Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
274
Πόντοι
20
Συναγωνιστη μην κωλωνεις.
Ο καλος μπουρδελιαρης παντα μπορει και ξεφευγει απο το ρανταρ της συζυγου.
Κατι σαν στελθ B2 η F35 ριχνει τις βομβες του και γυρναει ασφαλης στην βαση
Εγώ πάντως μόλις γυρίσει επειδή είναι λαγωνικό σβήνω τα πάντα Κ μόνο παρακολουθώ μάλλον !
Γέμισα μπαταρίες για καιρό !
Θα γίνει Κ αυτό τώρα την Παρασκευή και κομπλέ

Τώρα αν φέρετε καμμία κωλάρα και μπορώ να γίνω F35 θα γίνω χαχα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Εγώ πάντως μόλις γυρίσει επειδή είναι λαγωνικό σβήνω τα πάντα Κ μόνο παρακολουθώ μάλλον !

Θα σε καλύψουμε ρε μύστη θα σε καλύψουμε κάλυψη απόκρυψη όσο λαγωνικό και να είναι ρίξε το παρασύνθημα και εγώ αν μπορώ θα σου καμουφλαρισμένα έτοιμα τα αιτήματα για έξοδο

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.203
Πόντοι
206

Κωλάρα θα σου φέρω το ξέρεις

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Σήμερα Κυριακή,θα έχει τίποτα??

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Ζευγαρι νεαρό έπαιξε κατά τις 22:00 και έπαιξε με έναν νεαρό στο υπόγειο. Ερώτηση τωρα θέλω να κάνω. Πιστεύετε το ζευγάρι ξέρει οτι ο νεαρός που έπαιξαν μετά κυνηγούσε μπρατσαραδες...
Εγώ πάντως έπαιξα με τον νεαρό και δεν είμαι μπρατσαράς

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
331
Πόντοι
21
καμια γυναικα ερχεται στο σινεμα η μονο τρανς?

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Σήμερα δύσκολο να έχει παίζει κι η Εθνική με την Δανία.....
Ρε φίλε με άλλες μπάλες ασχολούμαστε με τις γνωστές αθλητικές βυζομπαλες οι χαρά όσων γαμανε παντρεμένες είναι η μπάλα το κυνήγι και ψάρεμα γτ λείπουν ώρες οι άνδρες τους

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Ρε φίλε με άλλες μπάλες ασχολούμαστε με τις γνωστές αθλητικές βυζομπαλες οι χαρά όσων γαμανε παντρεμένες είναι η μπάλα το κυνήγι και ψάρεμα γτ λείπουν ώρες οι άνδρες τους
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν βλέπω πολλές παντρεμένες, και γενικά όταν παίζει η Εθνική, η κίνηση κόβει σε όλα τα μαγαζιά, εκτός τα καφέ που έχουν t.v και όταν το έχει η ΕΡΤ; Ούτε τα καφέ έχουν κίνηση

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
274
Πόντοι
20
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν βλέπω πολλές παντρεμένες, και γενικά όταν παίζει η Εθνική, η κίνηση κόβει σε όλα τα μαγαζιά, εκτός τα καφέ που έχουν t.v και όταν το έχει η ΕΡΤ; Ούτε τα καφέ έχουν κίνηση
Ελπίζω να μην έχει κανένα παιχνιδι την Παρασκευή το βράδυ ,έχει στις 21:00 βέβαια αλλά μέχρι τις 22:00 που θα στηθεί ... Στο τελείωμα του αγώνα θα έχει και τελείωμα της πουτανας μετα

Τελευταία τροποποίηση:

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.203
Πόντοι
206
Ελπίζω να μην έχει κανένα παιχνιδι την Παρασκευή το βράδυ ,έχει στις 21:00 βέβαια αλλά μέχρι τις 22:00 που θα στηθεί ... Στο τελείωμα του αγώνα θα έχει και τελείωμα της πουτανας μετα
Μην αγχώνεσαι φιλαράκι θα φάει πολύ ελληνική πουτσα ή Σέρβα

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
19
Πόντοι
0
Θελω να παω να δω γαμιαδες να σκιζουν μουνι (και κωλο) αλλα ειμαι με πατεριτσες. Απ τον επομενο μηνα μη χαλαρωσετε κ παω κ δε βρω τιποτα :cheesy::cheesy:

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.203
Πόντοι
206
Ο φίλος kolobaras35 θα φέρει το πουτανακι του την Παρασκευή να περάσουμε καλά ..θα είναι εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 1 το βράδυ .. να το ξεσκισουμε και να το χύσουμε όλοι .. και παιδιά επειδή είναι αλλοδαπο το πουτανακι σιγά σιγά μην το τρομάξουμε και φύγει

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Ο φίλος kolobaras35 θα φέρει το πουτανακι του την Παρασκευή να περάσουμε καλά ..θα είναι εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 1 το βράδυ .. να το ξεσκισουμε και να το χύσουμε όλοι .. και παιδιά επειδή είναι αλλοδαπο το πουτανακι σιγά σιγά μην το τρομάξουμε και φύγει
Το crossοπουτανάκι του, μην μπερδευτεί και κανας στρέιτ και αντί για μουνάκι δει την ψωλή της Σερβας

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Το crossοπουτανάκι του, μην μπερδευτεί και κανας στρέιτ και αντί για μουνάκι δει την ψωλή της Σερβας
Θα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom