Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
301
Πόντοι
21
Από τις 10 και κάτι φορές που έχω περάσει ως τώρα, έχω καταλάβει πως τα πάντα είναι θέμα τύχης.
Σαν στρ8, πάνω απ'τις μισές φορές έχουν πάει άπατες χωρίς κάτι ενδιαφέρον.
Μπορεί να είμαι εγώ ο τυχερός, αλλά έχω πετύχει σε μεγάλο ποσοστό διάφορα σκηνικά.
Θα τύχουν ζευγάρια που θα κάνουν παιχνίδι, θα τύχουν ζευγάρια που θα δώσουν μάτι, θα τύχουν και ζευγάρια που απλά θα περάσουν και δεν θα κάνουν τίποτα.
Είναι το μέρος που πας και ξέρεις πως μπορεί να "χάσεις" μερικές ώρες απ'τη ζωή σου, μπορεί και να συμβούν τα πάντα...και προσωπικά αυτό είναι που με εξιτάρει στην όλη φάση.

Ως άτομο που κάποιες φορές επισκέπτεται τον χώρο με συνοδεία γυναίκας, έχω να δώσω τις εξής συμβουλές:
- Δώστε χώρο και χρόνο. Πολλές γυναίκες γουστάρουν τη φάση σαν φαντασίωση, αλλά θέλουν αρκετό χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα.
- Το ότι μπαίνει γυναίκα, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα κάνει και παιχνίδι...κι ακόμα και αν κάνει, δεν σημαίνει πως θα γίνει με όλους και με τον τρόπο που εκείνοι μπορεί να θέλουν.
- Πάντα...μα ΠΑΝΤΑ...να ρωτάτε πριν κάνετε κάποια κίνηση. Η ευγένεια μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Άντε να το καταλάβουν.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.778
Πόντοι
456
Το έχουμε ξαναπεί, χίλιες μαλακίες να έχει κάνει ο κωστακης, πέσιμο δέκα εναντίον ενός, δεν είναι πέσιμο..

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.323
Πόντοι
1.056
Δεν έχουν όλοι το δικό σου αντίγραφο σαβουρα βιβρ ευτυχώς ..

Οχι. Στοιχειωδης συμπεριφορα πολιτισμενου ανθρωπου ειναι. Οµοιος οµοιω αει πελαζει.
Ήρεμα κορίτσια, μην σκίσετε κανά καλτσόν. Λοιπόν, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Αν θέλετε να πάτε στο σινεμά και να δουν χαρά τα σκέλια σας βάλτε καμιά φωτό να σας δούμε. Έχουμε δει πολλούς τριχωτούς κοιλαράδες να φοράνε ένα στρινγκ και να δηλώνουν κρος. Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε απ' τα σπίτια μας στα τυφλά. Εναλλακτικά, περιμένετε πότε θα ανακοινώσει η τοπ μουνάρα κρος Νικόλ (η γνωστή κωλάρα) πότε θα κάνει φάση στο σινεμά, να πάτε από δίπλα να γευτείτε όσες πούτσες περισσέψουν. Και κάτι ακόμα. Όταν δώσουμε ραντεβού να βρεθούμε κάπου (δηλαδή ποτέ) τότε να είστε σίγουρες πως θα σας έχω στείλει και φωτό μου. Αυτά τα ολίγα και το κλείνω εδώ για να μην κουράζουμε τους συναγωνιστές.

• Like
Αντιδράσεις: HornyL

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Πάλι το γαμησαμε ρε μάγκες
Επίσης γιατί υπάρχει τόση επίθεση γύρω γύρω , ποτέ δεν το κατάλαβα όλο αυτό όσο καιρό είμαι εδώ !
Διαφορετικά γούστα έχουμε όλοι αλλά πάμε εκεί για τον ίδιο λόγο και ότι βρούμε από τα γούστα μας να ξεκαυλωσουμε από μάτι μέχρι πήδημα ! Γιατί να τη λέμε σε όλους δεν το καταλαβαίνω ! Η κοινωνία μας είναι κ εδώ μέσα , τόσοι διαφορετικοί κ αν δεν είναι του γούστου μας πρέπει να τον ισοπεδώνουμε!
Αντί να κοιτάμε τι θα έρθει να το γράφουμε κ οποίος γουστάρει πάει η όχι ! Με όλα αυτά που γράφετε δε ξέρω αν έχει νόημα να γράψω για σήμερα τι έχω διαβάσει ότι θα περάσει το βράδυ

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.736
Πόντοι
201
Πάλι το γαμησαμε ρε μάγκες
Επίσης γιατί υπάρχει τόση επίθεση γύρω γύρω , ποτέ δεν το κατάλαβα όλο αυτό όσο καιρό είμαι εδώ !
Διαφορετικά γούστα έχουμε όλοι αλλά πάμε εκεί για τον ίδιο λόγο και ότι βρούμε από τα γούστα μας να ξεκαυλωσουμε από μάτι μέχρι πήδημα ! Γιατί να τη λέμε σε όλους δεν το καταλαβαίνω ! Η κοινωνία μας είναι κ εδώ μέσα , τόσοι διαφορετικοί κ αν δεν είναι του γούστου μας πρέπει να τον ισοπεδώνουμε!
Αντί να κοιτάμε τι θα έρθει να το γράφουμε κ οποίος γουστάρει πάει η όχι ! Με όλα αυτά που γράφετε δε ξέρω αν έχει νόημα να γράψω για σήμερα τι έχω διαβάσει ότι θα περάσει το βράδυ
Θα παιξει τιποτα καλο?

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Θα παιξει τιποτα καλο?
Για Τετάρτη καλό είναι αν όντως πάει , κάτσε γιατί αν το γράψω θα κράξουν πάλι ! Αγοριτσακι από αυτά που ξεκολιαζεις κ τα αφήνεις κόκκινα κ ξεκολιασμενα!! Εγώ θα πάω μετά τη δουλειά ,αν είναι κανένας σας εκεί να κάνουμε κ καμμία γνωριμία μετά το πήδημα του 20 χρόνου με την κωλαρα

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Άντι να συζηταμε εδώ μέσα πότε θα φέρουμε την κωλάρα της Νικόλ να την ξεσκισουμε στην πουτσα και στο ξύλο κάθεστε και τσακωνεστε σαν παιδάκια
Φίλε πάντως τα λεγόμενα πουστρακια με την καλή έννοια και κροσσαρες σαν τη συγκεκριμένη είναι ταμάμ για παντρεμένους που δε μπορούν να ρίξουν το γαμησι που επιθυμούν στη γυναίκα τους ή δε δίνουν κώλο κάποιες δυστυχώς ! Κ ξεκαυλωνεις σε τέτοιες κωλάρες για να συνεχίσεις αραχτός μετά τη ζωή σου !
Αν δεν ήμουν παντρεμένος κάθε μέρα εκεί θα βρισκόμουν ή τέλος πάντων κάθε Σαββατοκύριακο! Σήμερα επίσης το πουστρακι με τα γυναικεία που θα πάει εύχομαι να ειναι εκλεπτυσμένο

lelos3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας , τι παιζει αμα παμε 2 αντρς στρειτ σημερα τι αλλο μπορουμε να κανουμε για εξοδο η εκει ?

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
Ήρεμα κορίτσια, μην σκίσετε κανά καλτσόν. Λοιπόν, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Αν θέλετε να πάτε στο σινεμά και να δουν χαρά τα σκέλια σας βάλτε καμιά φωτό να σας δούμε. Έχουμε δει πολλούς τριχωτούς κοιλαράδες να φοράνε ένα στρινγκ και να δηλώνουν κρος. Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε απ' τα σπίτια μας στα τυφλά. Εναλλακτικά, περιμένετε πότε θα ανακοινώσει η τοπ μουνάρα κρος Νικόλ (η γνωστή κωλάρα) πότε θα κάνει φάση στο σινεμά, να πάτε από δίπλα να γευτείτε όσες πούτσες περισσέψουν. Και κάτι ακόμα. Όταν δώσουμε ραντεβού να βρεθούμε κάπου (δηλαδή ποτέ) τότε να είστε σίγουρες πως θα σας έχω στείλει και φωτό μου. Αυτά τα ολίγα και το κλείνω εδώ για να μην κουράζουμε τους συναγωνιστές.
Είδαμε και από εσάς τους αντρακλες όλοι 20cm με κοιλιακούς david haselhoff και από κοντά σαν τον Μπρούνο του Ποπάυ και φωτό 10 χρόνια πριν .. Άσε μας κουκλίτσα μου .. Δεν σε υποχρέωσε κάνεις να έρθεις πρώτα πρώτα .. Εγώ πήγα και όσοι με γουστάραν,πέρασαν καλά .. Αν εσύ θες φωτό,μπορείς να απευθυνθείς σε γραφεία με μοντέλα,που έχουν φωτό,βίντεο και ότι άλλο λαχταράει η ψυχούλα,να πληρώσεις 150 την ώρα και να είσαι οκ .. Αλλά ξέχασα,θέλετε και τζάμπα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.866
Πόντοι
13.515
Φίλε πάντως τα λεγόμενα πουστρακια με την καλή έννοια και κροσσαρες σαν τη συγκεκριμένη είναι ταμάμ για παντρεμένους που δε μπορούν να ρίξουν το γαμησι που επιθυμούν στη γυναίκα τους ή δε δίνουν κώλο κάποιες δυστυχώς ! Κ ξεκαυλωνεις σε τέτοιες κωλάρες για να συνεχίσεις αραχτός μετά τη ζωή σου !
Αν δεν ήμουν παντρεμένος κάθε μέρα εκεί θα βρισκόμουν ή τέλος πάντων κάθε Σαββατοκύριακο! Σήμερα επίσης το πουστρακι με τα γυναικεία που θα πάει εύχομαι να ειναι εκλεπτυσμένο
Η περιγραφή ταιριάζει σε εσένα @Terrorist_92 ,καλσονακι στριγγακι τακουνακι κρυφό μου πουστρακι. Και ο @ggg777 να μαζεύει ότι περισσεύει, βλαμμένοι και οι 2.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος