soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 301
- Πόντοι
- 21
Άντε να το καταλάβουν.Από τις 10 και κάτι φορές που έχω περάσει ως τώρα, έχω καταλάβει πως τα πάντα είναι θέμα τύχης.
Σαν στρ8, πάνω απ'τις μισές φορές έχουν πάει άπατες χωρίς κάτι ενδιαφέρον.
Μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός, αλλά έχω πετύχει σε μεγάλο ποσοστό διάφορα σκηνικά.
Θα τύχουν ζευγάρια που θα κάνουν παιχνίδι, θα τύχουν ζευγάρια που θα δώσουν μάτι, θα τύχουν και ζευγάρια που απλά θα περάσουν και δεν θα κάνουν τίποτα.
Είναι το μέρος που πας και ξέρεις πως μπορεί να "χάσεις" μερικές ώρες απ'τη ζωή σου, μπορεί και να συμβούν τα πάντα...και προσωπικά αυτό είναι που με εξιτάρει στην όλη φάση.
Ως άτομο που κάποιες φορές επισκέπτεται τον χώρο με συνοδεία γυναίκας, έχω να δώσω τις εξής συμβουλές:
- Δώστε χώρο και χρόνο. Πολλές γυναίκες γουστάρουν τη φάση σαν φαντασίωση, αλλά θέλουν αρκετό χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα.
- Το ότι μπαίνει γυναίκα, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα κάνει και παιχνίδι...κι ακόμα και αν κάνει, δεν σημαίνει πως θα γίνει με όλους και με τον τρόπο που εκείνοι μπορεί να θέλουν.
- Πάντα...μα ΠΑΝΤΑ...να ρωτάτε πριν κάνετε κάποια κίνηση. Η ευγένεια μόνο καλό μπορεί να κάνει.