Η Τύχη της πρωτάρας!
Επίσκεψη χθες γύρω στις 23:00 με πρωτάρα φίλη για να πειραματιστεί. Η συμφωνία μας ήταν να βάλουμε κάποιους σε καμπίνα για να τους βαρέσει μαλακία και να χύσουν. Προς μεγάλη έκπληξη μόλις φτάσαμε βλέπουμε ζευγάρι απ'έξω να κάνει τσιγαράκι με κάποιον ακόμα. Κάνουμε περιήγηση του χώρου και πετυχαίνουμε άλλο ζευγάρι σε καμπίνα του πάνω ορόφου να δίνει μάτι μέσα απ'το τζαμάκι σε μαζεμένο κόσμο απ'έξω. Μωρέ μπράβο! Αράζουμε κάτω σινεμά καισυνειδητοποιούμε πως ζευγάρι κάνει παιχνίδι στους μπροστινούς καναπέδες (παίζει να ήταν και οι ίδιοι με τη πάνω καμπίνα, δεν είμαι σίγουρος). Μεταφορά κάτω σε καμπίνα όπου διαλέξα εναλλάξ 2 τυχερούς για να τους βαρέσει μαλακία η φίλη και να χύσουν. Της ζητάω να διαλέξει τον τρίτο και προκύπτει να είναι το παιδί που μιλούσε με το 1ο ζευγάρι όταν φτάσαμε και ξαφνικά βρισκόμαστε 5 άτομα στην καμπίνα. Η φάση έγινε πολύ σύντομα υπερβολικά ανυπόφορη απ'τη ζέστη και νεα μεταφορά στην καμπίνα του μικρού σινεμά όπου σύντομα κι αυτή έγινε κανονικό χαμάμ.
Συνολικά καταπληκτικό παιχνίδι και ειδικά οι κοπέλες μεταξύ τους, νομίζω φύγαμε όλοι με την αίσθηση πως πολύ δύσκολα κάθεται τόσο καλή φάση στο ίδρυμα. Εβίβες guys!
PS1: Διοίκηση σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνετε κάτι με τον εξαερισμό στις καμπίνες, αυτή η ζέστη δεν παλεύεται, καταστρέφει το παιχνίδι και σε κάνει να φύγεις πριν την ώρα σου.
PS2: Αποθέωση της βραδιάς creepy τύπος (παντού να υπάρχει ένας τέτοιος όμως??) ο οποίος μόλις έχουμε ανοίξει την πόρτα της καμπίνας αφού έχουμε τελειώσει κι έχουμε ντυθεί, μπουκάρει με την πούτσα έξω να την παίζει και ακολουθεί ο εξής μυθικός διάλογος:
- Να μπω κι εγώ? Μας κατακαυλώσατε τόση ώρα απ'έξω!
- Σόρρυ φιλαράκι, τελείωσε το πάρτυ.
- Ούτε για 5 λεπτά ίσα να χύσω? (συνεχίζοντας να την παιζει)