Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.170
Πόντοι
456
Καλησπέρα συνταξιδιώτη, ποιο είναι το συνδικάτο? Κάντο λίγο λιανά ρε συ...
Το συνδικατο των κρος τοπικη οργανωση ομονοιας με μεγαλη συμμετοχη στα μπλοκα των αγροτων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν έχω βρεθεί μπροστά σε φάση να στέλνουν κρος στο υπόγειο μόνο κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης μηλησε σε κάποιον που πήγε να μπει με μια τσάντα δεν άκουσα τι είπαν ούτε αν ήταν κρος μετά μπήκε κανονικά αλλά λογικά κάποιος με τσάντα ώμου δεν είναι σίγουρο ότι είναι κρος δεν λέει κάτι ένα σακίδιο πως ξέρουν ποιος ντύνεται και ποιος όχι πχ μπαίνει κάποιος με σακίδιο θα τον ρωτάνε στην είσοδο ντύνεσαι η δεν ντύνεσαι ? Και αν τον ρωτάνε και ντύνεται και τον περιορίζουν στο υπόγειο τι πληρώνει δέκα ευρώ ή δώδεκα ? Επίσης τίθεται το άλλο ερώτημα πώς λένε ότι το μαγαζί είναι lgbt+ friendly αν περιορίζουν κρος μόνο στο υπόγειο
σε λιγο θα κανουν και ελεγχο στα σακιδια οπως στο αεροδρομιο

TopSniper

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
39
Πόντοι
0
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το σεξ είναι κατώτερο των περιστάσεων, και η περίπτωση της υποχρεωτικής (εάν ισχύει) παρουσίας των cross στο υπόγειο είναι μία από αυτές, όπου η αξιοπρέπεια όσων αγωνίστηκαν για να βρίσκονται έξω από τα υπόγεια και την αφάνεια υπερισχύει της καύλας.

Οπότε βρείτε εναλλακτικές, ως ένα ελάχιστο μήνυμα προς έναν κατά δήλωση LGBTQ friendly χώρο...

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
Δεν το καταλαβαίνω, όμως δεν δίνουν μια λογική εξήγηση, τι άλλαξε μετά από τόσο καιρό;; Και για πιο λόγο γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Εγώ για ζευγάρια πήγαινα περισσότερο, αλλά τις πιο πολλές φορές υπήρχαν υπέροχα κροσάκια που ξέσπαγες την φαντασίωση σου. Και το πιο ωραίο ήταν όταν μπερδεύονταν οι καταστάσεις. Εφόσον λοιπόν ζητάτε 12€ για γενική είσοδο, στα κροσάκια θα ζητάτε 10€ εφόσον τους επιτρέπετε μόνο υπόγειο;
Όταν το πρότεινα εγώ αυτό,πέσαν να με φάνε οι μεγαλέμποροι cryptocoinades του φόρουμ .. 12ε για όλους τους χώρους,αλλά οι cross δεν πάνε σε όλους τους χώρους .. make it make sense

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
486
Πόντοι
21
Δεν έχω πάρει ποτέ Κρος οπότε δεν ξέρω αν θα μου άρεσε αυτό.
Αλλά ρε παιδιά αν ισχύει δεν είναι μεγάλη μαλακια?

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.720
Πόντοι
441
Να γνωρίζετε ότι πίσω από το Allou Fun park είναι στέκι από παράνομα ζευγαράκια και μη και όταν νυχτώνει,γίνεται παιχνίδι μέσα στο αμάξι..
Τσιμπουκια και γαμησια..κανονικά.
Πλέον έχει κλείσει το allou fun park και μαζεύει κόσμο για γαμησι στο αμαξι..

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Να γνωρίζετε ότι πίσω από το Allou Fun park είναι στέκι από παράνομα ζευγαράκια και μη και όταν νυχτώνει,γίνεται παιχνίδι μέσα στο αμάξι..
Τσιμπουκια και γαμησια..κανονικά.
Πλέον έχει κλείσει το allou fun park και μαζεύει κόσμο για γαμησι στο αμαξι..
Το είχα μάθει δεν έχω πάει ειδικά μετά το κλείσιμο του allou έγινε αυτό θέλει λίγο προσοχή όμως γτ Ρέντης είναι αγ Βαρβάρα κτλ έκανε Ρομά

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.720
Πόντοι
441
Το είχα μάθει δεν έχω πάει ειδικά μετά το κλείσιμο του allou έγινε αυτό θέλει λίγο προσοχή όμως γτ Ρέντης είναι αγ Βαρβάρα κτλ έκανε Ρομά
Οχι φίλε μου δεν υπάρχουν πουθενά Ρομά εκεί.
Υπάρχουν μόνο καυλωμενα ζευγάρια που τους αρεσει μέσα στο αμάξι.
Κάποια προσφέρουν θέαμα,κάποια άλλα είναι τα τζάμια τελείως φιμέ και δεν βλέπεις τίποτα!

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Οχι φίλε μου δεν υπάρχουν πουθενά Ρομά εκεί.
Υπάρχουν μόνο καυλωμενα ζευγάρια που τους αρεσει μέσα στο αμάξι.
Κάποια προσφέρουν θέαμα,κάποια άλλα είναι τα τζάμια τελείως φιμέ και δεν βλέπεις τίποτα!
Εγώ ανυποψίαστος περπατούσα τις προάλλες μέρα μεσημέρι εκεί, έριξα ένα κατούρημα και ήρθε ένας τύπος με φορτηγό και μου έκανε νόημα...
Με ξεδίψασε το παλικάρι

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.720
Πόντοι
441
Εγώ ανυποψίαστος περπατούσα τις προάλλες μέρα μεσημέρι εκεί, έριξα ένα κατούρημα και ήρθε ένας τύπος με φορτηγό και μου έκανε νόημα...
Με ξεδίψασε το παλικάρι
Σήμερα ανηφόριζα προς Θεσσαλονίκη φίλε,έκανα στάση Θερμοπυλες γιατί είχα ακούσει και επιβεβαιωθεί ότι γίνεται παιχνίδι.
Αμάξια πολλά,πολλά τροχόσπιτα κλπ,κόσμος πολύς κυρίως ξένοι και οι περισσότερες άλλαζαν στα αμάξια..
Προσφέρεται για μάτι και ξεκαυλωμα σίγουρα..

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Σήμερα ανηφόριζα προς Θεσσαλονίκη φίλε,έκανα στάση Θερμοπυλες γιατί είχα ακούσει και επιβεβαιωθεί ότι γίνεται παιχνίδι.
Αμάξια πολλά,πολλά τροχόσπιτα κλπ,κόσμος πολύς κυρίως ξένοι και οι περισσότερες άλλαζαν στα αμάξια..
Προσφέρεται για μάτι και ξεκαυλωμα σίγουρα..
Εκεί έχουν επιβεβαιωθει όργια...
Το λέει η καρδούλα τους ;)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Αυτήν τη στιγμή υπάρχει Κρος στον επάνω όροφο της οθόνης με τις καμπίνες οπότε σταματήστε τις μαλακίες μερικοί

• Like
Αντιδράσεις: Nemo39

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.821
Πόντοι
11.915
Αυτήν τη στιγμή υπάρχει Κρος στον επάνω όροφο της οθόνης με τις καμπίνες οπότε σταματήστε τις μαλακίες μερικοί
Την επόμενη στιγμή άραγε θα υπάρχει εκεί το κρος τύπε :think::confused:. Μείνε κοντά να μας ενημερώσεις :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom