Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
χθες το ιδρυμα ειχε ενα σωρο αντρες
αλλοι αλληλοπιπωνοτανε αλλοι εψαχναν ζευγαρια
εσκασαν 2 ζευγαρια, το πρωτο το εδιωξαν γιατι πανε σαν ζομπι να γαμησουν και δν τους αφηνουν να παρουν ανασα
το δευτερο εδωσε ματι
απο κροςς ελαχιστες περιπτωσεις κατω του μετριου
Τελικά έσκασαν ζευγάρια τι ώρα τυπε μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι κλασικοί μλκες που πάνε στο ένα μέτρο και χαλάνε το παιχνίδι

• Like
Αντιδράσεις: S111

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
272
Πόντοι
21
Τελικά έσκασαν ζευγάρια τι ώρα τυπε μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι κλασικοί μλκες που πάνε στο ένα μέτρο και χαλάνε το παιχνίδι
Το πρώτο που η γυναίκα ήταν μουναρα πιστεύω κατά τις 11 το δεύτερο πιο αργά

Gangbangdude

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
16
Πόντοι
0
Είπα να φέρω μια ξανθιά καβλιαρα cross να καβλωσει ο κόσμος, και μου λένε πρέπει να πάτε στο υπόγειο. Έφυγα αμεσως, τι χαζά είναι αυτά. Τι θέλουν να πετύχουν? Αντί να αποκλείουν κακές συμπεριφοράς από όποιον και να προέρχεται (άντρα, αδελφη, cross , trans , ζευγάρια ktl ktl), αυτοί αποκλείουν ομάδες ανθρώπων , με πιο στόχο? Κρίμα......

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.170
Πόντοι
456
Είπα να φέρω μια ξανθιά καβλιαρα cross να καβλωσει ο κόσμος, και μου λένε πρέπει να πάτε στο υπόγειο. Έφυγα αμεσως, τι χαζά είναι αυτά. Τι θέλουν να πετύχουν? Αντί να αποκλείουν κακές συμπεριφοράς από όποιον και να προέρχεται (άντρα, αδελφη, cross , trans , ζευγάρια ktl ktl), αυτοί αποκλείουν ομάδες ανθρώπων , με πιο στόχο? Κρίμα......
ειναι μελος του συνδικατου των κρος?

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
440
Πόντοι
20
δηλαδή για να καταλάβω....εγώ που μπαίνω στον χώρο, αλλάζω και συνήθως κάθομαι πάνω σε καμπίνα, θα έρθουν να μου πουν να βγω από εκεί και να κατέβω κάτω όταν δεν θα έχω πληρώσει για κάτω και εννοείται δεν θα τους το έχω πει προκαταβολικά ότι θα αλλάξω;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.821
Πόντοι
11.915

δηλαδή για να καταλάβω....εγώ που μπαίνω στον χώρο, αλλάζω και συνήθως κάθομαι πάνω σε καμπίνα, θα έρθουν να μου πουν να βγω από εκεί και να κατέβω κάτω όταν δεν θα έχω πληρώσει για κάτω και εννοείται δεν θα τους το έχω πει προκαταβολικά ότι θα αλλάξω;
Πάρτε το χαμπάρι τα κρος και αλλάξτε στέκι μπας και γαμηθείτε :rockon::confused:. Πατε και πετάτε τα λεφτά σας για να σας κρύβουν στην υπογα με την κωλουγρασια και φεύγετε και αγαμητα :jerking::jerking:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.170
Πόντοι
456
Πάρτε το χαμπάρι τα κρος και αλλάξτε στέκι μπας και γαμηθείτε :rockon::confused:. Πατε και πετάτε τα λεφτά σας για να σας κρύβουν στην υπογα με την κωλουγρασια και φεύγετε και αγαμητα :jerking::jerking:
μονο τα κρος που ανηκουν στο συνδικατο των κρος τ.ο ομονοιας μπορουν να περιφερονται ελευθερα στο ιδρυμα τα υπολοιπα τα κρυβουν στην υπογα

Gangbangdude

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
16
Πόντοι
0
και 12 ε και υπογειο κ διαχωρισμος και υγρασια κ να σασ βγαζουν κ στην εισοδο να σασ λενε οχι εδω οχι εκει !
οσεσ κροσ πανε ακομα ειναι αξιες της μοιρασ τους !

ειναι μελος του συνδικατου των κρος?
Καλησπέρα συνταξιδιώτη, ποιο είναι το συνδικάτο? Κάντο λίγο λιανά ρε συ...

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
και 12 ε και υπογειο κ διαχωρισμος και υγρασια κ να σασ βγαζουν κ στην εισοδο να σασ λενε οχι εδω οχι εκει !
οσεσ κροσ πανε ακομα ειναι αξιες της μοιρασ τους !
Ε! Ναι!
Έλεος!!!
Συμφωνώ απόλυτα

Astrapokaulos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.376
Πόντοι
201
Πόσο κομπλεξικός παίζει να είναι ο ιδιοκτήτης; :jerking: Ότι του κατέβει στο κεφάλι κάνει. Καθόλου τυχαίο που είναι ο μόνος τσοντοσινεμάς σε ''φυσιολογική'' κατάσταση και δεν έχει καταφέρει και ούτε πρόκειται να εδραιωθεί στη φάση...

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.720
Πόντοι
441
Ζευγάρι τώρα στον επάνω όροφο στην δεύτερη καμπίνα…
300 άχρηστα ζόμπι τους ακολούθησαν κατευθείαν.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Πόσο κομπλεξικός παίζει να είναι ο ιδιοκτήτης; :jerking: Ότι του κατέβει στο κεφάλι κάνει. Καθόλου τυχαίο που είναι ο μόνος τσοντοσινεμάς σε ''φυσιολογική'' κατάσταση και δεν έχει καταφέρει και ούτε πρόκειται να εδραιωθεί στη φάση...
Δεν το καταλαβαίνω, όμως δεν δίνουν μια λογική εξήγηση, τι άλλαξε μετά από τόσο καιρό;; Και για πιο λόγο γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Εγώ για ζευγάρια πήγαινα περισσότερο, αλλά τις πιο πολλές φορές υπήρχαν υπέροχα κροσάκια που ξέσπαγες την φαντασίωση σου. Και το πιο ωραίο ήταν όταν μπερδεύονταν οι καταστάσεις. Εφόσον λοιπόν ζητάτε 12€ για γενική είσοδο, στα κροσάκια θα ζητάτε 10€ εφόσον τους επιτρέπετε μόνο υπόγειο;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Δεν το καταλαβαίνω, όμως δεν δίνουν μια λογική εξήγηση, τι άλλαξε μετά από τόσο καιρό;; Και για πιο λόγο γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Εγώ για ζευγάρια πήγαινα περισσότερο, αλλά τις πιο πολλές φορές υπήρχαν υπέροχα κροσάκια που ξέσπαγες την φαντασίωση σου. Και το πιο ωραίο ήταν όταν μπερδεύονταν οι καταστάσεις. Εφόσον λοιπόν ζητάτε 12€ για γενική είσοδο, στα κροσάκια θα ζητάτε 10€ εφόσον τους επιτρέπετε μόνο υπόγειο;
Εγώ δεν έχω βρεθεί μπροστά σε φάση να στέλνουν κρος στο υπόγειο μόνο κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης μηλησε σε κάποιον που πήγε να μπει με μια τσάντα δεν άκουσα τι είπαν ούτε αν ήταν κρος μετά μπήκε κανονικά αλλά λογικά κάποιος με τσάντα ώμου δεν είναι σίγουρο ότι είναι κρος δεν λέει κάτι ένα σακίδιο πως ξέρουν ποιος ντύνεται και ποιος όχι πχ μπαίνει κάποιος με σακίδιο θα τον ρωτάνε στην είσοδο ντύνεσαι η δεν ντύνεσαι ? Και αν τον ρωτάνε και ντύνεται και τον περιορίζουν στο υπόγειο τι πληρώνει δέκα ευρώ ή δώδεκα ? Επίσης τίθεται το άλλο ερώτημα πώς λένε ότι το μαγαζί είναι lgbt+ friendly αν περιορίζουν κρος μόνο στο υπόγειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom