Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
206
Επίσης , ρε Τεό Σάββατο/κο από αύριο , δε θα φέρεις κάτι για ξεκολιασμα μέχρι την άλλη βδομάδα ?
Θα ξαναέρθει έμαθα από έγκυρες πηγές όχι από τον Τεό δεν τον ρώτησα αλλά από αλλού ο Τεό μπορεί να να το επιβεβαιώσει

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.391
Πόντοι
206
Δεν έμαθα τόσες λεπτομέρειες θα μάθω όμως μην βιάζεσαι μυστη θα το ξαναδούμε το κωλομουνο νικολ
Το κωλομουνο αυτό δεν χάνεται ποτέ γιατί είναι γεννημένο να υπηρετεί πουτσες..

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.242
Πόντοι
201
  • Like
Αντιδράσεις: teo78

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.776
Πόντοι
441
Η Λαρισαία μελαχρινή με σφήνα στον κωλο? Που έπαιξαν καναπέδες κατω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει
Αυτή έχει πάρει όλη την ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ…
Την έχουν γαμησει και οι βράχοι.
ΒΡΩΜΙΑ ΦΟΥΛ…..
Θέλει προσοχή μάγκες,μην πηγαίνετε έτσι………
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…….

• Like
Αντιδράσεις: geny24

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
206
Αυτή έχει πάρει όλη την ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ…
Την έχουν γαμησει και οι βράχοι.
ΒΡΩΜΙΑ ΦΟΥΛ…..
Θέλει προσοχή μάγκες,μην πηγαίνετε έτσι………
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…….
Καύλα είναι εγώ βέβαια καποτα Φιξ κάνει επικά οργια

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Σήμερα πάντως γύρω στις 23:30 έπαιξε ωραίο παιχνίδι με την Κίτι στους πάνω καναπέδες, γύρω στα 6 άτομα την πήραν, φόραγε δερμάτινα και έχυσε πολύς κόσμος , για μια στιγμή εξυπηρετούσε τρείς μαζί, κανένα ταμπού, εκτός ότι δεν της αρέσουν τα δυνατά χαστούκια. Μόλις τελείωσε με τους τρείς στο καπάκι δεν άφησε ανικανοποίητους άλλους δύο , έναν πιτσιρικά και έναν 45αρη , μετά την βρήκα στην 1η καμπίνα, πήγα να μπω , αλλά βγήκε και πήγε στις κάτω καμπίνες. Την ακολούθησα και δεν με είχε καταλάβει, πήγε στην τελευταία κάτω με τις τρύπες, χώθηκα κι εγώ στην σκοτεινή δίπλα και τον έβγαλα στο παραθυράκι, μόλις την φώναξα με το όνομα της με κατάλαβε και με κάλεσε δίπλα, γονάτισε κατευθείαν και τον κατάπιε, τα δερμάτινα που φόραγε και τα πολύχρωμα τακούνια και έτσι όπως κούναγε το κωλαρακι της καθώς μου τον εγλειφε με έκαναν να χύσω στα μούτρα και το στόμα της. Μπράβο ρε καύλα, να μας ξανάρθεις σύντομα.

Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
568
Πόντοι
301
Σήμερα πάντως γύρω στις 23:30 έπαιξε ωραίο παιχνίδι με την Κίτι στους πάνω καναπέδες, γύρω στα 6 άτομα την πήραν, φόραγε δερμάτινα και έχυσε πολύς κόσμος , για μια στιγμή εξυπηρετούσε τρείς μαζί, κανένα ταμπού, εκτός ότι δεν της αρέσουν τα δυνατά χαστούκια. Μόλις τελείωσε με τους τρείς στο καπάκι δεν άφησε ανικανοποίητους άλλους δύο , έναν πιτσιρικά και έναν 45αρη , μετά την βρήκα στην 1η καμπίνα, πήγα να μπω , αλλά βγήκε και πήγε στις κάτω καμπίνες. Την ακολούθησα και δεν με είχε καταλάβει, πήγε στην τελευταία κάτω με τις τρύπες, χώθηκα κι εγώ στην σκοτεινή δίπλα και τον έβγαλα στο παραθυράκι, μόλις την φώναξα με το όνομα της με κατάλαβε και με κάλεσε δίπλα, γονάτισε κατευθείαν και τον κατάπιε, τα δερμάτινα που φόραγε και τα πολύχρωμα τακούνια και έτσι όπως κούναγε το κωλαρακι της καθώς μου τον εγλειφε με έκαναν να χύσω στα μούτρα και το στόμα της. Μπράβο ρε καύλα, να μας ξανάρθεις σύντομα.
Ποια είναι η Κίτι είπαμε;

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.893
Πόντοι
1.056
Στοιχεία επικοινωνίας δεν υπάρχουν? Κάποιο προφίλ κάπου?

skmpsxv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2019
Like
1.693
Πόντοι
200
1000210997.jpg

Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
Κωλαρα!!!

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.776
Πόντοι
441
Καύλα είναι εγώ βέβαια καποτα Φιξ κάνει επικά οργια
Κάνει όργια ναι….
Αλλά παίρνει ότι κυκλοφορεί,κουτσό στραβό τυφλό κλπ……
Στην Κινέτα έχει πάρει ότι καυλί ακαποτο κυκλοφορει…

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
206
Στοιχεία επικοινωνίας δεν υπάρχουν? Κάποιο προφίλ κάπου?
Το ψάχνω κάποτε ειχα πετύχει ένα προφίλ της με τη. Μάσκα αλλά δεν θυμάμαι καν που και δεν είμαστε όλη την ωρα μόνοι μπροστά σε όλους δεν μίλαγε πολύ μόνο βογγουσε

Κάνει όργια ναι….
Δεν ξέρω τυπε μου εγώ όσες φορές την πήρα καποτα έβαλα αλλά είδα φόραγαν και οι άλλοι καποτες τις είδα γτ ήμουν εκεί φενονταν δηλαδή

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
436
Πόντοι
21
Κάνει όργια ναι….
Καλά κάνει η τύπισσα και παίρνει αβερτα κόσμο! Θέλει πούτσα και την απολαμβανει ...
Καπότα πάντα γιατί εκπλήξεις έρχονται και από εκεί που δεν το περιμένεις....

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.242
Πόντοι
201
Η καποτα αφορά τον καθένα μας προσωπικά , αν δε δινει σημασία αυτή που γαμιεται σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για το τι παίρνει Κ πώς το παίρνει !
Ο καθένας μας αν θέλει τη ζωή του προστατεύεται! Εκεί μέσα πάντως έχω συναντήσει τυπισες που κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή αν έβαλε ο άλλος καποτα ή οχι κ δίνουν κάποιες Κ δικές τους !
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω να μη δίνει σημασία η άλλη θορυβουμαι Κ μου πέφτει Κ δε χώνομαι

Η καποτα αφορά τον καθένα μας προσωπικά , αν δε δινει σημασία αυτή που γαμιεται σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για το τι παίρνει Κ πώς το παίρνει !
Ο καθένας μας αν θέλει τη ζωή του προστατεύεται! Εκεί μέσα πάντως έχω συναντήσει τυπισες που κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή αν έβαλε ο άλλος καποτα ή οχι κ δίνουν κάποιες Κ δικές τους !
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω να μη δίνει σημασία η άλλη θορυβουμαι Κ μ

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Ζευγαρι νεαρό έπαιξε κατά τις 22:00 και έπαιξε με έναν νεαρό στο υπόγειο. Ερώτηση τωρα θέλω να κάνω. Πιστεύετε το ζευγάρι ξέρει οτι ο νεαρός που έπαιξαν μετά κυνηγούσε μπρατσαραδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom