι θα με στείλει στα υπόγεια αν πάω.
Αλλα το μαγαζάκι του είναι ΔΙΚΟ του μαγαζάκι και καλώς ή κακώς κάνει ό,τι γουστάρει.
Εμείς αν δεν μας αρέσει απλά δεν πάμε...
Σιγά μην οργανώσουμε και διαδήλωση εναντίον του. Ας χαλαρώσουμε λίγο...
Καλά δεν είπα να πας εσύ που γλείφεις τους πάντες ! Μίλησα για τους σοβαρούς της κοινότητας σας

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Καλά δεν είπα να πας εσύ που γλείφεις τους πάντες ! Μίλησα για τους σοβαρούς της κοινότητας σας
Ειμαι απόλυτα σοβαρός. Τώρα το ότι δεν σου αρεσε ο αντιλογος άλλου παπά ευαγγελιο...
Και δεν γλειφω τους πάντες. Από που προεκυψε αυτο παλι? :grin:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Δηλαδή το ταοντοσινεμα τι είναι ρε φιλε,. Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού;
Άκου ΦΙΛΕ δεν σχολίασαμε το τι είναι το Τσόντοσινεμα ξέρουμε τι είναι σχολιάζουμε το ότι δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα τέτοιου τύπου μόνο cruising areas μαγαζιά όχι Τσόντοσινεμα με οθόνη και τον συγκεκριμένο χώρο που προσφέρει το συγκεκριμένο αν έχεις πάει και γνωρίζεις επι του θέματος των συγκεκριμένων μαγαζιών και έχεις επισκεφθεί και αλλά μαγαζιά τότε ξέρεις για ποιο πράγμα μηλαμε

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.480
Πόντοι
456
Άκου ΦΙΛΕ δεν σχολίασαμε το τι είναι το Τσόντοσινεμα ξέρουμε τι είναι σχολιάζουμε το ότι δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα τέτοιου τύπου μόνο cruising areas μαγαζιά όχι Τσόντοσινεμα με οθόνη και τον συγκεκριμένο χώρο που προσφέρει το συγκεκριμένο αν έχεις πάει και γνωρίζεις επι του θέματος των συγκεκριμένων μαγαζιών και έχεις επισκεφθεί και αλλά μαγαζιά τότε ξέρεις για ποιο πράγμα μηλαμε
Τα αλλα λέγονται σινεμά αλλα δεν έχουν οθόνη;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Τα αλλα λέγονται σινεμά αλλα δεν έχουν οθόνη;
Ρε φιλαράκι άσε μας πηγενε να δεις τις διαφορές τους μόνος σου και μετά έλα να σχολιάσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετά λέτε για ενοχικοτητα για παιδεία για εξωτερικό εδώ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τίποτα

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Βλέπεις δε σου απαντάει κάνεις με τη μαλακια που γράφεις εδώ και πόσες μέρες , τι το συνεχίζεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γεραπετριτη όχι Δένδια, είσαι κ άσχετος εκτός των άλλων !
Τα μοντέλα θα τα φέρει ο Δένδιας με C-130,θα τα υποδεχτούν οι αρχηγοί με χειροφιλημα και μετά θα βάλει βανάκι για να έρθουν στο ίδρυμα :birdman::birdman::2funny::2funny:

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
4.015
Πόντοι
456
Εννοείται κ βλέπουν ρε ,όλα τα βλέπουν !!!
Απλα είναι απαράδεκτο αυτό κ δεν το καταλαβαίνουν ότι αν φύγουν οι κροσσ από εκεί και οι τρανς , έκλεισε το μαγαζάκι !!!!
εχετε δικαιο , εγω παραδειγμα αυριο θα κατεβω Αθηνα εχω ενα ραντεβου στι 13.30 μετα θα ειμαι ελευθερος , ειναι στο δρομο μου επιστρεφοντας προς Πελοπονησο ,αλλα μεσημεριατικα μαλλον τσαμπα θα πληρωνα αδειο θα ειναι , ε διαβαζω και αυτο ,στο φιναλε και μια πιπα καλη θα ηταν εστω και απο κρος ,ε σιγα μην μπω

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
374
Πόντοι
20
συμπτωματικα αυτες τις μερες βγηκε ενα ντοκιμαντερ για το βιλμα.
εδω καποιες πληροφοριες.
διαβαζω πως εκλεισε τον δεκεμβρη του 24...

Gangbangdude

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
16
Πόντοι
0
Παντως οταν πηγα με τη τσουλαρα την ξανθια κροςς πριν απο 2 βδομαδες και ειπαν "μεινετε υπογα" και την κοπανισαμε , πηγαμε attrax και περασαμε καταπληκτικα. Η καβκιαρα παρτουζωθηκε εκει και μετα πηγαμε με αλλους δυο για συνεχεια στο hotel. Την αλλη μερα στο video show και παλι καλα ητανε, βρηκαμε εναν γαμια, εχει και ωραιους καναπεδες εκει . Θα χρεισστει τα crassakia να μαζευονται σε αλλα μαγαζια. Αστους αυτους εδω στις ιδεοληψιες τους. Και ας μαθει και ο κοσμος : Downtown is NOt LGBTQ+ friendly, it's zobby-friendly !!

Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ είμαι στρειτ πιτσιρικάς 2 μέτρα θ βρω τίποτα εκεί αν πάω ή θα κάνω τίποτα ξιφομαχίες;

Giannis01

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2026
Like
6
Πόντοι
0

Deathproof1312

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα, είχα έναν γνωστό που πήγαινε εκεί παλιά και μου το πρότεινε... Παίζει πάντα κάνα τρανς να της τον δώσω ; Γενικά λέει τίποτα εκεί, φεύγεις ευχαριστημένος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom