Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Δηλαδή αν γράφω σε αυτό το τοπικ δεν είμαι στρέιτ; Σόρρυ δεν ήξερα φίλε
Αν ασχολείσαι με το συγκεκριμένο μάλλον σε τρώει το κωλαρακι σου αλλά ούτως η άλλως υπάρχουν πολλές κρυφές εδώ μέσα θα το έχεις καταλάβει αφού μοστραρεσε συνέχεια δεν νομίζω να υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα που να σου στέλνουν…

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
Αν ασχολείσαι με το συγκεκριμένο μάλλον σε τρώει το κωλαρακι σου αλλά ούτως η άλλως υπάρχουν πολλές κρυφές εδώ μέσα θα το έχεις καταλάβει αφού μοστραρεσε συνέχεια δεν νομίζω να υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα που να σου στέλνουν…
Μάλλον....
Δεν νομίζω...

Όταν σιγουρευτείς για κάτι ξαναστείλε, αλλιώς καλύτερα να μην μιλάς. Δεν σε αφορά κιόλας στην τελική.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
Μάλλον....
Δεν νομίζω...

Όταν σιγουρευτείς για κάτι ξαναστείλε, αλλιώς καλύτερα να μην μιλάς. Δεν σε αφορά κιόλας στην τελική.
φιλε
γραφω ηρεμα και λεω απο την αρχη οτι και εγω ειμαι τελειως str8.

θεωρεις οτι αν μοστραρεις το πουλι σου :alivedick:, σε αυτο το νημα, δεν θα σου απαντησουν οι μυστες ? (straight bi gay trans cross ... ΟΛΟΙ )
τι σκατα περιμενεις ?
ηλιθιος δεν εισαι ..
αρα αντιλαμβανεσαι τους μυστες και τις προθεσεις τους. :assshake:

κανε οτι θες ... ελευθερα ειναι τα νηματα ....
αλλα και οι μυστες θα κανουν και εκεινοι οτι θελουν !

θυμαμαι τον @kostakis27 που σου ειχε στειλει το δικο του πουλι για ενα ζευγαρι ... και τοτε τον εκραζες ....
ειδες ομως πως ο καιρος εχει γυρισματα ?

χαλαρωσε λοιπον .... και ασε τους μυστες στην ησυχια τους ! :offtopic:

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
φιλε
γραφω ηρεμα και λεω απο την αρχη οτι και εγω ειμαι τελειως str8.

θεωρεις οτι αν μοστραρεις το πουλι σου :alivedick:, σε αυτο το νημα, δεν θα σου απαντησουν οι μυστες ? (straight bi gay trans cross ... ΟΛΟΙ )
τι σκατα περιμενεις ?
ηλιθιος δεν εισαι ..
αρα αντιλαμβανεσαι τους μυστες και τις προθεσεις τους. :assshake:

κανε οτι θες ... ελευθερα ειναι τα νηματα ....
αλλα και οι μυστες θα κανουν και εκεινοι οτι θελουν !

θυμαμαι τον @kostakis27 που σου ειχε στειλει το δικο του πουλι για ενα ζευγαρι ... και τοτε τον εκραζες ....
ειδες ομως πως ο καιρος εχει γυρισματα ?

χαλαρωσε λοιπον .... και ασε τους μυστες στην ησυχια τους ! :offtopic:
Φίλε έγραψα και τι ψάχνω, δεν ήταν απλά μια φωτογραφία. Μάθετε να διαβάζετε και λίγο μην βλέπετε μόνο φωτογραφίες, δεν ήμαστε στο δημοτικό. Ηλικιακά , νοητικά άστο καλύτερα... Για την ιστορία (όχι ότι πρέπει να το πω ή το έχω ανάγκη) έχω μιλήσει με ζευγάρι για το σινεμά οπότε αυτό που ήθελα το πέτυχα.
Με τον Κωστάκη δεν θυμάσαι καλά, απλά τον τρολαρα και επειδή πήρε πολλά likes και haha η απάντηση μου έσβησε το σχόλιο, επειδή έγινε και εκεί ρεζίλι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: dskoul

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
Φίλε έγραψα και τι ψάχνω, δεν ήταν απλά μια φωτογραφία. Μάθετε να διαβάζετε και λίγο μην βλέπετε μόνο φωτογραφίες, δεν ήμαστε στο δημοτικό. Ηλικιακά , νοητικά άστο καλύτερα... Για την ιστορία (όχι ότι πρέπει να το πω ή το έχω ανάγκη) έχω μιλήσει με ζευγάρι για το σινεμά οπότε αυτό που ήθελα το πέτυχα.
Με τον Κωστάκη δεν θυμάσαι καλά, απλά τον τρολαρα και επειδή πήρε πολλά likes και haha η απάντηση μου έσβησε το σχόλιο, επειδή έγινε και εκεί ρεζίλι.
ενω εσυ εδω .... παιρεις ευσημα :rockon: ! και δεν γινεσαι ρεζιλι...:jerking:

ΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚ !!!!

καλη συνεχεια αδελφε !

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
ενω εσυ εδω .... παιρεις ευσημα :rockon: ! και δεν γινεσαι ρεζιλι...:jerking:

ΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚ !!!!

καλη συνεχεια αδελφε !
Φίλε τι σε νοιάζει τι γίνομαι και τι όχι; Σε ενοχλώ; Ή προσπαθείς να με βάλεις στον σωστό δρόμο;
Από τη στιγμή που δεν σε ενοχλώ και δεν ασχολούμαι μαζί σου μην ασχολείσαι. Τόσο απλά, καλή συνέχεια

• Χαχα
Αντιδράσεις: dskoul

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Οποίος τρώγεται με τα πυτουρα τον τρων οι κότες λεν στο χωριό μου

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Εντάξει το λύσαμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος γαμηκουλας εδώ μέσα πέρασμα κατά τις οχτώ ( ποιο πρην ήμουν Κινέτα)στο σινεμά λίγα δροσερά αγόρια μια Κρος και διάφοροι άλλοι δεν ψήθηκα εννιά μισή έσκασε ηλικιωμενο ζευγάρι με καλουτσικο σώμα η κυρία κυκλοφορούσε με το σουτιέν να φενεται που εξερεύνησε τον χώρο πάνω κάτω και παίχτηκε λίγη μαλακία κάτι ψιλοπιπες μόνο μάτι έδινε έχυσα με το μάτι εγώ στους καναπέδες οθόνη αλλά επειδή βρήκα γνωστό έκατσα και κατά τις έντεκα έσκασε νεαροτερο ζευγάρι παχουλοι αρκετά και οι δύο η κυρία ξανθιά πρώτη φορά τους οπότε είχαν σύνοδο έφυγα εφόσον είχα χύσει με τη γριά κότα που έδινε μάτι και έχει το ζουμί

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Ναι πουστρακο εεε κωλομπαρακο δεν το έχω να γαμαω άντρες.
Κάνε μου την χάρη και μήνες ασχολείσαι άλλο μαζί μου.
Μακάρι τα κρος και οι gay που μου στέλνουν να έστελναν σε εσένα μπας και ηρεμουσες. Αλλά μάλλον περίμενες να κάνει καμία εμφάνιση ο Νίκος μπας και δεις άσπρη μέρα
Εμένα βρήκες βρε κακομοίρη , σε έχω για πρωινό ! Που ανεβάζεις το σώμα σου μπας και σε λυπηθεί κανένα ζευγάρι κ σου απαντήσει,αλλά ούτε ζευγάρια σου στέλνουν ούτε αυτοί που είπες ! Κακομοίρη ! Όταν εσύ πήγαινες ,ερχόμουν 2-3 φορές , ζητιάνε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: HornyL

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Φίλε τι σε νοιάζει τι γίνομαι και τι όχι; Σε ενοχλώ; Ή προσπαθείς να με βάλεις στον σωστό δρόμο;
Από τη στιγμή που δεν σε ενοχλώ και δεν ασχολούμαι μαζί σου μην ασχολείσαι. Τόσο απλά, καλή συνέχεια
Σε κράζουν όλοι και έχεις και ύφος μαλακα!
Ανέβασε καμμία πουτσα να σου στείλουν όσοι είπες να ανέβει το ηθικό σου ! Μαλακα ε μαλακα

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
Σε κράζουν όλοι και έχεις και ύφος μαλακα!
Ανέβασε καμμία πουτσα να σου στείλουν όσοι είπες να ανέβει το ηθικό σου ! Μαλακα ε μαλακα
Είναι που δεν θες αντιπαράθεση και δεν ασχολείσαι. Εν τω μεταξύ σχολιάζεις φωτογραφίες και αυτά που γράφω ενώ εγώ δεν ξέρω καν τι στο καλό κάνεις. Και επειδή είσαι κότα τα σχολιάζεις σχόλια άλλων. Λες για μένα ενώ είσαι ΠΟΛΎ κατώτερος σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με μένα, εκτός βέβαια από το δουλεμενο κωλαρακι σου. Εκεί με έχεις κατά κράτος, δεν μπορώ να πω κάτι.
Ηρέμησε μπάρμπα, πάρε τα χάπια σου, γιατί δεν γάμησες κάτι αυτές τις μέρες και σαλταρες.
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί με κράζουν και ασχολούνται μαζί μου. Τόσο ελεύθερο χρόνο έχουν; Δεν νομίζω να μπήκα στα "χωράφια" κανενός.
Ξέρω ότι θέλουν να μπω στο στόμα ή στον κωλο τους, αλλά για αυτά έχουνε εσένα. Πολλοί που γράφουν εδώ μου στείλε πμ να βρεθούμε και σε όλους η απάντηση είναι αρνητική. Επίσης, επειδή δεν φοβάμαι για κάτι, επειδή γράφτηκε το ότι είμαι κρυφόπουστρας, οποίος θέλει αν υπάρχει (που δεν υπάρχει) να γράψει αν του έχω στείλει για συνάντηση για να με γαμησει ή να του πάρω πίπα ή το οτιδήποτε

Όσο το αν μου στέλνουν μηνύματα ή όχι, άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.
Με αποδείξεις έχω βρεθεί με ένα ζευγάρι από εδώ και με τουλάχιστον άλλα 5 που όμως δεν έχει γράφει.

Επίσης, μπάρμπα που ακριβώς με έχεις για πρωινό;

• Χαχα

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Είναι που δεν θες αντιπαράθεση και δεν ασχολείσαι. Εν τω μεταξύ σχολιάζεις φωτογραφίες και αυτά που γράφω ενώ εγώ δεν ξέρω καν τι στο καλό κάνεις. Και επειδή είσαι κότα τα σχολιάζεις σχόλια άλλων. Λες για μένα ενώ είσαι ΠΟΛΎ κατώτερος σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με μένα, εκτός βέβαια από το δουλεμενο κωλαρακι σου. Εκεί με έχεις κατά κράτος, δεν μπορώ να πω κάτι.
Ηρέμησε μπάρμπα, πάρε τα χάπια σου, γιατί δεν γάμησες κάτι αυτές τις μέρες και σαλταρες.
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί με κράζουν και ασχολούνται μαζί μου. Τόσο ελεύθερο χρόνο έχουν; Δεν νομίζω να μπήκα στα "χωράφια" κανενός.
Ξέρω ότι θέλουν να μπω στο στόμα ή στον κωλο τους, αλλά για αυτά έχουνε εσένα. Πολλοί που γράφουν εδώ μου στείλε πμ να βρεθούμε και σε όλους η απάντηση είναι αρνητική. Επίσης, επειδή δεν φοβάμαι για κάτι, επειδή γράφτηκε το ότι είμαι κρυφόπουστρας, οποίος θέλει αν υπάρχει (που δεν υπάρχει) να γράψει αν του έχω στείλει για συνάντηση για να με γαμησει ή να του πάρω πίπα ή το οτιδήποτε

Όσο το αν μου στέλνουν μηνύματα ή όχι, άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.
Με αποδείξεις έχω βρεθεί με ένα ζευγάρι από εδώ και με τουλάχιστον άλλα 5 που όμως δεν έχει γράφει.

Επίσης, μπάρμπα που ακριβώς με έχεις για πρωινό;
Ζητιάνε , ένα ολόκληρο κείμενο κ έχεις πει 10 φορές τη λέξη πουστρα ,πουστρακος κλπ
Πρέπει να είσαι τέρμα κομπλεξας κ να φοβάσαι μη σε πουν πουστη κ προσπάθεις να αποδείξεις το αντίθετο λες και μας νοιάζει ! Για το αν είμαι μπάρμπας η όχι άσε να το κρίνουν άλλοι , δεν έχω κανένα καημό να αποδείξω σε σένα κάτι απεναντίας εγώ ότι έφερα εκεί ήταν γαμευσιμο μεχρι τέρμα και ότι λέω ισχύει ! Λοιπόν ζητιάνε της πουτσας κ του μουνιου , Καλή Κυριακή να έχεις !

• Χαχα

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Ναι πουστρακο εεε κωλομπαρακο δεν το έχω να γαμαω άντρες.
Κάνε μου την χάρη και μήνες ασχολείσαι άλλο μαζί μου.
Μακάρι τα κρος και οι gay που μου στέλνουν να έστελναν σε εσένα μπας και ηρεμουσες. Αλλά μάλλον περίμενες να κάνει καμία εμφάνιση ο Νίκος μπας και δεις άσπρη μέρα
Ρατσιστακος για τον μπουτσο

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Μην κλαις θείε όλα θα πάνε καλά. Πάρε την πίεση μαζί με το κοκτέιλ από τα χάπια σου και δες λίγο τηλεόραση να χαλαρώσεις
Χαχαχα μαλακά το χιούμορ σου δείχνει κ την ηλικία σου ! Ζητιάνε τα λέμε ξανά !

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Σημερα θα παιξει τιποτα με κανενα κροσσακι?
Ήρθε ένα Κροςς χθές καθόταν σε μια καμπίνα και δεν άνοιγε να γαμησουμε ενώ πριν την έπαιζε σε έναν μπάρμπα τον οποίο πήρε και ο ύπνος στους καναπέδες

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Ήρθε ένα Κροςς χθές καθόταν σε μια καμπίνα και δεν άνοιγε να γαμησουμε ενώ πριν την έπαιζε σε έναν μπάρμπα τον οποίο πήρε και ο ύπνος στους καναπέδες
Κάτω στις καμπίνες εννοείς? Μια με ξανθιά περούκα η την πάνω με την μάσκα(αποκριάτικη)και την μελαχρινή περούκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom