Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (9 μέλη και 12 επισκέπτες)

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Καύλα είναι εγώ βέβαια καποτα Φιξ κάνει επικά οργια
Κάνει όργια ναι….
Αλλά παίρνει ότι κυκλοφορεί,κουτσό στραβό τυφλό κλπ……
Στην Κινέτα έχει πάρει ότι καυλί ακαποτο κυκλοφορει…

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Στοιχεία επικοινωνίας δεν υπάρχουν? Κάποιο προφίλ κάπου?
Το ψάχνω κάποτε ειχα πετύχει ένα προφίλ της με τη. Μάσκα αλλά δεν θυμάμαι καν που και δεν είμαστε όλη την ωρα μόνοι μπροστά σε όλους δεν μίλαγε πολύ μόνο βογγουσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάνει όργια ναι….
Δεν ξέρω τυπε μου εγώ όσες φορές την πήρα καποτα έβαλα αλλά είδα φόραγαν και οι άλλοι καποτες τις είδα γτ ήμουν εκεί φενονταν δηλαδή

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
244
Πόντοι
21
Κάνει όργια ναι….
Καλά κάνει η τύπισσα και παίρνει αβερτα κόσμο! Θέλει πούτσα και την απολαμβανει ...
Καπότα πάντα γιατί εκπλήξεις έρχονται και από εκεί που δεν το περιμένεις....

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Η καποτα αφορά τον καθένα μας προσωπικά , αν δε δινει σημασία αυτή που γαμιεται σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για το τι παίρνει Κ πώς το παίρνει !
Ο καθένας μας αν θέλει τη ζωή του προστατεύεται! Εκεί μέσα πάντως έχω συναντήσει τυπισες που κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή αν έβαλε ο άλλος καποτα ή οχι κ δίνουν κάποιες Κ δικές τους !
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω να μη δίνει σημασία η άλλη θορυβουμαι Κ μου πέφτει Κ δε χώνομαι

Η καποτα αφορά τον καθένα μας προσωπικά , αν δε δινει σημασία αυτή που γαμιεται σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για το τι παίρνει Κ πώς το παίρνει !
Ο καθένας μας αν θέλει τη ζωή του προστατεύεται! Εκεί μέσα πάντως έχω συναντήσει τυπισες που κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή αν έβαλε ο άλλος καποτα ή οχι κ δίνουν κάποιες Κ δικές τους !
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω να μη δίνει σημασία η άλλη θορυβουμαι Κ μ

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
206
Πόντοι
20
Ζευγαρι νεαρό έπαιξε κατά τις 22:00 και έπαιξε με έναν νεαρό στο υπόγειο. Ερώτηση τωρα θέλω να κάνω. Πιστεύετε το ζευγάρι ξέρει οτι ο νεαρός που έπαιξαν μετά κυνηγούσε μπρατσαραδες...

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Ζευγαρι νεαρό έπαιξε κατά τις 22:00 και έπαιξε με έναν νεαρό στο υπόγειο. Ερώτηση τωρα θέλω να κάνω. Πιστεύετε το ζευγάρι ξέρει οτι ο νεαρός που έπαιξαν μετά κυνηγούσε μπρατσαραδες...
Δεν έχει καμία σημασία μπάι θα ήταν ο τύπος και εγώ έχω γαμησει άνδρα σε ζευγάρι ανάμεσα μπροστά στην γυναίκα του

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
383
Πόντοι
21
Το ζευγάρι μας ενδιαφέρει. Ξελαφρωσε τον λαό;

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Ε ναι ο πουστης ηταν αυτός...
Και εκείνος γάμησε την γυναίκα του έτσι απλά γούσταραν και να γαμηθουνε μαζί

12/9 Παρασκευή θα γίνει το σκηνικό μύστες
Το βράδυ !
Αν είναι στο ρεπό μου θα έρθω

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Με το τρανσακι τη Σέρβα
Θα τη φέρω γύρω στις 22:00 στο περίπου η ώρα για να της φάω την κωλάρα εκεί μέσα , την έχω ενημερώσει τι παίζει Κ ότι μπορεί να τη δουν και άλλοι Κ θα της κλείσω ραντεβού εκεί μέσα σε συγκεκριμένο σημείο για να κάνει κ τη βόλτα της ψάχνοντας ενώ θα είμαι μέσα να την κατευθύνω που να μπει !
Γενικά πιστεύω ότι θα μάθει καλά πως πηδάνε στην Ελλάδα εκεί μέσα !

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.205
Πόντοι
206
Με το τρανσακι τη Σέρβα
Θα τη φέρω γύρω στις 22:00 στο περίπου η ώρα για να της φάω την κωλάρα εκεί μέσα , την έχω ενημερώσει τι παίζει Κ ότι μπορεί να τη δουν και άλλοι Κ θα της κλείσω ραντεβού εκεί μέσα σε συγκεκριμένο σημείο για να κάνει κ τη βόλτα της ψάχνοντας ενώ θα είμαι μέσα να την κατευθύνω που να μπει !
Γενικά πιστεύω ότι θα μάθει καλά πως πηδάνε στην Ελλάδα εκεί μέσα !
Μπράβο φίλε ..άντε σιγά σιγά να γίνονται φάσεις καλές και αυτοί που δεν πιστεύουν δεν πειραζει ας κάτσουν σπίτι τους

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.205
Πόντοι
206
Λοιπόν μάγκες το τρανσακι είναι πολύ καλό και μπράβο στον φίλο kolobaras που θα το φέρει σινεμά ..και κάτι ακόμα ..ενώ έχει κάνει εγγραφή στο σάιτ πριν 15 μέρες η συνεισφορά του θα γίνει μεγαλύτερη με το πουτανακι αυτό

Τελευταία τροποποίηση:

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Λοιπόν μάγκες το τρανσακι είναι πολύ καλό και μπράβο στον φίλο kolobaras που θα το φέρει σινεμά ..και κάτι ακόμα ..ενώ έχει κάνει εγγραφή στο σάιτ πριν 15 μέρες η συνεισφορά του θα γίνει μεγαλύτερη με το πουτανακι αυτό
Απλά δεν πουλάω παραμύθι,κάνω την καύλα μου Κ ενημερώνω
Όπως Κ προχθές που ενημέρωσε κάποιος για το ζευγάρι εγώ πρόλαβα Κ έτρεξα Κ ήμουν εκεί ! Δε σημαίνει ότι πάντα θα έχει επιτυχία

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.254
Πόντοι
201
Συναγωνιστη μην κωλωνεις.
Ο καλος μπουρδελιαρης παντα μπορει και ξεφευγει απο το ρανταρ της συζυγου.
Κατι σαν στελθ B2 η F35 ριχνει τις βομβες του και γυρναει ασφαλης στην βαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom