Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Εκεί ήταν φίλε και μάλιστα είχε και ολοήμερο πληρώσει έμαθαΤην επόμενη στιγμή άραγε θα υπάρχει εκεί το κρος τύπε. Μείνε κοντά να μας ενημερώσεις
![]()
Εκεί ήταν φίλε και μάλιστα είχε και ολοήμερο πληρώσει έμαθαΤην επόμενη στιγμή άραγε θα υπάρχει εκεί το κρος τύπε. Μείνε κοντά να μας ενημερώσεις
![]()
ισχύει ναιΠιστεύω για ζευγαρι πλέον αξίζει να παει άκυρες ωρες που δεν εχει πολυ κόσμο
Με το μηχανάκι δεν ξέρω πάντως αυτά που λέμε είναι το σινεμά ενηλίκων 8 downtown googlare το μια να δεις και ίσως περάσεις καλά Διεύθυνση Κάρολου 8 ΑθήναΠου να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;
Χαϊδάρι μόνο και με τέτοια κωλαρα θα φας καλάΠου να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;
Χαϊδάρι στο δάσος λες η στο πάρκινγκ πρην τον Σκαραμαγκά?Χαϊδάρι μόνο και με τέτοια κωλαρα θα φας καλά
Όπου και να πας, να μας το πεις να έρθουμεΠου να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;
Που να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;καβλα εισαι σε θελω
Τύπε ποιο μεγάλη περούκα δεν έχειςΠου να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;
Στειλε μου μηνυμα να σου πω που μπορεις να στηθεις !Που να πάω να στηθώ ;
Σε ποια περιοχή είσαι;;;; Υπάρχουν καβατζες ένα σωρό. Μπορείς πάρκο Τρίτση, Ζάππειο στα δέντρα αριστερά και δεξιά του συντριβανιού, στο Lidl στην Καβάλας μετά την γέφυρα της Εθνικής λαμιας που το βράδυ το πάρκιν είναι αδειο και κάνεις ότι θες. Μέρη υπάρχουν παντούΠου να πάω να στηθώ ;
τι μηχανακι εχεις?Που να πάω καλέ να στηθώ με το μηχανάκι μου και να με σκίσουν ψωλαραδες που είναι αυτό που λέτε ;
θελει να ανεμιζει το μαλλι οταν τρεχει με την μηχανηΤύπε ποιο μεγάλη περούκα δεν έχεις![]()
Στο γνωστό παρκινκΧαϊδάρι στο δάσος λες η στο πάρκινγκ πρην τον Σκαραμαγκά?
Εκεί που λέμε δεν έχω δει πολλές Κρος εκτός από αυτές που πηγενα εγω την Barbie Κρος από Θεσσαλονίκη και μια από Χαϊδάρι με ένα χιουνται κουπέ για να της παρτουζωνω με αγνώστους μου φαίνεται είχε κάνει και ένα πέρασμα η γνωστή Νικόλ άλλες δεν μπορώ να θυμηθώ στο συγκεκριμένο πάρκινγκΣτο γνωστό παρκινκ
Που είναι αυτόΣτο γνωστό παρκινκ
Από σκαραμαγκα προς Χαϊδάρι έχει ένα μικρό παράδρομο δεξιά απέναντι από τον οικισμό αφαιαΠου είναι αυτό