Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
ηρθα 3 βραδυα Αθηνα πρωτη βραδια πηγα γνωστο μπαρακι , περασα καταπληκτικα εφυγα 3 το πρωι οταν τελείωσε το σοου , δεύτερο βραδυ πηγα σε 2 μπαρακια , μουσική ποτο φίλους περασα μαγικα πηγα στο ξενοδοχείο μου στις 4 το πρωι ... σαβατο πηγα σινεμα ,,, σινεχεια παρενοχληση απο το πρωσοπικο , ερχονταν και μου ελεγαν να παω υπογειο .. περνουσα πολυ ωραια απο τον κοσμο γιατι επερνα ολη την ομορφη σημασια που ηθελα ,,, αλλα η παρνοχληση συνεχιζοταν , πλερωσα ησητιριο διαρκιας και πλερωσα και για λοκερ .. παραταυτα ενω ειχε αρκετη κίνηση πανω επεμεναν να παω στο υπογειο ... που δεν ειχαι κανενα , και οταν ροτησα γιατι μου ηπαν "ετσι πρεπει στο υπογειο ",,, περνω ορμόνες απο ενδοκρηνολογο απο τα 25 μου και εχω μακρια μαλλια αλλα και στηθος Β cub που δεν κρυβετε πλεων γενικα κυκλοφορω σαν κοριτσι ,, θυγουμαι οταν με διώχνουν για το ποια ειμαι .. . εφυγα με αξιοπρεπεια .. πωτεεε ξανα
Τα συμπερασματα δικα σας ... τo " we celebrate divercity " στην επισμη σελιδα τους μαλλον πρεπει να διαγραφει ... υγ σορρυ για την ορθογραφια ..
Ισχύει την Είδα και εγώ και δεν χρειάζεται facial femization ήταν μουναρα

Silvia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
311
Πόντοι
20
ηρθα 3 βραδυα Αθηνα πρωτη βραδια πηγα γνωστο μπαρακι , περασα καταπληκτικα εφυγα 3 το πρωι οταν τελείωσε το σοου , δεύτερο βραδυ πηγα σε 2 μπαρακια , μουσική ποτο φίλους περασα μαγικα πηγα στο ξενοδοχείο μου στις 4 το πρωι ... σαβατο πηγα σινεμα ,,, σινεχεια παρενοχληση απο το πρωσοπικο , ερχονταν και μου ελεγαν να παω υπογειο .. περνουσα πολυ ωραια απο τον κοσμο γιατι επερνα ολη την ομορφη σημασια που ηθελα ,,, αλλα η παρνοχληση συνεχιζοταν , πλερωσα ησητιριο διαρκιας και πλερωσα και για λοκερ .. παραταυτα ενω ειχε αρκετη κίνηση πανω επεμεναν να παω στο υπογειο ... που δεν ειχαι κανενα , και οταν ροτησα γιατι μου ηπαν "ετσι πρεπει στο υπογειο ",,, περνω ορμόνες απο ενδοκρηνολογο απο τα 25 μου και εχω μακρια μαλλια αλλα και στηθος Β cub που δεν κρυβετε πλεων γενικα κυκλοφορω σαν κοριτσι ,, θυγουμαι οταν με διώχνουν για το ποια ειμαι .. . εφυγα με αξιοπρεπεια .. πωτεεε ξανα
Τα συμπερασματα δικα σας ... τo " we celebrate divercity " στην επισμη σελιδα τους μαλλον πρεπει να διαγραφει ... υγ σορρυ για την ορθογραφια ..
Θα τους πληρώσουμε και όλας για να πάμε στο υπόγειο ;;;; Όχι βέβαια η αγορά είναι μεγάλη πολλά τα μαγαζιά

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Θα τους πληρώσουμε και όλας για να πάμε στο υπόγειο ;;;; Όχι βέβαια η αγορά είναι μεγάλη πολλά τα μαγαζιά
Ειναι μεγαλη αλλα λιγα τα καλα μαγαζιά να το πουμε και αυτο ετσι.

Silvia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
311
Πόντοι
20
Ειναι μεγαλη αλλα λιγα τα καλα μαγαζιά να το πουμε και αυτο ετσι.
Φυσικά δεν κρίνω το μαγαζί έχω άριστη εμπειρία και ας έχω πάει δυο φορές αλλά την συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορώ να την καταλάβω .

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Σε σχέση ποιότητας τιμής και χώρου δεν υπάρχει άλλο που να το συναγωνίζεται παιδιά καλά τα ψέματα προφανώς κάτι έχει γίνει και άλλαξαν πολιτική τα άλλα δεν είναι Τσόντοσινεμα με την ποιότητα χώρου που προσφέρει και τα λεφτά που ζητάει τα άλλα είναι απλά χώροι cruising ούτε ίδια καθαριότητα ούτε ίδια φάση ούτε ίδια άνεση

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Φυσικά δεν κρίνω το μαγαζί έχω άριστη εμπειρία και ας έχω πάει δυο φορές αλλά την συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορώ να την καταλάβω .
Σε σχέση ποιότητας τιμής και χώρου δεν υπάρχει άλλο που να το συναγωνίζεται.
Αυτο που ειπε ο φίλος εννοούσα. Τωρα το γιατι εκανε την συγκεκριμένη επιλογη δεν ξερω ακριβώς μηπως ηθελε να σας βαλει για "δόλωμα " επειδή ειδε οτι οι κροςς τραβανε κοσμο και λεει ας παίρνω και αυτα τα λιγα λεφτα απο το εισιτήριο εαν τις εχω στο υπογειο? Τι να σου πω?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.184
Πόντοι
456
ειδες για να μην εισαι μελος του συνδικατου των κρος?σε στελνουν στην υπογα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Κάντε λίγο υπομονή ακόμα κι έρχονται τα μοντέλα από το Ντουμπάι. Μολις προσγειωθούν θα βάλει πούλμαν ο Δενδιας καρφί για το ίδρυμα :rockon::confused:

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Ούτε κι εμείς αλλά πρέπει να το καταλάβουν και στο μαγαζί οι υπεύθυνοι

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Εγώ αυτό που κατάλαβα το Σάββατο που πήγα για 3 ώρες
Ήρθαν 3 κροςς ,ασχέτως αν δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, πήγαν κάτω και οι 3 ,δε μάζεψαν τον κόσμο που ίσως να ήθελαν ,πάνω είχε πολύ κόσμο ,σε κάποια φάση μέτρησα 45 άτομα σε όλο το σινεμά χωρίς όμως να παίζει κανείς με κανέναν !!
Ζευγάρι όχι
Έπαιξαν κάποιοι γκει μεταξύ τους κ οι κροσσ κάτω όσο ήμουν εκεί δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο
Δεν καταλαβαίνω γιατί να επιλέξει να κάνει αυτό με το υπόγειο το μαγαζί ! Δεν υπάρχει λόγος ! Ίσως για να βλέπουν όλοι κ τον κάτω χώρο???
Οκ τον είδαμε ,τον μάθαμε όλοι , άφησε τες τώρα να ανεβαίνουν κ πάνω ! Βαρεθηκαμε

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Εγώ αυτό που κατάλαβα το Σάββατο που πήγα για 3 ώρες
Ήρθαν 3 κροςς ,ασχέτως αν δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, πήγαν κάτω και οι 3 ,δε μάζεψαν τον κόσμο που ίσως να ήθελαν ,πάνω είχε πολύ κόσμο ,σε κάποια φάση μέτρησα 45 άτομα σε όλο το σινεμά χωρίς όμως να παίζει κανείς με κανέναν !!
Ζευγάρι όχι
Έπαιξαν κάποιοι γκει μεταξύ τους κ οι κροσσ κάτω όσο ήμουν εκεί δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο
Δεν καταλαβαίνω γιατί να επιλέξει να κάνει αυτό με το υπόγειο το μαγαζί ! Δεν υπάρχει λόγος ! Ίσως για να βλέπουν όλοι κ τον κάτω χώρο???
Οκ τον είδαμε ,τον μάθαμε όλοι , άφησε τες τώρα να ανεβαίνουν κ πάνω ! Βαρεθηκαμε
Δεν είναι αυτό το να δούμε και τον κάτω χώρο αν ήταν αυτό τότε δεν θα είχε δύο εισιτήρια θα είναι ένα στα δώδεκα ευρώ δεύτερον είναι εντελώς λάθος να πληρώνει κάποιος δώδεκα ευρώ νταβατζιλικι και να πηγαίνει υποχρεωτικά στο υπόγειο που είναι η ισότητα που είναι το lgbt+friendly κάτι άλλο παίζει και τρίτον και κυριότερο όσες υποθέσεις και να κάνουμε εμείς εδώ ότι και να λέμε αν δεν δουν δραματική μείωση προσέλευσης κόσμου δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όπως και δεν αλλάζει το ότι αν θες δώδεκα ευρώ εισιτήριο και σου κόψει δέκα καταλάθος τότε πληρώνεις δώδεκα ξανά όχι συν δύο ευρώ τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφιες και μην νομίζετε ότι δεν βλέπουν το γράφουμε βλέπουν βλέπουν έχουν τους ρουφιάνους τους

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Δεν είναι αυτό το να δούμε και τον κάτω χώρο αν ήταν αυτό τότε δεν θα είχε δύο εισιτήρια θα είναι ένα στα δώδεκα ευρώ δεύτερον είναι εντελώς λάθος να πληρώνει κάποιος δώδεκα ευρώ νταβατζιλικι και να πηγαίνει υποχρεωτικά στο υπόγειο που είναι η ισότητα που είναι το lgbt+friendly κάτι άλλο παίζει και τρίτον και κυριότερο όσες υποθέσεις και να κάνουμε εμείς εδώ ότι και να λέμε αν δεν δουν δραματική μείωση προσέλευσης κόσμου δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό όπως και δεν αλλάζει το ότι αν θες δώδεκα ευρώ εισιτήριο και σου κόψει δέκα καταλάθος τότε πληρώνεις δώδεκα ξανά όχι συν δύο ευρώ τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφιες και μην νομίζετε ότι δεν βλέπουν το γράφουμε βλέπουν βλέπουν έχουν τους ρουφιάνους τους
Εννοείται κ βλέπουν ρε ,όλα τα βλέπουν !!!
Απλα είναι απαράδεκτο αυτό κ δεν το καταλαβαίνουν ότι αν φύγουν οι κροσσ από εκεί και οι τρανς , έκλεισε το μαγαζάκι !!!!

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Απλα είναι απαράδεκτο αυτό κ δεν το καταλαβαίνουν ότι αν φύγουν οι κροσσ από εκεί και οι τρανς , έκλεισε το μαγαζάκι !!!!
Αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Εξάλλου τόσο κόσμο που μάζευε σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι λόγω των κρος. Πχ στο Video Show ή Αθηναϊκό δεν νομίζω ότι πατάνε ούτε απέξω.
Είναι απαράδεκτος αυτός ο διαχωρισμός

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120

Αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Εξάλλου τόσο κόσμο που μάζευε σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι λόγω των κρος. Πχ στο Video Show ή Αθηναϊκό δεν νομίζω ότι πατάνε ούτε απέξω.
Είναι απαράδεκτος αυτός ο διαχωρισμός
Δεν θα κλείσει γιαυτό το λογο. Θα συνεχίσει να εχει κόσμο μπορει οχι οπως τωρα, μπορει λιγότερο οπως ειχε παλια απο τοτε που άνοιξε, γιατι δεν πήγαιναν απο την αρχη κροςς τρανς και ζευγάρια. Οποτε στα παπαρια τους. Θα μου πεις μα καλα δεν βλεπουν οτι τραβανε κοσμο? Δεν ξερω μπορει ντε και καλα να θελει να παιρνει αυτα τα εξτρα χρηματα για το υπόγειο τι να πω.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Ακόμα δεν ήρθαν τα μοντέλα του Ντουμπάι :think::confused: . Σε λάθος τσονταδικο τα πήγε το πούλμαν του Δένδια :confused:

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Ακόμα δεν ήρθαν τα μοντέλα του Ντουμπάι :think::confused: . Σε λάθος τσονταδικο τα πήγε το πούλμαν του Δένδια :confused:
Βλέπεις δε σου απαντάει κάνεις με τη μαλακια που γράφεις εδώ και πόσες μέρες , τι το συνεχίζεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γεραπετριτη όχι Δένδια, είσαι κ άσχετος εκτός των άλλων !

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.473
Πόντοι
216
Εγώ αυτό που κατάλαβα το Σάββατο σε κάποια φάση μέτρησα 45 άτομα σε όλο το σινεμά χωρίς όμως να παίζει κανείς με κανέναν !!
Έπαιξαν κάποιοι γκει μεταξύ τους κ οι κροσσ κάτω όσο ήμουν εκεί δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο.

Σε αλλες χωρες παντως, 45 ατομα να καθονται και να κοιτιουνται οι περισσοτεροι, δεν παιζει.... Εδω η ενοχικοτητα υπαρχει και μεσα σε χωρους που ειναι για σεξ. Δεν τολμουν οι περισσοτεροι να κανουν το πρωτο βημα. Περιμενουν ολοι απο τους αλλους και τελικα δεν γινεται τιποτα, συνηθως.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.473
Πόντοι
216
Σε ολα τα τσοντοσινεμα Αθηνας, Θεσσαλονικης και.... πασης Ελλάδος, υπαρχει απιστευτο κομπλεξ, ενοχικο συνδρομο, κτλ. και απο τους γκει, και απο τους μπάι και απο τους "στρεητ". Πας μετά σε κανενα Αμστερνταμ και βλεπεις απενοχοποιημενους ανθρωπους που δεν ειναι μιζεροι οπως ειναι οι περισσοτεροι εδω.

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
943
Πόντοι
361
Σε αλλες χωρες παντως, 45 ατομα να καθονται και να κοιτιουνται οι περισσοτεροι, δεν παιζει.... Εδω η ενοχικοτητα υπαρχει και μεσα σε χωρους που ειναι για σεξ. Δεν τολμουν οι περισσοτεροι να κανουν το πρωτο βημα. Περιμενουν ολοι απο τους αλλους και τελικα δεν γινεται τιποτα, συνηθως.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, είμαι straight και έχω την ενοχικότητα όπως λες για παιχνίδι με γυναίκες ή ζευγάρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom