Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Καθημερινή Μεσημέρι κατά τις 1με 1μιση περίπου θα περιμένω έτοιμη ντυμένη καυλωμενη για πούτσες στους επάνω καναπέδες.
Όσοι μπορούν σίγουρα να έρθουν καθημερινή μεσημέρι ας στείλουν προσωπικό μύνημα να μάθουν και την συγκεκριμένη ημέρα.
Φιλάκια....
Messenger_creation_80368D22-A74E-4F52-8420-75A81C32C8F9.jpeg

propro

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2017
Like
25
Πόντοι
0
2:30 το βράδυ μόνο πουσταρια είχε μέσα όπως μπήκα βγήκα τσάμπα τα λεφτά
Πούστηδες πουστολαγνους και πουστρακια … ότι έχουν πάντα κατά βάση τα τσονταδικα δεν έχασες και τίποτα

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
373
Πόντοι
21
Μιλησα για Σαββατο απογευμα γυρω στις 17:30 που περνουσα απο εξω. Φαινονοντουσαν ορεξατοι αλλα μπορει και απλα να κλειστηκαν σε καμπινα. Δεν ημουν μεσα να δω τι παιχτηκε και λογικα κανενας απο εδω δεν θα ηταν μεσα εκεινη την ωρα γιατι δεν αναφερθηκε κατι.

• Like
Αντιδράσεις: FRM

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Λογικό να μην ξανά έρθω άμα όλα τα ανώμαλα πουστρακια είστε εκεί μέσα
Πες τα αγαπη μου! Ειναι πολυ απογοητευτικο... Αφου δεν καταφερες και εκει να γαμησεις, ποτε επιτελους θα τα καταφερεις? Τσ, τσ, τσ...

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
To savoir vivre λέει,πριν ζητήσεις κάτι,να το έχεις και εσύ ο ίδιος .. Όπως πριν ζητήσεις το όνομα κάποιου,συστήνεσαι πρώτα .. οπότε,αν δεν έχεις δικια σου φωτό,δεν ζητάς άλλουνου,και ιδιως δημόσια .. Δεν είμαι αντικείμενο να πλασάρομαι λες και με πουλάνε στην λαϊκή .. Για όποιον με ενδιαφέρει και τον ενδιαφέρω μπορεί να με δει από κοντά σε αυτούς τους χώρους. . Αυτονόητα πράγματα ..
Πες τα χρυσοστομη!

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Πούστηδες πουστολαγνους και πουστρακια … ότι έχουν πάντα κατά βάση τα τσονταδικα δεν έχασες και τίποτα
Υπαρχει βεβαια παντα μια μικρη ελπιδα να εχει και γυναικες, γιαυτο αλλωστε συμμετεχεις και εσυ σε αυτο το νημα.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.819
Πόντοι
11.915
Παιδιά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μου στέλνεστε προσωπικά μηνύματα.
Η κοπέλα δεν είναι ιερόδουλη.
Δεν είναι κοπέλα μου θέλει να περάσει καλά.
Δεν θα πούμε ώρα και μέρα απλώς θα πάμε και αν της αρέσει η φάση θα κάτσουμε .
Δεν θα την φέρω στο μαγαζί σου.
Επίσης η κοπέλα είπε ότι θέλει ηλικίες από 20 - 35 max
Μου φαίνεται καλύτερα να πάμε 2+2 να έχουμε την ηρεμία μας

Αφού δεν έχεις λεφτά και έχεις φάει ban τι κάθεσαι και γράφεις στο φόρουμ, δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια ;
Για τον ίδιο λόγο που μας σπας κι εσύ το αρχιδια και τελικά δεν θα πας.
δεν εχεις ακουσει την ιστορια με την αλεπου με την κομμένη ουρα?
ετσι και εδω, οσοι εχουν φαει πορτα και δεν περνανε ουτε απεξω προσπαθουν να πεισουν ολους τους αλλους οτι μεσα δεν γαμαει κανενας, οτι τα κοριτσια εχουν πουλακι, οτι τα κρος τρωνε απαξίωση και νοσταλγουν εκεινους που τσακα τσουκα τσακα τσουκα σπαγαν αρχιδια και μες στο σινεμα και οχι μονο στα φορα.
Τύπε βλέπω το πήρες βαριά το θέμα των κρος. Μάλλον σε προσβαλαμε αλλά κάποιοι πρέπει να γράφουν και αλήθειες εδώ μέσα γιατί μας διαβάζουν πολλοί. Τράβα να κλάψεις με την κροσσοπαρεα σου,αγαμητο κρος.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.229
Πόντοι
201

Τύπε βλέπω το πήρες βαριά το θέμα των κρος. Μάλλον σε προσβαλαμε αλλά κάποιοι πρέπει να γράφουν και αλήθειες εδώ μέσα γιατί μας διαβάζουν πολλοί. Τράβα να κλάψεις με την κροσσοπαρεα σου,αγαμητο κρος.
Εσύ τώρα έχεις θέματα με τις κροσσ ; Από πότε?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.819
Πόντοι
11.915
  • Like
Αντιδράσεις: dskoul

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
373
Πόντοι
20

η αληθεια ειναι πως το πηρα πολυ βαρια (?!?) γιατι το χω αυτο. δινω μεγαλη σημασια στο τι γραφει ενας ανώνυμος κολληματιας στο ιντερνετ.
εν τω μεταξυ γραφεις, γραφεις, γραφεις και κυριως σε γραφουμε στα παπαρια μας. αλλα οκ, δεν γινεται διαρκως να παρουσιαζεις το ασπρο για μαυρο.
απλα σε εχει φαει η πικρα για την πορτα εσενα και τον τσακατσουκα για αυτο ο ενας κοβει και ο αλλος ραβει με τις ιδιες σαχλαμαρες διαρκως. ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

θα εγραφα και αλλα αλλά πάω να κλάψω με την κροσοπαρεα μου (?!?).

Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
230
Πόντοι
21
Έχω μια ξένοι κοπέλα 25 που θέλει να έρθει , είναι πρώτη της φορά.
Μπορεί να την φέρω και αν δεν της αρέσει τότε 2+2
Της αρέσει να πέρνει πίπες και χυσια γενικός
Φέρτη σήμερα να φάει μια εορταστική πουτσα

tru_p

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
170
Πόντοι
0
Η Τύχη της πρωτάρας!
Επίσκεψη χθες γύρω στις 23:00 με πρωτάρα φίλη για να πειραματιστεί. Η συμφωνία μας ήταν να βάλουμε κάποιους σε καμπίνα για να τους βαρέσει μαλακία και να χύσουν. Προς μεγάλη έκπληξη μόλις φτάσαμε βλέπουμε ζευγάρι απ'έξω να κάνει τσιγαράκι με κάποιον ακόμα. Κάνουμε περιήγηση του χώρου και πετυχαίνουμε άλλο ζευγάρι σε καμπίνα του πάνω ορόφου να δίνει μάτι μέσα απ'το τζαμάκι σε μαζεμένο κόσμο απ'έξω. Μωρέ μπράβο! Αράζουμε κάτω σινεμά καισυνειδητοποιούμε πως ζευγάρι κάνει παιχνίδι στους μπροστινούς καναπέδες (παίζει να ήταν και οι ίδιοι με τη πάνω καμπίνα, δεν είμαι σίγουρος). Μεταφορά κάτω σε καμπίνα όπου διαλέξα εναλλάξ 2 τυχερούς για να τους βαρέσει μαλακία η φίλη και να χύσουν. Της ζητάω να διαλέξει τον τρίτο και προκύπτει να είναι το παιδί που μιλούσε με το 1ο ζευγάρι όταν φτάσαμε και ξαφνικά βρισκόμαστε 5 άτομα στην καμπίνα. Η φάση έγινε πολύ σύντομα υπερβολικά ανυπόφορη απ'τη ζέστη και νεα μεταφορά στην καμπίνα του μικρού σινεμά όπου σύντομα κι αυτή έγινε κανονικό χαμάμ.
Συνολικά καταπληκτικό παιχνίδι και ειδικά οι κοπέλες μεταξύ τους, νομίζω φύγαμε όλοι με την αίσθηση πως πολύ δύσκολα κάθεται τόσο καλή φάση στο ίδρυμα. Εβίβες guys!

PS1: Διοίκηση σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνετε κάτι με τον εξαερισμό στις καμπίνες, αυτή η ζέστη δεν παλεύεται, καταστρέφει το παιχνίδι και σε κάνει να φύγεις πριν την ώρα σου.
PS2: Αποθέωση της βραδιάς creepy τύπος (παντού να υπάρχει ένας τέτοιος όμως??) ο οποίος μόλις έχουμε ανοίξει την πόρτα της καμπίνας αφού έχουμε τελειώσει κι έχουμε ντυθεί, μπουκάρει με την πούτσα έξω να την παίζει και ακολουθεί ο εξής μυθικός διάλογος:
- Να μπω κι εγώ? Μας κατακαυλώσατε τόση ώρα απ'έξω!
- Σόρρυ φιλαράκι, τελείωσε το πάρτυ.
- Ούτε για 5 λεπτά ίσα να χύσω? (συνεχίζοντας να την παιζει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom