Citizen8212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Να ποιος ξέρει την Κίττυ αν είναι και μαζευτεί λαός και κροσακια να έρθω και εγώ Παρασκευή
Transaki από ότι έχω καταλάβει είναι το ΣερβακιΘα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.
Ποια Νίκολ??Θα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.
Ναι όντως λείπει η κωλάρα, αλλά μετά τις 20 του μηνός επιστρέφει δριμύτερη και θα γίνει χαμόςΠοια Νίκολ??
Αν εννοείς την κωλάρα νομίζω λείπει !
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω χωρο στο τρανσακι την Σέρβα..εξάλλου η Κίττυ είναι συνέχεια εδώ ενώ ή Σέρβα όχι ..οπότε ας φάει τις πουτσες αυτή την Παρασκευή το βράδυΘα πω και στο γατάκι να έρθει, γιατί η Σερβα θα μπουκωσει μόνη της, και άμα σκάσει και Νικόλ; Θα γίνει του Καίσαρα την Παρασκευή το βράδυ!!!!!!! Καλά καισαρικα γαμισια μάγκες, και όπως είπαν και ο Teo και ο kolobaras35 με το μαλακό μην το τρομάξουμε, δεν είναι Νικόλ και Κίτι που ξέρουν τα κατατόπια.
Καλά δεν είμαστε και φαντάροι μαζί, ένα τηλέφωνο πήρα, και μιλάμε όταν είναι να πάει . Η γατούλα θα πάει πάντως, της είπα και για την Σέρβα, μακάρι να είναι και αυτή να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να τις βάλουμε και τις δύο στην μέση και να τις ποτίσουμε με ωραίο παχύρευστο σπέρμα. Σίγουρα το καινούργιο και το ξενο είναι πάντα καλοδεχουμενο και πρέπει να δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία μας!!!!!!!Να ποιος ξέρει την Κίττυ αν είναι και μαζευτεί λαός και κροσακια να έρθω και εγώ Παρασκευή
Φίλε στο ξανά είπαΚαλά δεν είμαστε και φαντάροι μαζί, ένα τηλέφωνο πήρα, και μιλάμε όταν είναι να πάει . Η γατούλα θα πάει πάντως, της είπα και για την Σέρβα, μακάρι να είναι και αυτή να γίνει ωραίο παιχνίδι. Να τις βάλουμε και τις δύο στην μέση και να τις ποτίσουμε με ωραίο παχύρευστο σπέρμα. Σίγουρα το καινούργιο και το ξενο είναι πάντα καλοδεχουμενο και πρέπει να δείξουμε την Ελληνική φιλοξενία μας!!!!!!!
Οκ σεβαστό, δεν κατάλαβα ότι δεν γουστάρες, η τύπισσα παίζει με όποιους γουστάρει, δεν είναι σαβουρα. Συγνώμη για την φαντασίωση μου....Φίλε στο ξανά είπα
Μη διανοηθείς Κ φέρεις καμμία στο σημείο να τη στήσεις εκεί που θα έχω τη δικιά μου
Δε γουστάρω !
Επίσης αυτή που λες μου έχουν πει μύστες ότι παίρνει ότι κινείτε εκεί μέσα , δεν είμαι της φάσης να μην επιλέγει , μπορεί ναναι καλή αλλά ότι περνάει το παίρνει !
Κ μην το συνεχίσεις γιατί αλλάζω και γνώμη Κ μείνε με την κιτι
Ναι ρε φίλε ας έρθει άλλη μέρα η Κίττυ.. τώρα έχουμε αλλοδαπό και πρέπει να της δείξουμε την ελληνική φιλοξενίαΟκ σεβαστό, δεν κατάλαβα ότι δεν γουστάρες, η τύπισσα παίζει με όποιους γουστάρει, δεν είναι σαβουρα. Συγνώμη για την φαντασίωση μου....
Δεν είπα σαβουραΟκ σεβαστό, δεν κατάλαβα ότι δεν γουστάρες, η τύπισσα παίζει με όποιους γουστάρει, δεν είναι σαβουρα. Συγνώμη για την φαντασίωση μου....
Οκ σεβαστό, δεν κατάλαβα ότι δεν γουστάρες, η τύπισσα παίζει με όποιους γουστάρει, δεν είναι σαβουρα. Συγνώμη για την φαντασίωση μου....
Ναι ρε φίλε 9:00 το βράδυ Ελλάδα-Τουρκια, θα είμαστε λίγοι και καλοί στο σινεμά το ματς το βλέπουμε και στο ίντερνετ, το σερβομουνο που θα το ξανά δούμε??Ρε τύποι έχει ημιτελικό Ευρωμπάσκετ την Παρασκευή και παίζει η Ελλάδα, μήπως μείνουν αγαμητα τα κρος που λέτε γιατί θα έχει και υψηλές αποδόσεις στο κουπονι![]()
Ναι ρε τυπε έχει ! Κ εμείς θα το βλέπουμε στο κινητόΡε τύποι έχει ημιτελικό Ευρωμπάσκετ την Παρασκευή και παίζει η Ελλάδα, μήπως μείνουν αγαμητα τα κρος που λέτε γιατί θα έχει και υψηλές αποδόσεις στο κουπονι![]()
ο καλός ο πουτσος παντού μπαίνειΤο crossοπουτανάκι του, μην μπερδευτεί και κανας στρέιτ και αντί για μουνάκι δει την ψωλή της Σερβας
Αγγελίες ή εδώ αν ανεβάσει κανένας τι θα φέρει Κ πότε ; Όπως αύριοαδερφια τι παιζει εδω; ξεστραβωστε με λιγο που να ξετρυπωνω καλο κωλομουνο στην αθηνα