Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.176
Πόντοι
456

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.176
Πόντοι
456
Με πολύ δουλεμένη κολοτρυπιδα από το πολύ ξεχεσιμο
kalimera-psaltis.gif

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Τι γίνεται ? Νεκρα σήμερα η θα αξίζει μετά τις 22:30

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2.572
Πόντοι
441
Για να έχει πέσει εδώ η κίνηση μάλλον δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Πήγα προχτές ελάχιστη η κίνηση

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
3 κροσσ
Μαπα το καρπούζι
Που είναι οι κωλάρες ρε ;
Ζευγάρια?

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Έπεσε το ίδρυμα
Όταν φέρναμε τις κωλάρες μας εκραζαν
Τώρα δεν τη βρίσκω για να την ξανά φέρω

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Περιμένεται λίγο,τώρα επαναπατρίζονται τα μοντέλα από το Ντουμπάι και θα σκάσουν μύτη στο ίδρυμα :2funny::2funny:

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
551
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανένας αν αξίζει να πάω τέτοια ώρα; Κυριακή μεσημέρι. Θα έχει καθόλου κόσμο;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανένας αν αξίζει να πάω τέτοια ώρα; Κυριακή μεσημέρι. Θα έχει καθόλου κόσμο;
Αξίζει να πας για πιτογυρα στον Θανάση τύπε. Πάρε και μια χωριάτικη και καμιά heiniken και είσαι έτοιμος. Έχει ήδη αρκετό κόσμο,τράβα και ενημέρωσε μας :rockon::rockon:

Danai Denise

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2026
Like
172
Πόντοι
0
ηρθα 3 βραδυα Αθηνα πρωτη βραδια πηγα γνωστο μπαρακι , περασα καταπληκτικα εφυγα 3 το πρωι οταν τελείωσε το σοου , δεύτερο βραδυ πηγα σε 2 μπαρακια , μουσική ποτο φίλους περασα μαγικα πηγα στο ξενοδοχείο μου στις 4 το πρωι ... σαβατο πηγα σινεμα ,,, σινεχεια παρενοχληση απο το πρωσοπικο , ερχονταν και μου ελεγαν να παω υπογειο .. περνουσα πολυ ωραια απο τον κοσμο γιατι επερνα ολη την ομορφη σημασια που ηθελα ,,, αλλα η παρνοχληση συνεχιζοταν , πλερωσα ησητιριο διαρκιας και πλερωσα και για λοκερ .. παραταυτα ενω ειχε αρκετη κίνηση πανω επεμεναν να παω στο υπογειο ... που δεν ειχαι κανενα , και οταν ροτησα γιατι μου ηπαν "ετσι πρεπει στο υπογειο ",,, περνω ορμόνες απο ενδοκρηνολογο απο τα 25 μου και εχω μακρια μαλλια αλλα και στηθος Β cub που δεν κρυβετε πλεων γενικα κυκλοφορω σαν κοριτσι ,, θυγουμαι οταν με διώχνουν για το ποια ειμαι .. . εφυγα με αξιοπρεπεια .. πωτεεε ξανα
Τα συμπερασματα δικα σας ... τo " we celebrate divercity " στην επισμη σελιδα τους μαλλον πρεπει να διαγραφει ... υγ σορρυ για την ορθογραφια ..

Τελευταία τροποποίηση:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.469
Πόντοι
216
ηρθα 3 βραδυα Αθηνα πρωτη βραδια πηγα γνωστο μπαρακι , περασα καταπληκτικα εφυγα 3 το πρωι οταν τελείωσε το σοου , δεύτερο βραδυ πηγα σε 2 μπαρακια , μουσική ποτο φίλους περασα μαγικα πηγα στο ξενοδοχείο μου στις 4 το πρωι ... σαβατο πηγα σινεμα ,,, σινεχεια παρενοχληση απο το πρωσοπικο , ερχονταν και μου ελεγαν να παω υπογειο .. περνουσα πολυ ωραια απο τον κοσμο γιατι επερνα ολη την ομορφη σημασια που ηθελα ,,, αλλα η παρνοχληση συνεχιζοταν , πλερωσα ησητιριο διαρκιας και πλερωσα και για λοκερ .. παραταυτα ενω ειχε αρκετη κίνηση πανω επεμεναν να παω στο υπογειο ... που δεν ειχαι κανενα , και οταν ροτησα γιατι μου ηπαν "ετσι πρεπει στο υπογειο ",,, περνω ορμόνες απο ενδοκρηνολογο απο τα 25 μου και εχω μακρια μαλλια αλλα και στηθος Β cub που δεν κρυβετε πλεων γενικα κυκλοφορω σαν κοριτσι ,, θυγουμαι οταν με διώχνουν για το ποια ειμαι .. . εφυγα με αξιοπρεπεια .. πωτεεε ξανα
Τα συμπερασματα δικα σας ... τo " we celebrate divercity " στην επισμη σελιδα τους μαλλον πρεπει να διαγραφει ... υγ σορρυ για την ορθογραφια ..

Εχεις σκεφτει να κανεις facial feminization?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom