Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Τί φάση ρε συ, σοβαρά τώρα? Πήγες και σου είπαν να μείνεις κάτω?
Το περασμένο Σάββατο ένας ασπρομαλλης μάλλον ο ιδιοκτήτης σε ξέρω.οχι αυτός που είναι στο ταμείο ένας άλλος έκανε παρατήρηση κ στης 2 μας κρος να μη κυκλοφορούμε στο σινεμά επειδή κάποιος έκανε παράπονο ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τις γόβες κ άλλη φορά να πάμε στο υπόγειο.αν είναι δυνατός δηλαδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος που τον έπαιζε στη καρέκλα κ δε μπορούσε να συγκεντρώθει?είμασταν 3 κρος κ πέρασανε καλά μαζί μας γύρω στα 15 άτομα κ αυτός ιδιοκτήτης τον ουσιαστικά υπερασπίστηκε το παράπονο κάποιοι που του είπε ότι τον ενοχλεί ο θόρυβος από τις γόβες?

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Τί φάση ρε συ, σοβαρά τώρα? Πήγες και σου είπαν να μείνεις κάτω?
Όταν μου το είπε ήταν είμασταν στο υπόγειο.ξενερωσα από αυτό που μου είπε κ έφυγα.του είπα ότι εγώ έρχομαι από τότε που ήταν adulttheater από τότε που πρωτοανοιξε.πιστευω ότι πολλοί έρχονται στο σινεμά μήπως πετύχουν όχι μόνο ζευγάρια αλλά κ κρος.εχω φέρει κ έχω μάθει σε πολύ κόσμο κ κρος αυτό το μαγαζί το έχω υποστηρίξει παρά πολύ

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Όταν μου το είπε ήταν είμασταν στο υπόγειο.ξενερωσα από αυτό που μου είπε κ έφυγα.του είπα ότι εγώ έρχομαι από τότε που ήταν adulttheater από τότε που πρωτοανοιξε.πιστευω ότι πολλοί έρχονται στο σινεμά μήπως πετύχουν όχι μόνο ζευγάρια αλλά κ κρος.εχω φέρει κ έχω μάθει σε πολύ κόσμο κ κρος αυτό το μαγαζί το έχω υποστηρίξει παρά πολύ
Καλά, πλάκα κάνεις? Όλοι μας έχουμε στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια - καμία 15άρα χρόνια σίγουρα. Πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται όλο αυτό. Τί να πώ.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Καλά, πλάκα κάνεις? Όλοι μας έχουμε στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια - καμία 15άρα χρόνια σίγουρα. Πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται όλο αυτό. Τί να πώ.
Δηλαδή τώρα εσύ αν πας με την φίλη σου θα της πεις να φορέσει φλατ παπούτσια αντί για γόβες για να μην ενοχληθει κάποιος?λες κ δεν ενοχλούν τόσοι όταν πάει ένα ζευγάρι κ το παίρνουν από πίσω όπου πάει.

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Δηλαδή τώρα εσύ αν πας με την φίλη σου θα της πεις να φορέσει φλατ παπούτσια αντί για γόβες για να μην ενοχληθει κάποιος?λες κ δεν ενοχλούν τόσοι όταν πάει ένα ζευγάρι κ το παίρνουν από πίσω όπου πάει.
Αγάπη, αν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός, σιγά μην πάω με την κοπέλα μου.

Κάνουμε τα πάντα με τους πάντες, αρκεί να μας αρέσει ο άνθρωπος- και αυτή, και εγώ, πάμε και με γυναίκες, cross & ενίοτε άντρες.

Αντί να κοιτάξουνε τα ζόμπι, για τα οποία δεν μιλάμε κιόλας, κοιτάνε προς λάθος κατεύθυνση.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Αα

Κάνουμε τα πάντα με τους πάντες, αρκεί να μας αρέσει ο άνθρωπος- και αυτή, και εγώ, πάμε και με γυναίκες, cross & ενίοτε άντρες.

Αντί να κοιτάξουνε τα ζόμπι, για τα οποία δεν μιλάμε κιόλας, κοιτάνε προς λάθος κατεύθυνση.
Τι να πω αυτός που μου μίλησε δε ξέρω σίγουρα αν ήταν ο ιδιοκτήτης ίσως κ να ήταν.αλλα ξενέρωσα πολύ κ θέλω να πάρω τηλέφωνο να το επιβεβαιώσω.παντως καμία κρος στο σινεμά δε κάνει κινήσεις πάντα κάθεται ο ο άλλος πλησιάζει την κρος άρα πως μπορούμε ενοχλήσει μια κρος?τόσες κ τόσες έχω δει κ όλες πραγματικά καμία δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά.αντιθετως όταν μπαίνει ζευγάρι το παίρνουν από πίσω όπου πάει αυτό δεν ενοχλεί?από ζόμπι άλλο τίποτα όρθιοι στέκονται οι κάθονται στους καναπέδες κ δε κάνουν απολύτως τίποτα αν είναι να το κάνουν έτσι το μαγαζί τι να πω.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20

Κ το να ντυθεί κάποιος με γυναικεία ρούχα περούκα κλπ έχει όλο το δικαίωμα να το κάνει κ στην έξω ζωή ακόμα κ σε ένα μπαρ να πάει.γνωριζω άτομα αγόρια που πάνε με φορέματα μακιγιάζ σε μπαρ σε κλαμπ κ όχι μόνο τα γκέι κλαμπ.αρα το να απαγορευτεί στο σινεμά κάτι τέτοιο φυσικά κ είναι ρατσιστικό καθαρά.

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120
Το περασμένο Σάββατο ένας ασπρομαλλης μάλλον ο ιδιοκτήτης σε ξέρω.οχι αυτός που είναι στο ταμείο ένας άλλος έκανε παρατήρηση κ στης 2 μας κρος να μη κυκλοφορούμε στο σινεμά επειδή κάποιος έκανε παράπονο ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τις γόβες κ άλλη φορά να πάμε στο υπόγειο.αν είναι δυνατός δηλαδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος που τον έπαιζε στη καρέκλα κ δε μπορούσε να συγκεντρώθει?είμασταν 3 κρος κ πέρασανε καλά μαζί μας γύρω στα 15 άτομα κ αυτός ιδιοκτήτης τον ουσιαστικά υπερασπίστηκε το παράπονο κάποιοι που του είπε ότι τον ενοχλεί ο θόρυβος από τις γόβες?
Εγω πιστευω οτι ζηλεψε επειδη δεν τον πηδηξαν οι τυποι και ασχολήθηκαν με τις κρος και αυτον τον ειχαν παραμελήσει :jerking::jerking:

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Απαράδεκτο αν ισχύει τελικα. Εμείς θα βρούμε κάποιο άλλο μέρος να πηγαίνουμε, αυτοί θα χάσουν πελατεία.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
637
Πόντοι
311
Καλησπέρα.Ειμαι από επαρχεια,οταν όμως ανεβενω Αθήνα ,θα περάσω τουλάχιστον μια φορά απ αυτό χώρο.Τελευτεα ήταν αρχές Δεκέμβρη όταν πέρασα απ εκεί.Πηρα εισιτήριο και πήγα σε μια απ τισ πάνω καμπίνες .Αφού πρώτα πεχτικε μια φάση μια κάποιο θερμό αγόρι,μετα από λίγο και αφού είχα κλειστά και δυο παράθυρα ,άκουσα πολύ έντονα χτυπήματα στην πόρτα.Στην αρχή υπέθεσα ότι θα ήταν από κάποιο θαμώνα ...Όμως τα χτυπήματα έγιναν ποιο έντονα σε βαθμό που ταραχθικα ,και σε δεύτερο χρόνο άκουσα μια φωνή ,που έλεγε ότι ήταν από το καστημα,και ότι έκαναν κάποιο έλεγχο επειδή υπήρχε κάποια υποξία καπνού.Τελος παντον ξενερωσα και έφυγα..Τελικά με αφορμή τα όσα γράφεται έχει αλλάξει κάτι εκεί,η όντος ήταν μια κακή σύμπτωση που μου έτυχε στα τόσα χρόνια που επισκεφτωμαι αυτο το χώρο ?..

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
382
Πόντοι
21
Όταν έρχεται μια συγκεκριμένη κρος το αναφέρει αλλού ότι θα έρθει κ μόνο για αυτήν έρχονται 20 άτομα.βγαζει η δε βγάζει το μαγαζί λεφτά χάρη σε εκείνη?
Με τον αρτηριοσκλυρωτικο δήθεν ιδιοκτητη κέντρου διασκέδασης τι περιμένεις κουκλαρα μου;

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
382
Πόντοι
21
Τι λες καλέ επειδή πάμε κρος δε πάνε ζευγαρια?θα έρχονται πιο πολλά ζευγάρια αν δεν έρχονται κρος?ζευγάρια δεν έρχονται γιατί όταν έρχονται πέφτουν οι άλλοι σα τα κοράκια κ το ζευγάρι την κοπαναει από το μαγαζί.το περασμένο Σάββατο που ήρθε ζευγάρι η γυναίκα έπαιξε με τις 2 κρος κ απέξω οι υπόλοιποι με το πουλί στο χερι
Τα μισά τουλάχιστον ζευγάρια εγκεφαλικά απογειώνονται με εμφανισημα κρος

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Τα μισά τουλάχιστον ζευγάρια εγκεφαλικά απογειώνονται με εμφανισημα κρος
Ξεκάθαρα κ έμενα με έχουν επιλέξει ζευγάρια εννοείται αυτό!ειδικά η γυναίκες προτιμάνε κρος

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120
Οκ για να μην το κουραζουμε ας παει το συνδικάτο να κανει τα παραπονα του μπας και αλλαξει κατι!:priest::priest:

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86

Κ το να ντυθεί κάποιος με γυναικεία ρούχα περούκα κλπ έχει όλο το δικαίωμα να το κάνει κ στην έξω ζωή ακόμα κ σε ένα μπαρ να πάει.γνωριζω άτομα αγόρια που πάνε με φορέματα μακιγιάζ σε μπαρ σε κλαμπ κ όχι μόνο τα γκέι κλαμπ.αρα το να απαγορευτεί στο σινεμά κάτι τέτοιο φυσικά κ είναι ρατσιστικό καθαρά.
Ναι γλυκα μου και μετα ξύπνησες...Εδώ στην πουρητανικη και κομπλεξική Ελλάδα δεν παίζει για τα Club και Bar πάρα μόνο στα ειδικά Bar.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.049
Πόντοι
8.120

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21

Ναι ρε είστε κι οι δύο αξιολατρευτα παιδιά και το έχετε αποδείξει. Με όλα αυτά δεν σας είπα καλή χρονιά να έχετε!!!!!!

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Με τον αρτηριοσκλυρωτικο δήθεν ιδιοκτητη κέντρου διασκέδασης τι περιμένεις κουκλαρα μου;
Δε ξέρω αν ήταν όντως ο ιδιοκτήτης
Ναι γλυκα μου και μετα ξύπνησες...Εδώ στην πουρητανικη και κομπλεξική Ελλάδα δεν παίζει για τα Club και Bar πάρα μόνο στα ειδικά Bar.
Ξέρω άτομα αγόρια που είναι μακιγιέρ και έχουν κ οι ίδιοι make up κ στο χώρο εργασίας τους κ δημόσια δε λέω ότι μπορεί να είναι έτσι παντού όλες τις ώρες αλλά αν το πιο σωστό είναι να το κάνεις αλλά χωρίς να το φωνάζεις ότι το κανεις.πλεον κ μια τρανς μπορεί να βρει κανονική δουλειά από το να είναι 9 στης 10 εσκορτ

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86
Δε ξέρω αν ήταν όντως ο ιδιοκτήτης

Ξέρω άτομα αγόρια που είναι μακιγιέρ και έχουν κ οι ίδιοι make up κ στο χώρο εργασίας τους κ δημόσια δε λέω ότι μπορεί να είναι έτσι παντού όλες τις ώρες αλλά αν το πιο σωστό είναι να το κάνεις αλλά χωρίς να το φωνάζεις ότι το κανεις.πλεον κ μια τρανς μπορεί να βρει κανονική δουλειά από το να είναι 9 στης 10 εσκορτ
Λυπαμαι αλλά αυτή δεν ήταν απάντηση.Ονόμασε μερικά μέρη. Υπεκφυγές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom