Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.451
Πόντοι
206
Σήμερα δύσκολο να έχει παίζει κι η Εθνική με την Δανία.....
Ρε φίλε με άλλες μπάλες ασχολούμαστε με τις γνωστές αθλητικές βυζομπαλες οι χαρά όσων γαμανε παντρεμένες είναι η μπάλα το κυνήγι και ψάρεμα γτ λείπουν ώρες οι άνδρες τους

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Ρε φίλε με άλλες μπάλες ασχολούμαστε με τις γνωστές αθλητικές βυζομπαλες οι χαρά όσων γαμανε παντρεμένες είναι η μπάλα το κυνήγι και ψάρεμα γτ λείπουν ώρες οι άνδρες τους
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν βλέπω πολλές παντρεμένες, και γενικά όταν παίζει η Εθνική, η κίνηση κόβει σε όλα τα μαγαζιά, εκτός τα καφέ που έχουν t.v και όταν το έχει η ΕΡΤ; Ούτε τα καφέ έχουν κίνηση

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν βλέπω πολλές παντρεμένες, και γενικά όταν παίζει η Εθνική, η κίνηση κόβει σε όλα τα μαγαζιά, εκτός τα καφέ που έχουν t.v και όταν το έχει η ΕΡΤ; Ούτε τα καφέ έχουν κίνηση
Ελπίζω να μην έχει κανένα παιχνιδι την Παρασκευή το βράδυ ,έχει στις 21:00 βέβαια αλλά μέχρι τις 22:00 που θα στηθεί ... Στο τελείωμα του αγώνα θα έχει και τελείωμα της πουτανας μετα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Ελπίζω να μην έχει κανένα παιχνιδι την Παρασκευή το βράδυ ,έχει στις 21:00 βέβαια αλλά μέχρι τις 22:00 που θα στηθεί ... Στο τελείωμα του αγώνα θα έχει και τελείωμα της πουτανας μετα
Μην αγχώνεσαι φιλαράκι θα φάει πολύ ελληνική πουτσα ή Σέρβα

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Θελω να παω να δω γαμιαδες να σκιζουν μουνι (και κωλο) αλλα ειμαι με πατεριτσες. Απ τον επομενο μηνα μη χαλαρωσετε κ παω κ δε βρω τιποτα :cheesy::cheesy:

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Ο φίλος kolobaras35 θα φέρει το πουτανακι του την Παρασκευή να περάσουμε καλά ..θα είναι εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 1 το βράδυ .. να το ξεσκισουμε και να το χύσουμε όλοι .. και παιδιά επειδή είναι αλλοδαπο το πουτανακι σιγά σιγά μην το τρομάξουμε και φύγει

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Ο φίλος kolobaras35 θα φέρει το πουτανακι του την Παρασκευή να περάσουμε καλά ..θα είναι εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 1 το βράδυ .. να το ξεσκισουμε και να το χύσουμε όλοι .. και παιδιά επειδή είναι αλλοδαπο το πουτανακι σιγά σιγά μην το τρομάξουμε και φύγει
Το crossοπουτανάκι του, μην μπερδευτεί και κανας στρέιτ και αντί για μουνάκι δει την ψωλή της Σερβας

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Το crossοπουτανάκι του, μην μπερδευτεί και κανας στρέιτ και αντί για μουνάκι δει την ψωλή της Σερβας
Θα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.451
Πόντοι
206
Να ποιος ξέρει την Κίττυ αν είναι και μαζευτεί λαός και κροσακια να έρθω και εγώ Παρασκευή

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Θα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.
Transaki από ότι έχω καταλάβει είναι το Σερβακι
Αν πεις φίλε να έρθει άλλη ενημέρωσε την σε άλλη καμπίνα να πάει μην έρθει κοντά στο σκηνικό μας γιατί δε γουστάρω τριπλό ,αν ήταν θα καλούσα δικιά μου κροσσ , όλοι οι καλοί χωράνε αλλά σε άλλο μέρος του σινεμά μη γίνει μπέρδεμα !

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Ποια Νίκολ??
Αν εννοείς την κωλάρα νομίζω λείπει !

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω χωρο στο τρανσακι την Σέρβα..εξάλλου η Κίττυ είναι συνέχεια εδώ ενώ ή Σέρβα όχι ..οπότε ας φάει τις πουτσες αυτή την Παρασκευή το βράδυ

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Να ποιος ξέρει την Κίττυ αν είναι και μαζευτεί λαός και κροσακια να έρθω και εγώ Παρασκευή
Καλά δεν είμαστε και φαντάροι μαζί, ένα τηλέφωνο πήρα, και μιλάμε όταν είναι να πάει . Η γατούλα θα πάει πάντως, της είπα και για την Σέρβα, μακάρι να είναι και αυτή να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να τις βάλουμε και τις δύο στην μέση και να τις ποτίσουμε με ωραίο παχύρευστο σπέρμα. Σίγουρα το καινούργιο και το ξενο είναι πάντα καλοδεχουμενο και πρέπει να δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία μας!!!!!!!

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.245
Πόντοι
201
Καλά δεν είμαστε και φαντάροι μαζί, ένα τηλέφωνο πήρα, και μιλάμε όταν είναι να πάει . Η γατούλα θα πάει πάντως, της είπα και για την Σέρβα, μακάρι να είναι και αυτή να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να τις βάλουμε και τις δύο στην μέση και να τις ποτίσουμε με ωραίο παχύρευστο σπέρμα. Σίγουρα το καινούργιο και το ξενο είναι πάντα καλοδεχουμενο και πρέπει να δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία μας!!!!!!!
Φίλε στο ξανά είπα
Μη διανοηθείς Κ φέρεις καμμία στο σημείο να τη στήσεις εκεί που θα έχω τη δικιά μου
Δε γουστάρω !
Επίσης αυτή που λες μου έχουν πει μύστες ότι παίρνει ότι κινείτε εκεί μέσα , δεν είμαι της φάσης να μην επιλέγει , μπορεί ναναι καλή αλλά ότι περνάει το παίρνει !
Κ μην το συνεχίσεις γιατί αλλάζω και γνώμη Κ μείνε με την κιτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom