Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (7 μέλη και 70 επισκέπτες)

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους. Είχε κόσμο χτες, ήταν η Νικόλ εκεί. Εγώ κανόνισα και ήρθα με την κοπέλα μου και βρήκαμε και μία φίλη cross, πολύ καλό παιδί. Επίσης εμφανίστηκαν άλλα δύο ζευγάρια, ένα ζευγάρι ξένων τουριστών - αλλά δεν έπαιξαν, από ό,τι είδαμε έγινε παρατήρηση στο πλήθος γιατί η τύπισσα έπαθε frustration που την ακολουθούσαν. Το άλλο ζευγάρι και αυτό επίσης ήσυχο. Εμείς παίξαμε μεταξύ μας και με ένα εύχαρο τυπάκι, μιλήσαμε με λίγο κόσμο στο χαλαρό και φύγαμε κατά τις 2:00. Κόσμος υπήρχε, αλλά χτες κάτι σκάλωνε με το vibe.

S111

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2025
Like
54
Πόντοι
0
2 ζευγάρια ήμασταν. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί είχαμε συνεχώς 10 αρπακτικά πάνω από το κεφάλι μας. Πάντως η Νικόλ, δύναμη, ρεσπέκτ!

S111

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2025
Like
54
Πόντοι
0
Παρεμπιπτόντως, η δικιά μου ήθελε να ρίξει 2 κωλοσκαμπιλάκια στη Νικόλ, αλλά ντρεπόταν

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.206
Πόντοι
736
Όχι όχι
Απλά η κοπελα περνώντας από εκεί κόλλησε λίγο που έβλεπε τη Νικόλ πως γαμιεται κ κοίταξε κ κατέβηκαν κάτω
Χτες δηλαδη εκτος απο tranz τα ζευγαρια παιξανε αξιζει για straight η απλα ματι μονο και δρομο εγινε καθολου παιχνιδι απο ζυεγαρια η τπτ

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Χτες δηλαδη εκτος απο tranz τα ζευγαρια παιξανε αξιζει για straight η απλα ματι μονο και δρομο εγινε καθολου παιχνιδι απο ζυεγαρια η τπτ
Ανάλογα τη μέρα ρε φίλε κ τη διάθεση των ζευγαριών
Έχουμε πετύχει κ παιχνίδι κ μάτι κ όλα !
Τι θα πετύχεις ειναι

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Χθες ήταν από τις φορές που είχε τρελό κόσμο κ ποιότητα στην εμφάνιση των θαμώνων κ στα ζευγάρια επίσης !
Δε ξέρω αν όλοι αυτοί ήταν από εδώ η από προσωπικό κάλεσμα της κωλαρας αλλά ήταν ένας κ ένας κ πηδούσαν ανελέητα! Για όσο κάθησα ήταν σούπερ ! Νικόλ αν διαβάζεις εδώ να ξέρεις πως πρέπει συχνά να γίνεται όλο αυτό ,αντέχεις πολλά κ είσαι στην πένα !

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Χθες ήταν από τις φορές που είχε τρελό κόσμο κ ποιότητα στην εμφάνιση των θαμώνων κ στα ζευγάρια επίσης !
Δε ξέρω αν όλοι αυτοί ήταν από εδώ η από προσωπικό κάλεσμα της κωλαρας αλλά ήταν ένας κ ένας κ πηδούσαν ανελέητα! Για όσο κάθησα ήταν σούπερ ! Νικόλ αν διαβάζεις εδώ να ξέρεις πως πρέπει συχνά να γίνεται όλο αυτό ,αντέχεις πολλά κ είσαι στην πένα !
Είναι μια κατηγορία μόνο του το ξεκωλακι φίλε

Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.785
Πόντοι
206
Η Νικόλ έχει βυζιά; Μία φωτο που έχει φαίνεται σαν έχει προσθέσει

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.785
Πόντοι
206

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Η Νικόλ έχει βυζιά; Μία φωτο που έχει φαίνεται σαν έχει προσθέσει
Μπαλονοβυζα είναι φίλε αλλά γενικώς είναι από τα καλύτερα κρος που κυκλοφορούν … καλύτερη σωματικά και από πολλές που προσδιορίζονται τρανς

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Δεν χρειάζεται να τσεκαρω τίποτα, δεν είναι για μένα αυτά.
Δεν είναι για σένα αυτά κ ξέρεις μέχρι κ το όνομα ! Θα είσαι ο κλασικος που είχε φάει το άκυρο κ κράζει ! Εμάς βρήκες χαχα

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
Δεν είναι για σένα αυτά κ ξέρεις μέχρι κ το όνομα ! Θα είσαι ο κλασικος που είχε φάει το άκυρο κ κράζει ! Εμάς βρήκες χαχα
Με συγχωρεί η χάρη σου αλλά ο συγκεκριμένος είναι από τους πιο παίδαρους εδώ μέσα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φάει άκυρο από καμία κι από κανέναν...

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Με συγχωρεί η χάρη σου αλλά ο συγκεκριμένος είναι από τους πιο παίδαρους εδώ μέσα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φάει άκυρο από καμία κι από κανέναν...
Γούστα είναι αυτά ! Πάντα υπάρχει πρώτη φορά για όλους !
Εσύ πώς το ξερεις όμως αυτό ; Αφού δεν είναι για αυτά τα γούστα όπως λέει ο ίδιος ! Ε ρε μας τρολαρετε χαχα

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Σε όλα μέσα έπεσες, με ξεσσκεπασες
Δε μπαίνω σε αντιπαραθέσεις σταρχιδια μου , αλλά όχι κ δεν είσαι του αθλήματος κ ο άλλος btm 47αρης σε έχει δει κ σε κρίνει κ παίδαρο κ να μη λέμε κ λέξη ! Χαχα σταρχιδια μου αν σε ξεσκέπασα αλλά ξέρω ότι όταν δε γουστάρεις κάτι δεν ασχολείσαι , εσύ πρέπει να έχεις φάει γερό άκυρο γιατί κ τις προάλλες πάλι έγραψες τρολλακια ! Δεν είναι κακο πάντως ! Όλοι εχουμε φάει
Γεια σου

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
Εσύ πώς το ξερεις όμως αυτό ; Αφού δεν είναι για αυτά τα γούστα όπως λέει ο ίδιος ! Ε ρε μας τρολαρετε χαχα
Το παιδί εχει ανεβασει του κοσμου τις φωτογραφίες...Η αλήθεια να λέγεται!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι για αυτα τα γούστα....
Α! Και είμαι 46 μη με μεγαλώνεις... :grin:

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.056
Πόντοι
4.936
Δεν έχω βρεθεί με τον τύπο. Στρέιτ είμαι κωλομπαρακο, δεν έχω φάει άκυρο από τον Νίκο ή Νικόλ ή οτιδήποτε παρόμοιο γιατί δεν είναι του γούστου μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom