Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.715
Πόντοι
441
Η νικολ πάντα γουστάρει πολλές πουτσες μάλλον έτσι επιβεβαιώνεται και καυλωνει οπότε χρειάζεται την ενημέρωση για να μαζευτεί πολύς κόσμος διαφορετικά καμία 10-15 άτομα θα είχε το σινεμά μέσαεν
Ενημερωστε να ερχεται απ'εξω να σας παρακαλαει ο κρυφος του Πολεμικου Ναυτικου ονοματι @kostakis27 γιατι τον εχουν διωξει απο εκει με φαπες....

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Η νικολ πάντα γουστάρει πολλές πουτσες μάλλον έτσι επιβεβαιώνεται και καυλωνει οπότε χρειάζεται την ενημέρωση για να μαζευτεί πολύς κόσμος διαφορετικά καμία 10-15 άτομα θα είχε το σινεμά μέσα
Πολύ σωστή διατύπωση

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Ίσως υπάρχει αυτή η "προώθηση" γιατί είναι και η μόνη που ανακοινώνει την παρουσία της. Και η ανταπόκριση είναι πάντα μεγάλη γιατί είναι μία παρουσία που αξίζει.
Ισχύει κ αυτό
Έχω παρευρεθεί σε ανακοίνωση άλλων ανάλογων κ δεν υπήρχε απήχηση σχεδόν καθόλου ! Όμως και ο φίλος έχει δίκιο για τη μονοτονία!! Οπότε, έγινε η φάση ,αναλύσαμε ,πάμε στα επόμενα ! Γιατί προβλέπω να μην ξανά ανακοινωθεί τίποτα αν το συνεχίσουμε κ δε μας συμφέρει

S111

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2025
Like
54
Πόντοι
0
Ισχύει κ αυτό
Έχω παρευρεθεί σε ανακοίνωση άλλων ανάλογων κ δεν υπήρχε απήχηση σχεδόν καθόλου ! Όμως και ο φίλος έχει δίκιο για τη μονοτονία!! Οπότε, έγινε η φάση ,αναλύσαμε ,πάμε στα επόμενα ! Γιατί προβλέπω να μην ξανά ανακοινωθεί τίποτα αν το συνεχίσουμε κ δε μας συμφέρει

dimitrissot

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2015
Like
33
Πόντοι
0
Είχα χρόνια να πάω έτυχε Σάββατο βράδυ να είμαι Αθήνα και σχετικά κοντά . Βρέθηκα εκεί κάτι παραπάνω από 2 ώρες μέχρι τις 11.30 περίπου . Τόσο κόσμο ομολογώ δεν έχω δει αλλά μόνο κονταρομαχιες δυστυχώς .

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.134
Πόντοι
456
Ρε παιδιά, ώρες ώρες γίνεται λίγο κουραστικό. Ρωτάω για τη φάση με τα ζευγάρια — αν έγινε κάποιο παιχνίδι, αν υπήρξε αλληλεπίδραση — και το μόνο που βλέπω εδώ είναι πόσο τέλεια είναι η Νικόλ και πόσο την εκθειάζετε. Μπράβο σας, δεν το κατακρίνω, και είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι μοναδική και φοβερή. Αλλά όταν ένα γενικό νήμα καταλήγει να περιστρέφεται μόνο γύρω από ένα άτομο, γίνεται μονότονο.

Σε τέτοιο βαθμό, αρχίζει να φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιος λόγος προώθησης. Εκτός από την εντυπωσιακή παρουσία της Νικόλ, υπάρχει κάτι άλλο που συμβαίνει εκεί μέσα; Έγινε κάτι την Παρασκευή; Τα ζευγάρια που ήρθαν, συμμετείχαν; Έπαιξε κάτι ή απλώς είδαν και έφυγαν; Πείτε κάτι διαφορετικό, κάποιος που ξέρει πραγματικά τι έγινε — όχι πάλι για τη Νικόλ, έχουμε μπουχτίσει λίγο.

Μονο εγω το βλεπω αυτο ή ειναι η ιδεα μου??

Υ.Γ καποιοι μπορει να θελουμε να παμε για straight καταστασεις απλα ενημερωστε αν παιζει τιποτα και σε αυτα καποια μερα
φιλε το συνδικατο των κρος εχει μεγαλη δυναμη σε αυτο το ιδρυμα

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Είχα χρόνια να πάω έτυχε Σάββατο βράδυ να είμαι Αθήνα και σχετικά κοντά . Βρέθηκα εκεί κάτι παραπάνω από 2 ώρες μέχρι τις 11.30 περίπου . Τόσο κόσμο ομολογώ δεν έχω δει αλλά μόνο κονταρομαχιες δυστυχώς .
Ακριβώς αυτό γίνεται συνήθως οτιδήποτε διαφορετικό είναι η εξερεση και σε αυτή ποντάρουμε

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
Τέτοιες ώρες και μέρες παίζει κάτι άλλο εκτός από κρος και gay;

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Τέτοιες ώρες και μέρες παίζει κάτι άλλο εκτός από κρος και gay;
Οτιδήποτε εκτός από cross και gay στο συγκεκριμε΄νο χώρο είναι λαχείο και το αν θα το πιάσεις δεν εξαρτάται από τη μέρα και την ώρα. Απ' όσο έχω καταλάβει πάντως Παρασκευή και Σάββατο από τις 9 και μετά είναι καλύτερα.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
Ok , τότε μπουρδελοτσαρκα

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
414
Πόντοι
291
Καλησπέρα γενικά έχει κόσμο το ίδρυμα?

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν θα παιχτεί κάτι σήμερα να κάνουμε καμμία έφοδο προς το βράδυ νωρίς ?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.054
Πόντοι
4.936
Αύριο κάποιο ζευγάρι;
1000030039.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Γιατί? Δεν στα εξηγήσαμε όμορφα, όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο κυρ Νίκος?
Εν τω μεταξύ την πουτσα την τραβάει από κάτω να τεντώσει γιατί από μόνη της μάλλον δε σηκώνεται έτσι όπως πρέπει χαχα
Ρε φίλε εμάς βρήκες , κανόνισε να αρχίσουμε να ανεβάζουμε όλοι πουτσες κ σώματα μας κ να τρέχεις !!

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.240
Πόντοι
1.056
Εν τω μεταξύ την πουτσα την τραβάει από κάτω να τεντώσει γιατί από μόνη της μάλλον δε σηκώνεται έτσι όπως πρέπει χαχα
Ρε φίλε εμάς βρήκες , κανόνισε να αρχίσουμε να ανεβάζουμε όλοι πουτσες κ σώματα μας κ να τρέχεις !!
Σε αυτό θα διαφωνήσω. Το παλικάρι έχει μια χαρά σώμα και δυνατό εργαλείο. Και έχει αποδείξει πως κάνει και δυνατές φάσεις με μιλφαρες. Εδώ όμως δεν θα βρει αυτό που ψάχνει. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Σε αυτό θα διαφωνήσω. Το παλικάρι έχει μια χαρά σώμα και δυνατό εργαλείο. Και έχει αποδείξει πως κάνει και δυνατές φάσεις με μιλφαρες. Εδώ όμως δεν θα βρει αυτό που ψάχνει. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα.
Διαφημίζει το σώμα ρε φίλε για να βρει ζευγάρι ,λες κ τα ζευγάρια περιμένουν κάτι τέτοιο για να έρθουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom