Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.190
Πόντοι
456
Γνωστό ζευγάρι από Κινέτα!
Βάζει και σφήνα στο κωλαρακι της το καλοκαίρι και παίρνει τους πάντες!
το καλακαιρι στην κινετα αυτο το ζευγαρι πηγε να ξαπλωσει στην παραλια και επεσε πανω σε κουραδα κλειμορ γεμισαν σκατιλα και μπηκαν αμεσως στην θαλασσα για να πλυθουν

Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.785
Πόντοι
206
Με όσα έχω διαβάσει οριακά ακούγεται εύκολο να πας εκεί εκεί που γαμάνε τα ζόμπι και να δώσεις golden shower (ύστερα από συναίνεση) σε μάπα - στόμα στα υποτακτικά cross. Αυτά γουστάρουν τρελά γιατί είσαι ωραίος, πεντακάθαρος και ζουν τις φαντασιώσεις τους, αλλά στους λοιπούς μπίχλες σπάει το ηθικό όσο θα σκέφτονται πως θα πρέπει να ξαναβάλουν τις βρωμερές πούτσες τους εκεί που κατούρισες εσύ.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Με όσα έχω διαβάσει οριακά ακούγεται εύκολο να πας εκεί εκεί που γαμάνε τα ζόμπι και να δώσεις golden shower (ύστερα από συναίνεση) σε μάπα - στόμα στα υποτακτικά cross. Αυτά γουστάρουν τρελά γιατί είσαι ωραίος, πεντακάθαρος και ζουν τις φαντασιώσεις τους, αλλά στους λοιπούς μπίχλες σπάει το ηθικό όσο θα σκέφτονται πως θα πρέπει να ξαναβάλουν τις βρωμερές πούτσες τους εκεί που κατούρισες εσύ.
Τύπε τα κρος είναι όντως για να τα κατουρήσεις και να τα χεσεις αλλά ο μ@λακας ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κατουράμε και να χεζουμε το ίδρυμα, λες και μπαίνουμε σε κάνα μοναστήρι :jerking::jerking:
Μόνο αθηναϊκό λοιπόν όπου μπορούμε ελεύθερα να κατουράμε και να χεζουμε όπου βρούμε :rockon::rockon:

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Τύπε τα κρος είναι όντως για να τα κατουρήσεις και να τα χεσεις αλλά ο μ@λακας ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κατουράμε και να χεζουμε το ίδρυμα, λες και μπαίνουμε σε κάνα μοναστήρι :jerking::jerking:
Μόνο αθηναϊκό λοιπόν όπου μπορούμε ελεύθερα να κατουράμε και να χεζουμε όπου βρούμε :rockon::rockon:
Ρε φίλε γιατί δεν πας σε φόρουμ με σκατολαγνους, μας έχεις πριξει και αηδιάσει, με το που κάνεις την ανάγκη σου

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Ρε φίλε γιατί δεν πας σε φόρουμ με σκατολαγνους, μας έχεις πριξει και αηδιάσει, με το που κάνεις την ανάγκη σου
Είμαι ήδη τύπε,μη μας κάνεις έλεγχο όμως που θα χεζουμε σαν τον μαλάκα τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος :confused::confused:

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Είμαι ήδη τύπε,μη μας κάνεις έλεγχο όμως που θα χεζουμε σαν τον μαλάκα τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος :confused::confused:
Φαντάζομαι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν που χεζεις , μπορεί στο σπίτι σου να χεζεις και πάνω στο κρεβάτι σου. Σε χώρους όμως που ακόμα και εσύ κάθεσαι δεν θα ήταν ωραίο να μην χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Τι να κάνουμε ρε τυπε δεν έχει βγει ακόμα κάποιο στέκι για σκατολαγνους να γίνεις η ταμπέλα του μαγαζιού. Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον ιδιοκτήτη, αλλά όχι για τον λόγο ότι δεν σε αφήνει να χεζεις παντού

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Φαντάζομαι ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν που χεζεις , μπορεί στο σπίτι σου να χεζεις και πάνω στο κρεβάτι σου. Σε χώρους όμως που ακόμα και εσύ κάθεσαι δεν θα ήταν ωραίο να μην χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Τι να κάνουμε ρε τυπε δεν έχει βγει ακόμα κάποιο στέκι για σκατολαγνους να γίνεις η ταμπέλα του μαγαζιού. Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον ιδιοκτήτη, αλλά όχι για τον λόγο ότι δεν σε αφήνει να χεζεις παντού
Τύπε ο μαλακας ο μαγαζατορας είχε πάνω από 2 χρόνια χαλασμένους τους ουρητήρες και δεν τους έφτιαχνε. Οι πόρτες στις 2 τουαλέτες δεν κλείδωναν, πάνω από 10 φορές εχεζα και είδα την πόρτα ν ανοίγει. Μ έπιανε κατούρημα από τον έντονο κλιματισμό και δεν υπήρχε κάπου να κατουρήσω :confused::confused:. Μετά φταίω εγώ που κατουρουσα στους τοίχους κι εχεζα στις καμπίνες και στο πάτωμα :think::think:. Και ήθελε και 15€ ολοήμερο ο τρομπας και οι πελάτες να κατουράμε τον τοίχο και να χεζουμε το πάτωμα :jerking::jerking:

thanos11111

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα θέλει κάποιος να πάμε μαζί ;; Κατά της 12:30;;

• Like
Αντιδράσεις: titanm

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.190
Πόντοι
456
Τύπε ο μαλακας ο μαγαζατορας είχε πάνω από 2 χρόνια χαλασμένους τους ουρητήρες και δεν τους έφτιαχνε. Οι πόρτες στις 2 τουαλέτες δεν κλείδωναν, πάνω από 10 φορές εχεζα και είδα την πόρτα ν ανοίγει. Μ έπιανε κατούρημα από τον έντονο κλιματισμό και δεν υπήρχε κάπου να κατουρήσω :confused::confused:. Μετά φταίω εγώ που κατουρουσα στους τοίχους κι εχεζα στις καμπίνες και στο πάτωμα :think::think:. Και ήθελε και 15€ ολοήμερο ο τρομπας και οι πελάτες να κατουράμε τον τοίχο και να χεζουμε το πάτωμα :jerking::jerking:
αν δεν ηθελε να χεζουμε να εβαζε πινακιδα
G_RchCIaEAAz7ws

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδιά καλημέρα θέλει κάποιος να πάμε μαζί ;; Κατά της 12:30;;
μηπως εισαι δ.υ?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.190
Πόντοι
456
Σε χώρους όμως που ακόμα και εσύ κάθεσαι δεν θα ήταν ωραίο να μην χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα.
αν εχεις τετοιες αποψεις καλο θα ηταν να μην πηγαινεις κινετα το καλοκαιρι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.190
Πόντοι
456
ειναι φυσιολογικο μετα τις μπυρες και τα σουβλακια η την γιδα βραστη και το πατσα στο μαγειρειο η χειμαρρα να σε πιασει χεσιμο,ο ιδιοκτητης επρεπε αν το ειχε προβλεψει και να παρεχει χεστρες για να χεζει ο κοσμος

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
523
Πόντοι
81
Καλησπέρα, είναι εμφανής η προσπάθεια κάποιων (που μπορεί να είναι και ένας), να ξεφτιλίσουν το νήμα, για κάποιο λόγο...
Μαλλον τους εχουν απαξιωσει ζευγαρια,gay και cross,τους εχουν διωξει απο σινεμα κτλ
Γενικα η ζωη τους δεν ειναι οτι καλυτερο,βαλε και στην εξισωση τον μπολικο χρονο που εχουν να σχολιαζουν θέματα που "δεν τους ενδιαφερουν" (gay σαουνες,κινετα κτλ) με τα ιδια "αστεια" (πιτογυρα,χεσιματα,γυναικες με πουλακι,στρινγκαρες κτλ) και βγαλε συμπερασμα.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Μαλλον τους εχουν απαξιωσει ζευγαρια,gay και cross,τους εχουν διωξει απο σινεμα κτλ
Γενικα η ζωη τους δεν ειναι οτι καλυτερο,βαλε και στην εξισωση τον μπολικο χρονο που εχουν να σχολιαζουν θέματα που "δεν τους ενδιαφερουν" (gay σαουνες,κινετα κτλ) με τα ιδια "αστεια" (πιτογυρα,χεσιματα,γυναικες με πουλακι,στρινγκαρες κτλ) και βγαλε συμπερασμα.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Δεν είναι να κάνεις διάλογο με τέτοια άτομα, όσο και να προσπαθείς είναι σαν να μιλάς στον τοίχο, ανάξιοι σημασίας, δεν μιλάς με τέτοιου είδους ερπετά

S111

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2025
Like
54
Πόντοι
0
Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει κριτική στο ίδρυμα και στο νήμα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τα υπερασπιστεί. Δεν μου αρέσει όμως, αυτό να γίνεται με πονηρό τρόπο...

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Σ' αυτό το νήμα, μιλάμε για τις καύλες μας, όχι για ...κουράδες
Αυτο που κανεις τωρα ειναι το εντελως αντιθετο απο αυτο που χρειαζεται. Απλα αγνοησε τους αγαπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom