Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Ρε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Ε τι θα γίνει θα τα πεις εσύ η θατα πω εγώ νομίζω ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε και οι δύο στο σινεμά η πες τα η θα τα πω εγω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Δεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Εξαρτάται τι παιχνίδι σου αρέσει η τύπισσα και οι περισσότερες που έχω σαν την Βίβι την Λαρισαία κάνουν gang bang dogging bukkake κτλ αυτό όμως δεν είναι και ντεφακτο ότι όλα τα ζευγάρια γκόμενες θέλουν τέτοιου είδους επαφές έχω πετύχει σε μικρότερη κλίμακα ζευγάρια που θέλουν μονο ένα τρίτο άτομο ανάμεσα και επίσης ζευγάρια που έχουν γνώση και επιλογή στο τρίτο άτομο ανάμεσα τούς

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Δεν είναι τόσο Καυλα θεωρώ που την έχω δει ελάχιστα....αλλά διαβάζω κάνω πολύ παιχνίδι χύνει πολύς κόσμος
Klin κάνει παιχνίδι κάργα η τύπισσα και όλα δωρεάν είτε σε σινεμά είτε στην παραλία γυμνιστών θέλει λαό και από όσο καταλαβαίνω εγώ θέλει πληθώρα σπέρματος πάνω της

• Like
Αντιδράσεις: Klin21

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
281
Πόντοι
21
Ρε παιδιά τι στο διάολο συμβαίνει. Από πότε είναι οκ στο σινεμά εκεί που κάνεις την βόλτα μεσα στους χώρους να περνάμε διάφοροι και να προσπαθούν να σου πιάσουν τον πουτσο; Δίχως αφορμή ή να τους κάνεις κάποιο νεύμα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο ήρεμοι οι πειναλαιει για σπερμα
Εγώ έχω πει σε έναν επί λέξη: άλλη μια φορά Κ θα ψάχνεις τα δόντια σου χωρίς δεύτερη σκέψη με το που νιώσω τον αέρα του χεριού σου τρως μπουκέτο , έφυγε τρέχοντας σχεδόν ! Είναι αυτοί που σέβονται Κ αυτοί που θέλουν ξύλο , λες Κ επειδή ξεκολιαζω τρανσακια κροσσακια νομίζουν ότι γουστάρω να απλώνουν οι άλλοι χέρια , το έχω πει ότι την επόμενη θα φύγει το χέρι μου και ας με πετάξουν έξω δια παντός

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
281
Πόντοι
21
Επίσης , ρε Τεό Σάββατο/κο από αύριο , δε θα φέρεις κάτι για ξεκολιασμα μέχρι την άλλη βδομάδα ?

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.205
Πόντοι
206

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Επίσης , ρε Τεό Σάββατο/κο από αύριο , δε θα φέρεις κάτι για ξεκολιασμα μέχρι την άλλη βδομάδα ?
Θα ξαναέρθει έμαθα από έγκυρες πηγές όχι από τον Τεό δεν τον ρώτησα αλλά από αλλού ο Τεό μπορεί να να το επιβεβαιώσει

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.205
Πόντοι
206
Δεν έμαθα τόσες λεπτομέρειες θα μάθω όμως μην βιάζεσαι μυστη θα το ξαναδούμε το κωλομουνο νικολ
Το κωλομουνο αυτό δεν χάνεται ποτέ γιατί είναι γεννημένο να υπηρετεί πουτσες..

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
281
Πόντοι
21
  • Like
Αντιδράσεις: teo78

Terrorist_92

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
435
Πόντοι
21
Η Λαρισαία μελαχρινή με σφήνα στον κωλο? Που έπαιξαν καναπέδες κατω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει
Αυτή έχει πάρει όλη την ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ…
Την έχουν γαμησει και οι βράχοι.
ΒΡΩΜΙΑ ΦΟΥΛ…..
Θέλει προσοχή μάγκες,μην πηγαίνετε έτσι………
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…….

• Like
Αντιδράσεις: geny24

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
771
Πόντοι
81
Αυτή έχει πάρει όλη την ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ…
Την έχουν γαμησει και οι βράχοι.
ΒΡΩΜΙΑ ΦΟΥΛ…..
Θέλει προσοχή μάγκες,μην πηγαίνετε έτσι………
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…….
Καύλα είναι εγώ βέβαια καποτα Φιξ κάνει επικά οργια

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Σήμερα πάντως γύρω στις 23:30 έπαιξε ωραίο παιχνίδι με την Κίτι στους πάνω καναπέδες, γύρω στα 6 άτομα την πήραν, φόραγε δερμάτινα και έχυσε πολύς κόσμος , για μια στιγμή εξυπηρετούσε τρείς μαζί, κανένα ταμπού, εκτός ότι δεν της αρέσουν τα δυνατά χαστούκια. Μόλις τελείωσε με τους τρείς στο καπάκι δεν άφησε ανικανοποίητους άλλους δύο , έναν πιτσιρικά και έναν 45αρη , μετά την βρήκα στην 1η καμπίνα, πήγα να μπω , αλλά βγήκε και πήγε στις κάτω καμπίνες. Την ακολούθησα και δεν με είχε καταλάβει, πήγε στην τελευταία κάτω με τις τρύπες, χώθηκα κι εγώ στην σκοτεινή δίπλα και τον έβγαλα στο παραθυράκι, μόλις την φώναξα με το όνομα της με κατάλαβε και με κάλεσε δίπλα, γονάτισε κατευθείαν και τον κατάπιε, τα δερμάτινα που φόραγε και τα πολύχρωμα τακούνια και έτσι όπως κούναγε το κωλαρακι της καθώς μου τον εγλειφε με έκαναν να χύσω στα μούτρα και το στόμα της. Μπράβο ρε καύλα, να μας ξανάρθεις σύντομα.

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
21
Σήμερα πάντως γύρω στις 23:30 έπαιξε ωραίο παιχνίδι με την Κίτι στους πάνω καναπέδες, γύρω στα 6 άτομα την πήραν, φόραγε δερμάτινα και έχυσε πολύς κόσμος , για μια στιγμή εξυπηρετούσε τρείς μαζί, κανένα ταμπού, εκτός ότι δεν της αρέσουν τα δυνατά χαστούκια. Μόλις τελείωσε με τους τρείς στο καπάκι δεν άφησε ανικανοποίητους άλλους δύο , έναν πιτσιρικά και έναν 45αρη , μετά την βρήκα στην 1η καμπίνα, πήγα να μπω , αλλά βγήκε και πήγε στις κάτω καμπίνες. Την ακολούθησα και δεν με είχε καταλάβει, πήγε στην τελευταία κάτω με τις τρύπες, χώθηκα κι εγώ στην σκοτεινή δίπλα και τον έβγαλα στο παραθυράκι, μόλις την φώναξα με το όνομα της με κατάλαβε και με κάλεσε δίπλα, γονάτισε κατευθείαν και τον κατάπιε, τα δερμάτινα που φόραγε και τα πολύχρωμα τακούνια και έτσι όπως κούναγε το κωλαρακι της καθώς μου τον εγλειφε με έκαναν να χύσω στα μούτρα και το στόμα της. Μπράβο ρε καύλα, να μας ξανάρθεις σύντομα.
Ποια είναι η Κίτι είπαμε;

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.795
Πόντοι
446
Στοιχεία επικοινωνίας δεν υπάρχουν? Κάποιο προφίλ κάπου?

skmpsxv

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2019
Like
27
Πόντοι
0
1000210997.jpg

Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
Κωλαρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom