Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Να ποιος ξέρει την Κίττυ αν είναι και μαζευτεί λαός και κροσακια να έρθω και εγώ Παρασκευή

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20
Θα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.
Transaki από ότι έχω καταλάβει είναι το Σερβακι
Αν πεις φίλε να έρθει άλλη ενημέρωσε την σε άλλη καμπίνα να πάει μην έρθει κοντά στο σκηνικό μας γιατί δε γουστάρω τριπλό ,αν ήταν θα καλούσα δικιά μου κροσσ , όλοι οι καλοί χωράνε αλλά σε άλλο μέρος του σινεμά μη γίνει μπέρδεμα !

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20
Θα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.
Ποια Νίκολ??
Αν εννοείς την κωλάρα νομίζω λείπει !

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω χωρο στο τρανσακι την Σέρβα..εξάλλου η Κίττυ είναι συνέχεια εδώ ενώ ή Σέρβα όχι ..οπότε ας φάει τις πουτσες αυτή την Παρασκευή το βράδυ

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Να ποιος ξέρει την Κίττυ αν είναι και μαζευτεί λαός και κροσακια να έρθω και εγώ Παρασκευή
Καλά δεν είμαστε και φαντάροι μαζί, ένα τηλέφωνο πήρα, και μιλάμε όταν είναι να πάει . Η γατούλα θα πάει πάντως, της είπα και για την Σέρβα, μακάρι να είναι και αυτή να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να τις βάλουμε και τις δύο στην μέση και να τις ποτίσουμε με ωραίο παχύρευστο σπέρμα. Σίγουρα το καινούργιο και το ξενο είναι πάντα καλοδεχουμενο και πρέπει να δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία μας!!!!!!!

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20
Καλά δεν είμαστε και φαντάροι μαζί, ένα τηλέφωνο πήρα, και μιλάμε όταν είναι να πάει . Η γατούλα θα πάει πάντως, της είπα και για την Σέρβα, μακάρι να είναι και αυτή να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να τις βάλουμε και τις δύο στην μέση και να τις ποτίσουμε με ωραίο παχύρευστο σπέρμα. Σίγουρα το καινούργιο και το ξενο είναι πάντα καλοδεχουμενο και πρέπει να δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία μας!!!!!!!
Φίλε στο ξανά είπα
Μη διανοηθείς Κ φέρεις καμμία στο σημείο να τη στήσεις εκεί που θα έχω τη δικιά μου
Δε γουστάρω !
Επίσης αυτή που λες μου έχουν πει μύστες ότι παίρνει ότι κινείτε εκεί μέσα , δεν είμαι της φάσης να μην επιλέγει , μπορεί ναναι καλή αλλά ότι περνάει το παίρνει !
Κ μην το συνεχίσεις γιατί αλλάζω και γνώμη Κ μείνε με την κιτι

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Φίλε στο ξανά είπα
Μη διανοηθείς Κ φέρεις καμμία στο σημείο να τη στήσεις εκεί που θα έχω τη δικιά μου
Δε γουστάρω !
Επίσης αυτή που λες μου έχουν πει μύστες ότι παίρνει ότι κινείτε εκεί μέσα , δεν είμαι της φάσης να μην επιλέγει , μπορεί ναναι καλή αλλά ότι περνάει το παίρνει !
Κ μην το συνεχίσεις γιατί αλλάζω και γνώμη Κ μείνε με την κιτι
Οκ σεβαστό, δεν κατάλαβα ότι δεν γουστάρες, η τύπισσα παίζει με όποιους γουστάρει, δεν είναι σαβουρα. Συγνώμη για την φαντασίωση μου....

• Like
Αντιδράσεις: teo78

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Οκ σεβαστό, δεν κατάλαβα ότι δεν γουστάρες, η τύπισσα παίζει με όποιους γουστάρει, δεν είναι σαβουρα. Συγνώμη για την φαντασίωση μου....
Ναι ρε φίλε ας έρθει άλλη μέρα η Κίττυ.. τώρα έχουμε αλλοδαπό και πρέπει να της δείξουμε την ελληνική φιλοξενία

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20
Δεν είπα σαβουρα
Είπα αυτό που μου έχουν πει !
Δε γουστάρω όχι στο είπα από την αρχή

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Ρε τύποι έχει ημιτελικό Ευρωμπάσκετ την Παρασκευή και παίζει η Ελλάδα, μήπως μείνουν αγαμητα τα κρος που λέτε γιατί θα έχει και υψηλές αποδόσεις στο κουπονι :think::think::confused::confused:

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0

Ρε τύποι έχει ημιτελικό Ευρωμπάσκετ την Παρασκευή και παίζει η Ελλάδα, μήπως μείνουν αγαμητα τα κρος που λέτε γιατί θα έχει και υψηλές αποδόσεις στο κουπονι :think::think::confused::confused:
Ναι ρε φίλε 9:00 το βράδυ Ελλάδα-Τουρκια, θα είμαστε λίγοι και καλοί στο σινεμά το ματς το βλέπουμε και στο ίντερνετ, το σερβομουνο που θα το ξανά δούμε??

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20
Ναι ρε τυπε έχει ! Κ εμείς θα το βλέπουμε στο κινητό
Και μέχρι 1 με 1:30 που θα είναι στο σινεμά αυτή μια χαρά θα προλάβουν όλοι κ μετά !
Ειδικά αν κερδίσουμε θα είναι διπλή η χαρά

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
818
Πόντοι
86

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
294
Πόντοι
20
Γιατί δεν κάνετε μια αίτηση να δείχνει το μπάσκετ στις μεγάλες οθόνες την Παρασκευή αντί για τσόντα? Θα παίρνετε και έμπνευση από τα καρφώματα του Γιάννη.

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20
Θα μπει η μικρή Κ με περισσότερη ησυχία μέσα ! Κ θα της σκάσουν όλοι μαζί στις 23:00

• Like
Αντιδράσεις: teo78

24/7orthios

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
αδερφια τι παιζει εδω; ξεστραβωστε με λιγο που να ξετρυπωνω καλο κωλομουνο στην αθηνα

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
260
Πόντοι
20

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Εχθές είχε έρθει μια ξανθιά με μια κωλαρα 4x4 με έναν ηλικιωμένο . Όλοι κοίταζαν και κανένας δεν πήγαινε, όσοι ήταν εκεί μόνο μάτι, και έτσι όπως χαζεύαμε σκάει η γάτα και πάει και κάθεται μπροστά τους, μετά από 5 λεπτά η ξανθιά πιπωνε τον τύπο και η γατούλα του χάιδευε τα αρχιδια, δεν έγιναν πολλά όμως, έφυγαν μετά από λίγο και πήγαν στις καμπίνες. Η Κίτι ανέβηκε πάνω και έπαιξε με δύο τύπους έναν ξανθομαλλη με καπέλο και έναν άλλο, δίνανε μάτι με ανοιχτή την πόρτα στις πάνω καμπίνες. Ο ξανθομαλλης της περιποιόταν την τρυπουλα και ο άλλος της είχε γεμίσει το στόμα με την ψωλή του . Αφού τελείωσαν την βρήκα μόνη της, και έτσι καβλωμένος που ήμουν της τα έδωσα σε τρία λεπτά στο στόμα και στα μούτρα . Η τύπισσα/πος κάνει τρελό τσιμπούκι. Με την άλλη την κωλαρα την ξανθιά έπαιξε ένας τύπος , που από ότι κατάλαβα πρέπει να έχυσε και τον τύπο μαζί......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom