Το ψάχνω κάποτε ειχα πετύχει ένα προφίλ της με τη. Μάσκα αλλά δεν θυμάμαι καν που και δεν είμαστε όλη την ωρα μόνοι μπροστά σε όλους δεν μίλαγε πολύ μόνο βογγουσε
Καλά κάνει η τύπισσα και παίρνει αβερτα κόσμο! Θέλει πούτσα και την απολαμβανει ...
Καπότα πάντα γιατί εκπλήξεις έρχονται και από εκεί που δεν το περιμένεις....
Η καποτα αφορά τον καθένα μας προσωπικά , αν δε δινει σημασία αυτή που γαμιεται σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για το τι παίρνει Κ πώς το παίρνει !
Ο καθένας μας αν θέλει τη ζωή του προστατεύεται! Εκεί μέσα πάντως έχω συναντήσει τυπισες που κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή αν έβαλε ο άλλος καποτα ή οχι κ δίνουν κάποιες Κ δικές τους !
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω να μη δίνει σημασία η άλλη θορυβουμαι Κ μου πέφτει Κ δε χώνομαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η καποτα αφορά τον καθένα μας προσωπικά , αν δε δινει σημασία αυτή που γαμιεται σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για το τι παίρνει Κ πώς το παίρνει !
Ο καθένας μας αν θέλει τη ζωή του προστατεύεται! Εκεί μέσα πάντως έχω συναντήσει τυπισες που κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή αν έβαλε ο άλλος καποτα ή οχι κ δίνουν κάποιες Κ δικές τους !
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω να μη δίνει σημασία η άλλη θορυβουμαι Κ μ
Ζευγαρι νεαρό έπαιξε κατά τις 22:00 και έπαιξε με έναν νεαρό στο υπόγειο. Ερώτηση τωρα θέλω να κάνω. Πιστεύετε το ζευγάρι ξέρει οτι ο νεαρός που έπαιξαν μετά κυνηγούσε μπρατσαραδες...
Ζευγαρι νεαρό έπαιξε κατά τις 22:00 και έπαιξε με έναν νεαρό στο υπόγειο. Ερώτηση τωρα θέλω να κάνω. Πιστεύετε το ζευγάρι ξέρει οτι ο νεαρός που έπαιξαν μετά κυνηγούσε μπρατσαραδες...
Με το τρανσακι τη Σέρβα
Θα τη φέρω γύρω στις 22:00 στο περίπου η ώρα για να της φάω την κωλάρα εκεί μέσα , την έχω ενημερώσει τι παίζει Κ ότι μπορεί να τη δουν και άλλοι Κ θα της κλείσω ραντεβού εκεί μέσα σε συγκεκριμένο σημείο για να κάνει κ τη βόλτα της ψάχνοντας ενώ θα είμαι μέσα να την κατευθύνω που να μπει !
Γενικά πιστεύω ότι θα μάθει καλά πως πηδάνε στην Ελλάδα εκεί μέσα !
Με το τρανσακι τη Σέρβα
Θα τη φέρω γύρω στις 22:00 στο περίπου η ώρα για να της φάω την κωλάρα εκεί μέσα , την έχω ενημερώσει τι παίζει Κ ότι μπορεί να τη δουν και άλλοι Κ θα της κλείσω ραντεβού εκεί μέσα σε συγκεκριμένο σημείο για να κάνει κ τη βόλτα της ψάχνοντας ενώ θα είμαι μέσα να την κατευθύνω που να μπει !
Γενικά πιστεύω ότι θα μάθει καλά πως πηδάνε στην Ελλάδα εκεί μέσα !
Λοιπόν μάγκες το τρανσακι είναι πολύ καλό και μπράβο στον φίλο kolobaras που θα το φέρει σινεμά ..και κάτι ακόμα ..ενώ έχει κάνει εγγραφή στο σάιτ πριν 15 μέρες η συνεισφορά του θα γίνει μεγαλύτερη με το πουτανακι αυτό
Λοιπόν μάγκες το τρανσακι είναι πολύ καλό και μπράβο στον φίλο kolobaras που θα το φέρει σινεμά ..και κάτι ακόμα ..ενώ έχει κάνει εγγραφή στο σάιτ πριν 15 μέρες η συνεισφορά του θα γίνει μεγαλύτερη με το πουτανακι αυτό
Απλά δεν πουλάω παραμύθι,κάνω την καύλα μου Κ ενημερώνω
Όπως Κ προχθές που ενημέρωσε κάποιος για το ζευγάρι εγώ πρόλαβα Κ έτρεξα Κ ήμουν εκεί ! Δε σημαίνει ότι πάντα θα έχει επιτυχία
Συναγωνιστη μην κωλωνεις.
Ο καλος μπουρδελιαρης παντα μπορει και ξεφευγει απο το ρανταρ της συζυγου.
Κατι σαν στελθ B2 η F35 ριχνει τις βομβες του και γυρναει ασφαλης στην βαση