kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Πολλά ζευγάρια τύπε, απλά η γυναίκα του ζευγαριού θα έχει και πουλάκι.Αύριο κάποιο ζευγάρι;![]()
Πολλά ζευγάρια τύπε, απλά η γυναίκα του ζευγαριού θα έχει και πουλάκι.Αύριο κάποιο ζευγάρι;![]()
καθεὶς καὶ τὰ ὅπλα του... Ο τρόπος ίσως να μην είναι λάθος. Ο τόπος πάντως είναι.Διαφημίζει το σώμα ρε φίλε για να βρει ζευγάρι ,λες κ τα ζευγάρια περιμένουν κάτι τέτοιο για να έρθουν
Καλά διαφωνώκαθεὶς καὶ τὰ ὅπλα του... Ο τρόπος ίσως να μην είναι λάθος. Ο τόπος πάντως είναι.
Κατά καιρούς μου έχουν στείλει σε πμ ζευγάρια ότι θα πάνε στο σινεμά. Αλλά γιατί κάθομαι και στα λέω όλα αυτά...Γιατί? Δεν στα εξηγήσαμε όμορφα, όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο κυρ Νίκος?
Ακομα ενας παπατζης εμφανιστηκε..Σε λίγες μέρες αρχές του άλλου μήνα έχω κανονίσει να φέρω την δικιά μου Αθήνα για επίσκεψη στο υδδριμα αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει παιχνίδι με όλους ή μόνο με εμένα ή μπορεί να αφήσει να παίρνετε μάτι θα δούμε ανάλογος τα κέφια της
Δεν ξέρω φίλε μου γιατί μου τα λες. Το δεδομένο είναι ένα. Από όλους η ενημέρωση για το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι η ίδια. Ζευγάρι στο σινεμά, στη χάση και στη φέξη, αν και όταν σου κάτσει. Τα ζευγάρια που επικοινωνείς σου λένε πως "ΘΑ" πάνε στο σινεμά. Ξέρεις αν πηγαίνουν τελικά? Και μία τελευταία ερώτηση. Αφού επικοινωνείς με ζευγάρια και σου λένε πως θα πάνε στο σινεμά. Γιατί δεν ρωτάς αυτά τα ζευγάρια ποιες μέρες και ώρες πηγαίνουν και ρωτάς εμάς? Είναι λίγο παράλογο...Κατά καιρούς μου έχουν στείλει σε πμ ζευγάρια ότι θα πάνε στο σινεμά. Αλλά γιατί κάθομαι και στα λέω όλα αυτά...
Χωρίς παρεξήγηση φίλε, κι εγώ αφού διάβασα τα μηνύματά σου, το ίδιο πιστεύω. Πως είσαι παπατζής...Σε λίγες μέρες αρχές του άλλου μήνα έχω κανονίσει να φέρω την δικιά μου Αθήνα για επίσκεψη στο υδδριμα αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει παιχνίδι με όλους ή μόνο με εμένα ή μπορεί να αφήσει να παίρνετε μάτι θα δούμε ανάλογος τα κέφια της
Δεν τα ρωτάω αν όντως πήγαν επειδή δεν πήγα. Ποιο το νόημα να ρωτήσω;Δεν ξέρω φίλε μου γιατί μου τα λες. Το δεδομένο είναι ένα. Από όλους η ενημέρωση για το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι η ίδια. Ζευγάρι στο σινεμά, στη χάση και στη φέξη, αν και όταν σου κάτσει. Τα ζευγάρια που επικοινωνείς σου λένε πως "ΘΑ" πάνε στο σινεμά. Ξέρεις αν πηγαίνουν τελικά? Και μία τελευταία ερώτηση. Αφού επικοινωνείς με ζευγάρια και σου λένε πως θα πάνε στο σινεμά. Γιατί δεν ρωτάς αυτά τα ζευγάρια ποιες μέρες και ώρες πηγαίνουν και ρωτάς εμάς? Είναι λίγο παράλογο...
Να απαντήσω και να μην ασχοληθώ περαιτέρω...Δεν τα ρωτάω αν όντως πήγαν επειδή δεν πήγα. Ποιο το νόημα να ρωτήσω;
Δεύτερον, όταν γράφεις "γιατί ρωτάς εμάς;", ποιοί είστε εσείς ή εσύ; Δεν νομίζω να σε έχω ρωτήσει κάτι...
Όσο αφορά την τελευταία ερώτηση, μου γράφουν ποιες ώρες και μέρες σκέφτονται να πάνε ή θα πάνε και ρωτάνε αν μπορώ.
Μην του βάζεις δύσκολα δεν το έχει το άθλημαΝα απαντήσω και να μην ασχοληθώ περαιτέρω...
Πρώτον, ηξεισ αφήξεισ ουκ εν τω πολεμω θνηξεισ. Αυτό κατάλαβα εγώ...
Δεύτερον, εμείς είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε στο νήμα. Ρώτησες δημόσια και δημόσια σου απαντήσαμε. Αν δεν σου άρεσαν οι απαντήσεις μας, δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Τρίτον, να πας τις μέρες που σου λένε και αν θέλεις να γράψεις εδώ και την εμπειρία σου.
Γενικά, μας μπέρδεψες λίγο. Εσύ μιλάς με τα ζευγάρια, αυτά σου λένε πότε σκέφτονται να πάνε και αν μπορείς να πας κι εσύ. Και τελικά, ρωτάς στο νήμα πότε πηγαίνουν ζευγάρια στο σινεμά. Όποτε γουστάρουν, είναι η απλή και λαϊκή απάντηση.
Συνήθως κλείνω τέτοιου είδους "αντιπαραθέσεις" με μία συμβουλή. Δεν θα το κάνω. Δεν έχει νόημα. Καλή συνέχεια σου εύχομαι...
ΛεγεΣήμερα δώσανε πόνο τα κροσάκια, επάνω... Κόλαση έγινε
Λένε για χαμό χθες αλλά δε μας γράφουν τι έγινε ! Δεν κατάφερα να πάω γαμωΣημερα θα παιξει τιποτα με κανενα κροσσακι?
Ναι πουστρακο εεε κωλομπαρακο δεν το έχω να γαμαω άντρες.Μην του βάζεις δύσκολα δεν το έχει το άθλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λεγε
Άλλαξε φόρουμ κάπου τα έχεις μπερδέψει …Ναι πουστρακο εεε κωλομπαρακο δεν το έχω να γαμαω άντρες.
Κάνε μου την χάρη και μήνες ασχολείσαι άλλο μαζί μου.
Μακάρι τα κρος και οι gay που μου στέλνουν να έστελναν σε εσένα μπας και ηρεμουσες. Αλλά μάλλον περίμενες να κάνει καμία εμφάνιση ο Νίκος μπας και δεις άσπρη μέρα
Εσύ τώρα ποιος είσαι;Άλλαξε φόρουμ κάπου τα έχεις μπερδέψει …
Αν δεν τον παίρνεις ή δεν είσαι κολο μπάρας δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο τοπικ αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα δύο παρέμεινε αλλά μην το παίζεις στρειτ γαμικουλαςΕσύ τώρα ποιος είσαι;
Αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι.
Δηλαδή αν γράφω σε αυτό το τοπικ δεν είμαι στρέιτ; Σόρρυ δεν ήξερα φίλεΑν δεν τον παίρνεις ή δεν είσαι κολο μπάρας δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο τοπικ αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα δύο παρέμεινε αλλά μην το παίζεις στρειτ γαμικουλας