matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.174
- Πόντοι
- 456
κλασσικο ποστ κρος,τελικα η χρυσα ειναι γυναικα με πουλακι που θελει να το παιξει με σεξτσατ απο καποιον βλαμενο θαμωνα του ιδρυματος
κλασσικο ποστ κρος,τελικα η χρυσα ειναι γυναικα με πουλακι που θελει να το παιξει με σεξτσατ απο καποιον βλαμενο θαμωνα του ιδρυματος
η φώτο μοιαζει με κρός κόλος και όχι θυληκός αλλά δεν ειναι και απόλυτο αυτόγεια μωρο
Τύπισσα μόνο οι καλλιεργημένοι θαμώνες του αθηναϊκό μπορούν να σου γαμησουν και μυαλό και κορμί. Διακρίνονται για το έντονο φλερτ τους και τις ευγενικές χειρονομίες τους όπως να προσφέρουν ένα λουλούδι κι ένα γλυκό στις γυναικείες παρουσίες του χώρουτο εξηγησα δεν ειναι οτι δεν θελω πρεπει ομωσ να καταλαβαιτε οτι αν δεν της γαμησεις το μυαλο μιασ κοπελασ δεν ειναι τοσο ευκολο ειδιακ οταν π.χ εγω δεν εχω ξαναπαεισ επορνοσινεμα να νοιωσει ολοκαυλωτη κτλ.ακομη και 1 ωρα πριν ερθει
αλλα στο ξαναλεω αυτο δεν ξερω ρε συ μαλλον δεν σας εχει τυχη να μιλατε με κοπελες εδω μεσα και μαλιστα που να μην εχουν τετοιες εμπειριες ετσι πιστευω
Πότε θα ξανάρθετε, μου λείψατε!!!!H πραγματικότητα, στην κατ'ουσίαν κίβδηλη υπόστασή της, φανερώνει τις αλήθειες που δικαιολογούν το ''πράσσειν άλογα'' των αέναων αναζητήσεών μας, αγαπητέ ημίγυμνε συνδαιτυμόνα.
η χρυσα πρεπει να ερθει πρωτα το μεσημερι στο φαγαδικο χειμαρρα να την κερασουν γιδα βραστη πατσα ψιλοκομμενο και τσιπουρο δικη τους παραγωγης που μυριζει νεφτι ,αφου ντερλικωσει και χαλαρωσει να ερθει στο πιο φιλοξενο και καθαρο ιδρυμα στο αθηναικο να γνωρισει ολη την υψηλη διανοηση της αθηνας,ο τζιμης ο τανζανος εχει μεγαλωσει με γαλλικα και πιανο και εχει παρει και το βραβειο πουλι-τζερΤύπισσα μόνο οι καλλιεργημένοι θαμώνες του αθηναϊκό μπορούν να σου γαμησουν και μυαλό και κορμί. Διακρίνονται για το έντονο φλερτ τους και τις ευγενικές χειρονομίες τους όπως να προσφέρουν ένα λουλούδι κι ένα γλυκό στις γυναικείες παρουσίες του χώρου![]()
Ω ρε φιλε γιατι ομως? Περαν του να δινεις 12 ευρώ υπαρχει αλλος λογος?Για όσους γουστάρουν τα κροσάκια στο ίδρυμα, να ξέρετε ότι η επιχείρηση τα μετακομίζει στο υπόγειο και απαγορεύει την εμφάνιση τους στον πάνω όροφο και στο σινεμά, η πηγή έγκυρη που μου το είπε.Σήμερα πάντως είχε αυτή με το καρό πουκάμισο και 4-5 (αρσενικους)....... δηλαδή τώρα θα πρέπει να δίνουμε 12€ για να κάνουμε και να βλέπουμε γούστα??
Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι οφισιαλ πούστηδες ότι τους παίρνουν όλες τις ψωλεςΩ ρε φιλε γιατι ομως? Περαν του να δινεις 12 ευρώ υπαρχει αλλος λογος?
Να δηλωσουμε οτι θα μπαινουμε και σε αυτούς μπας και αλλαξουν τα πραγματαΓιατί διαμαρτυρήθηκαν οι οφισιαλ πούστηδες ότι τους παίρνουν όλες τις ψωλες
Οσο συναντησες εμενα αλλα τοσο θα συναντησεις τα παιδια.Με τα ψεμματα σου απο περσυ τραβας το ενδιαφερον κ δε κανεις τιποτα μονο κοροιδευεις.Με εχει κοροιδεψει 3 φορες παιδια κ τωρα που μιλαει μαζι σας εδω ηταν να βρεθουμε οπως ελεγε γιατι ειχε κοροιδεψει ηδη 2 φορες.Και καλα απολογεται κ μετα ομως βλεπω οτι προσπαθει να συναντηθει αλλου πισωπλατα χωρις να τηρει οτι λεει.Γι αυτο μην ελπιζετε.Ακομα κ αληθινη γυναικαα να ειναι δε προκειται να κανει τιποτα γιατι φοβαται.Απο την αλλη ομως για να συναντηθουμε μεσανυχτα Ομονοια να τη παρω σε στενο ειχε φαντασιωση αλλα να ερθει στο σινεμα φοβηθηκε.Κοροιδευει μονο κ προφανως δεν ειναι αληθινη κοπελα ειτε γεννητικα ειτε στη καρδια διοτι ειναι ψευτρα μεγαλη,ολο λογια κ θελει ομιλια αλλα οχι συναντηση παροτι δειχνει οτι δηθεν θελει αμεσα.Τοσες μερες που μιλαει σε σας ειναι να βρισκοταν με μενα που τη περιμενα καθως εφυγε εκτος Αθηνων.Δυο φορες το ιδιο ψεμμα,κανονιζουμε,φευγει,ερχεται,μιλαει αλλου κ κανονιζει,δε μπορει ουτε εκει.Αγνοει ενω περιμενουμε κ το ξερει διοτι η ιδια κανονισε με τον καθενα μας κ δε το τηρησε πουθενα.Απλα περιμενει καποιος να της δωσει λεφτα,δεν εξηγειται διαφορετικα.Αν ειναι αληθινη τη προκαλω να βρεθουμε κ να ανεβασω φωτι κ βιντεο που θα μαστε μαζι για αποδειξη οτι ειναι γυναικα.Εχω κ φιλες που μπορουν να συμμετεχουν.Σε προκαλω "Χρυσα" να βρεθουμε μερα με κοσμο σε πολυσυχναστο σημειο χωρις κινδυνο απλα να βγαλουμε μια φωτο μαζι να δουν ολοι εδω μεσα αν υπαρχεις στ αληθεια κ να το δω κι γω.Να παμε να βγαλουμε φωτο εξω απο το σινεμα κ να μπουμε μεσα κ να κανουμε κατι μονοι χωρις αλλους να αποδειξεις σε ολους αν εισαι αληθινη.Αυτο μπορεις να το κανεις με οποιονδηποτε,ιδια αποδειξη θα ειναι αλλα να δουμε καθαρα το σωμα σου κ οσα φαινονται οταν καποια ειναι αληθινο κοριτσι.Αν συνεχιστουβ τα ψεμματα θα ανεβασω φωτο με τις συνομιλιες μας για να τελειωσει το παραμυθι σου.Οποιος θελει του δειχνω.Μεχρι τωρα ολο ψεμμα.το εξηγησα δεν ειναι οτι δεν θελω πρεπει ομωσ να καταλαβαιτε οτι αν δεν της γαμησεις το μυαλο μιασ κοπελασ δεν ειναι τοσο ευκολο ειδιακ οταν π.χ εγω δεν εχω ξαναπαεισ επορνοσινεμα να νοιωσει ολοκαυλωτη κτλ.ακομη και 1 ωρα πριν ερθει
αλλα στο ξαναλεω αυτο δεν ξερω ρε συ μαλλον δεν σας εχει τυχη να μιλατε με κοπελες εδω μεσα και μαλιστα που να μην εχουν τετοιες εμπειριες ετσι πιστευω
Όταν έρχεται μια συγκεκριμένη κρος το αναφέρει αλλού ότι θα έρθει κ μόνο για αυτήν έρχονται 20 άτομα.βγαζει η δε βγάζει το μαγαζί λεφτά χάρη σε εκείνη?Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι οφισιαλ πούστηδες ότι τους παίρνουν όλες τις ψωλες
Μου φαίνεται ηλίθια κίνηση αν κάνει κάτι τέτοιο το μαγαζί. Αλλά ας μην προτρέχουμε, πιθανόν να μην ισχύει τελικά.Όταν έρχεται μια συγκεκριμένη κρος το αναφέρει αλλού ότι θα έρθει κ μόνο για αυτήν έρχονται 20 άτομα.βγαζει η δε βγάζει το μαγαζί λεφτά χάρη σε εκείνη?
Τι λες καλέ επειδή πάμε κρος δε πάνε ζευγαρια?θα έρχονται πιο πολλά ζευγάρια αν δεν έρχονται κρος?ζευγάρια δεν έρχονται γιατί όταν έρχονται πέφτουν οι άλλοι σα τα κοράκια κ το ζευγάρι την κοπαναει από το μαγαζί.το περασμένο Σάββατο που ήρθε ζευγάρι η γυναίκα έπαιξε με τις 2 κρος κ απέξω οι υπόλοιποι με το πουλί στο χεριΕγω πιστεύω θα ενισχύσει την προσέλευση των ζευγαριών. Θα είναι καπως μοιρασμένα τα πράματα.
Κ όμως φαίνεται να ισχύει.εγω δε πάω σε άδειο υπόγειο ας τους να περιπλανιουνται πάνω κάτω η να είναι στο πάνω όροφο όρθιοι κ ακίνητοιΜου φαίνεται ηλίθια κίνηση αν κάνει κάτι τέτοιο το μαγαζί. Αλλά ας μην προτρέχουμε, πιθανόν να μην ισχύει τελικά.
Τί φάση ρε συ, σοβαρά τώρα? Πήγες και σου είπαν να μείνεις κάτω?Κ όμως φαίνεται να ισχύει.εγω δε πάω σε άδειο υπόγειο ας τους να περιπλανιουνται πάνω κάτω η να είναι στο πάνω όροφο όρθιοι κ ακίνητοι