Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.176
Πόντοι
456

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
η φώτο μοιαζει με κρός κόλος και όχι θυληκός αλλά δεν ειναι και απόλυτο αυτό

ίσως την αδικει η φώτο και ειναι απο κακή γωνία τραβηγμένη

υπάρχουν κρος με τρομερα θυληκό κολο /κόλαση επομένως συμπερασμα απο φώτο δε μπορεις να βγάλεις εύκολα

το χέρι της όμως φαίνεται θυληκό για να λέμε την αλήθεια

η κατανομή του λίπους προς την κοιλιά με τις δίπλες παραπέμπει προς αντρικό σωματότυπο

δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα

μάλλον θα χρειαστεί τεστ dna

αν δούμε ΧΧ χρωμοσώματα είναι γυναικα και αν δούμε ΧΥ είναι άντρας

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
το εξηγησα δεν ειναι οτι δεν θελω πρεπει ομωσ να καταλαβαιτε οτι αν δεν της γαμησεις το μυαλο μιασ κοπελασ δεν ειναι τοσο ευκολο ειδιακ οταν π.χ εγω δεν εχω ξαναπαεισ επορνοσινεμα να νοιωσει ολοκαυλωτη κτλ.ακομη και 1 ωρα πριν ερθει
αλλα στο ξαναλεω αυτο δεν ξερω ρε συ μαλλον δεν σας εχει τυχη να μιλατε με κοπελες εδω μεσα και μαλιστα που να μην εχουν τετοιες εμπειριες ετσι πιστευω
Τύπισσα μόνο οι καλλιεργημένοι θαμώνες του αθηναϊκό μπορούν να σου γαμησουν και μυαλό και κορμί. Διακρίνονται για το έντονο φλερτ τους και τις ευγενικές χειρονομίες τους όπως να προσφέρουν ένα λουλούδι κι ένα γλυκό στις γυναικείες παρουσίες του χώρου :confused::confused:

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
H πραγματικότητα, στην κατ'ουσίαν κίβδηλη υπόστασή της, φανερώνει τις αλήθειες που δικαιολογούν το ''πράσσειν άλογα'' των αέναων αναζητήσεών μας, αγαπητέ ημίγυμνε συνδαιτυμόνα.
Πότε θα ξανάρθετε, μου λείψατε!!!!

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.176
Πόντοι
456
Τύπισσα μόνο οι καλλιεργημένοι θαμώνες του αθηναϊκό μπορούν να σου γαμησουν και μυαλό και κορμί. Διακρίνονται για το έντονο φλερτ τους και τις ευγενικές χειρονομίες τους όπως να προσφέρουν ένα λουλούδι κι ένα γλυκό στις γυναικείες παρουσίες του χώρου :confused::confused:
η χρυσα πρεπει να ερθει πρωτα το μεσημερι στο φαγαδικο χειμαρρα να την κερασουν γιδα βραστη πατσα ψιλοκομμενο και τσιπουρο δικη τους παραγωγης που μυριζει νεφτι ,αφου ντερλικωσει και χαλαρωσει να ερθει στο πιο φιλοξενο και καθαρο ιδρυμα στο αθηναικο να γνωρισει ολη την υψηλη διανοηση της αθηνας,ο τζιμης ο τανζανος εχει μεγαλωσει με γαλλικα και πιανο και εχει παρει και το βραβειο πουλι-τζερ

agori4wrimous

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
48
Πόντοι
0
Κυριακή απόγευμα έχει κόσμο; Σκέφτομαι να πάω.

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Για όσους γουστάρουν τα κροσάκια στο ίδρυμα, να ξέρετε ότι η επιχείρηση τα μετακομίζει στο υπόγειο και απαγορεύει την εμφάνιση τους στον πάνω όροφο και στο σινεμά, η πηγή έγκυρη που μου το είπε.Σήμερα πάντως είχε αυτή με το καρό πουκάμισο και 4-5 (αρσενικους)....... δηλαδή τώρα θα πρέπει να δίνουμε 12€ για να κάνουμε και να βλέπουμε γούστα??

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Για όσους γουστάρουν τα κροσάκια στο ίδρυμα, να ξέρετε ότι η επιχείρηση τα μετακομίζει στο υπόγειο και απαγορεύει την εμφάνιση τους στον πάνω όροφο και στο σινεμά, η πηγή έγκυρη που μου το είπε.Σήμερα πάντως είχε αυτή με το καρό πουκάμισο και 4-5 (αρσενικους)....... δηλαδή τώρα θα πρέπει να δίνουμε 12€ για να κάνουμε και να βλέπουμε γούστα??
Ω ρε φιλε γιατι ομως? Περαν του να δινεις 12 ευρώ υπαρχει αλλος λογος?

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι οφισιαλ πούστηδες ότι τους παίρνουν όλες τις ψωλες
Να δηλωσουμε οτι θα μπαινουμε και σε αυτούς μπας και αλλαξουν τα πραγματα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.676
Πόντοι
2.916
το εξηγησα δεν ειναι οτι δεν θελω πρεπει ομωσ να καταλαβαιτε οτι αν δεν της γαμησεις το μυαλο μιασ κοπελασ δεν ειναι τοσο ευκολο ειδιακ οταν π.χ εγω δεν εχω ξαναπαεισ επορνοσινεμα να νοιωσει ολοκαυλωτη κτλ.ακομη και 1 ωρα πριν ερθει
αλλα στο ξαναλεω αυτο δεν ξερω ρε συ μαλλον δεν σας εχει τυχη να μιλατε με κοπελες εδω μεσα και μαλιστα που να μην εχουν τετοιες εμπειριες ετσι πιστευω
Οσο συναντησες εμενα αλλα τοσο θα συναντησεις τα παιδια.Με τα ψεμματα σου απο περσυ τραβας το ενδιαφερον κ δε κανεις τιποτα μονο κοροιδευεις.Με εχει κοροιδεψει 3 φορες παιδια κ τωρα που μιλαει μαζι σας εδω ηταν να βρεθουμε οπως ελεγε γιατι ειχε κοροιδεψει ηδη 2 φορες.Και καλα απολογεται κ μετα ομως βλεπω οτι προσπαθει να συναντηθει αλλου πισωπλατα χωρις να τηρει οτι λεει.Γι αυτο μην ελπιζετε.Ακομα κ αληθινη γυναικαα να ειναι δε προκειται να κανει τιποτα γιατι φοβαται.Απο την αλλη ομως για να συναντηθουμε μεσανυχτα Ομονοια να τη παρω σε στενο ειχε φαντασιωση αλλα να ερθει στο σινεμα φοβηθηκε.Κοροιδευει μονο κ προφανως δεν ειναι αληθινη κοπελα ειτε γεννητικα ειτε στη καρδια διοτι ειναι ψευτρα μεγαλη,ολο λογια κ θελει ομιλια αλλα οχι συναντηση παροτι δειχνει οτι δηθεν θελει αμεσα.Τοσες μερες που μιλαει σε σας ειναι να βρισκοταν με μενα που τη περιμενα καθως εφυγε εκτος Αθηνων.Δυο φορες το ιδιο ψεμμα,κανονιζουμε,φευγει,ερχεται,μιλαει αλλου κ κανονιζει,δε μπορει ουτε εκει.Αγνοει ενω περιμενουμε κ το ξερει διοτι η ιδια κανονισε με τον καθενα μας κ δε το τηρησε πουθενα.Απλα περιμενει καποιος να της δωσει λεφτα,δεν εξηγειται διαφορετικα.Αν ειναι αληθινη τη προκαλω να βρεθουμε κ να ανεβασω φωτι κ βιντεο που θα μαστε μαζι για αποδειξη οτι ειναι γυναικα.Εχω κ φιλες που μπορουν να συμμετεχουν.Σε προκαλω "Χρυσα" να βρεθουμε μερα με κοσμο σε πολυσυχναστο σημειο χωρις κινδυνο απλα να βγαλουμε μια φωτο μαζι να δουν ολοι εδω μεσα αν υπαρχεις στ αληθεια κ να το δω κι γω.Να παμε να βγαλουμε φωτο εξω απο το σινεμα κ να μπουμε μεσα κ να κανουμε κατι μονοι χωρις αλλους να αποδειξεις σε ολους αν εισαι αληθινη.Αυτο μπορεις να το κανεις με οποιονδηποτε,ιδια αποδειξη θα ειναι αλλα να δουμε καθαρα το σωμα σου κ οσα φαινονται οταν καποια ειναι αληθινο κοριτσι.Αν συνεχιστουβ τα ψεμματα θα ανεβασω φωτο με τις συνομιλιες μας για να τελειωσει το παραμυθι σου.Οποιος θελει του δειχνω.Μεχρι τωρα ολο ψεμμα.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.188
Πόντοι
10.026
Σταματήστε να ασχολείστε, με αυτό το διαταραγμένο άτομο. Κάντε όλοι, ταυτόχρονα, αναφορά στο προφίλ της και στείλτε την στα τσακίδια.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Αν απαγορεύεται όντως οι κρος να κυκλοφορούν στα σινεμά θα κλείσει το μαγαζί.η θα κυκλοφορούν πέρα δώθε όλοι οι υπόλοιποι χωρίς να υπάρχει λόγος η θα στέκονται απλά όρθιοι κ ακίνητοι στο πάνω όροφο.οι απλά οι απελπισμένοι θα περιμένουν με τις ώρες μπασ κ μπει ζευγάρι κ δει γυναίκα το μάτι τους.καμια κρος δεν έχει προκαλέσει η παρενοχλήσει για να απογοητευτεί η κυκλοφορία στο σινεμά.μαλλον θα πάει για κλεισιμο

Crossnewbi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2026
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα.
Η απόφαση για τα κροσ να πάμε στο υπόγειο,είναι άκρως φασιστική και υποτιμητική.πληρωνουμε εξίσου όπως όλοι το εισιτήριοας και δεν ενοχλούμε κανέναν.αν ενοχληθεί κάποιος υπάρχει και η αγνόηση.πραγματικα είναι κάτι ανήκουστο αυτό που συμβαίνει και καθόλου απλό.ολοι είμαστε άνθρωποι.προσωπικα πιστεύω ότι το μαγαζί μετά από αυτήν την δήλωση θα πάρει τη πολύ κάτω βόλτα που ήδη την έχει πάρει.λυπαμαι πολύ διότι όσες φορές έχω πάει και πηγαίνω από τότε που άνοιξε πολλά χρόνια πριν το είχα σε εκτίμηση.ακουγα διάφορα σχόλια από φίλους γκέι /bi ότι η διεύθυνση έχει ξεφύγει αλλά δεν έδινα σημασία.αυτο.ομως τώρα ξεπερνά κάθε όριο της ανθρώπινης ύπαρξης.το.βρισκω καθαρά υποτιμητικό για οποιονδήποτε άνθρωπο να τον πετάμε στο μπουντρούμι.λυπαμαι πολύ.η κοινωνία δεν θα αλλάξει ποτέ όλο θα γίνεται χειρότερη.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι οφισιαλ πούστηδες ότι τους παίρνουν όλες τις ψωλες
Όταν έρχεται μια συγκεκριμένη κρος το αναφέρει αλλού ότι θα έρθει κ μόνο για αυτήν έρχονται 20 άτομα.βγαζει η δε βγάζει το μαγαζί λεφτά χάρη σε εκείνη?

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Όταν έρχεται μια συγκεκριμένη κρος το αναφέρει αλλού ότι θα έρθει κ μόνο για αυτήν έρχονται 20 άτομα.βγαζει η δε βγάζει το μαγαζί λεφτά χάρη σε εκείνη?
Μου φαίνεται ηλίθια κίνηση αν κάνει κάτι τέτοιο το μαγαζί. Αλλά ας μην προτρέχουμε, πιθανόν να μην ισχύει τελικά.

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Εγω πιστεύω θα ενισχύσει την προσέλευση των ζευγαριών. Θα είναι καπως μοιρασμένα τα πράματα.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Εγω πιστεύω θα ενισχύσει την προσέλευση των ζευγαριών. Θα είναι καπως μοιρασμένα τα πράματα.
Τι λες καλέ επειδή πάμε κρος δε πάνε ζευγαρια?θα έρχονται πιο πολλά ζευγάρια αν δεν έρχονται κρος?ζευγάρια δεν έρχονται γιατί όταν έρχονται πέφτουν οι άλλοι σα τα κοράκια κ το ζευγάρι την κοπαναει από το μαγαζί.το περασμένο Σάββατο που ήρθε ζευγάρι η γυναίκα έπαιξε με τις 2 κρος κ απέξω οι υπόλοιποι με το πουλί στο χερι

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Μου φαίνεται ηλίθια κίνηση αν κάνει κάτι τέτοιο το μαγαζί. Αλλά ας μην προτρέχουμε, πιθανόν να μην ισχύει τελικά.
Κ όμως φαίνεται να ισχύει.εγω δε πάω σε άδειο υπόγειο ας τους να περιπλανιουνται πάνω κάτω η να είναι στο πάνω όροφο όρθιοι κ ακίνητοι

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Κ όμως φαίνεται να ισχύει.εγω δε πάω σε άδειο υπόγειο ας τους να περιπλανιουνται πάνω κάτω η να είναι στο πάνω όροφο όρθιοι κ ακίνητοι
Τί φάση ρε συ, σοβαρά τώρα? Πήγες και σου είπαν να μείνεις κάτω?

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom