Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.391
Πόντοι
206
Οι cross dresser έχουν και μουνι & τις αποκαλείτε μουναρες?
Ένα καλό κώλομουνο μιας καλής κροσσ καθαρής περιποιημένης Κ τέρμα θηλυκής σαν κορίτσι ,λέγεται μουναρα
Κωλομουναρα
Κ αυτό το γλενταμε όπως θέλουμε !

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.734
Πόντοι
216
Ένα καλό κώλομουνο μιας καλής κροσσ καθαρής περιποιημένης Κ τέρμα θηλυκής σαν κορίτσι ,λέγεται μουναρα
Κωλομουναρα
Κ αυτό το γλενταμε όπως θέλουμε !
Όντως φίλε απλός μερικοί κακογαμημενοι ζηλεύουν να αναφέρεσαι έτσι

Lord_ThickTool

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
0
Στην Ελλάδα πάντως δύσκολα βρίσκεις πετυχημένο "femboy " στο εξωτερικό παίρνουν λ τις ορμόνες τους ...

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
954
Πόντοι
361
Καταπληκτική στιχομυθία σε αυτή τη σελίδα

• Like
Αντιδράσεις: Nemo39
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
463
Πόντοι
21
Καλημέρα αγάπες μου όλα τα αγοριτσακια σαν εμάς που λατρεύουμε να στεκόμαστε στα τέσσερα και να περιμένουμε την ατελείωτη παρτουζα και της τεράστιες πουτσες δεν έχουμε πλέον κωλαράκι αλλά μουνακι γιατί πλέον χύνουμε σαν κορίτσια από το εκεί και έχει πάρει και την μορφή του χωράει τα πάντα αδιαμαρτύρητα. Και επιπλέον από το πολύ σπέρμα που αδειάζουν όλοι μέσα μας θα μείνουμε έγκυος

Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
463
Πόντοι
21
1000210997.jpg

Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.734
Πόντοι
216
Ποιες θα στηθείτε σήμερα για δώστε συμμετοχές !!!

Lord_ThickTool

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
0
1000210997.jpg

Αυτό είναι ένα υπέροχο μουνακι έτοιμο για εκτεταμένες παραχωρήσεις προς κάθε μέγεθος και πρόθυμο να παραμείνει στα τέσσερα όλη την νύχτα αρκεί να μην μένει ποτέ άδειο και στεγνό
Κωλαρα... Επειδή βλέπω ότι είσαι έμπειρη πουταναρα πιστεύω ότι θα έπρεπε να γράψεις ένα ποστ με θέμα πως να σου χτυπάνε οι άντρες τον προστάτη όταν σε παίρνουν στα τέσσερα ώστε να χύνεις σα καριόλα!
Νομίζω θα ήταν καλό θέμα!

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.391
Πόντοι
206
Ποιες θα στηθείτε σήμερα για δώστε συμμετοχές !!!
Νομίζω η σημερινή δεν πρόκειται να μπει να το δει για να γράψει
Θα τη βρούμε εκεί
Εγώ πάντως θα γράψω ενημέρωση μόλις δω τι παίζει

Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
463
Πόντοι
21
Κωλαρα... Επειδή βλέπω ότι είσαι έμπειρη πουταναρα πιστεύω ότι θα έπρεπε να γράψεις ένα ποστ με θέμα πως να σου χτυπάνε οι άντρες τον προστάτη όταν σε παίρνουν στα τέσσερα ώστε να χύνεις σα καριόλα!
Νομίζω θα ήταν καλό θέμα!
Όλοι οι έμπειροι επιβήτορες ξέρουν τη πρέπει να κάνουν για να αρχίσει το μουνακι μου να χύνει σαν αγοριτσακι αλλά όσοι ποιο πολλοί ειστε τόσο πιο πολλές φορές θα χύνω αρκεί να να το ανοίγετε αλύπητα και χωρίς οίκτο. Ξεφτιλισμα θέλω και πολύ σπέρμα και ξέρω να κάνω την πουτανα εγώ...

Lord_ThickTool

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
0
Όλοι οι έμπειροι επιβήτορες ξέρουν τη πρέπει να κάνουν για να αρχίσει το μουνακι μου να χύνει σαν αγοριτσακι αλλά όσοι ποιο πολλοί ειστε τόσο πιο πολλές φορές θα χύνω αρκεί να να το ανοίγετε αλύπητα και χωρίς οίκτο. Ξεφτιλισμα θέλω και πολύ σπέρμα και ξέρω να κάνω την πουτανα εγώ...
Ναι αλλά άμα το καλοσκεφτείς δεν υπάρχει οδηγός προς ναυτιλλομένους.
Γι'αυτό σου λέω θα ήταν καλό θέμα!

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.391
Πόντοι
206
Είναι κανείς μέσα να μας πει αν εμφανίστηκε ή ακόμα ? Το 9 η ώρα ισχύει που είχαν πει κάποιοι ?

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.101
Πόντοι
206
1000210997.jpg

Κρίμα στον πατέρα σου όταν κερνούσε στο καφενείο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom