ηρθα 3 βραδυα Αθηνα πρωτη βραδια πηγα γνωστο μπαρακι , περασα καταπληκτικα εφυγα 3 το πρωι οταν τελείωσε το σοου , δεύτερο βραδυ πηγα σε 2 μπαρακια , μουσική ποτο φίλους περασα μαγικα πηγα στο ξενοδοχείο μου στις 4 το πρωι ... σαβατο πηγα σινεμα ,,, σινεχεια παρενοχληση απο το πρωσοπικο , ερχονταν και μου ελεγαν να παω υπογειο .. περνουσα πολυ ωραια απο τον κοσμο γιατι επερνα ολη την ομορφη σημασια που ηθελα ,,, αλλα η παρνοχληση συνεχιζοταν , πλερωσα ησητιριο διαρκιας και πλερωσα και για λοκερ .. παραταυτα ενω ειχε αρκετη κίνηση πανω επεμεναν να παω στο υπογειο ... που δεν ειχαι κανενα , και οταν ροτησα γιατι μου ηπαν "ετσι πρεπει στο υπογειο ",,, περνω ορμόνες απο ενδοκρηνολογο απο τα 25 μου και εχω μακρια μαλλια αλλα και στηθος Β cub που δεν κρυβετε πλεων γενικα κυκλοφορω σαν κοριτσι ,, θυγουμαι οταν με διώχνουν για το ποια ειμαι .. . εφυγα με αξιοπρεπεια .. πωτεεε ξανα
Τα συμπερασματα δικα σας ... τo " we celebrate divercity " στην επισμη σελιδα τους μαλλον πρεπει να διαγραφει ... υγ σορρυ για την ορθογραφια ..