Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (6 μέλη και 76 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Αύριο κάποιο ζευγάρι;
1000030039.jpg
Πολλά ζευγάρια τύπε, απλά η γυναίκα του ζευγαριού θα έχει και πουλάκι.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Διαφημίζει το σώμα ρε φίλε για να βρει ζευγάρι ,λες κ τα ζευγάρια περιμένουν κάτι τέτοιο για να έρθουν
καθεὶς καὶ τὰ ὅπλα του... Ο τρόπος ίσως να μην είναι λάθος. Ο τόπος πάντως είναι.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
καθεὶς καὶ τὰ ὅπλα του... Ο τρόπος ίσως να μην είναι λάθος. Ο τόπος πάντως είναι.
Καλά διαφωνώ
Αλλά ο καθένας όπως λες με τα όπλα που νομίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα θα παιχτεί κάτι ? Ή νεκρα ?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936
Γιατί? Δεν στα εξηγήσαμε όμορφα, όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο κυρ Νίκος?
Κατά καιρούς μου έχουν στείλει σε πμ ζευγάρια ότι θα πάνε στο σινεμά. Αλλά γιατί κάθομαι και στα λέω όλα αυτά...

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Οι καύλες χτυπάνε κόκκινο για καλτ καταστάσεις στο ίδρυμα Κ δε γράφει κανείς αν θα παιχτεί κάτι με γυναικεία εμφάνιση στα 4!!

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.715
Πόντοι
441
Σε λίγες μέρες αρχές του άλλου μήνα έχω κανονίσει να φέρω την δικιά μου Αθήνα για επίσκεψη στο υδδριμα αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει παιχνίδι με όλους ή μόνο με εμένα ή μπορεί να αφήσει να παίρνετε μάτι θα δούμε ανάλογος τα κέφια της
Ακομα ενας παπατζης εμφανιστηκε..

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Σήμερα δώσανε πόνο τα κροσάκια, επάνω... Κόλαση έγινε

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Κατά καιρούς μου έχουν στείλει σε πμ ζευγάρια ότι θα πάνε στο σινεμά. Αλλά γιατί κάθομαι και στα λέω όλα αυτά...
Δεν ξέρω φίλε μου γιατί μου τα λες. Το δεδομένο είναι ένα. Από όλους η ενημέρωση για το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι η ίδια. Ζευγάρι στο σινεμά, στη χάση και στη φέξη, αν και όταν σου κάτσει. Τα ζευγάρια που επικοινωνείς σου λένε πως "ΘΑ" πάνε στο σινεμά. Ξέρεις αν πηγαίνουν τελικά? Και μία τελευταία ερώτηση. Αφού επικοινωνείς με ζευγάρια και σου λένε πως θα πάνε στο σινεμά. Γιατί δεν ρωτάς αυτά τα ζευγάρια ποιες μέρες και ώρες πηγαίνουν και ρωτάς εμάς? Είναι λίγο παράλογο...

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Σε λίγες μέρες αρχές του άλλου μήνα έχω κανονίσει να φέρω την δικιά μου Αθήνα για επίσκεψη στο υδδριμα αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει παιχνίδι με όλους ή μόνο με εμένα ή μπορεί να αφήσει να παίρνετε μάτι θα δούμε ανάλογος τα κέφια της
Χωρίς παρεξήγηση φίλε, κι εγώ αφού διάβασα τα μηνύματά σου, το ίδιο πιστεύω. Πως είσαι παπατζής...

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936
Δεν ξέρω φίλε μου γιατί μου τα λες. Το δεδομένο είναι ένα. Από όλους η ενημέρωση για το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι η ίδια. Ζευγάρι στο σινεμά, στη χάση και στη φέξη, αν και όταν σου κάτσει. Τα ζευγάρια που επικοινωνείς σου λένε πως "ΘΑ" πάνε στο σινεμά. Ξέρεις αν πηγαίνουν τελικά? Και μία τελευταία ερώτηση. Αφού επικοινωνείς με ζευγάρια και σου λένε πως θα πάνε στο σινεμά. Γιατί δεν ρωτάς αυτά τα ζευγάρια ποιες μέρες και ώρες πηγαίνουν και ρωτάς εμάς? Είναι λίγο παράλογο...
Δεν τα ρωτάω αν όντως πήγαν επειδή δεν πήγα. Ποιο το νόημα να ρωτήσω;

Δεύτερον, όταν γράφεις "γιατί ρωτάς εμάς;", ποιοί είστε εσείς ή εσύ; Δεν νομίζω να σε έχω ρωτήσει κάτι...

Όσο αφορά την τελευταία ερώτηση, μου γράφουν ποιες ώρες και μέρες σκέφτονται να πάνε ή θα πάνε και ρωτάνε αν μπορώ.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Δεν τα ρωτάω αν όντως πήγαν επειδή δεν πήγα. Ποιο το νόημα να ρωτήσω;

Δεύτερον, όταν γράφεις "γιατί ρωτάς εμάς;", ποιοί είστε εσείς ή εσύ; Δεν νομίζω να σε έχω ρωτήσει κάτι...

Όσο αφορά την τελευταία ερώτηση, μου γράφουν ποιες ώρες και μέρες σκέφτονται να πάνε ή θα πάνε και ρωτάνε αν μπορώ.
Να απαντήσω και να μην ασχοληθώ περαιτέρω...
Πρώτον, ηξεισ αφήξεισ ουκ εν τω πολεμω θνηξεισ. Αυτό κατάλαβα εγώ...
Δεύτερον, εμείς είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε στο νήμα. Ρώτησες δημόσια και δημόσια σου απαντήσαμε. Αν δεν σου άρεσαν οι απαντήσεις μας, δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Τρίτον, να πας τις μέρες που σου λένε και αν θέλεις να γράψεις εδώ και την εμπειρία σου.

Γενικά, μας μπέρδεψες λίγο. Εσύ μιλάς με τα ζευγάρια, αυτά σου λένε πότε σκέφτονται να πάνε και αν μπορείς να πας κι εσύ. Και τελικά, ρωτάς στο νήμα πότε πηγαίνουν ζευγάρια στο σινεμά. Όποτε γουστάρουν, είναι η απλή και λαϊκή απάντηση.
Συνήθως κλείνω τέτοιου είδους "αντιπαραθέσεις" με μία συμβουλή. Δεν θα το κάνω. Δεν έχει νόημα. Καλή συνέχεια σου εύχομαι...

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Να απαντήσω και να μην ασχοληθώ περαιτέρω...
Πρώτον, ηξεισ αφήξεισ ουκ εν τω πολεμω θνηξεισ. Αυτό κατάλαβα εγώ...
Δεύτερον, εμείς είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε στο νήμα. Ρώτησες δημόσια και δημόσια σου απαντήσαμε. Αν δεν σου άρεσαν οι απαντήσεις μας, δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Τρίτον, να πας τις μέρες που σου λένε και αν θέλεις να γράψεις εδώ και την εμπειρία σου.

Γενικά, μας μπέρδεψες λίγο. Εσύ μιλάς με τα ζευγάρια, αυτά σου λένε πότε σκέφτονται να πάνε και αν μπορείς να πας κι εσύ. Και τελικά, ρωτάς στο νήμα πότε πηγαίνουν ζευγάρια στο σινεμά. Όποτε γουστάρουν, είναι η απλή και λαϊκή απάντηση.
Συνήθως κλείνω τέτοιου είδους "αντιπαραθέσεις" με μία συμβουλή. Δεν θα το κάνω. Δεν έχει νόημα. Καλή συνέχεια σου εύχομαι...
Μην του βάζεις δύσκολα δεν το έχει το άθλημα

Σήμερα δώσανε πόνο τα κροσάκια, επάνω... Κόλαση έγινε
Λεγε

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
61
Πόντοι
0
Σημερα θα παιξει τιποτα με κανενα κροσσακι?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936
Μην του βάζεις δύσκολα δεν το έχει το άθλημα

Λεγε
Ναι πουστρακο εεε κωλομπαρακο δεν το έχω να γαμαω άντρες.
Κάνε μου την χάρη και μήνες ασχολείσαι άλλο μαζί μου.
Μακάρι τα κρος και οι gay που μου στέλνουν να έστελναν σε εσένα μπας και ηρεμουσες. Αλλά μάλλον περίμενες να κάνει καμία εμφάνιση ο Νίκος μπας και δεις άσπρη μέρα

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Ναι πουστρακο εεε κωλομπαρακο δεν το έχω να γαμαω άντρες.
Κάνε μου την χάρη και μήνες ασχολείσαι άλλο μαζί μου.
Μακάρι τα κρος και οι gay που μου στέλνουν να έστελναν σε εσένα μπας και ηρεμουσες. Αλλά μάλλον περίμενες να κάνει καμία εμφάνιση ο Νίκος μπας και δεις άσπρη μέρα
Άλλαξε φόρουμ κάπου τα έχεις μπερδέψει …

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Εσύ τώρα ποιος είσαι;
Αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι.
Αν δεν τον παίρνεις ή δεν είσαι κολο μπάρας δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο τοπικ αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα δύο παρέμεινε αλλά μην το παίζεις στρειτ γαμικουλας

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936
Αν δεν τον παίρνεις ή δεν είσαι κολο μπάρας δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο τοπικ αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα δύο παρέμεινε αλλά μην το παίζεις στρειτ γαμικουλας
Δηλαδή αν γράφω σε αυτό το τοπικ δεν είμαι στρέιτ; Σόρρυ δεν ήξερα φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom