Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Καλησπέρα, είναι εμφανής η προσπάθεια κάποιων (που μπορεί να είναι και ένας), να ξεφτιλίσουν το νήμα, για κάποιο λόγο...

Μαλλον τους εχουν απαξιωσει ζευγαρια,gay και cross,τους εχουν διωξει απο σινεμα κτλ
Γενικα η ζωη τους δεν ειναι οτι καλυτερο,βαλε και στην εξισωση τον μπολικο χρονο που εχουν να σχολιαζουν θέματα που "δεν τους ενδιαφερουν" (gay σαουνες,κινετα κτλ) με τα ιδια "αστεια" (πιτογυρα,χεσιματα,γυναικες με πουλακι,στρινγκαρες κτλ) και βγαλε συμπερασμα.

Δεν είναι να κάνεις διάλογο με τέτοια άτομα, όσο και να προσπαθείς είναι σαν να μιλάς στον τοίχο, ανάξιοι σημασίας, δεν μιλάς με τέτοιου είδους ερπετά

Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει κριτική στο ίδρυμα και στο νήμα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τα υπερασπιστεί. Δεν μου αρέσει όμως, αυτό να γίνεται με πονηρό τρόπο...

Σ' αυτό το νήμα, μιλάμε για τις καύλες μας, όχι για ...κουράδες
Τύποι μήπως σας χαρτζιλικωσε ο μαγαζατορας :think::think:,ήρεμα ρωτάω :confused::confused:. Ή σκεφτόμασταν να πάτε με γυναίκα και παρεξηγήθηκε με αυτά που διάβασε :think::think:,πάλι ήρεμα ρωτάω :confused::confused:

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
523
Πόντοι
81
Τύποι μήπως σας χαρτζιλικωσε ο μαγαζατορας :think::think:,ήρεμα ρωτάω :confused::confused:. Ή σκεφτόμασταν να πάτε με γυναίκα και παρεξηγήθηκε με αυτά που διάβασε :think::think:,πάλι ήρεμα ρωτάω :confused::confused:
Ηρεμη απαντηση:
Τιποτα απο τα 2.

Δηλαδη θα πρεπει να με χαρτζιλικωνει καποιος η να παρεξηγηθω για να σχολιασω οτι σπαμαρεις ,ειδικα σε θεματα που οπως λες δεν σε αφορουν,για χεσιματα ,πιτογυρα και κλανιδια?

Ποια θα ήταν η νόρμαλ αντιδραση?
Να γελαω 7654 φορες με τα ιδια αστεια?

Και εγώ καταλαβαινω οτι γινεται προμοταρισμα στο σινεμα η και αλλου,και καποιες φορες συμφωνώ με αυτα που γραφεις.

Οποτε απλα δεν ασχολουμαι.

Ηρεμα στα λεω...

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.194
Πόντοι
456
μαλλον παρεξηγηθηκε το συνδικατο των κρος,κακως τα ειχαμε υποστηριξει οταν τα εκρυβαν στα υπογεια

η μονη γυναικα που μπορει να παει στο ιδρυμα με τους παραπανω ειναι γυναικα με ΠΟΥΛΑΚΙ,το καλυτερο ειναι να φορεσουν ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΑ και να πανε μονοι τους,αφου εχουν φαει ΠΙΤΟΓΥΡΑ και εχουν ριξει και ενα καλο ΧΕΣΙΜΟ

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
523
Πόντοι
81
μαλλον παρεξηγηθηκε το συνδικατο των κρος,κακως τα ειχαμε υποστηριξει οταν τα εκρυβαν στα υπογεια

η μονη γυναικα που μπορει να παει στο ιδρυμα με τους παραπανω ειναι γυναικα με ΠΟΥΛΑΚΙ,το καλυτερο ειναι να φορεσουν ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΑ και να πανε μονοι τους,αφου εχουν φαει ΠΙΤΟΓΥΡΑ και εχουν ριξει και ενα καλο ΧΕΣΙΜΟ
Ξεχασες να πιουν και ΜΠΥΡΕΣ

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Μολις τωρα ανταλλαξα καποια μηνυματα με την Χρυσα, μου ειπε αν θελω να παμε μαζι στο σινεμα. Ειναι κρος μου ειπε αλλα ελεγε οτι ειναι γυναικα γιατι σαν κρος δεν της εδινε κανεις σημασια. Αυτο βεβαια δεν προκυπτει πουθενα απο τα μνμ της. Εκτος απο μουφα ειναι και ηλιθια/ος. Φαινοταν οτι ηταν ετσι, απλα εγω το πιστοποιω με ISO.:coffee:

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

Τι λες βρε παπάρα

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.736
Πόντοι
201
Μολις τωρα ανταλλαξα καποια μηνυματα με την Χρυσα, μου ειπε αν θελω να παμε μαζι στο σινεμα. Ειναι κρος μου ειπε αλλα ελεγε οτι ειναι γυναικα γιατι σαν κρος δεν της εδινε κανεις σημασια. Αυτο βεβαια δεν προκυπτει πουθενα απο τα μνμ της. Εκτος απο μουφα ειναι και ηλιθια/ος. Φαινοταν οτι ηταν ετσι, απλα εγω το πιστοποιω με ISO.:coffee:
Αντε τωρα να κατηγορησεις τον κωστακη που λεει για γυναικες με πουλακι και ολα τα συναφη.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Τι λες ρε τύπε, πέσαμε από τα σύννεφα με αυτά που γράφεις :confused::confused:. Χαίρομαι πάντως που τα κρος δεν ρουφιανευεστε μεταξύ σας :rockon::rockon:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Τι λες ρε τύπε, πέσαμε από τα σύννεφα με αυτά που γράφεις :confused::confused:. Χαίρομαι πάντως που τα κρος δεν ρουφιανευεστε μεταξύ σας :rockon::rockon:
Βασικα χιουμορ εκανα αλλα δεν το καταλαβες γιατι δεν περιεχει λεξεις κλειδια οπως χεσιμο,κουραδες και πιτογυρα.

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Καλημερίζω εγκαρδίως τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ συνδαιτημόνες και συντρόφους στην αναζήτηση του αγνώστου, του διαφορετικού, και του μοναδικού που κατοικοεδρεύει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής.

Σήμερον, σκεπτόμαστε επί δυνάμενης καταδρομικού ύφους επισκέψεως παρά το εν λόγω αγαπημένο χώρο, μετά της συμβίας μου. Άπαξ και συμβεί, αυτό θα είναι περί την δέκατη βραδινή ώρα, και με χαρούμενη διάθεση.

Δια τυχόντες ενδιαφερόμενους: άπαξ και αποφασίσετε να συνδράμετε διά της παρουσίας, κύριοι και κυρίες, φροντίστε να μην είστε πιεστικοί. Είμεθα αμφότεροι ακαδημαικών καταβολών άνθρωποι, και μας ενδιαφέρουν οι καλοί τρόποι. Η πρότερη, πριν την επίσκεψη στον χώρο χρήση αφρόλουτρου και αρώματος, συνδυαστικά με μία καλή προσωπικότητα, αποτελεί αυτό που οι νέοι αποκαλούν ως ''must''.

Σεβασμό στο ''όχι΄΄ της συνοδείας μου. Άπαξ και ο Εωσφόρος εντός ημών αποφασίσει, κάποιος δύναται να μεταφερθεί στα της Κολάσεως καζάνια μαζί του, εάν το υπερεγώ του υπερκαλύψει την λογική ως προς την άρνηση.

Λοιπές θηλυκότητες πάσης φύσεως, αφορούν εμένα και το ενδιαφέρον μου, καθ'όλη την επίσκεψη στον χώρο. Μην ντραπείτε να μιλήσετε.

Προσωπικά μηνύματα δεν θα απαντηθούν.

Με χαρά και εκ βάθους ευχές χαιρετώ, με την προσμονή μίας ωραίας βραδινής Παρασκευής.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Καλημερίζω εγκαρδίως τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ συνδαιτημόνες και συντρόφους στην αναζήτηση του αγνώστου, του διαφορετικού, και του μοναδικού που κατοικοεδρεύει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής.

Σήμερον, σκεπτόμαστε επί δυνάμενης καταδρομικού ύφους επισκέψεως παρά το εν λόγω αγαπημένο χώρο, μετά της συμβίας μου. Άπαξ και συμβεί, αυτό θα είναι περί την δέκατη βραδινή ώρα, και με χαρούμενη διάθεση.

Δια τυχόντες ενδιαφερόμενους: άπαξ και αποφασίσετε να συνδράμετε διά της παρουσίας, κύριοι και κυρίες, φροντίστε να μην είστε πιεστικοί. Είμεθα αμφότεροι ακαδημαικών καταβολών άνθρωποι, και μας ενδιαφέρουν οι καλοί τρόποι. Η πρότερη, πριν την επίσκεψη στον χώρο χρήση αφρόλουτρου και αρώματος, συνδυαστικά με μία καλή προσωπικότητα, αποτελεί αυτό που οι νέοι αποκαλούν ως ''must''.

Σεβασμό στο ''όχι΄΄ της συνοδείας μου. Άπαξ και ο Εωσφόρος εντός ημών αποφασίσει, κάποιος δύναται να μεταφερθεί στα της Κολάσεως καζάνια μαζί του, εάν το υπερεγώ του υπερκαλύψει την λογική ως προς την άρνηση.

Λοιπές θηλυκότητες πάσης φύσεως, αφορούν εμένα και το ενδιαφέρον μου, καθ'όλη την επίσκεψη στον χώρο. Μην ντραπείτε να μιλήσετε.

Με χαρά και εκ βάθους ευχές χαιρετώ, με την προσμονή μίας ωραίας βραδινής Παρασκευής.
Τύπε αν θες να γαμηθεις εσύ και η δικιά σου τραβάτε αθηναϊκό που οι γαμιαδες του φημίζονται για τους καλούς τους τρόπους και το savoir vivre :rockon::rockon:

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Τύπε αν θες να γαμηθεις εσύ και η δικιά σου τραβάτε αθηναϊκό που οι γαμιαδες του φημίζονται για τους καλούς τους τρόπους και το savoir vivre :rockon::rockon:
Καλησπερίζω εγκάρδια, φίλε με τις συμβουλές υπό την μορφή νοητικών θησαυρών.

Από την μία, δεν θα το ήθελα, καθ’ότι η υγιεινή αναλαμβάνει τον πρωτεύοντα ρόλο, από την άλλη όμως, το Ίδρυμα δεν είναι το ίδιο, όπως παλιά.

Λείπει το εσάνς θείου και μονοξειδίου υπό την μορφή αέριας μάζας, ως αυτή εκ πρωκτού αναδύονταν, μετά την κατάποση κεμπάπ.

Θυμάμαι, όταν η μύτη χτύπαγε την άκρη της γλώσσας, μπορούσα να γευτώ το τζατζίκι με το παλαιωμένο γιαούρτι, ενώ τα αστικά αρώματα κιμάδων Θανάση και Μπαϊρακτάρη συνέδραμαν ώστε να οδηγηθεί η εμπειρία στην πλήρη μέθεξη, προ της ολοκληρώσεως.

Μαλακία έκανες και σε διώξανε.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.374
Πόντοι
201

Τύπε, εδώ οι περισσότεροι υπογράφουν με σταυρό!! Ανάθεμα αν καταλάβουν έστω τα μισά από όσα έγραψες!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:
Είσαι ωραίος πάντως, πάντα με χιούμορ.

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.736
Πόντοι
201
Τύπε, εδώ οι περισσότεροι υπογράφουν με σταυρό!! Ανάθεμα αν καταλάβουν έστω τα μισά από όσα έγραψες!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:
Είσαι ωραίος πάντως, πάντα με χιούμορ.
κλαιω ειδικα για τον σταυρο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.194
Πόντοι
456
δεν το ειχαμε καταλαβει καθολου οτι ηθελε σεξ τσατ με αντρες για να παιζει το πουλακι του

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.194
Πόντοι
456
Βασικα χιουμορ εκανα αλλα δεν το καταλαβες γιατι δεν περιεχει λεξεις κλειδια οπως χεσιμο,κουραδες και πιτογυρα.
irEPm2.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom