Καλημερίζω εγκαρδίως τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ συνδαιτημόνες και συντρόφους στην αναζήτηση του αγνώστου, του διαφορετικού, και του μοναδικού που κατοικοεδρεύει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής.
Σήμερον, σκεπτόμαστε επί δυνάμενης καταδρομικού ύφους επισκέψεως παρά το εν λόγω αγαπημένο χώρο, μετά της συμβίας μου. Άπαξ και συμβεί, αυτό θα είναι περί την δέκατη βραδινή ώρα, και με χαρούμενη διάθεση.
Δια τυχόντες ενδιαφερόμενους: άπαξ και αποφασίσετε να συνδράμετε διά της παρουσίας, κύριοι και κυρίες, φροντίστε να μην είστε πιεστικοί. Είμεθα αμφότεροι ακαδημαικών καταβολών άνθρωποι, και μας ενδιαφέρουν οι καλοί τρόποι. Η πρότερη, πριν την επίσκεψη στον χώρο χρήση αφρόλουτρου και αρώματος, συνδυαστικά με μία καλή προσωπικότητα, αποτελεί αυτό που οι νέοι αποκαλούν ως ''must''.
Σεβασμό στο ''όχι΄΄ της συνοδείας μου. Άπαξ και ο Εωσφόρος εντός ημών αποφασίσει, κάποιος δύναται να μεταφερθεί στα της Κολάσεως καζάνια μαζί του, εάν το υπερεγώ του υπερκαλύψει την λογική ως προς την άρνηση.
Λοιπές θηλυκότητες πάσης φύσεως, αφορούν εμένα και το ενδιαφέρον μου, καθ'όλη την επίσκεψη στον χώρο. Μην ντραπείτε να μιλήσετε.
Προσωπικά μηνύματα δεν θα απαντηθούν.
Με χαρά και εκ βάθους ευχές χαιρετώ, με την προσμονή μίας ωραίας βραδινής Παρασκευής.